Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi günler kızlar . Sabah bildirim geldi grubu o sayede gördüm. Bende katılmak isterim. Nasıl sisteminiz var. Belirlediğiniz aynı şeyleri mı yapıyorsunuz. Bu arada emziriyorum iştahım yerinde yani 60 kilodan önce 57 ye sonra 50 ye kadar düşmek istiyorum. Inşallah katılabilir miyim

ya bende gelmek istiyorum ama bayağı teferruatlı sanki karar defteri falan bi şeyler yazıyor bana anlatmak isteyen olur mu acaba özet geçmek isteyen
Oralara karışmayın siz. Burada olun yeter

Teferruatlı bir şey değil aslında. Sadece burada muhabbet ediyoruz, sporumuza diyetimize dikkat ediyoruz ve kilo veriyoruz. Cuma günü de ne kadar kilo verdiğimizi yine buraya yazıyoruz. İşte bu kadar basit

Yoo herkesin yöntemi farklı. Belirli bir diyet menüsü yok. Herkes kendine hangisi uygunsa o şekilde devam ediyor

ya bende gelmek istiyorum ama bayağı teferruatlı sanki karar defteri falan bi şeyler yazıyor bana anlatmak isteyen olur mu acaba özet geçmek isteyen
Merhaba, Hoşgeldiniz.
İlk sayfada kurallar var onları okuyup eğer uygunsa kabul ettiğinizi yazıyor ve kendinizi tanıtıyorsunuz. Boy kilo yaş.. Hedef kilo şimdiki kilo vs.
Kafanız karışmasın. Herkes kendine iyi gelen diyeti yapıyor. Belirli Bi diyet yok.

Burda iyi bir motivasyon var. Onu yakaladınız mı birde katılım sağladınız mı gerisi eğlence gibi gelecektir emin olun

Sizde mi yeni Geldiniz kaçırdım galiba. Hoşgeldiniz

yani çoğuncası buralardayım diyebilirim ama sık sık yazamazsam ne olur beni dışlar mısınız hı söyleyin bakem

katılırım inşallah ama her yediğimizi mi yazmalıyız ?

Canım bu sozler ınsanı motive edeceğine umudunu kırıyor. Bı cogumuz bunlrı yasıyoruz. kimimizin eşi kimimizin kayınvaldesi. Ama kilo dediğin gider ve alınır sadece zorda olsa pes etmemek gerekır. Eger canın yemek ıstyorsa sporunu artır. Gecelerı yatmadan 2000 adım atmaya calıs. Ben bır ara yemek noktasında nefsıme dur dıyemıyordum ve hakıkatten bu arada sporumu artırdım gece yatmadan actım muzık gobek attım. Esım guluyordu hatta bunla gıtmez o kılolar dıye gıttı işte 14.5 kilo oldum toplam gıden. Sımdı ise gittikce normal sınıra gırdıkce yemek yeme ıstegımde azaldı sımdıde boyle gıdıyor. Bıraz ılk surecler zor ama yılma pes etme bir sekilde devam et. Bır kere bırakırsan fazlasıyla geri alırsın cunku suan vucudun dıyetteki yoksunlugunu cekıyor bu yuzden ksıtladıgın gıdaları saldırmanı ıstıyor. Bırakırsan bunlara saldırıcaksın.

yani çoğuncası buralardayım diyebilirim ama sık sık yazamazsam ne olur beni dışlar mısınız hı söyleyin bakem
Evet canım günlük katılım bekliyoruz yani bu senin kilo vermen için de bizi motivasyonumuz için de geçerli yoksa zaten diyetimiz yalan oluyor.
Evet her gün yediklerimizi akşam foruma gelip paylaşıyoruz sabah öğle akşam ve ara öğünler şeklinde. :)

Ayy kaptanımm ne kadar güzell özetlemişssinnn
Yarışları bitirdik ama ben yine aynı programda zıplayacağım :))
boyun kactı tempus senin cok fit hisetmiyorum diyince merak ettim.

BEnde karantinanın avantajını kullandım. Bu donem ınsan kendı kendıne kalınca daha adapte oluyor kendıne. BEndede aynısı oldu goren sok oldu. Şımdı dahada sok etmek istiyorum

Hosgeldın mavimli bende yeni geldim Kısaca kendımıdende bahsedeyım bende evliyim evlendıkten sonra cokk kilo aldım. Ama zaten hep cok yıyen cok kila alan bırıydım. Benimde 2 hafta oldu takıma geleli 82 lerdegelip 78'lerdeyim sımdı. Gelmeden once 92 lerden ınıp gelmıştım. inş burda tam motive olursun.

Evet hergün buraya yazıyoruz akşamları

Günaydın kızlar telefonum hala yok depresyondan çıkamadım bugün 5te almaya gideceğim ALLAHIM NE OLUR OLSUN TELEFONSUZLUK ÇOK ZOR ÇOKK
Ayy evett çok zor düşünemiyorum bende PC flan da yok başınızın çaresine bakarsınız artık giremem buralara öyle birşey olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…