Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Normal kuzum daha ucuza bulamazdın zaten. Ilk harcligin yeri belli oldu

Bunlar hangi ara bu kadar kilo verdiler hiç anlamadım ben ya

yaaaa ortim benimm. Neler cekmissin. Bende bu ortiye bu hafta guzel bır eksıyle gelıcem ıns. Yemiyorum ıcmıyorum artık
Hala çekiyorum maalesef. Neden böyle oldu anlamadım. Sabahları iyiyim. Kahvaltıda da baharatsız tuzsuz yedim her şeyi. Ona rağmen tekrar ağrımaya başladı. Nazar mı değdi ne?
pacman @EceZ bende +1 kg geldim sabah bildirim yapmadıydım ama dedim ki sopa yenecekse takım olarak bende yemeliyim. Ama bgn ortim kabak yogurt yaptım valla yarın bır kontrol tartısı daha yapıcam
1 mi kilo? İnşallah ödemdir ortim. Yoksa bu beni çok üzer. Bugün kabak yaptın mı hiç? Haddi hemencik geçsin.
ortiii kilo vermesem 3-4 kaşık tatlıya laf ederim ama sen haledyosun biliyorum mm
Ayy teşekkür ederim body'cim :)) Normalde yemeyecektim, annem şekeri az olmuş sanki, nasıl bi bak dedi. Bakarken fazlaca kaşık almışım Neyse ki sonra kendimi durdurdum.
Denizden dönüyorum700 kusurkalori yakmisim
Ooo helal olsun. Bakalım cumaya nasıl yansıyacak bu?
Yarın da bir tartıl bakalım tartılabilirsen. Özel mesajlardan yazsan da olur. :) Umarım eksiye de düşersin. Senden ümitliyim.

Dostlarım, sabahtan beri kıvranıyorum ağrıdan. Ara ara nüksederdi. Ama yemek yiyince geçerdi. Şimdi yiyince daha da ağrıyor. Ama zaten açlıktan ölüyorum bazı zamanlar. O yüzden yemezsem de olmuyor... telefondan her şeyi okudum ama tek tek alıntılamak zor oluyor onda. Cevap vermek için laptopu açabilmeyi bekledim. Ancak hepsine dönebildim. Umarım kaçırdığım olmamıştır.

Sizin keyifler yerinde anlaşılan. Herkes denizde. Ben de Ankara'nın bozkırında sıcaktan ölmekteyim.

Cherry Mom Bende mi kabak detoksu yapsam bu 1 haftadır moralim çok bozuk ya herşeyi takar oldum belki biraz gider kilo moralim düzelir birde onda da eksi geldim ya
Farklı farklı listeler var hangisini yapacagiz

Düne göre +200 çıktımki çıkacak bir şey yemedim, bir saat yürümüştüm de akşam misafir olduğu halde akşam sadece biberiye içtim, çay bile icmemistim erken tartildigimdandir diye avutuyorum kendimi

ayy ben yapıyorum kaptan nasıl yapılır bılmıyorum ama kabak yogurt yıyorum aksam yemegınde. bgn salatalıkta yedım. Artık yogurtu tek basına yemek guzel gelmıyor yakında ayrana gecıs yapayım dıyorum
Çarşamba perşembe bende kabak yapacağım
tabı mantıklı olan bu ama benim gb ptesı salı yapmak degıl
gecmıs olsun ece ya uzuldum. Cok pahalı hakket bırde el emegıde mı cok alıyolar ne.

yokkk ortı hıc odemmıs gb gelmıyor bana ama valla ortım bende ümitliym bizden benimde düşmem lazım eksiye yarın sana özelden atayım barı şimdi ekipler duyup bizle yarısmasınlar. ya bu midene napsak ki.İlacın flnda mı yok rutın kullandıgın proton pompası inhibitoru fln. Benımde olur ama ilaclarım var hemen atıyorum gecıyor.

canım var yaaa nasıl fındık fıstık cekıyor. Bır daha eve almıcam. cok zorlanıyorum yaa zorlanmam sandıydım ama zorlanıyorum evde el acması baklava var. pufur pufur gozume o gelmıyorda fındıkfıstık gelıyor. bıraksalar bır kılo yıcem. ama dayan dıyorum dayan. Şimdi birde meyve kargosu gelıyor yolda bıde onlar eklendı hadıı bakalımm benım sınavım bu hafta herhalde. NEyse esıme yedırı yedırı vereyım

Baklava mi 5-10 tane yiyebilirsin kahvenin yanında falan canım findik

Baklava mi 5-10 tane yiyebilirsin kahvenin yanında falan canım findik
ayy evettt baklava Allahtan cekmıyor canım serce parmagımın yarısı kadar serbetıne bakmak ıcın yedım kıvamı tutmus mu dıye o kadar. Esıme dıyorum kı gırıp cıktıkca atıver agızına 1-2 tane. O da kilo almış biraz dikkat etmeye basladı bıraz yemiyorr. yemedım valla fındık. Eger yarın bırazcık eksı gorursem 2-3 tane yıcem.

Buzluğa atabilirsin canım,bitirmeye uğraşmayın ben öyle yapıyorumgözümün önünde olmuyo en azından
yokkk artıkkkk yazık yaaa mıs gb pısırıp pısırıp pıde persembeeee. tam tartı oncesı.
Kendi evimde olsa asla kabul etmem ama burda öyle bı lüksüm yok
Zaten her geldiğimde 2-3 kilo alarak donerdim, geldiğimden beri 2 kilo falan verdim alacak olduklarını da eklersek 4 kilo yapiyo karımnasıl matematik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…