Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bi if yapıyorum diye açlıktan ölüyorum diyorum. Kizin yedikleri benim 1 öğünüm çok utandim çok

İsveç diyetine bekleriz Hilalcim. Dayanabilirsen... Dün mide bulantıaından öldüm başağrısından uyuyamadım. En son hafif bir müzik açıp başucuma koydum rahatlayıp uykuya dalayım diye. Kaç defa döndü o şarkı, ben kaç saat sonra uyudum hiç bilmiyorum. Zor... Ama en azından bi 6 gün dayanayım dişimi sıkıp. En az 6 günde kesebiliyorsun bu diyeti. Toplamda 13 günlük ama 13 gün dayanabilirsen. Ayılan bayılan çok bu diyeti yaparken

Çıkışta

Bugün çok yoruldum o yüzden yarın sabah erken uyanamam galiba. Ama dürterim tabi.. pacman Alarm kur dakika başı çalsin. Bide not yaz kalk yürü diye..
Yarın erkenden ya yürüyüş ya pilates yapacağım. Buraya da kanıtlı geleceğim arkadaşlar. Baya destek aldım. Teşekkürü bir borç bilirim. Öpüldünüz. Cherry Mom EceZ

Kız ben artık bu zor diyetlere hiç giremiyorum. Önceden en azından başlıyordum bi deniyordum. Şimdi başlayamıyorum bile

He bende öyleydim. Bahane arayınca çok buluyor insan. Gözü karartmayınca olmuyor. Ben aylardır yerimde sayıyorum yahu! Zorlanmadan olmayacağı belli.

bisikletler bir miktar uygun aslında. Alsam işe yarar mı cardio anlamında? Bir de spor salonu üyeliğim var aslında. Ama hala açılmadı.
Ben kesinlikle eliptik öneririm. Benim çok işime yaradı. Hem her yeri çalıştırıypr hem çok iyi ter attırıyor. Benim ki Voit D80 selesi de var. İstersem arada bir oturup bisiklet gibi de kullanabiliyorum ama genelde ayakta yapmayı seviyorum. Voit şu an biraz pahalı ama Decathlon da Domyos marka vardı onu da gisip denemiştim domyoslar da iyi, öneririm.

Yok ben almayayım. sonrada dukana mi geçeceksin bi zayıflayayım herkesi kolaylıkla zayıflatacak türk diyetini yazacağım

bakayım o markalara. :) iki türlü kullanılabildiğini bilmiyordum. şaşırdım.

Sabah öğle akşam 1 er kase semizotu yoğurt birde 1 ceviz kırıp yiyorsun çok önceden yapmıştım kiloda vermiştim ama baygınlık ve migrenn krizlerim olmuştu
Haftaya deneyebilirim bu hafta kabakla geçti de artık arka arkaya yapmıyım metabolizmam ne oluyor demesin
Ben bilmem bir anda düştü paylaşımların takımı zıplatan EceZ i göremiyorum
Kaptanım valla yorum yapıyoruz tavsiye veriyoruz sonra küsüyorlar konuşmuyorlar bende o yüzden çok fazla yorum yapmama kararı aldım en güzeli

Nasılsın peki doydun mu
İyiyim çok aşırı açlık hissetmedim spordan geç dönünce evi temizlik filan derken saat 10a kaldı akşam yemeği o nedenle 1er ölçü yedim kabağı yoğurdu cevizi. Ama ben bundan daha zor detokslar yapmıştım açıkçası hiç zorlamadı beni bilemedim. Sen de geçmişte yapmışsın zorladı mı seni kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…