- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.221
26. Günüm. Ama bende pcos var günü belli olmuyor pek. Dukan birası yapacağım bugün ve yarın.Üzülme düşer o elbet
Regli mi yaklaşıyor yeşil çay bol su iç canım bir şey ödem yaptı belliki
Yaaaa hiiç kıskanmadımmmKaptanımmmmCherry Mom
Eki Görüntüle 2650014
60.3ten 59.7ye düştüm şuanda cumaya kadar 1 kilo yapmaya çalışıcam inşallah
Yap canım yap26. Günüm. Ama bende pcos var günü belli olmuyor pek. Dukan birası yapacağım bugün ve yarın.
Gram verdim ama çok kilom yok belki ondandır. Yalnız birşey diyeyim inanılmaz bir hafifleme ile uyandım bugün. Resmen ödem mödem ne varsa almış götürmüş. Gerçek anlamda inceldiğimi hissettim psikolojik değil yani. Lapa yapınca da böyle inceliyordumYaaaa hiiç kıskanmadımmm
Allah'ım ne güzel tartıçok özendim eve gidince tamı tamına yapcam bende
Tebrikler kuzum
aynen böyle birden düşünce ardından birden yükselmeler gelir zaten bugün ve yarın iyi dikkat edersem 53 ü bile görebilirimKabaktan sonra çok dikkat etmek gerekiyor öyle bir riski var sende bitirdiysenn dikkat et canım :/
Tebrikler iyi dayanmışsın ama :))
ben de bugün ve yarın tam kabak diyetine uymasa da kabak ve diğer sebzelerle beslenmeye çalışıcam cumaya kadar.. kabağın kalorisi çok düşükmüş ama daha önce hiç fark etmemiştim. ben senden güzel sonuçlar bekliyorumDevam edicem canım zor değilmiş ya da bana zor gelmedi bilemedim 3. gününde sonunda haberi veririm
1 orta boy kabak 30 35 kalori yani hiçbir şey 10 tane kabak yesen 350 kalori yapar. 1 ufak çikolatada 350 kalori düşün yani aradaki farkı. Korkmadan özgürce yiyebileceğin sebzelerden. Şöyle yoğurtlu cevizli dereotlu karıştırınca da nefis oluyor valla. Sade yemesi zor amaaynen böyle birden düşünce ardından birden yükselmeler gelir zaten bugün ve yarın iyi dikkat edersem 53 ü bile görebilirim
ben de bugün ve yarın tam kabak diyetine uymasa da kabak ve diğer sebzelerle beslenmeye çalışıcam cumaya kadar.. kabağın kalorisi çok düşükmüş ama daha önce hiç fark etmemiştim. ben senden güzel sonuçlar bekliyorum
Hayalimdeki kilo 53 çok imreniyorum sana grubun an itibariyle en çıtırı sensinaynen böyle birden düşünce ardından birden yükselmeler gelir zaten bugün ve yarın iyi dikkat edersem 53 ü bile görebilirim
İnşallah canım kaptanım.Yap canım yapgüzel olacak cuma rahat ol sen
Evet ya tlf daha fazla gösteriyor. Benimki de öyle..Telefon 11100 gösteriyor. O daha doğrudur.
aynen dediğin gibi gerçekten bi de meyve öğünü varmış ben yok zannediyordum ceviz de kullanmamıştım ondan zorlandım heralde1 orta boy kabak 30 35 kalori yani hiçbir şey 10 tane kabak yesen 350 kalori yapar. 1 ufak çikolatada 350 kalori düşün yani aradaki farkı. Korkmadan özgürce yiyebileceğin sebzelerden. Şöyle yoğurtlu cevizli dereotlu karıştırınca da nefis oluyor valla. Sade yemesi zor ama
canım ben de senin kilolarındayken diyodum bi gün eski halime gelebilecek miyim acaba diyeHayalimdeki kilo 53 çok imreniyorum sana grubun an itibariyle en çıtırı sensinSenden sonra S Suskunhanim geliyor sonra ben sanırım. Sizi bi geçemedim mezun olacaksınız valla
KaptanımmmmCherry Mom
Eki Görüntüle 2650014
60.3ten 59.7ye düştüm şuanda cumaya kadar 1 kilo yapmaya çalışıcam inşallah
Spor ile bel hareketlerine ağırlık verebilirsin balım ben sporla götürüyorum sıkılaşmA başladıaynen dediğin gibi gerçekten bi de meyve öğünü varmış ben yok zannediyordum ceviz de kullanmamıştım ondan zorlandım heralde
canım ben de senin kilolarındayken diyodum bi gün eski halime gelebilecek miyim acaba diyeinsan gerçekten çok mutlu oluyor 75 olduğum zaman bile oldu.. boy da kısa olunca ama şimdi de inanamıyorum tartıya" gerçekten mi ya emin misin "diye tartıyla konuşuyorum farklı zeminlerde fln tartılıyorum 5 10 defa.. çünkü hala karnımı saran bi simitim var onu napcaz bilmiyom ideal kilo 53 hesaplıyor ama 1 kilo sonra o simit gidecek mi hiç sanmıyorum
afiyet olsun harika gözüküyor kabak foreverBen de kabakları fırına koydum. Normalde menüde ıspanak var ama ilk gün midem bulandı sade haşlama yiyince. Hem de 1 haftadır kabaklar dolapta araya gitmesin hepsini doğradım valla kalsın hazır dolapta dicem de pişince azalıyor kalır mı bilemedim..Eki Görüntüle 2650029
Sağol bitanem benim darısı başına inşallahSüpersin canım..
Canım ben son bi hafta şekersiz tam uygulayamadimGünaydın kizlarr
Dün itibariyle şekersizi bitirdiniz tebrik ederim her birinizi
Cherry Mom
@Tempus
Maariftakvimi
EceZ
pacman
@nrmyn ve @Ceylansnn kaldı sadeceonların gününü takip edeceğim
Ne fark var canım o daha mı yağlıEceZ 1. Fotodaki tabağın hepsini yiyesim var ama 2. fotoyu yiyorum.
1 kilo kabağın hepsini yaptım. Pisince büyük tabaktaki kadar cikti ama fazla olur diye küçük tabağa koydum. Zaten yarım tatlı kaşığı kadar yağ koydum.Ne fark var canım o daha mı yağlı
Harika gözüküyor inşallah isveç ile güzel sonuç alırsın en az 6 gün yapılıyor diye biliyorum 6 günde 1 kg bile gitse senin için süper bir motivasyon olurduEceZ 1. Fotodaki tabağın hepsini yiyesim var ama 2. fotoyu yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?