- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.661
Yaz yaz, çok merak ediyorum. Bol bol su iç bakalım, protein almayı da ihmal etme.yokkk ortı hıc odemmıs gb gelmıyor bana ama valla ortım bende ümitliym bizden benimde düşmem lazım eksiye yarın sana özelden atayım barı şimdi ekipler duyup bizle yarısmasınlar.ya bu midene napsak ki.İlacın flnda mı yok rutın kullandıgın proton pompası inhibitoru fln. Benımde olur ama ilaclarım var hemen atıyorum gecıyor.
5-10 tane yiyebilirsin derken baklava zannetim bir an. Sonra cümlenin devamını okuyunca rahatladım.Baklava mi5-10 tane yiyebilirsin kahvenin yanında falan canım findik
Misafir en son umduğunu değil bulduğunu yemiyor muydu?Perşembe sabah kahvaltıya misafir var,gözleme istiyorlarmis
Sen rahat ol. 200 gr önemli bir artı değil. Hemencik verirsin gerçekten almış olsan bile. Kendini üzmene değmez.Düne göre +200 çıktımki çıkacak bir şey yemedim, bir saat yürümüştüm de akşam misafir olduğu halde akşam sadece biberiye içtim, çay bile icmemistim erken tartildigimdandir diye avutuyorum kendimi
Hiç kaçamak yok, tebrik ederiim. Ama kabak detoksu yapıcam diye çok aç bırakma kendini. Sağlık hepsinden önemli. Varsın daha yavaş kilo verelim.sabah
1 yumurta haslaması
30 gr peynır
salatalık
Akşam 18.30
2 adet kabak ızgara
1 kase yogurt
3 cengelkoy salatalık
yarım domates
Sporu aksam yazayım daha adımlarım cok az
sıvı 1.5 kt su 1 lt daha ıcerımpacman
Ya çok tatlısın5-10 tane yiyebilirsin derken baklava zannetim bir an. Sonra cümlenin devamını okuyunca rahatladım.
yakınız canım, kuzenim çok da severimMisafir en son umduğunu değil bulduğunu yemiyor muydu?Baya yakın olmalısınız istek menüyle geldiklerine göre... Yediklerine dikkat ettiğini bilmiyorlar mı? Ne kadar ayıp...
Yok benim hüznüm su 55 li rakamları görememiş olmak(bir iki gün gorebildim), sonra uçtu kuşum uçtuSen rahat ol. 200 gr önemli bir artı değil. Hemencik verirsin gerçekten almış olsan bile. Kendini üzmene değmez.
Ayyy kızlar şeker çuvalı onlar bizi ne hale getiriyorlar boşverin özenmeyinnYa çok tatlısınrakip ya baklava ye dedim Cherry Mom Cherry Mom beni bı dilim ile vurur ki 5 in b sini bile diyemem
Amaaaa bu bünyenin, vakti zamanında üst üste BES DİLİM yemisligi vardırresmen aşk yaşıyoruz
Hakikaten yaaa benim en yakınım bile bana öyle gelmezMisafir en son umduğunu değil bulduğunu yemiyor muydu?Baya yakın olmalısınız istek menüyle geldiklerine göre... Yediklerine dikkat ettiğini bilmiyorlar mı? Ne kadar ayıp...
Canım ben sabah 2 haşlanmış yumurta bir dilim peynir domates salatalık kahvaltı yapıyorum sonra öğlen yoğurtlu kabak akşam yoğurtlu kabak şeklinde bitiriyorumCherry Mom Bende mi kabak detoksu yapsam bu 1 haftadır moralim çok bozuk ya herşeyi takar oldum belki biraz gider kilo moralim düzelir birde onda da eksi geldim ya
Farklı farklı listeler var hangisini yapacagiz
Bende sabah tartılayım sabahki kiloya göre yaparım olmazsa. Bende sevmem tek düze detoks ama dikkat etsem de beni 1 haftadır olan duygu değişimi mahvettiCanım ben sabah 2 haşlanmış yumurta bir dilim peynir domates salatalık kahvaltı yapıyorum sonra öğlen yoğurtlu kabak akşam yoğurtlu kabak şeklinde bitiriyorum
Normalde olsa yapmazdım 1 yıldır diyetteyim şimdiye kadarda 3 kez falan detoks yaptım sevmiyorum pek ama bu sefer dediğim sebeplerden mecburiyet oldu ekibe karşı sorumluluk bindi
Selam canım hoşgeldinnnn rahat bir cuma nasıl oluyormuşOuyyyy
Napıyosunuz kızlar, karnemi hazırlayanseaBahAR a teşekkür ediyorum, ellerinize sağlık
Özledim sizi bi bakıym dedim ne var ne yok cumaya az kaldı sıkı tutun ipleri
Dostlar başına bu nasıl bir rahatlıktırSelam canım hoşgeldinnnn rahat bir cuma nasıl oluyormuş
O kısım zorunlu değil kuzum o yüzden ama iyi yaptın uuzun zmndır senin gibi kilo veren mezun yokmezunların paylaşma yaptığı sayfaya gittim tek ben paylaşmışım sanırım shshahhshs niye öyle o
Hahahahah
Tekrar tebrik ederim cnm benimMerhaba biraz geç oldu ama ben geçen Cuma mezunuyum ve hikayemi anlatmak istiyorum
Ben bu yola çıktığımda 2. doğumunun üzerinden 4 ay geçmişti ve bir gün bisiklet sürmek istedim, süremedim. Fotoğrafımı çekmişler bisikleti tutuyorum yanındayım üzerinde bile değil. O fotoğrafı gördüğüm an diyete girmeye karar verdim. Meğer bana ne olmuş
Sonrasında burda 3. Takıma girdim 95,5 tan 74,6 e kadar düştüm.Günde 3 mille leslie ve 40 dk yürüyüş yaptım. Babamın ani vefatı dolayısıyla takıma gelemedim. O öylece kaldı.
Aradan 3 yıl geçti. Ben tekrar diyete girmeye karar verdim. 5. Takıma girdim 12 Nisan da 82,7 kg ile.. ve sonuç
Yaptıklarım abur cuburu kesmek,porsiyonlarımı küçültmek, bol su içmek, yeşil çay, bol zıpzira takımımızdaki zıp yarışlarında bi ismimiz vardı
Bu kısım teşekkür içerir;
Öncelikle kendime teşekkür ediyorum bu yola girdiğim, vazgeçmediğim için.
Diğer yandan sevgili 5. Takım, sizler için nasıl teşekkür etsem az
Cherry Mom yüreği güzel kaptanım verdiğin emekler için çok teşekkür ediyorum, hakkını helal et hala birlikteyiz
Mehfam S Suskunhanim pacman @EceZ Ceylansnn C Cagrihilal1 @0zlem @birsevgi @pawlover Ve daha sayamadığım tüm arkadaşlarım. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Emeğiniz çok büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?