- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.361
Yok canım takarmiyiz hiç takmayızC Cagrihilal1 aynı şey benim içinde geçerli zaten hem köy durumundan aynıyız hem mezuniyet
Ne yapıyoruz kafaya takmıyoruz tam gazz devam
Menüler buraya canımBugünkü menüm
Sabah 1 yumurta ile omlet
Domates salata
Yeşilçay
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen 2 dili. Karpuz 1 dilim peynir 4 grisini
Ara 1 dondurma
Akşam hiçbişey
Gece 2 kaşık yogurt pulbiber zencefil zerdeçal
3 litre su
Odemm çayı
5000 adim
1 dk plank
Mehfam
Cherry Mom
Ne kapması yaaCherry Mom bu arada soylemeden edemiycem, yarismalarin bittigini duydum ve uzuldum acikcasi, o yuzden de takipsizlik basladi biraz da nasilsa yarisma yok diye. Tekrar baslasa mi, ozellikle walk gunlerini iple cekiyordum. Sadece walk olsa yeter
Hoş gwldin canım cuma hedefini alayım mı:)Teşekkür ederim hoşbuldum. Çalıştığım için gün içerisinde zaten sürekli yürüme ve koşturma halinde oluyorum ve günün sonunda yatağıma yorgun olarak giriyorum. Haliyle çok da spor yapamıyorum fakat bugün akşama doğru yürüyüşe çıkacağım inşallah, kendimi şartladım. Kahvaltımı da diğer günlere nazaran daha az yaptım. Hatta baya azAkşam diğer başlığa günlük menümü yazmak için sabırsızlanıyorum.
Oo step çok etkili ne iyi yapmışsın canımKaç gündür evde değildik ancak bu zamana kaldı valla
Spor da yapiciim dün step tahtasi aldim
Bu saatteben cocuklari uyutuyorum
Ben yazmış miyim canım hatirlayamadim?
Yurtdışı ya saat farkı vardırBu saattekaçta uyanıp uyuyacaklar diye sorup takımın kaynanaligini da yapayım
Beynwlminel bir takım olduğumuzu unutuyorum hepYurtdışı ya saat farkı vardırbende başta vah vah dedim sonra düştü jeton
Dinlenseydin yaaaaaaBeynwlminel bir takım olduğumuzu unutuyorum hep
Yürüyüşe gideyim de yarışı kizistirayim biraz
Yaaaaaa bendddeee istiyorummmmP eyniri gramla yerdi
A askımla oturduğu yerde eridi
C anima tak etti
M elegim nerdesin
A klim başımdan gitti
N iyepacman im dönmedi
Sen buralarda olmasan da bilirim yemezsin icmezsin ama sessizliğin ürkütüyor beninerdesin Tulaaaaaaaayyyyy
Dinlenmek için cikiyorumDinlenseydin yaaaaaa
uyuyorlardi az daha uyusunlar diye ugrastim da basaramadim. burda bir saat geriyiz hemOo step çok etkili ne iyi yapmışsın canım
Bu saattekaçta uyanıp uyuyacaklar diye sorup takımın kaynanaligini da yapayım
Ben yazmış miyim canım hatirlayamadim?
ha cuma hedefi degil mi simdi jeton düstü
Tahtımı devralmış kerataaaaVeeeEceZ den kurtulan pacman ve U UmutluBen sonunda bodylik yarışında 1.oldular tebriklerr kızlar ♥♥
Zaten gerek birbirinizi takip etmeniz gerekse motive etmenizle 1.lik hakkınızdıEki Görüntüle 2667642
S Suskunhanim yine zamanın bol sanırım suskunum döktürüyorsunE sra'dir adı
M eneksede yoktur bakisı
N erde olursa olsun eksik etmez yardiminı
İ yidir sayesinde 5. takimı
S uskun bu gidişle olacak hastası (burayıpacman im kralicem görmesin )
Yürüyüşe çıkacağım üzerine düşünemedim ama yine yazarım inşallah
Ben onu atlamışım kaynanalik yapayım derkenuyuyorlardi az daha uyusunlar diye ugrastim da basaramadim. burda bir saat geriyiz hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?