- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.061
Memlekete gidecektik olmadı maalesef. Ara Ara parka çıkarıp avutuyorum ne yapayım. Arada bisiklet sürmeye çıkarıyorum. Çocukları memnun etmek çok zor zaten biliyorsun.Yaparsnjz canım inşallah çocukları nasıl tuttun o kadar zamann evdeburadan çok kilo aldığını seziyorum sanki
Canım bu diyeti bırakmalısın bence sana yaramadığı ortada. Bi de if diyenler olmuş ama insülin direnci varken if yapmasan daha iyi olur senin için
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda atlatır eşin size bulaşmadan
Hoşbuldum yavrum, olma zaten ne oluyo mezun olunca 2 ay sonra geri dönüyorsun
Ben de çok özlemişim kuzum yaaa Hoşbuldum.@ayvacicegikardelelen321 artık pek uğramıyorum ama sizi görünce duygularım depreşti, özlemişim hoşgelmişsiniiz sizi öpüp kaçıyorum
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinArkadaşlar merhaba
Sabahtan beri giremedim hastanedeydik
Eşim koku almıyorum diyordu tomografi çekildi covid teşhisi kondu
5 aydır evden çalışıp arada 1 ise gittiği halde kimseyle gorusmedigimiz eve kimseyi almadığımız halde virüs kapmış
Halsizlik ve koku hassasiyeti dışında bise yok
Odaları ayirdik su an için bende de bisey yok
Kızla hep ben ilgileneceğim için spor yapmam azalabilir bilgi vereyim
Aynen ben de öyleyim canım ya. Artık doğru beslenmeyi öğrenmek lazım her defasında emeklerimiz çöp oluyo yazıkkizlar bir doktoru dinlemistim yillar once, bir insan diyet yapmaya basladiginda kilo almaya baslar demisticok yedim diyet yapayim vereyim desiginizde diyeti biraktiginiz andaneski yeme duzeninize dondugunuz surece asla kilo veremezsiniz silsile halinde doner cark diyordu. o yuzden yillardir soylenen soz bizim asil yapmamiz gereken, saglikli besinler tuketerek omur boyu ayni sekilde beslenmek... burda hepimiz toplandik diyet yapiyoruz tatlilari pstalari bir sure erteliyoruz ama, hedefe ulastiktan sonra yine ayni duzene doner homidigirtlak yersek hicbir onemi yok bu yaptigimiz diyetlerin...
cok bilmis bilmis konusuyorum ama bende aynini yapiyorum suan. yanlis yaptigimi bile bile
merhabalar :)
8.30- sahanda yumurta, çeçil peyniri, salataık, domats
11-1parça sütlü çiko, sade kahve
12- döner 2sb ayran
18-2yk höşmerim
19- bir tabak fellah köftesi, 2 yk haşlanmış nohut
Cherry Mom @reyyanK
Allah'ım sen bu tabağa doydum diyorsunsik ye az az ye mantigi bende islemiuor ya:) bak bu sabah 9 gibi su tabagi yedim oglen yemegini atladim 4 gibi bir bardak sut 5 tane cig badem yedim bugun cok iyi hissediyorum sadece aclik var ama o el ayak titremesi uyusmasi filan hic olmadi. hatta bugun spor bile yapabildim
sabah ve alsam menulerim azicik daha dolu olsa eminim bu aclik hissini bile yasamam hic. diyet oncesi de boyleydi sabah biraz kasar peynir biraz ekmek atistirirdim bir de aksam yemegi yerdim butun gun enerjik olurdum her isimi yapardim.
