Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldiniz

Kiloma yakın insanlar geldikçe mutlu oluyorum

Hahahah haftaya gorusicizzztakımımıza hoş geldiniz,çok iyi agirlariz misafiri lakin daha da iyi yaptığımız şey kilovermek
Teşekkür ederim

Yalnız bizim takımın bundan haberi yok bilmiyorlar ki obezzto onları nasıl bir olayın içine sürükledi

pacman kaymaklı biskuvim, fistikli baklavam, yoğurtlu kabaaamm nasilsin,seninle de ilgilenemedim, miden nasiloldu?
Misafir trafiğine şiir de yazamaz oldum ilk göz agrim
Öpüyorum
Fıstıklı baklavadan sonra yoğurtlu kabağı sevemedim. Aa ne demek, herkesin koşuşturmacası var. Böyle yazman bile mutlu etti ballı çöreğim. Şu an aç olduğum için midem gayet iyi. Ama yemekten sonra ağrıyor. Nasıl geçecek bilemiyorum Şiirlerimiz de öksüz kaldı, doğru...
Ortim bende meyve porsiyon listesi var ona göre tartıyorum. Sonra da grlara tekrar bakmaya üşenip buray 1 porsiyon yazıyorum. Hepsinin farklı olduğu için bakmam gerekiyor. Evet tartım da var. Sana atayım meyvr porsiyon listemi.

hahahahahah evet birkaç saat kesti ama sonra tekrar başladı ağrım. İlk defa bu kadar uzun sürüyor, hiç anlamadım. Yok yahu, doktorluk kadar değilim. Ben hiçbir zaman çok doktora gitmem. Hele bu koronada hiçbir kuvvet beni götüremez.

Hosgeldin kubraa ins hepimiz bir dur diyecegiz bu kilolara

Ben de biliyorum ama elimde değil ister istemez kıskanıyorum. Bir de diyor sürekli yürüyüş yapıyoruz işte yürüyüşle zayıfladım Ben sanki oturdum. kızı gördükçe sinir oluyorum Artık
Ama hilal belki ilk kiloları ise ilk kilolar cabuk gider. Sonlara doğru zorlasıyor malum.

Sormakta çok.yorucu yetmiyormuş gibi plank ve yürüyüşte yapıyorum
Offf plank mııı tebrik ederim canım. Bi plank bi squat hiç sevmem kendilerini ama en etkilileride onlar Ben ilk 20 sn yapamıyordum. Suan sukur 55 sn çıktım benim için muciZe gb bişi.

Ortimmm heycanla bekliyorummmm
Dün ve bgn malesef biraz yoğunum orri o yüzden gece yarısı girip yazıyorum menülerimide. Anca öyle yetişiyorum. Bgnde şimdi saat 17.00 a kadar girebilcek gb değilim sabahtan bi bakıyım grupta neler oluyor diye girdim ama bgnun perşembe oldugunu unutmusum sabahta kavurmalı yumurta gömmüştüm

Eşim rahatsız biraz önceden seneler önce geçirdigi büyük bir rahatsızlığı vardı ondan şüphelendik yarın doktora gideeegiz
Çokkk geçmiş olsun canımmm. İnş düşündüğünüz gb degıldır. Bizide haberdar et
Bencede kesin verirsin akşamlarını kaldırarak. Sonucta sen bünyeni tanıyorsun ve bence akşamı kaldırmak ya da erkene çekmek gerçekten cok ise yarıyor

Günaydınnnnnn kızlarrrr gününüz sağlıklı ve enerjik olsunn umarım

Herkese kocaman günaydın:))
Günaydın 5.takım

Tartı günü öncesi herkese bol motivasyonlu bir gün diliyorum
Herkese günaydıın. ☀ Büyük güne son 1!! Herkes hazır mıı?
Günaydın kızlaar
Günaydın kızlar.. 28 dk Jillian ve 30 dk ZUMBAAA yapıldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…