- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #362.121
Yok cnm ben listeyi ayarlıyorum ya o yüzden. Geç bile kaldım aslında 6da atmış oluyordum sayfayaSabah baya erkencisiniz. Spora mu yoksa
GünaydınGünaydın hanımlarrr. Yataktak zorla sökülüyorum sanki
Cuma günü tartılıyoruz. Pazartesi kontrol tartısı var haftasonu diye salındı mı acaba diyeCuma günü değil pazartesi günü mu?
Ben dün 84.20 çıktım
Ben diyetisyenim kendim menü hazırlıyorum ona göre yapıyorum . Evlenince aldığım kiloları veriyorumDukan derken sende mi dukan birası yapıyosun?
Dün o kadar tarhana çorbası dedik dedik bgn biri içmişafiyet olsun canım eski menülere döndüğün belli güzel menü olmuş
Maşallahh gelsin kirazlarrrr. Kirazları bilmem ama menünde baya güzelmiş sende mi diyetisyeneydin?
edit, 73Maşallah 70 ten 53 e tebrikler
aa gerçekten miBen diyetisyenim kendim menü hazırlıyorum ona göre yapıyorum . Evlenince aldığım kiloları veriyorum
o panoyu ben de çok zor anladımBen halen yabancıyım panoyu anlayamadım
b12 eksikliği halsizlik ve uyku yapar canım.. hapı da yediklerinle desleklersen senin için daha iyi olur diye düşünüyorum b12 yönünden zengin gıdalardan yana olCherry Mom EceZ Çok haklısınız.. Az yemem kabızlıktan ziyade tartıda gördüğüm artılar için. B12 hapından sonra daha şiddetli kabızlık problemim oldu ama hapım dün bitti inşallah düzelir.
Aslında dün ayran detoksu yapmayı düşündüm zaten şişim daha çok şişerim diye vazgeçtim. En iyisi kabak yiyim dedim. Eşimde madem sen yoğurtlu kabak yicen bize de yoğurtlu makarna yap dedi.Ve erken açıktırlar ben de makarnayi yapmisken kabakla uğraşmaya üşendim 2 kaşık yogurduma koydum.
Bide neden olduğunu bilmiyorum ama hep bir uyku hali hep bir halsizlik var üzerimde..
Hahahahaha tarhana resmen şifadır yahu. Undan da olsa... Zaten çorbaları karbohidrat yerine yemiyor muyuz? Bari keyfini çıkaralım.Dukan derken sende mi dukan birası yapıyosun?
Dün o kadar tarhana çorbası dedik dedik bgn biri içmişafiyet olsun canım eski menülere döndüğün belli güzel menü olmuş
Maşallahh gelsin kirazlarrrr. Kirazları bilmem ama menünde baya güzelmiş sende mi diyetisyeneydin?
Canım ben bi video serisi yapıyorum ortalama 40dk bölgelsel oluyo. Yanına da zıp yada yürüyüşpawlover günlük hedef belirlesek mi kendimize? Mesela 1000 zıp, 1000 bölgesel gibi? Bunları mutlaka yapsak
Hımmm ben uuzn süre dayanamam sanırım ya. Tm ben böyle başlayım, rutin hale getirmeye çalışayım.Canım ben bi video serisi yapıyorum ortalama 40dk bölgelsel oluyo. Yanına da zıp yada yürüyüş
Yok ya ben çorbanın unlu olmuş olmamış ona takılmıyorum hiç sonuçta 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek yerine geçiyorsak ne canımız isterse içelim bencede ki desiğin gb tarhana şifadır mis gb bol c vitaminli fln ohhh. Buraya başladım başlayalı meyveleri çıkardım hayatımdan sporada sürüklensem bile gidiyorum insanın bir anda sorumluluk duygusu artıyor. Ama regl oldum olcam o yüzden davul gb şişmeye başladım tartı habire yukarı tırmanır şiödi benim. Regl bittiktiten 3 gün sonra zor iniyor nırmal sayılara. Bide bgn meyve yicem artık 3 porsiyon şeklinde planlarım. Bizim aile bu yönden çok kötü çok meyvr yiyoruz aşırısını yiyoruz bir oturuşta 1 kg yiyodur bir kişi hayatını böyle yaşamış biri içinde metveleri kısmak çok zor. Yani gğnde 5 porsiyon diyor ama bizimki kaç 5 oluyor acaba. 3-4 kayısı galiba 1 değişimdi bizimkilere dediğimde o bizim iştah açıcımız kim 3 kayısı yiyip bitirirki diyip bana gülmüşlerdi vakti zamanında.Hahahahaha tarhana resmen şifadır yahu. Undan da olsa... Zaten çorbaları karbohidrat yerine yemiyor muyuz? Bari keyfini çıkaralım.Zaten keyifli içemedim. Annem normalde tavuk bulyon atar. Ben kendiminkini ayırdım öncesinde. Tuzsuz tuzsuz içtim. Teşekkür ederim menüler için de. ♥ Seni de çok azimli görüyorum hep. Allah bozmasın.
Hangi listeyi?Yok cnm ben listeyi ayarlıyorum ya o yüzden. Geç bile kaldım aslında 6da atmış oluyordum sayfaya
Evett paw yazmisti bende kimdi diyordum. Simdi simdi sizleri tanidikca oturmata basladi. Evlenince demek hermen hemen her kadın kilo alıyor.Ben diyetisyenim kendim menü hazırlıyorum ona göre yapıyorum . Evlenince aldığım kiloları veriyorum
Menü Paylaşım Listesi cnm.Hangi listeyi?
Evet çalışmayıp evde olunca aldım ben deEvett paw yazmisti bende kimdi diyordum. Simdi simdi sizleri tanidikca oturmata basladi. Evlenince demek hermen hemen her kadın kilo alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?