Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkes tatilde denizde memlekette bize de kk nöbeti düştü işte Okulların açılmasıyla birlikte takımlar da hareketlenir muhakkak

Gelirim gelmez miyim zaten kardeş takımmışız yeni öğrendim
Aynen canım bayram öncesi normal herhalde kalan sağlar bizimdir

Vallahi taşınma telaşı beraberinde yürüyüşe çıktım pek göremedim esracim memnun oldum

Ben de biliyorum ama elimde değil ister istemez kıskanıyorum. Bir de diyor sürekli yürüyüş yapıyoruz işte yürüyüşle zayıfladım Ben sanki oturdum. kızı gördükçe sinir oluyorum Artık
Ah balımm kıyamam boşversene yaaa kaslarını eritmiiş o
Şıp diye öyle kilo mu verilir öyle düşün mutlu ol

pacman kuuzum miden hala mı ağrıyor yaaa
Valla hala ağrıyor, bilimsel açıklamaları geçtim. Artık nazar diyorum.
Allahımmmmmm birde tohtorrr olcak sen hastalarınada baklava börek reçete et bari madem işe yarıyor hanımmmmm
Hahahahahaha ama soğuk soğuk yiyince gerçekten iyi geldi. Belki de o tatlış doktorlardan olurum, kim bilir?

Bugünkü minik kaçamaktan sonra yarınki tartımı çok merak ediyorum. Ona göre kabaklı bi şeyler yaparım belki. Gerçi ben abartmamak kaydıyla kaçamak yapınca daha iyi kilo verdiğimi keşfettim. Çok nadir ve görece daha sağlıklı kaçamaklar olunca ama. Bunu dedim ya kim bilir kaç artı gelicem yarın. Göriciğiz.

boyum da o kadar uzun degil aslinda yasadigim yerde, is yerimde en kisa kadinim desem
Yok artık nerde calisiyorsunuzönünden falan gecmiyeyim yanlışlıkla
Yaaa dişime göre birini buldum yaşasın

Aslında motivasyonu düşünen kim varsa söyle kenarda durmalı yani çabalayan birinebu eziyet ne alaka

Iyı gecelerrrr benımde fazlalıklarım var bıldırıö gelınce gelmek ıstefımmmm
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:

MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

Bu formu doldur canım yardımcı olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…