Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Az yemen sorun değil balım olduğu kadar yaz önemli olan çok yememen
Niye öyle kendini üzüyorsun
Menüde aklında ne kaldıysa yaz canım hem x alma hemde sporun burada kaynamasın listeye ekleyene kadar unuturum
Bugünle birlikte 3 gündür annemdeyim
Çok diyet listeme uyamadım evimdeki gibi olmuyor tabi
Birde malum dünkü olay inanılmaz sinirlerim bozuldu mide ağrısı bulantısı hepsi bir arada bütün gün

Tamam orti içmicem bir daha. Ama bak white choclete mocha değil dikkatini çekerim yani öldürücü kalorisi yok ya sadece biraz süründürücü. Kendimi en kalorili şeyi içmedim diye teselli etmemde içler acısı oysaki 2. En kalorili şeyi içtim o zaman orti ben bogazımı tutuyorum sende totişini kaldırıyosun ve yapıypruz bu işi.

Yok canım terazi burcuyum. Hep 1. Olalım dedim diye mi. Sadece bu ara biraz hevesliyim diyelim. Bayrama az kaldı ya bayram hevesi.
Yok bende koç burcuyum seni ilk halime benzettim azmine hayran kaldım o yüzden dedim terazi burçları dengesiz olur derler doğru mu

Son sorum... Hangi boydu?

Kızlar birincilik sırlarımı paylaştım bir laykı çok görmeyin kardeşinize ay utandım yazmak ne zormuş

Allah'ım çocuğu takdir almış anne gururu var üzerimde. Gözler dolu dolu...

Beni de unutmamışsın ya teşekkür ederim

Efsane oluyor orti anlamıyorum bile nasıl 10 bin olmuş. Telefonu koyuyorum 6 adım atabildiğim karidorun sonunda bir yere dizi izlerken öne git hızlı hızlı sonra geri git geri geri 12 adım yapıyor git gel git gel bir dizi biten ladar o kadar çok yapıyor ki. Birde açıyorum muzik çok hareketli 1 şarkıda 500 adım atmış oluyorum. Her yerde müzikleyim bulaşıkları yerleştirirken bile yemek yaparkende hep adım atıyorum bgn börekleri sararken atmışım 400 adım. Geçen arkadaşlarımla toplandım liseden birlikte tatil yaptık nasıl atoyosun bu adımları diyoşardı şimdi hepsi alıştı artık onlarda mutfakta adım atar olduklar aa bide ortü 30 gün firdiye bir program kullanıyorum. Popom nasıl sıkılaştı anlatamam. Halket bunu yapalım sende indir.

Yok bende koç burcuyum seni ilk halime benzettim azmine hayran kaldım o yüzden dedim terazi burçları dengesiz olur derler doğru mu
Denge olarak aslında dengesizlik hayatlarındaki dengeyi sağlayamamak. Ben biraz ev, arkadaş, iş, temizlik...... bunların arasında dengeyı zor sağlıyorum. Ama kendime gelince çokta dengesiz değilimdir yaaa diye düşünüyorum o zaöan inş sonumda sana bezesin senin gb mezun olarak ayrılayım surdan tez zamanda inş

Yaa çok mutlu ettin beni tekrar tekrar tebrikler canımm benim çok hakettin sen bu başarıyı

EceZ tebrikler başarı öykünü okudum maşallah kaleminde başarılı :) yalnız zahmet olmazsa ise 2.5 kilo verdiren sıvı diyeti ve lapa kısmını ayrıntılı paylaşır mısın benimle :) denemek istiyorum

Canım sıvı diyeti adı üzerinde sadece sıvı alımına yönelik bir diyet ama hani bunu kilo kaybının durduğu ya da artık sona geldiğin zamanlarda yapabilirsin. Şekersiz, gazsız sıvılardan tüketiyorsun acıktıkça. Ayran, kefir, şalgam suyu, çorba, yapabiliyorsan detoks suları blenderde geçirilmiş, smoothie tarzı şeyler de kabul görülüyor bu arada. Bir de bol su yeşil çay vs tabi klasik.

Pirinç lapası ise 2 günlük bir diyet sadece 1 çay bardağı pirinç yiyorsun lapa şeklinde her öğün. 3 öğün yapıyorsun toplamda 1 günde 3 çay bardağı tüketmiş oluyorsun. Bunu regl döneminde yapman lazım normal zamanda çok kilo verdirmiyor regl döneminde ödemini söküp alıyor. 1 gün bile yapsan eksi görürsün zaten en çok eksiyi 1. gün sonunda gösteriyor 2. güne çok bir sonuç vermiyor bende.

Ama ben bu diyetleri yapmadığım bir hafta da 2 kg vermiştim bol protein düşük karbonhidrat ve bol su yeşil çay ile. Yani illa şok diyet yaparak kilo vermene gerek yok proteini arttırıp karbonhidratı düşürüp daha kalıcı ve sağlıklı kilo verebilirsin. Ha bir de aktif spor yapmak lazım yani haftada 2-3 kg gibi rakamları görmek için. Evde yattığım dönemlerde 1 kg bile zor veriyordum çünkü spor yapmadan. :/

Regl dışında etkili olmaz mı ben ödemli biriyim

Regl dışında etkili olmaz mı ben ödemli biriyim
Ben yaptım çok fark ettirmedi 200 300 gram yani. Onu normal proteinli beslenme ile de veriyordum yine de sen bilirsin canım herkesin bünyesi farklı ama regl iken yaparsan 1 günde bile fark edeceksin şişliğin indiğini. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…