Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom ben bu hafta kilo bildiriminden muaf mı olsam diyorum. Ben yokmuşum gibi davransanız olmazmi canımız çıktı daha iki gün var
Mümkünatsız bişi soruyon yaparsın sen ben güveniyorum sana 2 günde aldıysan cumaya kadar gider

Cherry Mom ben bu hafta kilo bildiriminden muaf mı olsam diyorum. Ben yokmuşum gibi davransanız olmazmi canımız çıktı daha iki gün var
Hilal regl fln mı olmuştun. 2 gündeki +3 ü hala kabrayamıyorum. Tartının yerini mi değiştin kabız olanda sen değildin. Ödrmdrn başka bişi olamaz bu yaaa yani olamamalı. ödem atırıcı çay fln içiyor musun?

Bende onu indirdim izlemek nasip olmadı ama her izleyen senin gibi etkileniyor benim Allah'tan şeker tatlı vs ile derdim yokta yırtıyorm
Kız sırf şeker olsaaa... İçin de şeker yok dediğin ama yediğin paletli onca gıda..fruktoz ayrı sakkaroz ayrı mısır şurubu ayrı vs vs.. ben de paket bir şey yiyen bir insan değilim çok şükür.. alışkanlık yok onlara karşı.. ben sadece tatlı istediğim de çok rahat 20 hurma yiyorum petek olabilir yaım kilo baklaca olabilir 4 toblero gibi
Neyse ki onlardan kurtulucam artık..
Petek yemiyorum sanırım onun fazlası ben de egzama yapıyor belim yara bere

Ve sen buraya yetişebiliyorsun . Şimdi kitap okumaya gidiyoruz.. az kaldı telefonu atacak
Evet ya emrede yapıyor onu telefona bakma anneeeeee bana bakkkk sakin faaliyetleriniz var yani o da iyi bizde o yok devamlı koşturmalı oyunlar seviyor ya birlikte zıplıyorz ya koşuoyruz

Katılırım canım ben zaten bir haftadır falan yapıyorum
Küstüm aldım yasemin baya çiçeğim var ya elim yeter artık diyor sıcakta balkon da da perde olmasa bayılıp kalıyorlar.. kimini salona aldım cam güzelini falan çok güzel daha hızlı büyüdü baya çeşit var ama bir naneyi tutturamadım olmadı meret ya.. bir daha denicem ama.. hiç bir tohum da olmadı saksıda diye galiba tere vs çıktı ama büyümesi birbirine dolandı semizotu da olmadı

Biz de sabah saat 8 gibi çıkıyoruz 12 de tam anneme giriyorum artık uyku saati de geliyor yemek yap ye vs derken yine 16.00 da çıkıyoruz.. akşam da şimdi işte uyudu artık yarın napsam onu düşünüyorum
Bi akıl verin bakalım.. bir saat uzaklıkta alışveriş merkezi var.. çocuk parkı vs de vardır.. sabah gitsem 10.00 da açılıyordur ben erken varırım.. öğle uykusu 15.00 da bitiyor o saatte gitmek istesem bir saat yok bir saat git bir saat dön
Pek emin değilim hangi ara gidicem ki.. bi yanı. Da git sabah diyor öğlen mescidde uyut klima varmı dur ki

Anam senin onlara karşı bu kilo iyiymiş

Evet ya emrede yapıyor onu telefona bakma anneeeeee bana bakkkk sakin faaliyetleriniz var yani o da iyi bizde o yok devamlı koşturmalı oyunlar seviyor ya birlikte zıplıyorz ya koşuoyruz
Küçük ya daha bebeğim o kadar altrasyon yok henüz
Uyku öncesi rutin biizm kitap okuma dil fırç. Vs.. uyudu artık meme de bitiyor .. çok şükür böyle azaltan azaltan bıraktırmışım.. zorlanmadım da o da alıştı sadece pişpiş yaparken diyorum tamam diyor zaten sütte kalmadı o yüzden iyi oldu öyle meme dolumu ağrı acı çekmedim..
Şimdi sıra WC de denesem mi diyorum yaz bitmeden.. 22 aylık daha

AVM de çocuk parkı açık mı dışarıda herhalde kapalı alann değil ?
10 12 arası kalsanız sonra 15 e kadar rahat dönersiniz ?

Anam senin onlara karşı bu kilo iyiymiş
Di mi ama devamlı değil ki onlar da 2_3 aya bir geldi mi geliyorlar.. sadece şu. Baklavaya ramazandan beri taktım.. sanırım dükkanın yanın da baklavacı var diye.. hergğn önünden geçiyoruz görünce de can çekiyor vs.. yoksa bir sene önce ben belki 5 ayda bir derdim eşime hadi baklava al diye.. şimdi utanıyroın zaten demeye Ramazan da o kadar çok yedik yeter yani

AVM de çocuk parkı açık mı dışarıda herhalde kapalı alann değil ?
10 12 arası kalsanız sonra 15 e kadar rahat dönersiniz ?
12 de dönmeye başlasam saat 13.00 da arabadan inmiş olurum eve çık duşa sok açsa doyur derken saat olur 14.00 artık uyku tavan yapar çok ağlar.. ki o saatten sonra uyırsa gece uykusu kayar düzen kaçar gider..

Sinyallerr varsa başla canım ama Eylül Ekim'de de olabilir
Benim oğlum o kadar hazırdı ben erteledim ille yaZ gelsn diye 27 aylık Nisan ayında alıştı ama artık herşeyin farkında olduğu için inat etmişti bende pişman olmuştum çocuk hazırken erteledim diye

Yarı hazor yarı değil gibi...

Oyun alanındaysa asla söyleniyor rahatsız olmuyor.. oyun bitince de artık ben de farketmiyorum yanıyır ağlıyor.. pişik vs.. anlatmaya çalışıyorum ama yok.. bugün daha ilk kez yapmadan önce çömdü yanımda anne eee dedi yap bakalım cici yaparız dedim yaptı tiksindi mi zorlandı mı anlamadım çok ağladı hemen temizledim.. üstüne bir daha yaptı yine aynı şekşl de gel dedim seni klozete oturayım pturuyor zaten arada oyun olarak ee er yapıp kalkıyor öyle yaptı yine
Çiş yok ama söylemiyor bezi çıkınca tesadüf yapıyor bazen o zaman çiş çiş diyor o kadar yapmadan önce söylemek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…