- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.461
Ohooo yaşlılığa kadar çook vakit var.Aynen canım fazlasına dikkat ediyorm sadece
İnşallah inşallah ♥migrenide hallettim miiii sağlıklı bir birey oluyorm inşallah sonra yaşlılık başlar artık
Kahve daha beter ağrıtır midemi.Kahve içniye açsın ki akşam yemeğini kaçta yedin kuzum
İnşallah canım çok sağolOhooo yaşlılığa kadar çook vakit var.Migren çok sıkıntılı ya. İnşallah bir çözüm bulabilirsin...
Hııııımm şimdi anladım kafayı başka şeye yor üstüne bile konuşmayalım psikolojik iseKahve daha beter ağrıtır midemi.19’da bitirmiştim. Aslında açlık değil işte. Midem ağrıyınca ben uzun bir süre kendimi acıktım zannettim. Çünkü yiyince ağrım geçiyordu. Biraz da mide hastalığım kilo aldırdı bana... Yine açlık gibi hissediyorum ama değil biliyorum. Psikolojik savaş kısaca. ♥
Sabah
1 sahanda yumurta
3 tane örgü peynir
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Ara
1 avuç kiraz
Öğle
3 kaşık pilav
6 kaşık taze fasulye
1 kase çorba
1 bardak ayran
Ara
2 tane salatalık
Akşam
2 tane küçük dolma
3 kaşık tavuk ciğer
Cacık
Salata
Ara
5 erik
1 tane minnacık köy armudu
Su 3 lt
Spor 7000 adim
Kahvalti
2 dl ekmek
2 yumurtadan menemen
Peynir
Ogle
3 yk pilav
3 4 parca patates
Aksam
Bamya yemegi 4 yk kadar
2 yk kadar yogurt
Semizotu boregi un yok denecek kadar az
15 dk cik yuzme
8500 adim
2.2 su
Cherry Mom S Suskunhanim @reyyanK
Kızlar yazamadım menümü şimdi yazayım.
Sabah:
-1 haşlanmış yumurta
-1 dilim beyaz peynir
-5 zeytin
-2 tam ceviz
-1 kapya biber
-1 salatalık
Öğle:
-Ton balıklı yeşil salata
Ara:
-4 tam ceviz
Akşam:
-Ton balıklı salata
-Protein yoğurt
Menüm;
11:00
2 dilim ekmek peynir çay
18:00
1 küçük lahmacun ayran
Spor
28 dk jillian
7000 adım
meraba kizlar
09:00 2 yumurta,5zeytin,biraz peynir,az domates salatalik
15:00 1 salatalik
16:00 6 izgara kofte,1 koz biber,biraz sogan,1 kucuk avuc karisik kuruyemis
2litre su
Açlık Menüm
12.00: 1 yumurtadan yağsız tuzsuz yumurta salatası, domates, salatalık, 5 zeytin, 8 gr kaşar peyniri (evde light peynirimden kalmamıştı, normalde ondan 25 gr hakkım var. Üçte birine düşürdüm kaşar yedim.), 25 gr tb ekmek, çay
19.00: 1 kepçe tarhana çorbası, 5 yk susuz taze fasulye, 130 gr yoğurt
Ara: 2 farklı zamanlarda yedim.
3 kayısı, 1 dilim (koca dilim değil, bir tanecik yani) karpuz
10 gr çiğ kuruyemiş, türk kahvesi, soda
Su: 2 lt olmadı. 1.5 lt civarı. Midem dünden beri çok fazla ağrıyor. Su içtikçe de artıyor Kendimi bu kadar zorlayabildim. ♥
Birazdan uyumaya çalışacağım ki hissetmeyeyim.Hııııımm şimdi anladım kafayı başka şeye yor üstüne bile konuşmayalım psikolojik ise
Senin tatil planın yok mu kuzum
Ay güzel menülerde göremeyince nerede hata yaptım dedim.Güzel menü aslında tatlım süt içsen iyi gelir mi midene
Doğru uyumak en iyisi ölü taklidi yapBirazdan uyumaya çalışacağım ki hissetmeyeyim.Zaten sınav yorgunluğunu da tam atamadım. Uyurum hemen. Ya bizim hiçbir şeyimiz belli değil maalesef. Hatay’a gidecektik ama bazı aksilikler çıktı. Bakalım gidebilirsek bayramdan sonraya kaldı...
He ayrı döneyim diye almadım kuzum hahaahajajaAy güzel menülerde göremeyince nerede hata yaptım dedim.Kaşar yemesem de olurmuş ama nazar boncuğu olsun. 8 grcık zaten. Süt bana iyi gelmiyor. Mide ilaçları bile iyi gelmedi. Çaresizce geçmesini bekleyeceğim kaptanım. Siz beni düşünmeyin hallederim. ♥
İnşallah bakalım. Ben haber veririm mutlaka zaten.Doğru uyumak en iyisi ölü taklidi yap
Daha var yaz için fırsat olur kafa dağıtırsın inşallah ♥
İyi geceler canımİnşallah bakalım. Ben haber veririm mutlaka zaten.
Şimdilik herkese iyi geceler dileyeyim. Biraz mideme masaj yapıp uyuyayım inşallah. Lütfen yarın burası çok çok aktif olsun. Öpüldünüz.
Pacciğimçok geçmiş olsun, niye böyle oldu ki miden?Birazdan uyumaya çalışacağım ki hissetmeyeyim.Zaten sınav yorgunluğunu da tam atamadım. Uyurum hemen. Ya bizim hiçbir şeyimiz belli değil maalesef. Hatay’a gidecektik ama bazı aksilikler çıktı. Bakalım gidebilirsek bayramdan sonraya kaldı...
İnşallah bakalım. Ben haber veririm mutlaka zaten.
Şimdilik herkese iyi geceler dileyeyim. Biraz mideme masaj yapıp uyuyayım inşallah. Lütfen yarın burası çok çok aktif olsun. Öpüldünüz.
biz tesekur ederiz kaptanimgüzel menüler için teşekür ederizzz kızlarr ♥
Tulayy bebeemmm askimm
Gel anam gel , açın halinden aç anlarDostlarım şu an hem çok açım, hem de midem çok ağrıyor. Psikolojik olarak dipteyim.Güldüğüme bakmayın mutfağa girip bir şeyler tırtıklayasım var, kendimi zor tutuyorum. Benim mide ağrım bir şeyler yiyince geçiyor. Ama kalori alamam bu saatte... Spor yapmıyor, yatarak kilo veriyor diyenlere bu satırları armağan ediyorum. Ölüyorum anlasanıza!!
Aman sabahlar olmasınKahve içniye açsın ki akşam yemeğini kaçta yedin kuzum
Oyun muuuu
ÖzlemcimmmmMenüm;
Sabah Karpuz peynir
Akşam Karpuz peynir 2 dilim ekmek
2 L şu
2 t.kahvesi
Spor
5500 adim
Güzel menü ve spor canım tebriklerrSabah 1 yumurta 1 dilim peynir domates salatalık 1 dilim ekmek
Ara 1 porsiyon kiraz
Akşam 2yk yoğurt 4yk sebze yemeği 1 dilim ekmek
Ara yeşil çay
Spor 8bin adım ve 20 dk zor seviye pilates @reyyanKCherry Mom Sibal57
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?