Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim bu hafta ki hedefim 64 kaptanım

Selam kızlar
Sabah kahvaltım da;
Yarim simit, 5 6 zeytin,peynir ve çay
Akşam
Zeytinyağlı fasulye ve yoğurt
1 tane kurabiye ve yeşil çay
Öğlen bir tane magnum yedim
Özgecim kötü gidiyorsun yapma tatlım seni nasıl listeye alacağız böyle üye ihtiyacımızda var almakta istiyorum ama sen hem aktif değilsin hemde kaçamaklı gidiyor menüler geçen haftada + geldin :/ ne olacak böyle

Ayy kıyamammm neyse vardır bunda da bir hayır diyelim

Tabi ne yapalım
Valla doktor bana tansiyon dediğinden beri tuzuda bıraktım zayıflamanın birde sağlık boyutu geldi iyice odaklandım yediğime içtiğime
Çok iyi yapmışsın tebrikler! Tuz zaten iyotu hariç pek de iyi bir şey değil. Yine de iyotsuz da kalmamaya çalış. Bir yeri tamir ederken diğer tarafı bozmayalım. Hepimiz sağlıklı oluruz inşallah. Ve fit. Bir an önce!

Dostlarım şu an hem çok açım, hem de midem çok ağrıyor. Psikolojik olarak dipteyim. Güldüğüme bakmayın mutfağa girip bir şeyler tırtıklayasım var, kendimi zor tutuyorum. Benim mide ağrım bir şeyler yiyince geçiyor. Ama kalori alamam bu saatte... Spor yapmıyor, yatarak kilo veriyor diyenlere bu satırları armağan ediyorum. Ölüyorum anlasanıza!!

Aynen canım fazlasına dikkat ediyorm sadece
İnşallah inşallah migrenide hallettim miiii sağlıklı bir birey oluyorm inşallah sonra yaşlılık başlar artık

Kahve iç niye açsın ki akşam yemeğini kaçta yedin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…