Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ooooo karnitinn çok iyi olur şimdi düzenli sporda yapıyorsun yağlar erir gider missss
Bende kullanmıştım ama şimdi düzenli cardiyo yapmadığım için kullanamıyorum
Alt listeye herzamn beklerizz canımm

Aaa sevgi sana body vermedim vereyim mi gerçi kimi vereyimm bilemedim kendimi çıkartayım özlemle orti ol ? birsevgi

Bütün sporsuzlar bizim takımda pac-man spor yapılmıyor ki onu listeden çıkaralım
Ortimin bu hafta soor puanı olmuşşş 500 görünce ben bile sevindim her nekadar spordan gelmesede ben size geçmeyi teklif ettim valla. Ama kaptan bana cevap yazdı mı görmedim

Ooooo karnitinn çok iyi olur şimdi düzenli sporda yapıyorsun yağlar erir gider missss
Bende kullanmıştım ama şimdi düzenli cardiyo yapmadığım için kullanamıyorum
Alt listeye herzamn beklerizz canımm
Kardiyo yaparken çok enerji veriyor kaptanım güzel oluyor normalde yapamayacağım kardiyoyu karnitin ile yaptım rahatça. :)

Ortimin bu hafta soor puanı olmuşşş 500 görünce ben bile sevindim her nekadar spordan gelmesede ben size geçmeyi teklif ettim valla. Ama kaptan bana cevap yazdı mı görmedim
Aaaa görmedim
Dur bakayım yeni hafta listesi biraz dengelemişsin doğru ecez ordan çıkınca boşluk kaldı

Ben bu listeyi anlamadım desem
ayrı ayrı ekipler mi var? Bir de toplamalar neye göre. Ay çok soru sordum.
C Cagrihilal1 tebrik ederimmm
Aaaa nasıl anlamadın kuzum fii tarihinden beri yaptığımız liste sen eski üyesin :)
1.sayfada spor puanları var ya bisiklet 3 puan cardio 4 Puan vs ... Sen o gün menünde 1 saat eliptik yazıyorsan 60*3 180 puan listeye ekliyorm sonra tüm haftayı topluyorum. Hem bireyselde 1.açıklıyorum. hemde takımı 2 ye böldüm ( rasgele ) iki grup arasında 1. Açıklıyorum

Piiiii vallaa sonuncu oldum
Devamsızlığını yarışların bitmesine bağlayan sevgili cgdmk nerdesiinnnnn :)) aşkolsun neyse sayende ben hariç iyi yürüdüler

TEBRİKLERR KIZLARRRRR

Eline sağlık birsevgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…