- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.161
Ben bi if yapıyorum diye açlıktan ölüyorum diyorum. Kizin yedikleri benim 1 öğünüm çok utandim çok
Sabah kahvaltısını iyi yapsaydın keşke. Diğer iki öğünde eksilmeye yeterdi hatta sadece akşamı bile kabakla gecirsen işe yarar. Ama 3 gün çok en fazla 2 ıyi bence ya da gun aşırı denenebilir. Haftaya bunuda deneyeyimbalpamuk gibi neye başlayacağımı şaşırdım
Yarın erkenden ya yürüyüş ya pilates yapacağım. Buraya da kanıtlı geleceğim arkadaşlar. Baya destek aldım. Teşekkürü bir borç bilirim. Öpüldünüz.Çıkışta
Bugün çok yoruldum o yüzden yarın sabah erken uyanamam galiba. Ama dürterim tabi..pacman Alarm kur dakika başı çalsin. Bide not yaz kalk yürü diye..
Kız ben artık bu zor diyetlere hiç giremiyorum. Önceden en azından başlıyordum bi deniyordum. Şimdi başlayamıyorum bile
Ben kesinlikle eliptik öneririm. Benim çok işime yaradı. Hem her yeri çalıştırıypr hem çok iyi ter attırıyor. Benim ki Voit D80 selesi de var. İstersem arada bir oturup bisiklet gibi de kullanabiliyorum ama genelde ayakta yapmayı seviyorum. Voit şu an biraz pahalı ama Decathlon da Domyos marka vardı onu da gisip denemiştim domyoslar da iyi, öneririm.bisikletler bir miktar uygun aslında. Alsam işe yarar mı cardio anlamında? Bir de spor salonu üyeliğim var aslında. Ama hala açılmadı.
Yok ben almayayım.İsveç diyetine bekleriz Hilalcim. Dayanabilirsen...Dün mide bulantıaından öldüm başağrısından uyuyamadım. En son hafif bir müzik açıp başucuma koydum rahatlayıp uykuya dalayım diye. Kaç defa döndü o şarkı, ben kaç saat sonra uyudum hiç bilmiyorum. Zor... Ama en azından bi 6 gün dayanayım dişimi sıkıp. En az 6 günde kesebiliyorsun bu diyeti. Toplamda 13 günlük ama 13 gün dayanabilirsen. Ayılan bayılan çok bu diyeti yaparken
bakayım o markalara. :) iki türlü kullanılabildiğini bilmiyordum. şaşırdım.Ben kesinlikle eliptik öneririm. Benim çok işime yaradı. Hem her yeri çalıştırıypr hem çok iyi ter attırıyor. Benim ki Voit D80 selesi de var. İstersem arada bir oturup bisiklet gibi de kullanabiliyorum ama genelde ayakta yapmayı seviyorum. Voit şu an biraz pahalı ama Decathlon da Domyos marka vardı onu da gisip denemiştim domyoslar da iyi, öneririm.
Haydi bakalım yarın foruma ilk girdiğimde senin paylaşımını arayacak gözlerimYarın erkenden ya yürüyüş ya pilates yapacağım. Buraya da kanıtlı geleceğim arkadaşlar. Baya destek aldım. Teşekkürü bir borç bilirim. Öpüldünüz.Cherry Mom EceZ
Valla sanki cuma günü utandıracakBalpamuk dönünce dönünce dönünce dedi günler önce balpamugun dönüşü muhteşem mi oluyor. Güldük diye utanacakmiyiz. Balpamuk bizi mahcup mu edecek. Hepsi cuma günü saat 12 de sakin kaçırmayın.
Çok istikrarlı gidiyor vallaha zor diyet sonucunu da alır inşallah. Bu hafta herkes sessiz sessiz ilerliyor gibi benimde biseyler yapmam lazımValla sanki cuma günü utandıracak
Yine garip bir hafta bizi bekliyorÇok istikrarlı gidiyor vallaha zor diyet sonucunu da alır inşallah. Bu hafta herkes sessiz sessiz ilerliyor gibi benimde biseyler yapmam lazım
Seni etiket yaptıklarıma cevap yazmıyorsun başkasını etiketldiğimde bana mı diidinn diyorsunhmen üstüme alınırım.. aşırı alınırımmm
Sabah öğle akşam 1 er kase semizotu yoğurt birde 1 ceviz kırıp yiyorsun çok önceden yapmıştım kiloda vermiştim ama baygınlık ve migrenn krizlerim olmuştuNasıl bir detoks o kaptanım
Ben bilmem bir anda düştü paylaşımlarınKilo vermeye çalışıyorum sürekli hareket halindeyim dün de eşim izinliydi onunla vakit geçirdim kaptanım herşey cuma tartısı içinn
Haftaya deneyebilirim bu hafta kabakla geçti de artık arka arkaya yapmıyım metabolizmam ne oluyor demesinSabah öğle akşam 1 er kase semizotu yoğurt birde 1 ceviz kırıp yiyorsun çok önceden yapmıştım kiloda vermiştim ama baygınlık ve migrenn krizlerim olmuştu
Kaptanım valla yorum yapıyoruz tavsiye veriyoruz sonra küsüyorlar konuşmuyorlar bende o yüzden çok fazla yorum yapmama kararı aldım en güzeliBen bilmem bir anda düştü paylaşımlarıntakımı zıplatan EceZ i göremiyorum
Aaaa mevzuya gel kim küstü neye küstü pıçaklarım ,Kaptanım valla yorum yapıyoruz tavsiye veriyoruz sonra küsüyorlar konuşmuyorlar bende o yüzden çok fazla yorum yapmama kararı aldım en güzeli
Nasılsın peki doydun muGece 11'de temizliğe başladım 12:30da bitirdim resmen spora gitmiş kadar yoruldum vallahi yediğim kabaklar zaten ufacıktı onlarda gitti böylece
Daha önce mesajda size belirtmiştim kaptanım herkes kendi savaşını versin böyle daha iyi olur belkiAaaa mevzuya gel kim küstü neye küstü pıçaklarım ,
İyiyim çok aşırı açlık hissetmedim spordan geç dönünce evi temizlik filan derken saat 10a kaldı akşam yemeği o nedenle 1er ölçü yedim kabağı yoğurdu cevizi. Ama ben bundan daha zor detokslar yapmıştım açıkçası hiç zorlamadı beni bilemedim.Nasılsın peki doydun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?