- 23 Mart 2016
- 31.029
- 92.303
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.401
Eline sağlık canımCherry Mom eksikler var beni etiketleyip yazarlarsa sevinirim
S Suskunhanim |
|
C Cagrihilal1 |
|
U UmutluBen |
|
| O Ozgenurrrr |
A Asya2600 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sert kayaya çarptım galiba..Veee yenii bodylerrr bakalım efsane ikili kim olacak ??
**Yeni gelen kızlar olduğu için özet geçeyim bodylik sisteminde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi yakalayan ikili kazanır
Herkes bodysinden sorumludur menüleri sporları takip etmeli, rakip bodylere karşı sevmeli korumalı kollamalıdır
Birinci olan ekibe o hafta yapılan spor tablosunda ek +500 puan eklenir
S Suskunhanim Calypso95 C Cagrihilal1 pacman U UmutluBen SaskinAnne balpamuk O Ozgenurrrr A Asya2600 Sibal57 0zlem Cherry Mom fancynancy cgdmk mavimli Morseveranne35 Amor-a redsonja87
Pac-man kızım benle orti olmuşsun benim kadersiz kaderim senide içine çekebilir ekstra dikkat et emi bana dokunan bitiyorVeee yenii bodylerrr bakalım efsane ikili kim olacak ??
**Yeni gelen kızlar olduğu için özet geçeyim bodylik sisteminde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi yakalayan ikili kazanır
Herkes bodysinden sorumludur menüleri sporları takip etmeli, rakip bodylere karşı sevmeli korumalı kollamalıdır
S Suskunhanim Calypso95 C Cagrihilal1 pacman U UmutluBen SaskinAnne balpamuk O Ozgenurrrr A Asya2600 Sibal57 0zlem Cherry Mom fancynancy cgdmk mavimli Morseveranne35 Amor-a redsonja87
Eeeee bi sn listelerde ufak bi düzeltme yapacağımPac-man kızım benle orti olmuşsun benim kadersiz kaderim senide içine çekebilir ekstra dikkat et emi bana dokunan bitiyorpacman
bende yaptım temızlık ama adım atmıyor temızlıkte ya
Temizlikte ben durduruyorum adımları ya doğru düzgün tempolu adım olmayınca hoşuma gitmiyorbende yaptım temızlık ama adım atmıyor temızlıkte ya
yaaa exx ortımm benimm 1. olmusuz sevindimmVeee @EceZ den kurtulanpacman ve U UmutluBen sonunda bodylik yarışında 1.oldular tebriklerr kızlar ♥♥
Zaten gerek birbirinizi takip etmeniz gerekse motive etmenizle 1.lik hakkınızdıEki Görüntüle 2667642
Suskun hanum valla korkutuyosun benı. Bu gun 1. liği sana mı kaptırcaz yahu. Gideyim biraz daha yuruyeyım en ıyısı. 11'de bildiriyoruz dimiE sra'dir adı
M eneksede yoktur bakisı
N erde olursa olsun eksik etmez yardiminı
İ yidir sayesinde 5. takimı
S uskun bu gidişle olacak hastası (burayıpacman im kralicem görmesin )
Cherry Mom
Yürüyüşe çıkacağım üzerine düşünemedim ama yine yazarım inşallah
Evet canımSuskun hanum valla korkutuyosun benı. Bu gun 1. liği sana mı kaptırcaz yahu. Gideyim biraz daha yuruyeyım en ıyısı. 11'de bildiriyoruz dimiCherry Mom
o zaman ben azcık daha adım atmaya gıdıyorummmEvet canımkim olcak bende merak ettim bence hiç tahmin etmediğimiz biri çıkacak
Tempolu yapınca bence etkili canım sende ise yaramis emin ol yine yarar.kucuk bı hareket bile olsa faydasını görmek için devamlılık şart unutmaBen eskiden de step ve bisiklet ile zayıflamıştım ondan aldım ama gerçekten etkili mi en azından yürüyüş gibi bacağımı agritmadi
Gittim geldim bile♥♥♥♥♥ Ayyyy canımmm teşekkürler hadi çık ağzına eline sağlık
Kız eridin bittin ne sikilasmasiYakın olsak hepinizi incecik yapardım vallahi hem beslenme koçu hem spor koçu. Askeriye sistemde zayıflatırdım salondan sürünerek çıkardınız.
İyi gidiyor balım sıkılaşmaya çalışıyorum biraz geri kilo aldım tabi diyeti bir anda bırakınca. Şimdi yine dikkat ediyorum karnitin aldım onu kullanıyorum 2 gündür. Olmadı pazartesi günkü kiloma göre alt listeye giricem tekrardan üste giremem bir 6 ay kadar ama.
Senin de az kaldı mezuniyete Allah o günleri görmeyi nasip etsin inşallah AMİN
Süpersin canımSabah biraz gec uyandım yürüyüşe çıkamadım. Jillian yapicam demiştim ama halim yoktu yapamadım. Öğleden sonra hava kapanınca teyzeme kahve içmeye gittim yürüyerek 35 dk sürdü. Kahve içip kalktım yine yürüyerek eVe geldim.
Şimdide eşimle sahile yürüyüşe çıktık ama kesin benden fazla yürüyen olmuştur.
Canım boş olan günde 9700 adimim vardı, menü yazmayınca spor da kalmışBuyrun buda haftalık spor listemizzz ♥♥
1. 2436 puan ile C Cagrihilal1vee 1. Ekip ezici üstünlük ileeeee yes fitttttt
Tebriklerr kızlar
Eki Görüntüle 2667713
Ay ben de merak ettim ama misafir de varSuskun hanum valla korkutuyosun benı. Bu gun 1. liği sana mı kaptırcaz yahu. Gideyim biraz daha yuruyeyım en ıyısı. 11'de bildiriyoruz dimiCherry Mom
oooVeee yenii bodylerrr bakalım efsane ikili kim olacak ??
bende yazdım ama revıze edıcem valla. sunu cevaplıyım kalkıyorum. ıyı olan kazansınAy ben de merak ettim ama misafir de varçocuklarla oynama bahanesiyle az daha adım atayım birsevgi ye de yazmıştım ama
Bütün sporsuzlar bizim takımdaBuyrun buda haftalık spor listemizzz ♥♥
1. 2436 puan ile C Cagrihilal1vee 1. Ekip ezici üstünlük ileeeee yes fitttttt
Tebriklerr kızlar
Eki Görüntüle 2667713
Pek iyi bir menü olmamış bugün canımkizlar iyi aksamlar
kahvalti 9da bir büyük pancake, bio maple syrup vardi üzerinde, kahve
öglen 1de az kuruyemis, 2 hurma, sütlü kahve
ögleden sonra 5 te bir bira, iki catal firinda kiymali makarna
spor yok.
Cherry Mom @reyyanK
Babalar gibi 500 puan aldı amaBütün sporsuzlar bizim takımdapac-man spor yapılmıyor ki onu listeden çıkaralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?