- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.901
Teşekkür ederimHoşgeldiniz
Kiloma yakın insanlar geldikçe mutlu oluyorum
Hahahah haftaya gorusicizzztakımımıza hoş geldiniz,çok iyi agirlariz misafiri lakin daha da iyi yaptığımız şey kilovermek
Fıstıklı baklavadan sonra yoğurtlu kabağı sevemedim.pacman kaymaklı biskuvim, fistikli baklavam, yoğurtlu kabaaamm nasilsin,seninle de ilgilenemedim, miden nasiloldu?
Misafir trafiğine şiir de yazamaz oldum ilk göz agrim
Öpüyorum
Ortim bende meyve porsiyon listesi var ona göre tartıyorum. Sonra da grlara tekrar bakmaya üşenip buray 1 porsiyon yazıyorum. Hepsinin farklı olduğu için bakmam gerekiyor. Evet tartım da var.Ayy ortim bu porsıyonlar kac grmdır? 20 gr kıyma fln yazıyosun demek evde tartıda var hele bir daha meyvelerin gröınıda yazıver ben bgn muz yedim sanıyorum ki 35 gr yedim yarım muzdu ayyy 80 gr çıktı yaaa((
Senin karnının derdi belli oldu ortı tatlıymıssss. Ondeğilde doktora gitmicek misin?
Hosgeldin kubraaADINIZ: ( isteğe bağlı )kübra
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:102.6
HEDEF KİLONUZ:80
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI: 3 teknecik)
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: dogumlar yanlış beslenme vs vs
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: artık bir yerde dur demem gerekiyor fit bir anne olmak.istiyormCherry Mom
Ayyy bu ne kaptannn no kilo cok fena yatista hem. Tabi hilalle benim ortiti ayni ekipte olursa ikiside yatan guzel malum
Ama hilal belki ilk kiloları ise ilk kilolar cabuk gider. Sonlara doğru zorlasıyor malum.Ben de biliyorum ama elimde değil ister istemez kıskanıyorum. Bir de diyor sürekli yürüyüş yapıyoruz işte yürüyüşle zayıfladım Ben sanki oturdum. kızı gördükçe sinir oluyorum Artık
Offf plank mııı tebrik ederim canım. Bi plank bi squat hiç sevmem kendilerini ama en etkilileride onlarSormakta çok.yorucu yetmiyormuş gibi plank ve yürüyüşte yapıyorum
Ortimmm heycanla bekliyorummmmBugünkü minik kaçamaktan sonra yarınki tartımı çok merak ediyorum. Ona göre kabaklı bi şeyler yaparım belki.Gerçi ben abartmamak kaydıyla kaçamak yapınca daha iyi kilo verdiğimi keşfettim. Çok nadir ve görece daha sağlıklı kaçamaklar olunca ama. Bunu dedim ya kim bilir kaç artı gelicem yarın. Göriciğiz.
Dün ve bgn malesef biraz yoğunum orri o yüzden gece yarısı girip yazıyorum menülerimide. Anca öyle yetişiyorum. Bgnde şimdi saat 17.00 a kadar girebilcek gb değilim sabahtan bi bakıyım grupta neler oluyor diye girdim ama bgnun perşembe oldugunu unutmusum sabahta kavurmalı yumurta gömmüştüm
Çokkk geçmiş olsun canımmm. İnş düşündüğünüz gb degıldır. Bizide haberdar etEşim rahatsız biraz önceden seneler önce geçirdigi büyük bir rahatsızlığı vardı ondan şüphelendik yarın doktora gideeegiz
Bencede kesin verirsin akşamlarını kaldırarak. Sonucta sen bünyeni tanıyorsun ve bence akşamı kaldırmak ya da erkene çekmek gerçekten cok ise yarıyorhosbuldumne güzel vermissin. ben yemeyi seven biriyim bu yüzden stratejim aksam yememek olacak. evlenmeden önce de aksam yemezdim ve 56 kiloydum o stratejiye döndüm. gün icinde sevdigim seyleri de yiyebiliyorum boylece tabi asiriya kacmadan. bir nevi If yapiyorum.
Almanyadayim ondan. is yerimde herkes Alman. kadinlarin boy ortalamasi 1.80 resmen kisa kaldim. Türkiyede kendimi uzun sanirdimhey gidi günler
Günaydın
Herkese kocaman günaydın:))
Günaydın 5.takım
Tartı günü öncesi herkese bol motivasyonlu bir gün diliyorum
Herkese günaydıın. ☀Büyük güne son 1!! Herkes hazır mıı?
Günaydın kızlaar
Günaydın kızlar.. 28 dk Jillian ve 30 dk ZUMBAAA yapıldı..
Günaydın
Yeni gelen arkadaşlarım dünde erken geldiniz aslında menü yazabilirdiniz bugün itibariyle menülerden sorumlusunuz17-24 Temmuz Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
@Cagrihilal1
@balpamuk
@Suskunhanim
0zlem
pacman
@fancynancy
Calypso95
@Ozgenurrrr
@Sibal57
@SaskinAnne
@Asya2600
@cgdmk
U UmutluBen
Canım ne yaptınız gittiniz mi doktoraEşim rahatsız biraz önceden seneler önce geçirdigi büyük bir rahatsızlığı vardı ondan şüphelendik yarın doktora gideeegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?