Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldiniz
Kiloma yakın insanlar geldikçe mutlu oluyorum
Fevkaladenin fevki olur

yalnız baştan söyleyeyim biz her türlü sizin takımı ezer geçeriz. Söylemesi ayıp mikkemmel bir takımızdır da öhhö öhhööö
Hahahah haftaya gorusicizzztakımımıza hoş geldiniz,çok iyi agirlariz misafiri lakin daha da iyi yaptığımız şey kilovermek

Eşim rahatsız biraz önceden seneler önce geçirdigi büyük bir rahatsızlığı vardı ondan şüphelendik yarın doktora gideeegiz

Ben de kilo vermek istiyorum ama sütüm azalıyor hatayı nerede yapıyorum
Gunluk kaç lt su iciyorsunuz?
Benim gecenlerde 1.5 ayda 9 kilo veren arkadaş varya 13 kiloya tamamlamis hasetimden bittim öldüm. Yok böyle bişey benim 8 ayda verdigimi kız 2.5 ayda verdi.
Ben bunu kaçırmışım
S Suskunhanim yarın saat 08.00 yürüyüş are you readyyyyyyyyyy
No no no unuttun mu sabah gözleme yemeye misafirim var
Kahvalti
30Gr peynir
5 zeytin
1Tk bal
2Dilim ekmek

Aksam
1 tabak kabak yemegi
1 kase yoğurt

2.5 lt su

15 bin adım
30 dk kardio Cherry Mom S Suskunhanim
2000 de ip vardı
Ne güzel sporun var keşke benim de olsa
Iyı gecelerrrr benımde fazlalıklarım var bıldırıö gelınce gelmek ıstefımmmm
Hoşgeldiniz
Eşim rahatsız biraz önceden seneler önce geçirdigi büyük bir rahatsızlığı vardı ondan şüphelendik yarın doktora gideeegiz
Canım çok geçmiş olsun,inşallah ciddi bir şey değildirya da supheniz bosadir

Ayy ortim bu porsıyonlar kac grmdır? 20 gr kıyma fln yazıyosun demek evde tartıda var hele bir daha meyvelerin gröınıda yazıver ben bgn muz yedim sanıyorum ki 35 gr yedim yarım muzdu ayyy 80 gr çıktı yaaa ((
Senin karnının derdi belli oldu ortı tatlıymıssss. Ondeğilde doktora gitmicek misin?

hosbuldum ne güzel vermissin. ben yemeyi seven biriyim bu yüzden stratejim aksam yememek olacak. evlenmeden önce de aksam yemezdim ve 56 kiloydum o stratejiye döndüm. gün icinde sevdigim seyleri de yiyebiliyorum boylece tabi asiriya kacmadan. bir nevi If yapiyorum.
Yok artık nerde calisiyorsunuzönünden falan gecmiyeyim yanlışlıkla

Yaaa dişime göre birini buldum yaşasın
Almanyadayim ondan. is yerimde herkes Alman. kadinlarin boy ortalamasi 1.80 resmen kisa kaldim. Türkiyede kendimi uzun sanirdim hey gidi günler

dogru yere geldim desene. ben öyle gruplarda yapamiyorum beni olumsuz etkiliyor. herkesin vücut yapisi, direnci farkli. kisi en iyi kendini bilir. ben hep aksam yemeklerinden aldim kiloyu mesela. aksam yemegi, sonra üzerine bir de ivir zivir atistirmalik. dün buraya girdim ve aksam yemeyi de kestim. biliyorum bu sekilde zayiflarim cünkü eski fit yasam tarzim.

Mehfam tarafından etiketlendi biz bildirimini görünce menuyu paylaşmış mıydım diye bı an düşünenler burda mı???
Bayilazagiiimmm komşular yetisinn

Yaaa dişime göre birini buldum yaşasın

Vira Bismillah deyip basladik ama bir aksilikle. Ne guzel dun dengeli sekilde bitirdim ogunlerimi ama ani bi misafir cikti aksam yemek zorunda kaldim. Su an sabah ve cok tokum tek ogun gecirecegim durumu toparlamak icin. :) yarin tartida supriz olmaz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…