- 23 Mart 2016
- 31.024
- 92.297
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.421
Ooooo karnitinn çok iyi olur şimdi düzenli sporda yapıyorsun yağlar erir gider missssYakın olsak hepinizi incecik yapardım vallahi hem beslenme koçu hem spor koçu. Askeriye sistemde zayıflatırdım salondan sürünerek çıkardınız.
İyi gidiyor balım sıkılaşmaya çalışıyorum biraz geri kilo aldım tabi diyeti bir anda bırakınca. Şimdi yine dikkat ediyorum karnitin aldım onu kullanıyorum 2 gündür. Olmadı pazartesi günkü kiloma göre alt listeye giricem tekrardan üste giremem bir 6 ay kadar ama.
Senin de az kaldı mezuniyete Allah o günleri görmeyi nasip etsin inşallah AMİN
Aaa sevgi sana body vermedim vereyim miVeee yenii bodylerrr bakalım efsane ikili kim olacak ??
**Yeni gelen kızlar olduğu için özet geçeyim bodylik sisteminde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi yakalayan ikili kazanır
Herkes bodysinden sorumludur menüleri sporları takip etmeli, rakip bodylere karşı sevmeli korumalı kollamalıdır
Birinci olan ekibe o hafta yapılan spor tablosunda ek +500 puan eklenir
S Suskunhanim Calypso95 C Cagrihilal1 @pacman U UmutluBen @SaskinAnne @balpamuk @Ozgenurrrr @Asya2600 @Sibal57 0zlem Cherry Mom fancynancy cgdmk @mavimli @Morseveranne35 @Amor-a @redsonja87
Bilemedim kiAaa sevgi sana body vermedim vereyim migerçi kimi vereyimm bilemedim kendimi çıkartayım özlemle orti ol ? birsevgi
Bilemedim kiversen mi
Tamamdır ben bugün yedim yiyecegimi zaten yarın özlemle başlayalım0zlem dünden razıdır kurtuldu benden haha tamam o halde bodysiniz kızlar ❤ haydi bakalım 1. Olun bari ortimi verdim o kadar
Ortimin bu hafta soor puanı olmuşşş 500 görünce ben bile sevindim her nekadar spordan gelmesedeBütün sporsuzlar bizim takımdapac-man spor yapılmıyor ki onu listeden çıkaralım
Kardiyo yaparken çok enerji veriyor kaptanım güzel oluyor normalde yapamayacağım kardiyoyu karnitin ile yaptım rahatça. :)Ooooo karnitinn çok iyi olur şimdi düzenli sporda yapıyorsun yağlar erir gider missss
Bende kullanmıştım ama şimdi düzenli cardiyo yapmadığım için kullanamıyorum
Alt listeye herzamn beklerizz canımm
Aaaa görmedimOrtimin bu hafta soor puanı olmuşşş 500 görünce ben bile sevindim her nekadar spordan gelmesedeben size geçmeyi teklif ettim valla. Ama kaptan bana cevap yazdı mı görmedim
Ben bu listeyi anlamadım desemBuyrun buda haftalık spor listemizzz ♥♥
1. 2436 puan ile C Cagrihilal1vee 1. Ekip ezici üstünlük ileeeee yes fitttttt
Tebriklerr kızlar
Eki Görüntüle 2667713
Kaptanımı ortisiz bıraktılar keşke cuma tartılaydım alt listeden yedekten katılırdım kapardım sizi0zlem dünden razıdır kurtuldu benden haha tamam o halde bodysiniz kızlar ❤ haydi bakalım 1. Olun bari ortimi verdim o kadar
Bende diyorum bu 500 puanlık sporu ne zaman yaptıBabalar gibi 500 puan aldı ama
Aaa ben atmamışım 12600 de bende varEveeet uzun bir aradan sonra bugünkü yarışma sonuclarini açıklayarak sayfaya giriş yapıyorum
25 temmuz walk sonuçları
S Suskunhanim 23000 adimlaaa 1. Oluyoor
U UmutluBen 20311 adımla 2. Oluyor
C Cagrihilal1 15003 adımla 3. Oluyoor
0zlem 14000
Mehfam 8000
Cherry Mom 6044
Her gün yazamıyorum ya kaptanım bizim listeye destek çıkın ya hep karşıdasınız bizim tarafa gelin az daAaaa görmedim
Dur bakayım yeni hafta listesi biraz dengelemişsin doğru ecez ordan çıkınca boşluk kaldı
Aaaa nasıl anlamadın kuzum fii tarihinden beri yaptığımız listeBen bu listeyi anlamadım desem
ayrı ayrı ekipler mi var? Bir de toplamalar neye göre. Ay çok soru sordum.
C Cagrihilal1 tebrik ederimmm
Suskunnn yaaa tebrik ederimmEveeet uzun bir aradan sonra bugünkü yarışma sonuclarini açıklayarak sayfaya giriş yapıyorum
25 temmuz walk sonuçları
0zlem 14000
Mehfam 8000
Cherry Mom 6044
Piiiii vallaa sonuncu oldumEveeet uzun bir aradan sonra bugünkü yarışma sonuclarini açıklayarak sayfaya giriş yapıyorum
25 temmuz walk sonuçları
0zlem 14000
Mehfam 8000
Cherry Mom 6044
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?