- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.381
İki gündür erken coookk erken kalkmanın faydaları balım
Ben eskiden de step ve bisiklet ile zayıflamıştım ondan aldım ama gerçekten etkili mi en azından yürüyüş gibi bacağımı agritmadiOo step çok etkili ne iyi yapmışsın canım
Bu saattekaçta uyanıp uyuyacaklar diye sorup takımın kaynanaligini da yapayım
Ben yazmış miyim canım hatirlayamadim?
E sra'dir adı
M eneksede yoktur bakisı
N erde olursa olsun eksik etmez yardiminı
İ yidir sayesinde 5. takimı
S uskun bu gidişle olacak hastası (burayıpacman im kralicem görmesin )
Cherry Mom
Yürüyüşe çıkacağım üzerine düşünemedim ama yine yazarım inşallah
Günaydın arkadaşlar
Mezun olanların karnelerine baktım da hayalini gerçekleştirmenin verdiği hakli gururu ve mutluluğu okudum sanki
Malesef ki benim motivasyonum 1 haftadır çok düşük toparlayamıyorum olmuyor
Dun bir tanıdığım da kilo veremezsin versen de sarkarsın tarzı konuşunca iyice enerjim düştü
Diyetisyenimle de yolları bir süreliğine ayırmaya karar versin cunki uyum saglayayamiyorum bu aralar
Bir-kac gündür paylastigim yemek listeleri gözünüze çarpmıştır
Evde hep bir düzensizlik olması canımın yemek istememesi çok uzun zaman sonra simit yedim dün bu mutsuz olduğumdan
Böyle kalıp gitmekten daha da kilo almaktan korkuyorum
Eşim hep kizin büyüyünce senin kilondan utanmasın diyordu doğru da söylüyor bence
Canım oldukça sıkkın yani
Hedefim 50 kilo olmak.
Yakın olsak hepinizi incecik yapardım vallahi hem beslenme koçu hem spor koçu. Askeriye sistemde zayıflatırdım salondan sürünerek çıkardınız.İki gündür erken coookk erken kalkmanın faydaları balım
nasıl gidiyor işin, seni görenler sevke geliyorlardir valla, biz de gelebilsek salona bizi de çalıştırsan
O degil haftalık hedef cnmHedefim 50 kilo olmak.
Bana zor olmaz evdeyim zaten. Birleşmese daha iyi olur.Kızlar cuma günü bayram olduğu için etaplar birleşsin/ birleşmesin oylaması var sizce nasıl olursa bizim için iyi olur
bence bayram sabahı bildirim yapmak zor olmaz ? İki hafta birleşirse malum bayram çok salarız gibi geliyorbu cuma benim için bildirim zor olur vs diyen var mı ?? Yada evinde olamayacak ??
Haftalik bilemiyorum benim cok degisken. Yani en az yarim kilo her hafta gitse super olur.O degil haftalık hedef cnm
Sabah biraz gec uyandım yürüyüşe çıkamadım. Jillian yapicam demiştim ama halim yoktu yapamadım. Öğleden sonra hava kapanınca teyzeme kahve içmeye gittim yürüyerek 35 dk sürdü. Kahve içip kalktım yine yürüyerek eVe geldim.Herkes yürüyor galibakimse yok
Hoşbuldum teşekkür ederim. Sabah tartıldığımda 58.3 düm. Cuma gününe kadar 57 olur muyum acaba bilemedimHoş
Hoş gwldin canım cuma hedefini alayım mı:)
Tebriklerr canım ilk gün menüsü çok güzel hatta sabahı biraz arttırabilirsinSabah (09.15)
İki haşlanmış yumurta
3 zeytin
Ara
Light sütle buzlu kahve yaptım kendime
Bir tane de kayısı yedim
Öğlen
Avuç içi kadar haşlanmış tavuğun göğsü
Salatalık ve domates (biraz nar ekşisi döktüm)
Ara
Yeşil çay yanına iki dilim form lifli kepekli büskivi yedim
Akşam
Avuç içinin yarısı kadar tulum peyniri +öğlen yapıp hepsini tüketemediğim salatadan yedim
Günü ekmek yemeden ve 1.5 litre su içerek bitiriyorum. Yürüyüş yapamadım.
Mehfam Cherry Mom
Ooo en az 12 13 bin adım var ordaSabah biraz gec uyandım yürüyüşe çıkamadım. Jillian yapicam demiştim ama halim yoktu yapamadım. Öğleden sonra hava kapanınca teyzeme kahve içmeye gittim yürüyerek 35 dk sürdü. Kahve içip kalktım yine yürüyerek eVe geldim.
Şimdide eşimle sahile yürüyüşe çıktık ama kesin benden fazla yürüyen olmuştur.
Çoğu kişi zayıfladı mezun ettikHoşbuldum teşekkür ederim. Sabah tartıldığımda 58.3 düm. Cuma gününe kadar 57 olur muyum acaba bilemedimama hedef 57 diyelim ☺ Sen ne durumdasın? Yeni katıldığım için hiçbirinizin mevcutunu ya da hedeflerini bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?