- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.141
işte bi pantolona ne kadar çok duygu yüklenmiş gördün mü tatlım..bir de fırsat bulmuşken meltem günerle birlikte bircan yıldırım ın youtube vidyolarını da tavsiye ederimPantolonu mahsus küçük beden almıştım onun etkisiyle zayıflarım diye. Ama o yıl çok stresli ve çok kötü geçiyordu. Bütün felaketler üst üste gelmiş gibiydi benim için 2020 'den bile daha kötüydü.
ben tartılmadım. açıkcası hem fırsat bulamadım, hem de bir kaç haftadır pazartesi tartılmalarında + gördüğümde beni çok fazla negatif olarak etkiliyor..bi de bu hafta bakalım bu savım doğru mu göriciiiz? ne yaparsam 66 lı kiloları görürüm, göster bana Allahım@ortabahar @Suskunhanimbalpamuk dışında eksi gelen yok sanırım
nrmyn @Ceylansnn hanmeli @Tempus
Calypso95 sizlerde durum ne
tebrikler arkadaşımmm..bundan daha iyisi nasıl oluurrBen 100 gr vermişim canım
bana mı didin kaptanımmmŞahane sonuç canım tebrik ederim menülerin toparlanıp spor yaptıgında hemenn karşılığını alıyorsun herkesde olmuyor bu
İnşallah.. bana hiç öyle sıcakta gelmiyor daha hiç klima açmadım.. marmarise alışık olunca burası hiç öyle aman aman sıcak değşlSıcaktann falan mı acaba, iyi çıkar inş sonuçların
Ortabahara demiştim canımbana mı didin kaptanımmm
Buda zor bir süreç kolay gelsintartılmadım kaptancım..düm ve bugün iş ile ilgiliyoğun geçti.. hatta evden çalışırken bir anda yarın işe gideceğim..bir de odam değişmiş bakalım hayırlısı
Canım bugün doktora gittim iğneyi değiştirdi insülin gibi bi iğneye geçtim perşembe bi daha çağırdı bakalım uğraşıyoruz.Canım senin menüler kaç kalorilikti
Bide aşılama ne zaman dı görünmedin bugün?
Canım 1500 kalori falan alıyorum ben 65 kg için . Dün biraz hesaplama yapmadımCanım senin menüler kaç kalorilikti
Bide aşılama ne zaman dı görünmedin bugün?
Hangi ilacı kullanıyorsun canım? Zor süreçler hayırlı sağlıklı bi evlatla sonuçlansın inşallahCanım bugün doktora gittim iğneyi değiştirdi insülin gibi bi iğneye geçtim perşembe bi daha çağırdı bakalım uğraşıyoruz.
ÇıkıştaDiyette en büyük sıkıntı buözellikle böyle kısıtlı diyetlerde ev dışında ne yiyeceğini şaşırıyor insan porsiyon köfte flan yok mu o da uyar sanırım
Bugün çok yoruldum o yüzden yarın sabah erken uyanamam galiba. Ama dürterim tabi..O saatlerde ben uyuyorum ama sana full motive0zlem i ekliyorum özlemcim yarın yürüyüşe çıkarsan bu yavrukuşu da dürter misin yürüşe çıktım diyene kadar da sor
5 gün merional kullandım şimdi 3 gün gonal F kullanıcam . İnşallah canım evet biraz sıkıntılı olur mu olmaz mı diyeHangi ilacı kullanıyorsun canım? Zor süreçler hayırlı sağlıklı bi evlatla sonuçlansın inşallah
Aa benim tüpte kullandığım ilaçları vermiş ama ben ikisini birlikte kullanıyodum tabi günde 3 iğne oluyodum5 gün merional kullandım şimdi 3 gün gonal F kullanıcam . İnşallah canım evet biraz sıkıntılı olur mu olmaz mı diye
Hahahahah Hilal yine kopardın beniBalpamuk dönünce dönünce dönünce dedi günler önce balpamugun dönüşü muhteşem mi oluyor. Güldük diye utanacakmiyiz. Balpamuk bizi mahcup mu edecek. Hepsi cuma günü saat 12 de sakin kaçırmayın.
Daha ilk olduğundan umutluyum şimdilik. Eşim çok üzülüyor onun için daha çok stres yapıyorum. Nasip tabi nasipse olur inşallah.Aa benim tüpte kullandığım ilaçları vermiş ama ben ikisini birlikte kullanıyodum tabi günde 3 iğne oluyodumhiç sıkma sen kendini sal gitsin su akıp yolunu buluyo sen günlerini zehir ettiğinle kalıyosun. Geç dank etti ama dönüp baktığımda ne çok üzmüşüm kendimi nasipten öteye geçilmiyo ki üzüldüğünle kalıveriyosun günlerinin tadını çıkarmaya bak
Tüp bebek olunca daha yoğun bi tedavi sanırım ben sadece günde bir kere vuruluyorumAa benim tüpte kullandığım ilaçları vermiş ama ben ikisini birlikte kullanıyodum tabi günde 3 iğne oluyodumhiç sıkma sen kendini sal gitsin su akıp yolunu buluyo sen günlerini zehir ettiğinle kalıyosun. Geç dank etti ama dönüp baktığımda ne çok üzmüşüm kendimi nasipten öteye geçilmiyo ki üzüldüğünle kalıveriyosun günlerinin tadını çıkarmaya bak
Hayırlısıyla hiç bekletmeden gelir inşallahDaha ilk olduğundan umutluyum şimdilik. Eşim çok üzülüyor onun için daha çok stres yapıyorum. Nasip tabi nasipse olur inşallah.
hmen üstüme alınırım.. aşırı alınırımmmOrtabahara demiştim canım
Aynen daha çok yumurta toplamak adına hormonlarla dans ediyosunTüp bebek olunca daha yoğun bi tedavi sanırım ben sadece günde bir kere vuruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?