- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.441
Çok sağol canımmJillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - UkraineTrends.web.tv
http://www.pinterest.com/lionsgatebefitukrainetrends.web.tv Calypso95 C Cagrihilal1 S Suskunhanim
Hele ben diyorum bu özlem hiç sitem etmiyor başka video yok bi bu bide iri kıyım başka bi kız yapıyor zaten hareket yapmaktan çok hareket değiştirmekten yoruluyorum benSıkıcı olur böyle orjinal videodan yapmıyor musun canım?
Kahretsin ya ben 4 gün işkence çekmişim resmen bırakmak üzereydim nerdeyseÇok sağol canımm
Başka bi yere gidemiyorlar ya ev gezmeleri çoğaldıBitmez bitmez 2 3 ay evde oturdular ya millet kudurdu kendini iyice saldı bıraktı
Ekledim canım
@Sibal57 da yazmıştı onuda ekledim sonradan
O Ozgenurrrr kaldı sadece
Bu liste sana zor olmazsa burdan devam ettirebilirsin tek bir formatımız olur kim ne kadar devam ederse ilerler listemiz elden ele
Haydi bakalım şimdi hedeflere ulaşma vakti
Benim bu hafta ki hedefim 64 kaptanımEkledim canım
@Sibal57 da yazmıştı onuda ekledim sonradan
O Ozgenurrrr kaldı sadece
Bu liste sana zor olmazsa burdan devam ettirebilirsin tek bir formatımız olur kim ne kadar devam ederse ilerler listemiz elden ele
Haydi bakalım şimdi hedeflere ulaşma vakti♥♥
Özgecim kötü gidiyorsun yapma tatlım seni nasıl listeye alacağız böyleSelam kızlar
Sabah kahvaltım da;
Yarim simit, 5 6 zeytin,peynir ve çay
Akşam
Zeytinyağlı fasulye ve yoğurt
1 tane kurabiye ve yeşil çay
Öğlen bir tane magnum yedim
Çok haklısın yaa niye böyle insanlar balkon bahçe vs varsa orda oturtun bariKızımı uyuttum namaz kılıp kitapokuyacaktim, misafir geldi yine. Rahatsiigim misafirden değil ama hastalıklar artarken bu rahtlik öldürecek beni
Ayy kıyamammmAynen öyle ya, sanki hiç kalmamış gibi.her şey o kadar normal ki dışarda
Liseden arkadasla bugün dışarda bulusacaktik.sabah buluşalım ki kimse gitmemiş olsun akşam kalabalık olur dedimkahvaltı yapalım o zaman dediler 11 gibi.ben de içimden bunlar pişmemiş olur diye gecirdigimden ben yapmış olurum kahvaltımı başka şeyler yerim dedim
Kahvaltıda İskender yedim, ekmeksizoğlum etcildir zaten, o da kahvaltı yapmadı daha döneri takmamislardi düşünün beklemem gerekti oğlumu elini yıkamaya götürmüştüm, dönene kadar tabagimi da götürmüşler
Bahtsız bedeviligim son buluyor galibaacım ama mutluyum şu an
Allahım gıcık oluyorum şöyle insanlara. Zaten ortalık tekrar kırılmaya başladı...Kızımı uyuttum namaz kılıp kitapokuyacaktim, misafir geldi yine. Rahatsiigim misafirden değil ama hastalıklar artarken bu rahtlik öldürecek beni
Bayram geliyor bayramAllahım gıcık oluyorum şöyle insanlara. Zaten ortalık tekrar kırılmaya başladı...
Koronaya bayram geliyor asıl, ben öyle düşünüyorumBayram geliyor bayram
Ay valla öyle işler açıldı diyecek bayram edecek dediğn gibiKoronaya bayram geliyor asıl, ben öyle düşünüyorum
Allah sonumuzu hayır etsin kaptancım. Ne olacak bilemiyorum. Neyse biz zayıflamaya bakalım.Ay valla öyle işler açıldı diyecek bayram edecek dediğn gibi
Tabi ne yapalımAllah sonumuzu hayır etsin kaptancım. Ne olacak bilemiyorum. Neyse biz zayıflamaya bakalım.
Misafirlerle ilgileniyor
Çok iyi yapmışsın tebrikler! Tuz zaten iyotu hariç pek de iyi bir şey değil.Tabi ne yapalım
Valla doktor bana tansiyon dediğinden beri tuzuda bıraktım zayıflamanın birde sağlık boyutu geldi iyice odaklandım yediğime içtiğime
Aynen canım fazlasına dikkat ediyorm sadeceÇok iyi yapmışsın tebrikler! Tuz zaten iyotu hariç pek de iyi bir şey değil.Yine de iyotsuz da kalmamaya çalış. Bir yeri tamir ederken diğer tarafı bozmayalım. Hepimiz sağlıklı oluruz inşallah. Ve fit. Bir an önce!
Kahve içDostlarım şu an hem çok açım, hem de midem çok ağrıyor. Psikolojik olarak dipteyim.Güldüğüme bakmayın mutfağa girip bir şeyler tırtıklayasım var, kendimi zor tutuyorum. Benim mide ağrım bir şeyler yiyince geçiyor. Ama kalori alamam bu saatte... Spor yapmıyor, yatarak kilo veriyor diyenlere bu satırları armağan ediyorum. Ölüyorum anlasanıza!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?