- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.881
Hoşgeldinizahanda doldurdum canım :) yalnız iki haftaya kadar olmayabilirim 3 haftalık ara verebilirim şimdiden söyleyim de sonra nerelere gitti demeyin :) izne ayrılacağım da yazamayabilirim o zaman ama dönüşte tam gaz devam ederim. ve izne ayrılana kadar burdayım inşallah
Kiloma yakın insanlar geldikçe mutlu oluyorumTabi fazla kilon biizm listelerimiz içinn yeterli değil nerde ayol bu tombiş hatunlarhedefin min yüzde 10 olması gerekiyor 53e tekabül ediyor sende asıl listede olmasada ekip içinde yer alabilirsin her zaman biizm için sıkıntı yok ✌
Hahahah haftaya gorusicizzzFevkaladenin fevki olur
yalnız baştan söyleyeyim biz her türlü sizin takımı ezer geçeriz. Söylemesi ayıp mikkemmel bir takımızdır da öhhö öhhööö
No sleep yes walk
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) esma keskin
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:68
HEDEF KİLONUZ:59
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:yönetici
ÇOCUK SAYISI:4
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:dogum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:dogum öncesi kıloma donmek
Bu formu doldur canım yardımcı olalım
Geçmiş olsun. Inşallah ciddi birşey değildirEşim rahatsız biraz önceden seneler önce geçirdigi büyük bir rahatsızlığı vardı ondan şüphelendik yarın doktora gideeegiz
35 yaşında 4 çocuk maşallah Allah bağışlasın. 4 çocuğa rağmen kilon gayet iyi. Hedefinede en kısa zamanda ulaşırsın inşallahHosbuldummmm
Aminnn insalllahhh35 yaşında 4 çocuk maşallah Allah bağışlasın. 4 çocuğa rağmen kilon gayet iyi. Hedefinede en kısa zamanda ulaşırsın inşallah
Gunluk kaç lt su iciyorsunuz?Ben de kilo vermek istiyorum ama sütüm azalıyor hatayı nerede yapıyorum
Ben bunu kaçırmışımBenim gecenlerde 1.5 ayda 9 kilo veren arkadaş varya 13 kiloya tamamlamis hasetimden bittim öldüm. Yok böyle bişey benim 8 ayda verdigimi kız 2.5 ayda verdi.
No no no
Ne güzel sporun var keşke benim de olsaKahvalti
30Gr peynir
5 zeytin
1Tk bal
2Dilim ekmek
Aksam
1 tabak kabak yemegi
1 kase yoğurt
2.5 lt su
15 bin adım
30 dk kardioCherry Mom S Suskunhanim
2000 de ip vardı
HoşgeldinizIyı gecelerrrr benımde fazlalıklarım var bıldırıö gelınce gelmek ıstefımmmm
Canım çok geçmiş olsun,inşallah ciddi bir şey değildirEşim rahatsız biraz önceden seneler önce geçirdigi büyük bir rahatsızlığı vardı ondan şüphelendik yarın doktora gideeegiz
Ayy ortim bu porsıyonlar kac grmdır? 20 gr kıyma fln yazıyosun demek evde tartıda var hele bir daha meyvelerin gröınıda yazıver ben bgn muz yedim sanıyorum ki 35 gr yedim yarım muzdu ayyy 80 gr çıktı yaaaAğrılı Menü
12.00: 3 yk susuz menemen, 25 gr tb ekmek, 23 gr light peynir, 5 zeytin, domates, salatalık
15.00: 1 porsiyon karpuz, 1 porsiyon kayısı, 10 gr ceviz
19.00: 1 kepçe tavuk çorbası, 20 gr kıyma kavurma, 3 yk börülce yemeği, bol salata
Su: Mide ağrımdan hala çok su içemiyorum. Şimdi biraz içmeyi deneyeceğim. Umarım başarısızlıkla sonuçlanmaz.U UmutluBen
Senin karnının derdi belli oldu ortı tatlıymıssss. Ondeğilde doktora gitmicek misin?Sabah: 1 dilim tb ekmek, 2.5 yk menemeni 30 gr light peynir, domates, salatalık, 4 zeytin
Ara: Minik bir tatlı yemiş olabilirim. :)) Midem çok ağrıyordu, annem bari şundan iki kaşık ye diye ısrar etti. Yedim, birkaç saat ağrım azaldı. O yüzden pişman değilim.
Akşam: 1 kepçe çorba, 40 gr kıyma kavurma, 4 yk bamya yemeği, bol salata
hosbuldumHosgeldın mavimlibende yeni geldim Kısaca kendımıdende bahsedeyım bende evliyim evlendıkten sonra cokk kilo aldım. Ama zaten hep cok yıyen cok kila alan bırıydım. Benimde 2 hafta oldu takıma geleli 82 lerdegelip 78'lerdeyim sımdı. Gelmeden once 92 lerden ınıp gelmıştım. inş burda tam motive olursun.
Almanyadayim ondan. is yerimde herkes Alman. kadinlarin boy ortalamasi 1.80 resmen kisa kaldim. Türkiyede kendimi uzun sanirdimYok artıknerde calisiyorsunuz önünden falan gecmiyeyim yanlışlıkla
Yaaa dişime göre birini buldum yaşasın
acil sifalar diliyorumEşim rahatsız biraz önceden seneler önce geçirdigi büyük bir rahatsızlığı vardı ondan şüphelendik yarın doktora gideeegiz
dogru yere geldim desene. ben öyle gruplarda yapamiyorum beni olumsuz etkiliyor. herkesin vücut yapisi, direnci farkli. kisi en iyi kendini bilir. ben hep aksam yemeklerinden aldim kiloyu mesela. aksam yemegi, sonra üzerine bir de ivir zivir atistirmalik. dün buraya girdim ve aksam yemeyi de kestim. biliyorum bu sekilde zayiflarim cünkü eski fit yasam tarzim.ayy bizim kaptan valla tatlı tatlı motive ediyor. Ama içimizde eli sopalılarda var. İşin güzel tarafı yani benim en sevdiğim tarafı bu grupta oyle cok detokslar donmuyor canı ısteyen yapıyor 40 da yılda bır. BAzı takımlarda 3 yemek kasıgı bulgur pılavına bile kızdıklarını gordum sukur burda yok. yani herkes dogru beslenelim istiyor.
17-24 Temmuz Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
C Cagrihilal1
balpamuk
S Suskunhanim
0zlem
pacman
fancynancy
Calypso95
O Ozgenurrrr
Sibal57
SaskinAnne
A Asya2600
cgdmk
U UmutluBen
Bayilazagiiimmm komşular yetisinnhosbuldumne güzel vermissin. ben yemeyi seven biriyim bu yüzden stratejim aksam yememek olacak. evlenmeden önce de aksam yemezdim ve 56 kiloydum o stratejiye döndüm. gün icinde sevdigim seyleri de yiyebiliyorum boylece tabi asiriya kacmadan. bir nevi If yapiyorum.
Almanyadayim ondan. is yerimde herkes Alman. kadinlarin boy ortalamasi 1.80 resmen kisa kaldim. Türkiyede kendimi uzun sanirdimhey gidi günler
Yaaa dişime göre birini buldum yaşasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?