- 23 Mart 2016
- 31.268
- 92.684
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.201
Ödülleri cuma tartı sonrası verelim kendimize kızlar amannnnGünaydın kizlarr
Dün itibariyle şekersizi bitirdiniz tebrik ederim her birinizi
Cherry Mom
@Tempus
@terliklikedi
EceZ
pacman
@nrmyn ve @Ceylansnn kaldı sadeceonların gününü takip edeceğim
Ay ben bu ara neden unutuyorum menü yazmayı
Unutmayalım canlardün sürpriz bir şekilde sabahtan geceye kadar şehir dışına çıkıp geldik yorulmuşum gelir gelmez de hazırlamıştım aslında menüyü uyuyakalmışım paylaşamadanCherry Mom
Allah'tan doğum günün cumadan sonraBaklavamı verin bananeyse cumaya az kaldı yaaa benim doğum günüm yaklaşıyor Cherry Mom bana bir güzellik yapsan mı
Kabaktan sonra çok dikkat etmek gerekiyor öyle bir riski var sende bitirdiysenn dikkat et canım :/bu aradaEceZ kabak diyetini 2 gün yaptım 2. günün akşamına az bozmama rağmen 2 günde 1 kiloya yakın gitmiş şok oldum zor gelmişti bana ama işe yarıyor sen 3 gün yapınca şahane olacak sakın bırakms ♥
Evet
Bana 13 gün ödül yok.. 13 günün sonunda güzel düşüncelerim var.Ödülleri cuma tartı sonrası verelim kendimize kızlar amannnn
Valla üstümden bir yük kalktı sanki hahaahja ama oluyor mu oluyor pekte zorlanmadım yaz olmasa hiç zorlanmam yazın daha çok meyve dondurma yiyesi geliyor insanın
Günaydın kızlar.. Ben uyku ilacı içecem artık o kadar yoruldum ama yine sabahın köründe ayaktayım..
pacman Uyandın mi canım?
Yokluğumda sözümde durmayacabileceğimi ima edenler olmuş.
Muhteşem..Yokluğumda sözümde durmayacabileceğimi ima edenler olmuş.Toplu bir açıklama yapmak istiyorum. Sabah erken uyandım, tam çıkarken anniş de gelmek istedi. Biraz rötarlı geldim o yüzden. 10 bin küsür adım yürüdük. ♥ Ama annem gelirken market falan oyalandı. Kahvaltıda yapmamıştım. Biraz başım döndü, uzanayım dedim. Giremedim. Kanıtım ektedir. İyi günler efenim.
Bitti bee SALDIRIIIIIIIIIIIIIIINGünaydın kizlarr
Dün itibariyle şekersizi bitirdiniz tebrik ederim her birinizi
Cherry Mom
@Tempus
@terliklikedi
EceZ
pacman
@nrmyn ve @Ceylansnn kaldı sadeceonların gününü takip edeceğim
Devam edicem canım zor değilmiş ya da bana zor gelmedi bilemedim 3. gününde sonunda haberi veririmbu aradaEceZ kabak diyetini 2 gün yaptım 2. günün akşamına az bozmama rağmen 2 günde 1 kiloya yakın gitmiş şok oldum zor gelmişti bana ama işe yarıyor sen 3 gün yapınca şahane olacak sakın bırakms ♥
Yumurtalı peynirli yeşillikli güzel bir kahvaltı yap diyeti bırakma reglin yaklaşıyor ondan ödem tuttun kesin gidecek merak etmeeeHala kahvaltı yapamadım. Birazdan yapacağım inşallah artık.Ama hala kilo veremiyorum ben. Çok üzgünüm. Neden böyle oldu?
Vayyyy vaý vayy utandık heYokluğumda sözümde durmayacabileceğimi ima edenler olmuş.Toplu bir açıklama yapmak istiyorum. Sabah erken uyandım, tam çıkarken anniş de gelmek istedi. Biraz rötarlı geldim o yüzden. 10 bin küsür adım yürüdük. ♥ Ama annem gelirken market falan oyalandı. Kahvaltıda yapmamıştım. Biraz başım döndü, uzanayım dedim. Giremedim. Kanıtım ektedir. İyi günler efenim.
İnşallah öyledir. Bozmuyorum asla diyetimi. Bakalım... Hareket de ediyorum ki hemen regl olayım diye.Bitti bee SALDIRIIIIIIIIIIIIIIIN
Devam edicem canım zor değilmiş ya da bana zor gelmedi bilemedim 3. gününde sonunda haberi veririm
Yumurtalı peynirli yeşillikli güzel bir kahvaltı yap diyeti bırakma reglin yaklaşıyor ondan ödem tuttun kesin gidecek merak etmeee
Üzülme düşer o elbetHala kahvaltı yapamadım. Birazdan yapacağım inşallah artık.Ama hala kilo veremiyorum ben. Çok üzgünüm. Neden böyle oldu?
Estağfurullah. Sizin sayenizde gittim valla. Annem de şaşırdı.Vayyyy vaý vayy utandık he
Tebriklerr canım ♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?