Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Veee yenii bodylerrr bakalım efsane ikili kim olacak ??

**Yeni gelen kızlar olduğu için özet geçeyim bodylik sisteminde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi yakalayan ikili kazanır

Herkes bodysinden sorumludur menüleri sporları takip etmeli, rakip bodylere karşı sevmeli korumalı kollamalıdır

Birinci olan ekibe o hafta yapılan spor tablosunda ek +500 puan eklenir

Sert kayaya çarptım galiba.. Normalden daha çok dikkat etmem gerek... Bugünkü menümü görmezden gel yarından itibaren süper menüler gelecek inşallah..

Pac-man kızım benle orti olmuşsun benim kadersiz kaderim senide içine çekebilir ekstra dikkat et emi bana dokunan bitiyor pacman

Suskun hanum valla korkutuyosun benı. Bu gun 1. liği sana mı kaptırcaz yahu. Gideyim biraz daha yuruyeyım en ıyısı. 11'de bildiriyoruz dimi Cherry Mom

Ben eskiden de step ve bisiklet ile zayıflamıştım ondan aldım ama gerçekten etkili mi en azından yürüyüş gibi bacağımı agritmadi
Tempolu yapınca bence etkili canım sende ise yaramis emin ol yine yarar.kucuk bı hareket bile olsa faydasını görmek için devamlılık şart unutma
♥♥♥♥♥ Ayyyy canımmm teşekkürler hadi çık ağzına eline sağlık
Gittim geldim bilegeldim misafir geldi dusumu zor aldım
Kız eridin bittin ne sikilasmasiha var diyorsan da kısa sürede halledersin eminim
Süpersin canım
Buyrun buda haftalık spor listemizzz ♥♥
1. 2436 puan ile C Cagrihilal1 vee 1. Ekip ezici üstünlük ileeeee yes fitttttt
Tebriklerr kızlar

Eki Görüntüle 2667713
Canım boş olan günde 9700 adimim vardı, menü yazmayınca spor da kalmış

Suskun hanum valla korkutuyosun benı. Bu gun 1. liği sana mı kaptırcaz yahu. Gideyim biraz daha yuruyeyım en ıyısı. 11'de bildiriyoruz dimi Cherry Mom
Ay ben de merak ettim ama misafir de varçocuklarla oynama bahanesiyle az daha adım atayım birsevgi ye de yazmıştım ama

ooo SaskinAnne bu hafta senle ben olmusz sende stepper bende steper o zaman bu hafta spora saralım hıc tartıya bakmadan kafamızda kurmadan spor yapalım bence cok saglam gıdıcek bırde gecelerı odem cayı yapalım ne dersın

Pek iyi bir menü olmamış bugün canım
Pancake birde şuruplu gerçi bio maple nedir bilmiyorm bizdeki şuruplar gibi algıladım
Kuruyemiş çiğ kuruyemiş ise iyi ama kavrulmuş ise yine kötü :/
Bira zaten malum kalorili
Makarna Allah'tan az olmuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…