- 23 Mart 2016
- 31.038
- 92.314
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.861
Aynen canım bayram öncesi normal herhalde kalan sağlar bizimdirHerkes tatilde denizde memlekette bize de kk nöbeti düştü işteOkulların açılmasıyla birlikte takımlar da hareketlenir muhakkak
Gelirim gelmez miyim zaten kardeş takımmışız yeni öğrendim
Vallahi taşınma telaşı beraberinde yürüyüşe çıktım pek göremedim esracim memnun oldumMemnun oldum Kübracım hoşgeldin tekrardan
Esra bende umarım hep birlikte hedeflerimize ulaşırız buranın sırrı istikrar düzenli paylaşım ekip eçinde olma.. bunlar oldugu zman bir de bakmışsın zaman akmış gitmiş sen kiloları vermişsin
Ah balımm kıyamamBen de biliyorum ama elimde değil ister istemez kıskanıyorum. Bir de diyor sürekli yürüyüş yapıyoruz işte yürüyüşle zayıfladım Ben sanki oturdum. kızı gördükçe sinir oluyorum Artık
Hosbuldum teşekkürler insallah:))Hosgeldin. Insallah enkisa zaman da hedefine ulasirsin
Kolay gelsinnnVallahi taşınma telaşı beraberinde yürüyüşe çıktım pek göremedim esracim memnun oldum
Sormakta çok.yorucu yetmiyormuş gibi plank ve yürüyüşte yapıyorumKolay gelsinnnev toparlama başlı başına bir spor
Yok bence o kilo değil de kas falan verdi.Ben de biliyorum ama elimde değil ister istemez kıskanıyorum. Bir de diyor sürekli yürüyüş yapıyoruz işte yürüyüşle zayıfladım Ben sanki oturdum. kızı gördükçe sinir oluyorum Artık
Ne kadar süreyle yapıyorsun plank i ben Max 1 dakSormakta çok.yorucu yetmiyormuş gibi plank ve yürüyüşte yapıyorum
Bnmde en uzun 1 dk 2 dakikalık dinlenme sonrasi ise 56 saniye cnm ama çok etkisi var yaNe kadar süreyle yapıyorsun plank i ben Max 1 dakuzun süredir yapmıyorm gerçi
Evet kesinlikleBnmde en uzun 1 dk 2 dakikalık dinlenme sonrasi ise 56 saniye cnm ama çok etkisi var ya
DemiAh balımm kıyamamboşversene yaaa kaslarını eritmiiş o
Şıp diye öyle kilo mu verilir öyle düşün mutlu ol
Baya kasliymis o zamanYok bence o kilo değil de kas falan verdi.
Tm pes ediyorumBaya kasliymis o zaman
Valla hala ağrıyor, bilimsel açıklamaları geçtim. Artık nazar diyorum.
Hahahahahaha ama soğuk soğuk yiyince gerçekten iyi geldi. Belki de o tatlış doktorlardan olurum, kim bilir?Allahımmmmmm birde tohtorrr olcaksen hastalarınada baklava börek reçete et bari madem işe yarıyor hanımmmmm
Bugünkü minik kaçamaktan sonra yarınki tartımı çok merak ediyorum. Ona göre kabaklı bi şeyler yaparım belki.Cumaya yaklaşırken hedeflerimizi hatırlayalım canlar ♥
CUMA HEDEF TABLOSU
İSİM GÜNCEL KG HEDEF KG SONUÇ Cherry Mom 62,4 62 C Cagrihilal1 68,3 67,4 @balpamuk 64,9 64 S Suskunhanim 56 55,5 pacman 64,2 63,7 U UmutluBen 78,5 77,5 SaskinAnne 83,4 83,1 @0zlem 73,9 73,4 @Calypso95 69,8 69,5 @fancynancy 85,2 84,5 @Ozgenurrrr 67 64 @Sibal57 83,1 82,1 @cgdmk 65,1 64,5 @Asya2600 60,7 60,5
Yok artıkboyum da o kadar uzun degil aslinda yasadigim yerde, is yerimde en kisa kadinim desem
Yaaa dişime göre birini buldum yaşasınADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:37
BOYUNUZ: 1.54
KİLONUZ:55.7
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Ogretmen
ÇOCUK SAYISI: .
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 1. Takimdan mezun olmustum.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Saglik problemi, dikkatsizlik, stres
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Kronik hastaligim var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sagligimi korumak, fit olmak,
Aslında motivasyonu düşünen kim varsa söyle kenarda durmalı yani çabalayan birinebu eziyet ne alakaCanım bu sozler ınsanı motive edeceğine umudunu kırıyor. Bı cogumuz bunlrı yasıyoruz. kimimizin eşi kimimizin kayınvaldesi. Ama kilo dediğin gider ve alınır sadece zorda olsa pes etmemek gerekır. Eger canın yemek ıstyorsa sporunu artır. Gecelerı yatmadan 2000 adım atmaya calıs. Ben bır ara yemek noktasında nefsıme dur dıyemıyordum ve hakıkatten bu arada sporumu artırdım gece yatmadan actım muzık gobek attım. Esım guluyordu hatta bunla gıtmez o kılolar dıye gıttı işte 14.5 kilo oldum toplam gıden. Sımdı ise gittikce normal sınıra gırdıkce yemek yeme ıstegımde azaldı sımdıde boyle gıdıyor. Bıraz ılk surecler zor ama yılma pes etme bir sekilde devam et. Bır kere bırakırsan fazlasıyla geri alırsın cunku suan vucudun dıyetteki yoksunlugunu cekıyor bu yuzden ksıtladıgın gıdaları saldırmanı ıstıyor. Bırakırsan bunlara saldırıcaksın.
ADINIZ: ( isteğe bağlı )Iyı gecelerrrr benımde fazlalıklarım var bıldırıö gelınce gelmek ıstefımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?