Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ADINIZ: mimiraculum
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 168
KİLONUZ:59
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: evli

MESLEGINIZ: -
ÇOCUK SAYISI: 1

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: homiligırtlaklık
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok şükürler olsun
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:belki ikinci çocuk düşüneceğim de accıcık :)

kizlar bu kilolar üstüme yapisti sanki. bir türlü veremedim kac zamandir. umarim sizlerle beraber kurtulacagim bu kilolardan. sicak bir ortama, tatli tatli motivasyon sohbetlerine ihtiyacim var.
ayy bizim kaptan valla tatlı tatlı motive ediyor. Ama içimizde eli sopalılarda var. İşin güzel tarafı yani benim en sevdiğim tarafı bu grupta oyle cok detokslar donmuyor canı ısteyen yapıyor 40 da yılda bır. BAzı takımlarda 3 yemek kasıgı bulgur pılavına bile kızdıklarını gordum sukur burda yok. yani herkes dogru beslenelim istiyor.

Hemde çok pis dışlarız

Hoşgeldin :)))
Formu doldurdun mu canım ? İlk sayfada
ahanda doldurdum canım :) yalnız iki haftaya kadar olmayabilirim 3 haftalık ara verebilirim şimdiden söyleyim de sonra nerelere gitti demeyin :) izne ayrılacağım da yazamayabilirim o zaman ama dönüşte tam gaz devam ederim. ve izne ayrılana kadar burdayım inşallah

Tabi fazla kilon biizm listelerimiz içinn yeterli değil nerde ayol bu tombiş hatunlar hedefin min yüzde 10 olması gerekiyor 53e tekabül ediyor sende asıl listede olmasada ekip içinde yer alabilirsin her zaman biizm için sıkıntı yok

e olurrrr bana uyar valla 53 de olsam fena olmam bencelerisi

Selam canım
Bizden de selamlarrr

Kardeş takımdan hodri meydan geldi duydunuz muuu 5.takımmmm :)))
NEden ben çok gazla calısıyorum acaba bir an gaza geldim yine.
Sizde mi yeni Geldiniz kaçırdım galiba. Hoşgeldiniz
Yok canımm bizim kardes takımımızdan kardes kankalarımız. Grup sizyaretti

NEden ben çok gazla calısıyorum acaba bir an gaza geldim yine.
Hahahah
Ya obezzto cidden planlasak bir yarış yapsak iki grup genelde yüzdelerimizde yakın gidiyor kıran kırana olur bu hafta artık geçti önümüzdeki hafta nasıl olur
moni kaptanım

Ayy evett çok zor düşünemiyorum bende PC flan da yok başınızın çaresine bakarsınız artık giremem buralara öyle birşey olursa
Telefon çalışıyor ses geliyor şarj oluyor ekrana görüntü gelmiyor çok ilginç bir şekilde. 2 parça değiştirdiler dün olmadı tinerle sildiler kuruttular olmadı. Bugün bir parça daha değişecekmiş 5te gelin kesin sonucu söylicez dediler.

Kendimi çocuğu ameliyata girmiş ebeveyn gibi hissediyorum sonuç ne oldu doktor bey çocuğum yaşıcak mı filan

Anam neyse Corona faln kalmadı iç dış temizlendi mübarekte
Ay inş dahada masraf çıkarmaz çıkarsada yaptırma Xiaomi al 1300 flan yanılmıyorsam çokta kaliteli

Kız daha gelelim2 dk olmadı izne ayrıldn bayilciiimmm tmm öyle olsun bakalım :)))

Anam neyse Corona faln kalmadı iç dış temizlendi mübarekte
Ay inş dahada masraf çıkarmaz çıkarsada yaptırma Xiaomi al 1300 flan yanılmıyorsam çokta kaliteli
Eşim de öyle dedi masrafı artarsa yeni alalım dedi 300 den fazla verme dedi zaten 3 yıldır filan kullanıyorum eskidi iyice artık. Modeli bile üretilmiyor o derece yani. Dua ediyorum inşallah olur da durduk yere masrafa girmeyiz salgın döneminde. :/

İyi yüzmeler kaptinimmm

Fevkaladenin fevki olur

yalnız baştan söyleyeyim biz her türlü sizin takımı ezer geçeriz. Söylemesi ayıp mikkemmel bir takımızdır da öhhö öhhööö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…