- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.445
- 478
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.781
hosbuldum
Yaa benim balık hafızam beni yanıltmıyorsa böyle de bir grup vardı kk da. Kilo almak isteyenler grubu yani. Şu an var mı bilmiyorumŞişmanlamak istiyom kızlar öylede katıla biliyomuyuz
Oralara karışmayın siz. Burada olun yeterya bende gelmek istiyorum ama bayağı teferruatlı sankikarar defteri falan bi şeyler yazıyor bana anlatmak isteyen olur mu acaba özet geçmek isteyen
Yoo herkesin yöntemi farklı. Belirli bir diyet menüsü yok. Herkes kendine hangisi uygunsa o şekilde devam ediyorIyi günler kızlar . Sabah bildirim geldi grubu o sayede gördüm. Bende katılmak isterim. Nasıl sisteminiz var. Belirlediğiniz aynı şeyleri mı yapıyorsunuz. Bu arada emziriyorum iştahım yerinde yani60 kilodan önce 57 ye sonra 50 ye kadar düşmek istiyorum. Inşallah katılabilir miyim
Iyi günler kızlar . Sabah bildirim geldi grubu o sayede gördüm. Bende katılmak isterim. Nasıl sisteminiz var. Belirlediğiniz aynı şeyleri mı yapıyorsunuz. Bu arada emziriyorum iştahım yerinde yani60 kilodan önce 57 ye sonra 50 ye kadar düşmek istiyorum. Inşallah katılabilir miyim
Merhaba, Hoşgeldiniz.ya bende gelmek istiyorum ama bayağı teferruatlı sankikarar defteri falan bi şeyler yazıyor bana anlatmak isteyen olur mu acaba özet geçmek isteyen
Sizde mi yeni Geldiniz kaçırdım galiba. HoşgeldinizOralara karışmayın siz. Burada olun yeter
Teferruatlı bir şey değil aslında. Sadece burada muhabbet ediyoruz, sporumuza diyetimize dikkat ediyoruz ve kilo veriyoruz. Cuma günü de ne kadar kilo verdiğimizi yine buraya yazıyoruz. İşte bu kadar basit
yani çoğuncası buralardayım diyebilirim ama sık sık yazamazsam ne olur beni dışlar mısınız hı söyleyin bakemOralara karışmayın siz. Burada olun yeter
Teferruatlı bir şey değil aslında. Sadece burada muhabbet ediyoruz, sporumuza diyetimize dikkat ediyoruz ve kilo veriyoruz. Cuma günü de ne kadar kilo verdiğimizi yine buraya yazıyoruz. İşte bu kadar basit
katılırım inşallah ama her yediğimizi mi yazmalıyız ?Merhaba, Hoşgeldiniz.
İlk sayfada kurallar var onları okuyup eğer uygunsa kabul ettiğinizi yazıyor ve kendinizi tanıtıyorsunuz. Boy kilo yaş.. Hedef kilo şimdiki kilo vs.
Kafanız karışmasın. Herkes kendine iyi gelen diyeti yapıyor. Belirli Bi diyet yok.
Burda iyi bir motivasyon var. Onu yakaladınız mı birde katılım sağladınız mı gerisi eğlence gibi gelecektir emin olun
Canım bu sozler ınsanı motive edeceğine umudunu kırıyor. Bı cogumuz bunlrı yasıyoruz. kimimizin eşi kimimizin kayınvaldesi. Ama kilo dediğin gider ve alınır sadece zorda olsa pes etmemek gerekır. Eger canın yemek ıstyorsa sporunu artır. Gecelerı yatmadan 2000 adım atmaya calıs. Ben bır ara yemek noktasında nefsıme dur dıyemıyordum ve hakıkatten bu arada sporumu artırdım gece yatmadan actım muzık gobek attım. Esım guluyordu hatta bunla gıtmez o kılolar dıye gıttı işte 14.5 kilo oldum toplam gıden. Sımdı ise gittikce normal sınıra gırdıkce yemek yeme ıstegımde azaldı sımdıde boyle gıdıyor. Bıraz ılk surecler zor ama yılma pes etme bir sekilde devam et. Bır kere bırakırsan fazlasıyla geri alırsın cunku suan vucudun dıyetteki yoksunlugunu cekıyor bu yuzden ksıtladıgın gıdaları saldırmanı ıstıyor. Bırakırsan bunlara saldırıcaksın.Günaydın arkadaşlar
Mezun olanların karnelerine baktım da hayalini gerçekleştirmenin verdiği hakli gururu ve mutluluğu okudum sanki
Malesef ki benim motivasyonum 1 haftadır çok düşük toparlayamıyorum olmuyor
Dun bir tanıdığım da kilo veremezsin versen de sarkarsın tarzı konuşunca iyice enerjim düştü
Diyetisyenimle de yolları bir süreliğine ayırmaya karar versin cunki uyum saglayayamiyorum bu aralar
Bir-kac gündür paylastigim yemek listeleri gözünüze çarpmıştır
Evde hep bir düzensizlik olması canımın yemek istememesi çok uzun zaman sonra simit yedim dün bu mutsuz olduğumdan
Böyle kalıp gitmekten daha da kilo almaktan korkuyorum
Eşim hep kizin büyüyünce senin kilondan utanmasın diyordu doğru da söylüyor bence
Canım oldukça sıkkın yani
Evet canım günlük katılım bekliyoruz yani bu senin kilo vermen için de bizi motivasyonumuz için de geçerli yoksa zaten diyetimiz yalan oluyor.yani çoğuncası buralardayım diyebilirim ama sık sık yazamazsam ne olur beni dışlar mısınız hı söyleyin bakem
Evet her gün yediklerimizi akşam foruma gelip paylaşıyoruz sabah öğle akşam ve ara öğünler şeklinde. :)katılırım inşallah ama her yediğimizi mi yazmalıyız ?
