- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.321
Az yemen sorun değil balım olduğu kadar yaz önemli olan çok yememen
Bugünle birlikte 3 gündür annemdeyimNiye öyle kendini üzüyorsun
Menüde aklında ne kaldıysa yaz canım hem x alma hemde sporun burada kaynamasın listeye ekleyene kadar unuturum
Bana teşekkür etmeyi unutma keşke ayakkabısının altına adımızı yazsaydık yuruyusdeyken silinirdiHepinizi etiketlicem öyle yazıcam bismillah yazıyorum şimdik
Kaçamak lafını duyunca kendimi menüye hazırlamıştım ama ama mocha latte mi........ Bunu kalbim kaldırmaz... Ne kadar kalorili o.Nolur bir daha içme.
Bir daha mocha içip börek yemezsen olabiliriz.Tabii ben de spor yaparsam hahahaha
Yok bende koç burcuyum seni ilk halime benzettimYok canım terazi burcuyum. Hep 1. Olalım dedim diye mi. Sadece bu ara biraz hevesliyim diyelim. Bayrama az kaldı ya bayram hevesi.
Son sorum... Hangi boydu?Tamam orti içmicem bir daha. Ama bak white choclete mocha değil dikkatini çekerim yani öldürücü kalorisi yok ya sadece biraz süründürücü. Kendimi en kalorili şeyi içmedim diye teselli etmemde içler acısı oysaki 2. En kalorili şeyi içtim o zaman orti ben bogazımı tutuyorum sende totişini kaldırıyosun ve yapıypruz bu işi.
Allah'ım çocuğu takdir almış anne gururu var üzerimde.Merhabalar, bu haftanın en yüksek yüzdesini yaptığım için buraya sırlarımı paylaşmam gerekiyormuş o halde başlayalım hepimiz hızlıca zayıflayalım
18/6 IF yani aralıklı oruç sistemi ile zayıflıyorum. Uzun zamandır güzel kilo vererek ilerliyordum ancak artık mezuniyetim yaklaştığı için süreci biraz hızlandırmak istedim ve bu hafta sıvı diyeti yaptım. Aklınıza gelebilecek her türde sıvıyı tükettim ayran, çorba, kefir, şalgam vs ve bol su tabi ki. Son gün ise pirinç lapası ile güzelce bir ödem attım ve tartıda 2.5 kg yi gördüm. Ki benim kilomda bu rakamı yakalamak gerçekten çok zor çünkü yağ oranım ve vücut kitle indeksim baya bir düştü diyet sürecinde. 2.5 kilo ile birlikte mezun da olmuş oldum. Ha bu arada her gün minimum 2 saat yürüdüm düzenli olarak akşam yemeklerinden sonra.
Son olarak bütün bir diyet sürecimde, aldığım derecelerde, birinciliğimde ve mezuniyetimde büyük katkısı olan,
Başta 5. takımın lideri, bize her zaman büyük sabır ve büyük sevgi gösterenCherry Mom kaptanıma olmak üzere,
yatarak kilo verileceğinin canlı kanıtı yaşayan efsane yatanspor pacopacman a,
pacoyu oturarak destekleyen güzeller güzeli oturanspor @Suskunhanim a,
neşesi, azmi ve beni hep güldüren esprileri ile en büyük motivasyon kaynaklarımdan birisi olan C Cagrihilal1 e,
takımımızın diyetisyeni, bizi her zaman doğru yönlendiren sevgiliCalypso95 e,
çılgın diyetler deneyerek bize neden şok diyet yapmamamız gerektiğini bir kez daha öğreten azmin yürüyen hali @0zlem e,
sabırla bizi yönlendiren ve günlük menülerimizi yılmadan takip edenMehfam ya,
Her biri çok değerli @Ceylansnn, @Tempus, @birsevgi @balpamuk ve diğer bütün 5. takımın çıtır kızlarına teşekkürü bir borç bilirim.
Beni de unutmamışsın ya teşekkür ederimMerhabalar, bu haftanın en yüksek yüzdesini yaptığım için buraya sırlarımı paylaşmam gerekiyormuş o halde başlayalım hepimiz hızlıca zayıflayalım
18/6 IF yani aralıklı oruç sistemi ile zayıflıyorum. Uzun zamandır güzel kilo vererek ilerliyordum ancak artık mezuniyetim yaklaştığı için süreci biraz hızlandırmak istedim ve bu hafta sıvı diyeti yaptım. Aklınıza gelebilecek her türde sıvıyı tükettim ayran, çorba, kefir, şalgam vs ve bol su tabi ki. Son gün ise pirinç lapası ile güzelce bir ödem attım ve tartıda 2.5 kg yi gördüm. Ki benim kilomda bu rakamı yakalamak gerçekten çok zor çünkü yağ oranım ve vücut kitle indeksim baya bir düştü diyet sürecinde. 2.5 kilo ile birlikte mezun da olmuş oldum. Ha bu arada her gün minimum 2 saat yürüdüm düzenli olarak akşam yemeklerinden sonra.
