Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

He ama orda birebir sana birşey denmedi ki bence sadece kendine kızmış olmalı ki bir sorun yok dedi sonradan
Herkes savaşını kendi verecekse kapatalım dükkanı
Haklısın tabi ki orası öyle. Neyse o zaman alınmayanlara yoruma devam

Ben layıkıyla yapamadım canım gece acıktım süt falan içtim cevizii biraz fazla kaçırdım çocukla gün çok erken başlayıp geç bitiyor zorluyor o sebeple artk

Ben layıkıyla yapamadım canım gece acıktım süt falan içtim cevizii biraz fazla kaçırdım çocukla gün çok erken başlayıp geç bitiyor zorluyor o sebeple artk
Ben bir süredir 60ın altına inemedim regl geldi 61 oldum regl bitti geri 60a düştüm ama 59u bir türlü göremedim o kadar spora rağmen ki ciddi anlamda sporda efor sarfediyorum. O nedenle yaptım kaptanım bir kırsın direncimi sonra yine normal beslenmeye devam. İnşallah yarın sabah hayırlı sonuç ile gelicem 1. gün bitiminde

Halledersin sen, süpersin
Dediğin gibi bu menüler bu kadar spora çoktan gitmesi lazımdı direnç senden kuvvetli değil haydi bakalım

Halledersin sen, süpersin
Dediğin gibi bu menüler bu kadar spora çoktan gitmesi lazımdı direnç senden kuvvetli değil haydi bakalım
Kaptanım takıma gelen yeni arkadaşları uğurluyorsunuz ya yeni üye almak istemiyor musunuz belki taze kanlar güzel olurdu canlanırdık

Kaptanım takıma gelen yeni arkadaşları uğurluyorsunuz ya yeni üye almak istemiyor musunuz belki taze kanlar güzel olurdu canlanırdık
Yok canım şuan en kalabalık takım biiziz belki 2 hafta sonra falnn mezunlar yaklaştıkca zor oluyor her bir kiişiyi layıkıyla takip etmek
Motivasyon düşerse ekipte bakarız
Öptüm seni ben yatayım başkada kimse yok buralarda :) iyi geceler canım

İyi geceler kraliçemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…