- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.821
Yemegi azaltarak diyet yapiyorsan ondan kesilir. Yemegi azaltmak yerine yediklerini degistirmen gerek daha saglikli sebze agirlikli doyurucu menuler olusturrusan hem sutun azalmaz hemde kilo verirsin. Emzirmedoneminde oldugun icin daha hizli kilo verirsinBen de kilo vermek istiyorum ama sütüm azalıyor hatayı nerede yapıyorum
Merhaba 2 sene önce emzirme döneminde yine burda çok güzel kilo verdim sadece hamur işini kestim ve spor yaptım ekstra başka birşey yapmana gerek olmuyor zaten sağlıklı beslenme en iyisiBen de kilo vermek istiyorum ama sütüm azalıyor hatayı nerede yapıyorum
Kolay gelsinn evde tadilat hiç sevmediğim işlerAkşam olmadan günlük kalori hakkımı doldurdum. Evde tamirat vardı yemek yapamadım. Her şey her yerde dağınık dışarıdan sipariş verdim artık. Neyse ki bitti tamirat işi.
Biliyorum canım bizim kadar olmasadaFevkaladenin fevki olur
yalnız baştan söyleyeyim biz her türlü sizin takımı ezer geçeriz. Söylemesi ayıp mikkemmel bir takımızdır da öhhö öhhööö
Oooooo ne çokmuş 2 haftaya mezun olursunyok kızzzz 2 dakikada değil 2 haftaya
Ay çağırdık valla gel canım :)) hoşgeldinMerhaba beni cagirdiniz sanirim vallahi yeriniz var ise gelirim gelmezmiyim:))
Tabiki seve seve tam telefonun kronometresini acip plank yapıyordum bildirimi görünce bi bakayım dedim:))Ay çağırdık valla gel canım :)) hoşgeldin 🖐
1.sayfadaki kurallarımız okuyup sana uyuyorsa kabul ettiğini yazar mısın bir de yine aynı sayfada katılım formumuz var onuda doldurursun seviniriz
Yaz dönemi forumda aktif olanlar bizden önce bildirilen gruplara gittiler ondan öyle kaptanımBildirim pek etkili olmadı maalesefherkes fit anlaşılan
Genelde aksam olmadan bitirmiş olurum ben. Çok nadiren kahvaltıyı geç yapmışssam sarkar aksam yemeği.Kolay gelsinn evde tadilat hiç sevmediğim işler
Yemeği erken kapatmışsın gece yarısı ansızın acıkmazsın umarım :))
Hosgeldin. Insallah enkisa zaman da hedefine ulasirsinADINIZ: ( isteğe bağlı )kübra
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:102.6
HEDEF KİLONUZ:80
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI: 3 teknecik)
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: dogumlar yanlış beslenme vs vs
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: artık bir yerde dur demem gerekiyor fit bir anne olmak.istiyormCherry Mom
Memnun oldum Kübracım hoşgeldin tekrardanADINIZ: ( isteğe bağlı )kübra
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:102.6
HEDEF KİLONUZ:80
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI: 3 teknecik)
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: dogumlar yanlış beslenme vs vs
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: artık bir yerde dur demem gerekiyor fit bir anne olmak.istiyormCherry Mom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?