Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kabaktan sonra çok dikkat etmek gerekiyor öyle bir riski var sende bitirdiysenn dikkat et canım :/
Tebrikler iyi dayanmışsın ama :))

Bana 13 gün ödül yok.. 13 günün sonunda güzel düşüncelerim var.

Günaydın kızlar.. Ben uyku ilacı içecem artık o kadar yoruldum ama yine sabahın köründe ayaktayım..
pacman Uyandın mi canım?
pacman nerdeeeeeeee haniii yürüyüşşş
Ay maşallah
pacman mışıl mışıl uyuyor mu ne
Yokluğumda sözümde durmayacabileceğimi ima edenler olmuş. Toplu bir açıklama yapmak istiyorum. Sabah erken uyandım, tam çıkarken anniş de gelmek istedi. Biraz rötarlı geldim o yüzden. 10 bin küsür adım yürüdük. Ama annem gelirken market falan oyalandı. Kahvaltıda yapmamıştım. Biraz başım döndü, uzanayım dedim. Giremedim. Kanıtım ektedir. İyi günler efenim.

Eklentiler

• image.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 26
Muhteşem..

Günaydın kizlarr
Dün itibariyle şekersizi bitirdiniz tebrik ederim her birinizi

Cherry Mom
@Tempus
@terliklikedi
EceZ

pacman
@nrmyn ve @Ceylansnn kaldı sadece onların gününü takip edeceğim
Bitti bee SALDIRIIIIIIIIIIIIIIIN
Devam edicem canım zor değilmiş ya da bana zor gelmedi bilemedim 3. gününde sonunda haberi veririm
Hala kahvaltı yapamadım. Birazdan yapacağım inşallah artık. Ama hala kilo veremiyorum ben. Çok üzgünüm. Neden böyle oldu?
Yumurtalı peynirli yeşillikli güzel bir kahvaltı yap diyeti bırakma reglin yaklaşıyor ondan ödem tuttun kesin gidecek merak etmeee

Vayyyy vaý vayy utandık he
Tebriklerr canım

İnşallah öyledir. Bozmuyorum asla diyetimi. Bakalım... Hareket de ediyorum ki hemen regl olayım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…