Son olarak bütün bir diyet sürecimde, aldığım derecelerde, birinciliğimde ve mezuniyetimde büyük katkısı olan,
Başta 5. takımın lideri, bize her zaman büyük sabır ve büyük sevgi gösterenCherry Mom kaptanıma olmak üzere,
neşesi, azmi ve beni hep güldüren esprileri ile en büyük motivasyon kaynaklarımdan birisi olan C Cagrihilal1 e,
çılgın diyetler deneyerek bize neden şok diyet yapmamamız gerektiğini bir kez daha öğreten azmin yürüyen hali @0zlem e,
Her biri çok değerli @Ceylansnn, @Tempus, @birsevgi @balpamuk ve diğer bütün 5. takımın çıtır kızlarına teşekkürü bir borç bilirim.
Üstümüzde emeğin var seni unutur muyuz hiçBeni de unutmamışsın ya teşekkür ederim
Efsane oluyor orti anlamıyorum bile nasıl 10 bin olmuş. Telefonu koyuyorum 6 adım atabildiğim karidorun sonunda bir yere dizi izlerken öne git hızlı hızlı sonra geri git geri geri 12 adım yapıyor git gel git gel bir dizi biten ladar o kadar çok yapıyor ki. Birde açıyorum muzik çok hareketli 1 şarkıda 500 adım atmış oluyorum. Her yerde müzikleyim bulaşıkları yerleştirirken bile yemek yaparkende hep adım atıyorum bgn börekleri sararken atmışım 400 adım. Geçen arkadaşlarımla toplandım liseden birlikte tatil yaptık nasıl atoyosun bu adımları diyoşardı şimdi hepsi alıştı artık onlarda mutfakta adım atar olduklarNasıl yapıyorsun ya? Ben evde pineklemekten başka şey yapamıyorum.Ben covid'den biraz fazla korktuğum için dışarı çıkmıyorum pek. Walk'lar da öyle kalıyor diyordum ama... Evde eğer öyle bir şeylere kendimi zorlasam çok iyi olur.
Denge olarak aslında dengesizlik hayatlarındaki dengeyi sağlayamamak. Ben biraz ev, arkadaş, iş, temizlik...... bunların arasında dengeyı zor sağlıyorum. Ama kendime gelince çokta dengesiz değilimdir yaaa diye düşünüyorumYok bende koç burcuyum seni ilk halime benzettimazmine hayran kaldım o yüzden dedim terazi burçları dengesiz olur derler doğru mu
benim sevdiğim yerde standart yapılar bunu boyu yok ama. Bence 500 ml var o da sanırım grande mi yapıyor acaba? Sanırım grande son kararım.Son sorum... Hangi boydu?
Yaa çok mutlu ettin beniMerhabalar, bu haftanın en yüksek yüzdesini yaptığım için buraya sırlarımı paylaşmam gerekiyormuş o halde başlayalım hepimiz hızlıca zayıflayalım
Canım sıvı diyeti adı üzerinde sadece sıvı alımına yönelik bir diyet ama hani bunu kilo kaybının durduğu ya da artık sona geldiğin zamanlarda yapabilirsin. Şekersiz, gazsız sıvılardan tüketiyorsun acıktıkça. Ayran, kefir, şalgam suyu, çorba, yapabiliyorsan detoks suları blenderde geçirilmiş, smoothie tarzı şeyler de kabul görülüyor bu arada. Bir de bol su yeşil çay vs tabi klasik.EceZ tebrikler başarı öykünü okudum maşallah kaleminde başarılı :) yalnız zahmet olmazsa ise 2.5 kilo verdiren sıvı diyeti ve lapa kısmını ayrıntılı paylaşır mısın benimle :) denemek istiyorum
Regl dışında etkili olmaz mı ben ödemli biriyimCanım sıvı diyeti adı üzerinde sadece sıvı alımına yönelik bir diyet ama hani bunu kilo kaybının durduğu ya da artık sona geldiğin zamanlarda yapabilirsin. Şekersiz, gazsız sıvılardan tüketiyorsun acıktıkça. Ayran, kefir, şalgam suyu, çorba, yapabiliyorsan detoks suları blenderde geçirilmiş, smoothie tarzı şeyler de kabul görülüyor bu arada. Bir de bol su yeşil çay vs tabi klasik.
Pirinç lapası ise 2 günlük bir diyet sadece 1 çay bardağı pirinç yiyorsun lapa şeklinde her öğün. 3 öğün yapıyorsun toplamda 1 günde 3 çay bardağı tüketmiş oluyorsun. Bunu regl döneminde yapman lazım normal zamanda çok kilo verdirmiyor regl döneminde ödemini söküp alıyor. 1 gün bile yapsan eksi görürsün zaten en çok eksiyi 1. gün sonunda gösteriyor 2. güne çok bir sonuç vermiyor bende.
Ben yaptım çok fark ettirmedi 200 300 gram yani. Onu normal proteinli beslenme ile de veriyordum yine de sen bilirsin canım herkesin bünyesi farklı ama regl iken yaparsan 1 günde bile fark edeceksin şişliğin indiğini. :)Regl dışında etkili olmaz mı ben ödemli biriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?