- 23 Mart 2016
- 31.038
- 92.315
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.801
Hemde çok pis dışlarızyani çoğuncası buralardayım diyebilirim ama sık sık yazamazsam ne olur beni dışlar mısınız hı söyleyin bakem
ayy bizim kaptan valla tatlı tatlı motive ediyor. Ama içimizde eli sopalılarda var. İşin güzel tarafı yani benim en sevdiğim tarafı bu grupta oyle cok detokslar donmuyor canı ısteyen yapıyor 40 da yılda bır. BAzı takımlarda 3 yemek kasıgı bulgur pılavına bile kızdıklarını gordum sukur burda yok. yani herkes dogru beslenelim istiyor.kizlar bu kilolar üstüme yapisti sanki. bir türlü veremedim kac zamandir. umarim sizlerle beraber kurtulacagim bu kilolardan. sicak bir ortama, tatli tatli motivasyon sohbetlerine ihtiyacim var.
ahanda doldurdum canım :) yalnız iki haftaya kadar olmayabilirim 3 haftalık ara verebilirim şimdiden söyleyim de sonra nerelere gitti demeyin :) izne ayrılacağım da yazamayabilirim o zaman ama dönüşte tam gaz devam ederim. ve izne ayrılana kadar burdayım inşallahHemde çok pis dışlarız
Hoşgeldin :)))
Formu doldurdun mu canım ? İlk sayfada
Tabi fazla kilon biizm listelerimiz içinn yeterli değil nerde ayol bu tombiş hatunlarADINIZ: mimiraculum
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 168
KİLONUZ:59
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: -
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: homiligırtlaklık
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok şükürler olsun
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:belki ikinci çocuk düşüneceğim de accıcık :)
e olurrrr bana uyar valla 53 de olsam fena olmam bencelerisiTabi fazla kilon biizm listelerimiz içinn yeterli değil nerde ayol bu tombiş hatunlarhedefin min yüzde 10 olması gerekiyor 53e tekabül ediyor sende asıl listede olmasada ekip içinde yer alabilirsin her zaman biizm için sıkıntı yok ✌
NEden ben çok gazla calısıyorum acaba bir an gaza geldim yine.Selam canım
Bizden de selamlarrr
Kardeş takımdan hodri meydan geldi duydunuz muuu 5.takımmmm:)))
Yok canımm bizim kardes takımımızdan kardes kankalarımız. Grup sizyarettiSizde mi yeni Geldiniz kaçırdım galiba. Hoşgeldiniz
Wuuuu tmm o haldee olurrrr bana uyar valla 53 de olsam fena olmam bencelerisi
:) heyecanlandım bak şimdiWuuuu tmm o halde
Telefon çalışıyor ses geliyor şarj oluyor ekrana görüntü gelmiyor çok ilginç bir şekilde. 2 parça değiştirdiler dün olmadı tinerle sildiler kuruttular olmadı. Bugün bir parça daha değişecekmiş 5te gelin kesin sonucu söylicez dediler.Ayy evett çok zor düşünemiyorum bende PC flan da yok başınızın çaresine bakarsınız artık giremem buralara öyle birşey olursa
Anam neyse Corona faln kalmadı iç dış temizlendi mübarekteTelefon çalışıyor ses geliyor şarj oluyor ekrana görüntü gelmiyor çok ilginç bir şekilde. 2 parça değiştirdiler dün olmadı tinerle sildiler kuruttular olmadı. Bugün bir parça daha değişecekmiş 5te gelin kesin sonucu söylicez dediler.
Kendimi çocuğu ameliyata girmiş ebeveyn gibi hissediyorum sonuç ne oldu doktor bey çocuğum yaşıcak mı filan
Kız daha gelelim2 dk olmadı izne ayrıldn bayilciiimmmahanda doldurdum canım :) yalnız iki haftaya kadar olmayabilirim 3 haftalık ara verebilirim şimdiden söyleyim de sonra nerelere gitti demeyin :) izne ayrılacağım da yazamayabilirim o zaman ama dönüşte tam gaz devam ederim. ve izne ayrılana kadar burdayım inşallah
yok kızzzz 2 dakikada değil 2 haftayaKız daha gelelim2 dk olmadı izne ayrıldn bayilciiimmmtmm öyle olsun bakalım :)))
boyun kactı tempus senin cok fit hisetmiyorum diyince merak ettim.
Eşim de öyle dedi masrafı artarsa yeni alalım dedi 300 den fazla verme dedi zaten 3 yıldır filan kullanıyorum eskidi iyice artık. Modeli bile üretilmiyor o derece yani. Dua ediyorum inşallah olur da durduk yere masrafa girmeyiz salgın döneminde. :/Anam neyse Corona faln kalmadı iç dış temizlendi mübarekte
Ay inş dahada masraf çıkarmaz çıkarsada yaptırma Xiaomi al 1300 flan yanılmıyorsam çokta kaliteli
Yok ben 10.takımdayım amma velakin Kazen çağırınca geçerken bir uğrayıverdim :)Sizde mi yeni Geldiniz kaçırdım galiba. Hoşgeldiniz
Fevkaladenin fevki olur
Kız daha gelelim2 dk olmadı izne ayrıldn bayilciiimmmtmm öyle olsun bakalım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?