Evet bir parça çikolata vardı kahve yanında, döner sadeydi ekmek veya pilav yoktu, höşmerim de kalorili yaa az aldım tadımlıkSütlü çiko ??çiko çikolata mı başka ne olaki değil mi emnis
Döner porsiyon mu yoksa lavaş ekmek arası flan mı
Höşmerim Allah'tan az olmuş o da sonuçta şekerli flan
Sevgili ortim bugün daha güzel bir menü ile gelirsin inşallah
1 parçayı şimdi okudum canım sandım ki gofret tarzı birşey yedinEvet bir parça çikolata vardı kahve yanında, döner sadeydi ekmek veya pilav yoktu, höşmerim de kalorili yaa az aldım tadımlık
Yok yok tablet çikodan bir kareydi ufak yani1 parçayı şimdi okudum canım sandım ki gofret tarzı birşey yedin 🖐
Tamam o halde canım gayet iyiYok yok tablet çikodan bir kareydi ufak yani
Arkadaşlar merhaba
5 aydır evden çalışıp arada 1 ise gittiği halde kimseyle gorusmedigimiz eve kimseyi almadığımız halde virüs kapmış
canım o zaman test negatifti bizde lösemiden şüphelenmiştik kızı anneme bıraksam dedim ama bensiz duramaz ya eşimden bana ve çocuğa geçti ise anneme babama da geçebilri o yüzden eşim başka odada ben başka odada
hiç belirtisi de yoktu bu arada
ben romatizmadan dolayı devletin covid için verdiği ilacı 1 yıldır kullanıyordum doktor varsa bile aynı ilacı vereceğiz diye bana tomografi çekmedi belki de beni o ilaç kurtardı
Cokk gecmiş olsun canım. Beşlide dediğin gibi toplanma dönemine geçmiştir belki inş kolayşıkla atlatır inş sizede bulaşmamıs olur. Rabbim yardımcınız olsunişin garibi 8 gün önce halsizliğim var diyordu bazı değerleri düşüş göstermişti boğaz enfeksiyonu demişlerdi o 8 gün önceden bu güne değerleri düzeldiği gibi halsizliğide geçti
belkide atlatmaya başladı
al benden de o kadarReyyan yaaa seni görünce bu saate bile menü mü yazdım mı ben diyorum psikolojim bozuldu
Canım çok geçmiş olsun,artık bir çok kişi ayakta atlatıyor,inşallah bir an önce atlatır eşin deArkadaşlar merhaba
Ana olunca anlarsınO nasıl çocuk kaptanım yerlere yatar filan,
Menü
Sabah
1 yumurtadan omlet, avuç içinin yarısı kadar tulum peyniri
Bir dilimin yarısı kadar tam buğday ekmek
Ara
4 kaşık vişneli turta
Öğle
1 kase mercimek çorbası
Salata (domates, salatalık, marul sadece limon ve nar ekşisi koydum)
Akşam
Fırında közlenmiş 4 adet kırmızı biber
Su 2,5 lt
Spor 3.622 adım 2.7 km
@reyyanKCherry Mom
Dondurma diyetisyende veriyor ama kanat hiç tavsiye etmem kendi küçük marifeti büyük yağlı derili ve bol kalorili dikkat et canımazcik aksam kacirdim kizlar
10:00 pastirmali yumurta,peynir,12 zeytin,domates,salatalik,yarim cay kasigi findik ezmesi
17:30 7-8 minik kanat parcasi,4-5 kasik bulgur pilavi,1 kasik bamya,4 parca karpuz,salata
19:00 2 top dondurma
2,5 litre su ,45 dk bisiklet
Cherry Mom @reyyanK
Sen tabi akşam yemeğine alışkın değilsin :) snitsel yerine ızgara tavuk olsaymış şahane olurmuşslm herkese
kahvalti 8de yagda iki yumurta, bir dilim ekmek, kahve
öglen 14:00de sütlü kahve
aksam yemege davetliydik bu yüzden gündüz yemedim ama aksam yemek mutsuz etti beni.
aksam 19:30 tavuk snitzel 2 parca ve patates püresi 3 kasik.
bugünde böyle oldu.
yürüyüs yok.
Cherry Mom @reyyanK
2 lahmacun senin bünyene fazla :) diyetlerde de 1 ideal keşke 1 le kalsaydınSabah: 300ml süt, 3 yk yulaf, 1 muz, 4ceviz
Öğle: 1 kase düğün çorbası, 2 yl höşmerim
Akşam: 2lahmacun 1sb ayran yarım kase salata 2yk höşmerim
Akşam çok oldu yaa çok pişmanım ağırlık çöktü resmen
Spor yok
HahahahaEki Görüntüle 2668780
Cherry Mom @reyyanK @Calypso95 her gün yürüdüğümüz yerde pikniğe gittik bugün anam ağladı resmen,kızım bı parka bı suya kaçtı bı kaçık alıp kostüm hep yani aciiimmmmm şimdiden 23000 adimim var ama mümkün oldukça hareket etmemek istiyorum artık
Harikasın ya düzenli yürüyüş cidden çok etkiliKizlar aslında atmayacaktim ama belki imkanınız olur da yirursinuz diye arıyorumcumaya göre -800deyim,bundan sonra 100 100 bile gitse cumaya ilk kez bir kiloyu tamamlayacagim. Günlük 2-3 saat yürümenin dışında bir şey yapmıyorum.bir saat bile olsa faydasını görürsünüz
Değil mi bende sorunca bile garipsedim yerde yatmayan tepinmeyen çocuk mu olurAna olunca anlarsınsenin çocuk da hiç durmayacak mis gibi geliyo bana direk plank pozisyonuna bile geçebilir göbeğim var diye
Aslı bu neSabah 1 adet yeşil elma
ÖĞLEN 1 ADET yeşil elma
Ara 1 adet yeşil elma
Akşam 3 yk sebze 1 bardak kefir
2 lt su 4000 adımCherry Mom @reyyanK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?