- 23 Mart 2016
- 31.268
- 92.684
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.181
He ama orda birebir sana birşey denmedi ki bence sadece kendine kızmış olmalı ki bir sorun yok dedi sonradanDaha önce mesajda size belirtmiştim kaptanım herkes kendi savaşını versin böyle daha iyi olur belki
Haklısın tabi ki orası öyle. Neyse o zaman alınmayanlara yoruma devamHe ama orda birebir sana birşey denmedi ki bence sadece kendine kızmış olmalı ki bir sorun yok dedi sonradan
Herkes savaşını kendi verecekse kapatalım dükkanı
Ben layıkıyla yapamadım canım gece acıktım süt falan içtim cevizii biraz fazla kaçırdımİyiyim çok aşırı açlık hissetmedim spordan geç dönünce evi temizlik filan derken saat 10a kaldı akşam yemeği o nedenle 1er ölçü yedim kabağı yoğurdu cevizi. Ama ben bundan daha zor detokslar yapmıştım açıkçası hiç zorlamadı beni bilemedim.Sen de geçmişte yapmışsın zorladı mı seni kaptanım
5.takım yapmaz öyle şeyHaklısın tabi ki orası öyle. Neyse o zaman alınmayanlara yoruma devam
Ben bir süredir 60ın altına inemedim regl geldi 61 oldum regl bitti geri 60a düştüm ama 59u bir türlü göremedim o kadar spora rağmen ki ciddi anlamda sporda efor sarfediyorum.Ben layıkıyla yapamadım canım gece acıktım süt falan içtim cevizii biraz fazla kaçırdımçocukla gün çok erken başlayıp geç bitiyor zorluyor o sebeple artk
O zaman 5. takıma KOCAMAAAN ÖPÜCÜKLER5.takım yapmaz öyle şey ♥♥♥
Halledersin sen, süpersinBen bir süredir 60ın altına inemedim regl geldi 61 oldum regl bitti geri 60a düştüm ama 59u bir türlü göremedim o kadar spora rağmen ki ciddi anlamda sporda efor sarfediyorum.O nedenle yaptım kaptanım bir kırsın direncimi sonra yine normal beslenmeye devam. İnşallah yarın sabah hayırlı sonuç ile gelicem 1. gün bitiminde
Kaptanım takıma gelen yeni arkadaşları uğurluyorsunuz ya yeni üye almak istemiyor musunuzHalledersin sen, süpersin
Dediğin gibi bu menüler bu kadar spora çoktan gitmesi lazımdı direnç senden kuvvetli değil haydi bakalım
Yok canım şuan en kalabalık takım biizizKaptanım takıma gelen yeni arkadaşları uğurluyorsunuz ya yeni üye almak istemiyor musunuzbelki taze kanlar güzel olurdu canlanırdık
İyi geceler kraliçemizYok canım şuan en kalabalık takım biizizbelki 2 hafta sonra falnn mezunlar yaklaştıkca zor oluyor her bir kiişiyi layıkıyla takip etmek
Motivasyon düşerse ekipte bakarız
Öptüm seni ben yatayım başkada kimse yok buralarda :) iyi geceler canım
Ay ben bu ara neden unutuyorum menü yazmayı12-19 Haziran Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
Maariftakvimi
Ceylansnn
birsevgi
C Cagrihilal1
hanmeli
nrmyn
Tempus
Calypso95
balpamuk
S Suskunhanim
EceZ
0zlem
pacman
ortabahar
fancynancy
Baklavamı verin banaGünaydın kizlarr
Dün itibariyle şekersizi bitirdiniz tebrik ederim her birinizi
Cherry Mom
Tempus
Maariftakvimi
EceZ
pacman
nrmyn ve Ceylansnn kaldı sadece onların gününü takip edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?