- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.761
darisi basimaKilo verme sürecinde çok disiplinli ilerlerim ben, hiç kaçamak yapmam nerdeyse.Sıfır şeker, sıfır karbonhidrat. Kalori sayarım tek tek hesaplarım vs vs. Spor olarak yürüyüş ya da leslie yaparım, çok sıkılıyorum spordan malesef
Günlük hayatımda ise çok da özen göstermiyorum açıkçası. Sadece hareketli bir hayata ve ev yapımı sağlıklı beslenmeye dikkat ederim. Bu şekilde oluca iyi ama karbonhidrat, tatlı vs işin içine girince pıtır pıtır yükseliyor rakamlar.
Boyum 172, kilom şu an 62,4 . Hep böyle kalması umuduyla
Her sabah ac karnina yeşil cay iciyorum. Spor henuz yok ama ekleyebilirim. Gunluk 800 kaloriyi asmamaya calisiyorum. 2 ogun besleniyorum. Ara ogunlerde kahve ya da bitki cayi icme seklinde yapiyorum. Sorunum henuz protein vitamin dagilimi iyi degil. Yani daha saglikli ogunler eklemeye calismam gerekiyor.
Benim de içimde sürekli atıştırma isteği var. En zoru bu oluyor diyet yaparken.Her sabah ac karnina yeşil cay iciyorum. Spor henuz yok ama ekleyebilirim. Gunluk 800 kaloriyi asmamaya calisiyorum. 2 ogun besleniyorum. Ara ogunlerde kahve ya da bitki cayi icme seklinde yapiyorum. Sorunum henuz protein vitamin dagilimi iyi degil. Yani daha saglikli ogunler eklemeye calismam gerekiyor.
Edeceğim canımHala kaptanlığa devam edeceksiniz di mi di mi? ♥♥
Boy kilo oranın süperKilo verme sürecinde çok disiplinli ilerlerim ben, hiç kaçamak yapmam nerdeyse.Sıfır şeker, sıfır karbonhidrat. Kalori sayarım tek tek hesaplarım vs vs. Spor olarak yürüyüş ya da leslie yaparım, çok sıkılıyorum spordan malesef
Günlük hayatımda ise çok da özen göstermiyorum açıkçası. Sadece hareketli bir hayata ve ev yapımı sağlıklı beslenmeye dikkat ederim. Bu şekilde oluca iyi ama karbonhidrat, tatlı vs işin içine girince pıtır pıtır yükseliyor rakamlar.
Boyum 172, kilom şu an 62,4 . Hep böyle kalması umuduyla
Selam canımSelam kızlar
KK nın en başarılı ve en çok kilo veren takımına kocamaan sevgilerimi yolluyorum ❤❤❤
bu hafta inşallah sizi geçeriz
Buz dolabinda ekler cheesecake vs var yok yemicem kararliyim:)Benim de içimde sürekli atıştırma isteği var. En zoru bu oluyor diyet yaparken.
Aslında şöyle, artık bunu hayat tarzım haline getirmek istiyorum ben. Kaliteli besin, az yemek. Bir süre gidiyor sonra bir bakıyorum her çayın yanında bir çikolata, kek , kurabiyeKiloyu geçtim sağlık için şekerli gıdaları azaltmak , çok çok nadir tükettiğim bir şey haline getirmek istiyorum ama namıssız çok lezzetli
Şahane canım yeşil çay ben aç karnına içemiyorum başım dönüyor sankiHer sabah ac karnina yeşil cay iciyorum. Spor henuz yok ama ekleyebilirim. Gunluk 800 kaloriyi asmamaya calisiyorum. 2 ogun besleniyorum. Ara ogunlerde kahve ya da bitki cayi icme seklinde yapiyorum. Sorunum henuz protein vitamin dagilimi iyi degil. Yani daha saglikli ogunler eklemeye calismam gerekiyor.
Buradan mezun olmustum o kilo verme esnasinda 800 kalori diyeti yaptim. Faydali olmustu uzun surede almadim ama saglik problemi icin kullandigim ilaclar stress vs yine geldim buralara :)Şahane canım yeşil çay ben aç karnına içemiyorum başım dönüyor sankiunutmazsam limonlu su yapıyorum ama o da çoğunlukla kaynıyor bir rutin haline getiremedim maalesef
800 kaloride çok iyi hatta az bile tebrik ederim
Aynen sağlıksız şeyler nedenn böyle güzel ,Benim de içimde sürekli atıştırma isteği var. En zoru bu oluyor diyet yaparken.
Aslında şöyle, artık bunu hayat tarzım haline getirmek istiyorum ben. Kaliteli besin, az yemek. Bir süre gidiyor sonra bir bakıyorum her çayın yanında bir çikolata, kek , kurabiyeKiloyu geçtim sağlık için şekerli gıdaları azaltmak , çok çok nadir tükettiğim bir şey haline getirmek istiyorum ama namıssız çok lezzetli
800 kalori içinde serbest misin karbonhidrat protein olarak yani ?Buradan mezun olmustum o kilo verme esnasinda 800 kalori diyeti yaptim. Faydali olmustu uzun surede almadim ama saglik problemi icin kullandigim ilaclar stress vs yine geldim buralara :)
Merhaba hoşgeldinMerhaba bende 6 kilo vermek istiyorum fakat bu aralar çok istikrarlı olduğum söylenemez. Sizler neler yapıyorsunuz kilo vermek için?
Rica ederim tatlım..Ouyyyy
Napıyosunuz kızlar, karnemi hazırlayanseaBahAR a teşekkür ediyorum, ellerinize sağlık
Özledim sizi bi bakıym dedim ne var ne yok cumaya az kaldı sıkı tutun ipleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?