Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaz yaz, çok merak ediyorum. Bol bol su iç bakalım, protein almayı da ihmal etme. İlaçlarım var dediğin gibi. Normalde işe yararlardı. Bu sefer yaramıyorlar. Çaresizce geçmesini bekliyorum.

Düne göre +200 çıktımki çıkacak bir şey yemedim, bir saat yürümüştüm de akşam misafir olduğu halde akşam sadece biberiye içtim, çay bile icmemistim erken tartildigimdandir diye avutuyorum kendimi
Sen rahat ol. 200 gr önemli bir artı değil. Hemencik verirsin gerçekten almış olsan bile. Kendini üzmene değmez.

Hiç kaçamak yok, tebrik ederiim. Ama kabak detoksu yapıcam diye çok aç bırakma kendini. Sağlık hepsinden önemli. Varsın daha yavaş kilo verelim.

5-10 tane yiyebilirsin derken baklava zannetim bir an. Sonra cümlenin devamını okuyunca rahatladım.
Ya çok tatlısın rakip ya baklava ye dedim Cherry Mom beni bı dilim ile vurur ki 5 in b sini bile diyemem
Amaaaa bu bünyenin, vakti zamanında üst üste BES DİLİM yemisligi vardır resmen aşk yaşıyoruz
Misafir en son umduğunu değil bulduğunu yemiyor muydu? Baya yakın olmalısınız istek menüyle geldiklerine göre... Yediklerine dikkat ettiğini bilmiyorlar mı? Ne kadar ayıp...
yakınız canım, kuzenim çok da severimbir haftadır gün ayarlamaya çalışıyoruz ben dün bugün olsun istiyordum ki olamadı bari cuma olaydı dedim, burayı da bilmedikleri için ses edemedim
Bilirler bilmezler miçok dikkatliler hem de
Sen rahat ol. 200 gr önemli bir artı değil. Hemencik verirsin gerçekten almış olsan bile. Kendini üzmene değmez.
Yok benim hüznüm su 55 li rakamları görememiş olmak(bir iki gün gorebildim), sonra uçtu kuşum uçtu
Neyse olacak insallah

Ayyy kızlar şeker çuvalı onlar bizi ne hale getiriyorlar boşverin özenmeyinn
Özenecekte halimiz yok acilen toparlanmalıyız

Cherry Mom Bende mi kabak detoksu yapsam bu 1 haftadır moralim çok bozuk ya herşeyi takar oldum belki biraz gider kilo moralim düzelir birde onda da eksi geldim ya
Farklı farklı listeler var hangisini yapacagiz
Canım ben sabah 2 haşlanmış yumurta bir dilim peynir domates salatalık kahvaltı yapıyorum sonra öğlen yoğurtlu kabak akşam yoğurtlu kabak şeklinde bitiriyorum
Normalde olsa yapmazdım 1 yıldır diyetteyim şimdiye kadarda 3 kez falan detoks yaptım sevmiyorum pek ama bu sefer dediğim sebeplerden mecburiyet oldu ekibe karşı sorumluluk bindi

Bende sabah tartılayım sabahki kiloya göre yaparım olmazsa. Bende sevmem tek düze detoks ama dikkat etsem de beni 1 haftadır olan duygu değişimi mahvetti

Tekrar tebrik ederim cnm benim
Benim için çok değerlisin biliyorsun demi
Her zaman dertleşecek Bi dostun olduğunu biliyorsun zaten
Buranın bana kazandırdığı nadir dostlardan birisin
Sadece takımda kalmayan ve ebedi süren Bi dostluk temennisiyle... Hep mutlu ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…