Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

işte bi pantolona ne kadar çok duygu yüklenmiş gördün mü tatlım..bir de fırsat bulmuşken meltem günerle birlikte bircan yıldırım ın youtube vidyolarını da tavsiye ederim

Canım bugün doktora gittim iğneyi değiştirdi insülin gibi bi iğneye geçtim perşembe bi daha çağırdı bakalım uğraşıyoruz.
Hangi ilacı kullanıyorsun canım? Zor süreçler hayırlı sağlıklı bi evlatla sonuçlansın inşallah

Diyette en büyük sıkıntı bu özellikle böyle kısıtlı diyetlerde ev dışında ne yiyeceğini şaşırıyor insan porsiyon köfte flan yok mu o da uyar sanırım
Çıkışta
O saatlerde ben uyuyorum ama sana full motive 0zlem i ekliyorum özlemcim yarın yürüyüşe çıkarsan bu yavrukuşu da dürter misin yürüşe çıktım diyene kadar da sor
Bugün çok yoruldum o yüzden yarın sabah erken uyanamam galiba. Ama dürterim tabi.. pacman Alarm kur dakika başı çalsin. Bide not yaz kalk yürü diye..

5 gün merional kullandım şimdi 3 gün gonal F kullanıcam . İnşallah canım evet biraz sıkıntılı olur mu olmaz mı diye
Aa benim tüpte kullandığım ilaçları vermiş ama ben ikisini birlikte kullanıyodum tabi günde 3 iğne oluyodum hiç sıkma sen kendini sal gitsin su akıp yolunu buluyo sen günlerini zehir ettiğinle kalıyosun. Geç dank etti ama dönüp baktığımda ne çok üzmüşüm kendimi nasipten öteye geçilmiyo ki üzüldüğünle kalıveriyosun günlerinin tadını çıkarmaya bak

Hahahahah Hilal yine kopardın beni Hadi bakalım göreceğiz. Açım aççç... Gurul gurul şimdi yatağa gidiyorum. Daha beter olmadan 10.00’da yatıyorum 2 gündür. Emeklerimin karşılığını alacağım inanıyorum! Sen de söylediğin laflarla kalırsın

Daha ilk olduğundan umutluyum şimdilik. Eşim çok üzülüyor onun için daha çok stres yapıyorum. Nasip tabi nasipse olur inşallah.

Tüp bebek olunca daha yoğun bi tedavi sanırım ben sadece günde bir kere vuruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…