Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahve iç niye açsın ki akşam yemeğini kaçta yedin kuzum
Kahve daha beter ağrıtır midemi. 19’da bitirmiştim. Aslında açlık değil işte. Midem ağrıyınca ben uzun bir süre kendimi acıktım zannettim. Çünkü yiyince ağrım geçiyordu. Biraz da mide hastalığım kilo aldırdı bana... Yine açlık gibi hissediyorum ama değil biliyorum. Psikolojik savaş kısaca.

Hııııımm şimdi anladım kafayı başka şeye yor üstüne bile konuşmayalım psikolojik ise
Senin tatil planın yok mu kuzum

Menüm;
11:00
2 dilim ekmek peynir çay

18:00
1 küçük lahmacun ayran

Spor
28 dk jillian
7000 adım
meraba kizlar
09:00 2 yumurta,5zeytin,biraz peynir,az domates salatalik
15:00 1 salatalik
16:00 6 izgara kofte,1 koz biber,biraz sogan,1 kucuk avuc karisik kuruyemis

2litre su

güzel menüler için teşekür ederizzz kızlarr

Güzel menü aslında tatlım süt içsen iyi gelir mi midene

Hııııımm şimdi anladım kafayı başka şeye yor üstüne bile konuşmayalım psikolojik ise
Senin tatil planın yok mu kuzum
Birazdan uyumaya çalışacağım ki hissetmeyeyim. Zaten sınav yorgunluğunu da tam atamadım. Uyurum hemen. Ya bizim hiçbir şeyimiz belli değil maalesef. Hatay’a gidecektik ama bazı aksilikler çıktı. Bakalım gidebilirsek bayramdan sonraya kaldı...

Güzel menü aslında tatlım süt içsen iyi gelir mi midene
Ay güzel menülerde göremeyince nerede hata yaptım dedim. Kaşar yemesem de olurmuş ama nazar boncuğu olsun. 8 grcık zaten. Süt bana iyi gelmiyor. Mide ilaçları bile iyi gelmedi. Çaresizce geçmesini bekleyeceğim kaptanım. Siz beni düşünmeyin hallederim.

Doğru uyumak en iyisi ölü taklidi yap
Daha var yaz için fırsat olur kafa dağıtırsın inşallah

He ayrı döneyim diye almadım kuzum hahaahajaja

Doğru uyumak en iyisi ölü taklidi yap
Daha var yaz için fırsat olur kafa dağıtırsın inşallah ♥
İnşallah bakalım. Ben haber veririm mutlaka zaten.

Şimdilik herkese iyi geceler dileyeyim. Biraz mideme masaj yapıp uyuyayım inşallah. Lütfen yarın burası çok çok aktif olsun. Öpüldünüz.

Pacciğimçok geçmiş olsun, niye böyle oldu ki miden?

S Suskunhanim ilk göz ağrııım, nerelerdesin sen?
Tulayy bebeemmm askimm ya misafir bitse bebeler bitmiyor,kitap okumak için içeri geçtim(ama size yazıyorum)
Sürekli de içimden menüyü unutma diyorum
Sen nasılsın, tebrik etmiştim sanırım ama bı daha edeyim emin olamadım,ne güzel sınıfı da geçtinkaç oldun
Gel anam gel , açın halinden aç anlarson öğünü 5te yoğurtla yapmış bı jnsan var karşındaannem mısır başladı şimdi yiyorlar hep birlikteelime aldım aldım bıraktımsabah için bı yarım ayirmistim sonra bı yarım daha ayırdım tüm hücrelerin mısır diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…