Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oo step çok etkili ne iyi yapmışsın canım

Bu saatte kaçta uyanıp uyuyacaklar diye sorup takımın kaynanaligini da yapayım

Ben yazmış miyim canım hatirlayamadim?
Ben eskiden de step ve bisiklet ile zayıflamıştım ondan aldım ama gerçekten etkili mi en azından yürüyüş gibi bacağımı agritmadi

Ayyyy canımmm teşekkürler hadi çık ağzına eline sağlık

Ben şunu farkettim bir şey yapma planınız vehedefiniz varsa ve hemen etkileniyorsanız başkalarından kimseyle paylaşmayın.Bunu bir yaşam biçimi olarak görün. Kilonuzdan memnun değilseniz de kendinizi sevin. Bu sefer de böyle olsun ama daha iyi olabilirim demeniz lazım. Nefretle kendinizi ezerek, küçük hissederekbaşlarsanız en ufak bir olayda hemen bahane ile alışkanlığı terk edersiniz ve suçluluk duyarsınız. Aşırı ve kısa zamanda hemen sonuca ulaşmak için acele etmeyin. Kendinizi cezalandırmayın ve yemek konusunda duygusal düşünmeyin. Ben yaşamak için yiyen bir insandım hiç aman şu da olsun yesem diye bir düşüncem olmaz dı. Ne zaman çocuk olayına girdim, eve bağlandım hareketim azaldı ve vücudum değişti, bir anda korkuya kapıldım kilo veremem diye düşündüm ve bir anda hemen ikişer ikişer arttı. Bir de bunu yersem kilo alırım düşüncem oldu iyice manyaklaşıp bir paket cipsi yemeye sanki bitirmeye başladım. Abur cubur alışkanlığı olmayan, çocuklara vermeyen ben gizli gizli sürekli atıştırdım. Susadıkça su içmek yerine bir şeyler yedim ve bir süre sonra kendimi tanıyamıyorum demeye başladım. İnanın, pozitif olumlama yapın ve salak arkadaşınızdan kurtulun. Kendisi sizi kıskanıyor belli ki sizi aşağıya çekecek.

İki gündür erken coookk erken kalkmanın faydaları balım
nasıl gidiyor işin, seni görenler sevke geliyorlardir valla, biz de gelebilsek salona bizi de çalıştırsan
Yakın olsak hepinizi incecik yapardım vallahi hem beslenme koçu hem spor koçu. Askeriye sistemde zayıflatırdım salondan sürünerek çıkardınız.

İyi gidiyor balım sıkılaşmaya çalışıyorum biraz geri kilo aldım tabi diyeti bir anda bırakınca. Şimdi yine dikkat ediyorum karnitin aldım onu kullanıyorum 2 gündür. Olmadı pazartesi günkü kiloma göre alt listeye giricem tekrardan üste giremem bir 6 ay kadar ama.

Senin de az kaldı mezuniyete Allah o günleri görmeyi nasip etsin inşallah AMİN

Bugun disardayken yuruyeyim dedim. Maskeyle cok zor yurunuyor. Aslinda aksam tenhayken yurumek gerek. Bugunku menum orta karardi. Reglime 10 gun kala şişmeye baslarim. Resmen su topu modunda dolanirim su an 6 gun kalmis gorunuyor baslamasina. Biraz vucut su topluyor ama bitincede bi kac kg birden gidiyor keske 54 lere gelebilsem.Agustos sonu hedefime ulasmis olmayi istiyorum.

Bana zor olmaz evdeyim zaten. Birleşmese daha iyi olur.

Herkes yürüyor galibakimse yok
Sabah biraz gec uyandım yürüyüşe çıkamadım. Jillian yapicam demiştim ama halim yoktu yapamadım. Öğleden sonra hava kapanınca teyzeme kahve içmeye gittim yürüyerek 35 dk sürdü. Kahve içip kalktım yine yürüyerek eVe geldim.
Şimdide eşimle sahile yürüyüşe çıktık ama kesin benden fazla yürüyen olmuştur.

Son düzenleme:
Tebriklerr canım ilk gün menüsü çok güzel hatta sabahı biraz arttırabilirsin

Ooo en az 12 13 bin adım var orda

Çoğu kişi zayıfladı mezun ettik listede pek kilolu insan yok diyebilirim ortalama 60 :) yeni gelen arkadaşlarla yer değişimi oldukça değişecektir tabi durum

Kızlar walk Challenge katılımı çok olsun süpriz isimler çıkarsa harika olurrrrr yarışma heyecanı sönmesin diye Challenge günlerinde adım veya zıp sayılarını menü ile birlikte yazmıyoruz birsevgi ye özelden yazıyoruz kendisi gün sonunda liste halinde açıklıyor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…