Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mavimli Amor-a Esra günlük spor rutinleriniz var mı yaptığınız ? Yada sağlık için yaptığınız rutinler düzenli yeşil çay içme limon su içme kefir vs gibi ..
spor yapamiyorum. zamanim gercekten yok ama gün ici yürüyüsüm var bir yerden bir yere. bir de limonlu naneli su yapiyorum kendime.

darisi basima

mavimli Amor-a Esra günlük spor rutinleriniz var mı yaptığınız ? Yada sağlık için yaptığınız rutinler düzenli yeşil çay içme limon su içme kefir vs gibi ..
Her sabah ac karnina yeşil cay iciyorum. Spor henuz yok ama ekleyebilirim. Gunluk 800 kaloriyi asmamaya calisiyorum. 2 ogun besleniyorum. Ara ogunlerde kahve ya da bitki cayi icme seklinde yapiyorum. Sorunum henuz protein vitamin dagilimi iyi degil. Yani daha saglikli ogunler eklemeye calismam gerekiyor.

Benim de içimde sürekli atıştırma isteği var. En zoru bu oluyor diyet yaparken.
Aslında şöyle, artık bunu hayat tarzım haline getirmek istiyorum ben. Kaliteli besin, az yemek. Bir süre gidiyor sonra bir bakıyorum her çayın yanında bir çikolata, kek , kurabiye Kiloyu geçtim sağlık için şekerli gıdaları azaltmak , çok çok nadir tükettiğim bir şey haline getirmek istiyorum ama namıssız çok lezzetli

Boy kilo oranın süper devamlı spor zaten günlük hayat içinde zor maalesef hareketli yaşam ve sağlıklı beslenme en güzeli bunu hayatımıza katabilirsek ne âlâ

Buz dolabinda ekler cheesecake vs var yok yemicem kararliyim:)

Şahane canım yeşil çay ben aç karnına içemiyorum başım dönüyor sanki unutmazsam limonlu su yapıyorum ama o da çoğunlukla kaynıyor bir rutin haline getiremedim maalesef
800 kaloride çok iyi hatta az bile tebrik ederim

Buradan mezun olmustum o kilo verme esnasinda 800 kalori diyeti yaptim. Faydali olmustu uzun surede almadim ama saglik problemi icin kullandigim ilaclar stress vs yine geldim buralara :)

Aynen sağlıksız şeyler nedenn böyle güzel , resmen tuzak
Bende 1 yıldır diyetteyim 82 den 62 ye düştüm ilk 1 yıl senin gibi sıfır kaçamak bir diyet uyguladım haftanın 6 günü spor şimdi ise arada kaçamaklar oluyor öyle çok değil ama porsiyonlara ve yağlara eskisi gibi takılmıyorm birde sporu azalttım ister istemez çünkü tatildeyim koruma döneminden çok çok korkuyorum o yüzden niyetim buralardan kopmamak

Buradan mezun olmustum o kilo verme esnasinda 800 kalori diyeti yaptim. Faydali olmustu uzun surede almadim ama saglik problemi icin kullandigim ilaclar stress vs yine geldim buralara :)
800 kalori içinde serbest misin karbonhidrat protein olarak yani ?
Arada bende sayıyorum ortalama 900 1000 civarı oluyor menülerim 800 lere hiç düşünmedim

Merhaba bende 6 kilo vermek istiyorum fakat bu aralar çok istikrarlı olduğum söylenemez. Sizler neler yapıyorsunuz kilo vermek için?
Merhaba hoşgeldin
Ekip içinn istikrar şart kilo vermek içinde şart zaten
1.sayfada kurallarımız var sana uyuyor ise kabul edip katılım formunu doldurarak dönüş yaparsan sonrasında kilo için yaptıklarımız hakkında sohbet edelim

Ouyyyy

Napıyosunuz kızlar, karnemi hazırlayan seaBahAR a teşekkür ediyorum, ellerinize sağlık

Özledim sizi bi bakıym dedim ne var ne yok cumaya az kaldı sıkı tutun ipleri
Rica ederim tatlım..
Böyle kuru kuru teşekkür olmaz.
Verdiğin kiloları almayarak teşekkür etmeni tercih ederim. (Öncelikle de kendine tabii)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…