Günaydınn canım
1- eğer insanların dediklerine aldırıyorsan kafanda kilo vermeye karar vermemişsindir ben böyle anlıyorum
2- eğer kararını verdin ama yapın gereği söylenenler seni çok etkiliyor ise kilo zayıflama yemek vs ile ilgili yakınlarınla hiç bir muhabbette girmemeye çalış
3-hayatında her daim kıskanç insanlar olacak onların dediklerini doğru sanıp motivasyonunu sakın ha bozma
4- kilo vermek için acele etme.. hele ki sağlık sorunların varken hiç acele etme haftada 100 Gr vericem de 200 Gr vericem de
5- devamlı kafanda olumsuz şeyler döndürüp canını sıkacağına önüne hedefler koy haftada 3 gün 8bin adım ve üstü adım sayısı yapacağım de.. kendini belli bir programa ait hisseder ve o hafta bittğinde onu başarıyla bitirirsen inan hem bedenen hemde ruhen çok huzurlu olursun
Yapabilirsin biliyorsun bu güç sende var bırakma canım ♥
Yarışları bitirdik ama ben yine aynı programda zıplayacağım :))
boyun kactı tempus senin cok fit hisetmiyorum diyince merak ettim.Ahahahha çok tatlısın oldu tabi gazladınbeni
Esra atmış canım öyle çok bi numarası yokbiraz fazlaca hırpalandım hepsi bu ve 2 aşamadan oluşuyor görmüşsündür. Ben şuan kendimi çok fit hissetmiyorum zaten, sizlere bakarak hala daha yüksek rakamlardayım. Ama buna şükür edip, korumak veya daha da eksiye düşmek için çabalıycam. Öptüm
BEnde karantinanın avantajını kullandım. Bu donem ınsan kendı kendıne kalınca daha adapte oluyor kendıne. BEndede aynısı oldu goren sok oldu. Şımdı dahada sok etmek istiyorumDiyette benim kadar fire verip devam eden yoktur bence. İstedikten sonra herşey olur. İçinizdeki ışığın sönmesin izin vermeyin. Bakın ben bugün kendime teşekkür ediyorum, iyiki bu yola girdim diye.
Hepimizin sorunlu olduğu günler, modunun daha düşük olduğu günler vardır. Hele birde dışarıdan gelen yorumlar sizi etkiliyorsa hemen uzaklaşın
Ben diyetteyken kimseyle görüşmedim, neden yemiyosun, kaç kilosun,kaç kilo verdin muhabbetlerine girmemek için. Tabi karantina döneminde olmanında avantajı vardı. İnsanlar bi gördü şokAhh bu kulaklar neler duydu..
Ama öyle güzel şeyler de duydu ki
Umarım sıkıntınız sorununuz sizin modunuzun düşmesine sebep olan her ne ise bir an önce aşarsınız.. sevgiler..
Rozetler kısmına gelip duyuru işareti varya oraya tıkla canımCherry Mom Kaptanım mezun rozetini nasıl aktif ediyoruz yapamadım :/
Hosgeldın mavimliokudum, kabul ettim.
ADINIZ: mavimli
YAŞINIZ: 42
BOYUNUZ: 1.73
KİLONUZ: 85
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: prof.
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: pisbogazlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: eski enerjime ve mutluluguma kavusmak.
Evet hergün buraya yazıyoruz akşamlarıkatılırım inşallah ama her yediğimizi mi yazmalıyız ?
Ayy evett çok zor düşünemiyorum bende PC flan da yok başınızın çaresine bakarsınız artık giremem buralara öyle birşey olursaGünaydın kızlar telefonum hala yok depresyondan çıkamadım bugün 5te almaya gideceğim ALLAHIM NE OLUR OLSUN TELEFONSUZLUK ÇOK ZOR ÇOKK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?