- 23 Mart 2016
- 32.146
- 94.975
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #362.161
Vay be resmen duygularımla oynuyor küçücük şeyİlacın içinde hormon var sonuçta. Bazı bünyelerde öyle etkileri var, evet.Ama azıcık sabret. ♥ Geçecek eninde sonunda. Bende bu etkiler hiç olmadığı için aklıma bile gelmemişti söylemek.
Kesinlikle bu kadar emek boşa gitmemeli. Her seferinde daha zor verdiğimizi unutmadan hareket etmemiz lazım. Ara da kontrolü kaybetsekte hemen önlemini alıp arayı bu kadar açmamak lazım. Inşallahbundan sonra çok dikkat edicem ya 6 aydır ne çektim
Salmamışım aaaa nasıl sevindimCuma günü tartılıyoruz. Pazartesi kontrol tartısı var haftasonu diye salındı mı acaba diye
o panoyu ben de çok zor anladım2 grup oluşturulmuş üyelerin spor puanlarına göre yarışıyor ama neye göre ayrılmış gruplar rast gele mi onu ben de hala anlayamadım
Migren ilaclarinla birlesincemi o kadar etki etti acabaVay be resmen duygularımla oynuyor küçücük şey
En geç 5-6 güne biter zaten ilaçVay be resmen duygularımla oynuyor küçücük şey
Oo fark edilmez mi hiç maşallah maşallahEki Görüntüle 2659021
yaa pek yapamadım hep selfie çekiminden yalnız boydan hiç çekmemişim bilmiyorum fark ediliyor mu ama 20 kg fark var iki foto arasında
aynen ortim ya 1 kilo artayım hemen detoksa başlıcamKesinlikle bu kadar emek boşa gitmemeli. Her seferinde daha zor verdiğimizi unutmadan hareket etmemiz lazım. Ara da kontrolü kaybetsekte hemen önlemini alıp arayı bu kadar açmamak lazım. Inşallah
evet çocuk gibi kalmışsın diyorlar benim de göğsüm genişliyorOo fark edilmez mi hiç maşallah maşallah8 kilo verdim bna bile çok vermişsin diyenler oluyor 20 kilo dahaa çok belli olur
Dün alintilamistim galibaYalnız değilsin
Canım görürsem tekrar, atayım sizde deAynen ben cahillik pamuklu rahatlığını geç öğrendim çocukla parkta falan onlar olmasa ne yaparımşaldada öyle pamuklu ipek karışımı olanlar yine iyi tabi ben bunları eziyet çektikten sonra öğrendim
Dediğin şalı anlamadım ama peçe gibi falan mı acabaöyleyse ondan da sıkılırım ah bu çocuk olmasa tüm yazı evde geçircemm
Evdekini uzun zaman kullanmışsindir ve normaldir ama bu daha iki haftalıkdDelta da gıcırtı sorunu belirtilmiş daha çok. Ben o açıdan tereddütte kaldım. Ama esnemeden bahsediyorsan evdeki trambolinim voit, aynı sorunu yaşadım. Şimdi ortasında zıplayınca yere değiyor ayağım deli olucaaammm
Hiç fark olmaz mı hayatımEki Görüntüle 2659021
yaa pek yapamadım hep selfie çekiminden yalnız boydan hiç çekmemişim bilmiyorum fark ediliyor mu ama 20 kg fark var iki foto arasında
Ooh ne güzel çok iyi yapmışsın canım..Kizlar merhaba,nasılsınız?çocukları denize götürdüm bugün,kızımdan dolayı kıyıdan ayrilamadim ama uygun bir derinlikte oturtup ellerimin üstünde bacak hareketi niyetine ayaklarımı cirptim bir sürü
Şimdi de uyudu, kitap okuyuciimmm
Eki Görüntüle 2659021
Kesinlikle diyette güzel bişi ama abartmadann bizimki gibi 5 milyontane yemeden 5 tanecık yıyerekBen de çok dikkat etmiyorum unlu vs oluşuna. Sonuçta hayat tarzımızı oluşturuyoruz. Hayatım boyunca böyle olmayacak. O yüzden mümkün olan en uygulanabilir şekilde devam etmek en mantıklısı.
Bizde de hiç meyve yenmez.Ama ara öğünlerde yemeye başladım ben bayadır. Çok iyi oluyor. Abartılmadığı sürece hem diyete destek hem de baya sağlıklı bir şey bence. Her bünyede farklı etki gösterir belki ama ben seviyorum diyetimde olmasını.
Spor yapacağım birazdan ortim bu hafta regl dönemim başlayacak bakalım veririm inşallah gene
Allah'ım var ya nasıl aynı şeylerOoh ne güzel çok iyi yapmışsın canım..
Ben de sabah ev de iş yoksa temizlik vs.. hemen sokağa çıkıyorum.. bir gün park bir gün sokak az dükkan da gez toz vakit geçiriyor oğlum.. bugün park ve bisikletle gezmek vardı.. şimdi yemek yiyip yine çıkıcax çiçekçiye gitmeye niyetim var ♥
Çocuklara sokak en güzel yer.. şimdi malesef TV izliyorannem de TV var geldiğin de açıyorlar ben de yok şükür
Hemen yemek yiyip çıksam iyi olacak izlemesi beni gıcık ediyor..
Ev de ben ara da çöp arabası traktör videosu açıp beraber izliyoruz
Çok konuştum
Bende onu indirdim izlemek nasip olmadı ama her izleyen senin gibi etkileniyor benim Allah'tan şeker tatlı vs ile derdim yokta yırtıyormKızlarrrrr... O the sugar filmi de ne ööyytlleeeeee....
İstediğim o baklavar çikolatalar gözüme saf toz şeker gibi görünmeye başladı...Onu yicene git kaşıkla şekeri diyorum yani...
Aayyy baz geçtim ayol şeker vs.. zaten çok çok az yerdim şimdi hiç yemek istemiyorum.. oğlum da gün de bir top dondurma yerdi şeker olarak.. onu da şekersiz dondurma ile değiştirdim..
Bol bol meyve yiyor zaten şekerin en güzel halini alıyor yapaylara gerek yok
Ki sen için gerek yok değil mi
Öyle bu filmi izlemek beni etkiledi.. adam da diyor ya şekersizlik çok daha güzelmiş.. bunu bildiği için yazık nasılsa dayanıyor bırakıyor şekeri.. sonu çok güzel diyor .. ben de o yüzden ya sabır bir gram şeker almadan elimden geldiğince bkrakıcam..
Ohh misssKizlar merhaba,nasılsınız?çocukları denize götürdüm bugün,kızımdan dolayı kıyıdan ayrilamadim ama uygun bir derinlikte oturtup ellerimin üstünde bacak hareketi niyetine ayaklarımı cirptim bir sürü
Şimdi de uyudu, kitap okuyuciimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?