Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

En geç 5-6 güne biter zaten ilaç
Ay hadi bakalım cidden çekilir şey değl bünyemde zayıf değildir yıllardır gık demeden dogum kontrol hapı kullanırım ama bu çok farklı geldi şimdi daha iyiyim şükür
Kuzum birşey daha sorayım mesela kutu bitmeden regli olursam ilaca devam etmek gerekiyor mu kesmek mi lazım acaba

O halsizlik bende de vardı bak d vitamini yerlerdeymiş meğer

Ceylansnn kuzum belki haftalr oldu sayfada aktif değilsin artık gidişata bir karar verelim evet her hafta 300 400 eksi geliyorsın ama burada ekibin senden aldığı senin onlardan aldığın birşey yok kendi kendine diyet yapıyorsun.. bu gidişat böyle devam edecekse izne ayıralım seni yok benim yakında yoğunluğum biter diyorsan bir süre daha idare edilir tabi

Çiçek mine alacanbayılırım çiçeklere
Bende de yok TV ama burda izliyorsıcak,gündüz çıkamıyoruz daakşama doğru çıkarıyorum. Trambolin aldım ziplasin diye ziplamiyor dana,sıcak diye

Filmi ben de izlemiştim iki yıl önce, değişim inanılmazdı gerçekten bugün tekrar şeker orucuna başladım,istersen sen de katil

o panoyu ben de çok zor anladım 2 grup oluşturulmuş üyelerin spor puanlarına göre yarışıyor ama neye göre ayrılmış gruplar rast gele mi onu ben de hala anlayamadım
Aşkolsun geldin gidiyorsun hala anlamadın mı
SaskinAnne canım ekipteki arkadaşları 2 ye bölüyorum evet rasgele ama dengeli olmasına çalışıyorum kendimce :) yeni gelenler oldukçada ekleme yapıyorum
Günlük yapılan sporlara karşılık gelen spor puanı ne ise onu yazıyorm tabloya mesela cardio 4 puan x kişi 1 saat yaptı 60*4 240 puan listeye yazıyorum . ( Spor puanları 1. sayfada ) Cuma günüde hem bireyselde 1. Olan arkadaşımı açıklıyorum hemde grup olarak kim 1. Oldu ise onu açıklıyorum
Hafta içinde kim az kim çok spor yapmış gözdende kaçmamış oluyor böylece

Evet canim 200 gitmis, yagdan

Canim benim eksik menum yok diye biliyorum
Cumartesi katıldın demi yarışmaya?
Cumartesi, pazar, pazartesi 3 gün menü paylaştın. Orda da 3 tik işareti var işte
4 tik olanlar cuma ve daha öncesi Burda olanlar.

Ben ilaç bırakılıyor diye biliyorum öyle bir durumda.

@UmutluBen evet canım 6 ay içinde de 1 ay ara verdim geri aldım verdim oldu bi iki defa sonunda bitti
Ortim napiyosun nasıl gidiyor. Kendi derdime düştüm bakamadım hiç sana. Bende tüm gücümle çırpınıyorum. Karaya vurmuş balık gibi denize dönmek için paralaniyorum. Ya balık gibi denize dönecem ya da balina gibi karaya oturacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…