- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.101
kesinlikle haklisin, bana da yanlis geliyor, az geliyor yetmiyor asla... kendim uyguladigim bir diyet olsa 1000 kalori altina asla dusmezdim. ama diyetisyen verdi, sozumden cikma diye bin tembih etti. bekliyoruz bakalim...Maşallah hadi bakalım cuma günü merakla bekliyoruuuzz
Ay ne bileyim bende çocukları seviyorum ama uzaktan
456 kalori çooook çok düşük ben kendime düşük kalorili besleniyor diyordum sen daha fenasın şimdi bizim kızlar 456 kalori aldığını görünce seni burada yer bitirir kendine gelirsin
Zaten o kadar az tüketerek haftada 1.5ün üstüne çıkamazsın balım denendi test edildi onaylandı onca spor açlık düşük kalori maks 1.5 kilo gördüm yarışmam boyunca. :/
Benim de 500 600 kalori ile geçindiğim günlerim oldu şimdi yavaş yavaş arttırıyorum 700 ile başlamıştım şuan 1000e kadar çıkıyorum ama ona rağmen kilo veriyorum hedefim önce 1100 sonra 1200e çıkmak bir anda değil ama ağır ağır kilo almadankesinlikle haklisin, bana da yanlis geliyor, az geliyor yetmiyor asla... kendim uyguladigim bir diyet olsa 1000 kalori altina asla dusmezdim. ama diyetisyen verdi, sozumden cikma diye bin tembih etti. bekliyoruz bakalim...
Evet ya ne güzel kapışıyorduk, kaçsın şuan? Olsun sağlığın yerinde olsun da hedefe ulaşırsınEvet kesinlikle bu aclik iyiye isaret, yag yakiyorum bence ve neden kilo aldigim da belli, fazla yiyordum. Benim esim kendini gurman olarak tanimliyor. Yani gurme gibi lezzet duskunu ama gurmeler gibi ucundan tadina bakip birakmiyor, cokca yemeyi seviyor. Bazen yemek onu lezzet olarak tatmin etmezse, usenmeden sucuk filan yapar ustune onu da yer :)
Ben kilo verirken 52leri gordugumde daha az yerdim ama aclik hissetmezdim, bu aclik isi alismakla ilgili tamamen.
Ooo, kimleri goruyorum. Nasilsiniz, mezuniyet kilosuyla devam mi?
Ben de seni merak ediyordum, mezun olanlar kaciyor :) En son ayni kilodaydik sen ne guzel hedefe ulasmissin ben ters yone girdim maalesef
Cok gecmis olsun, buyuklere bulastirmak daha buyuk risk. Evde kalmaniz en iyisi gibi duruyor su anda.
ben yokum
Spor var mıydı ?ben yokum
Hic sorma baslangic noktasina dondum, pazartesi 59.1dim. Dogumdan 2 ay sonra 57ydim, 4. ayda 59 oldum diye buraya gelmistim. Simdi yine o noktadayim.Evet ya ne güzel kapışıyorduk, kaçsın şuan? Olsun sağlığın yerinde olsun da hedefe ulaşırsın
Canım bu diyeti bırakmalısın bence sana yaramadığı ortada. Bi de if diyenler olmuş ama insülin direnci varken if yapmasan daha iyi olur senin için
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda atlatır eşin size bulaşmadan
Belkide canım inşallah öyledir
Testler dedikleri gibi sanırım bir negatif bir pozitif olabiliyormuş ya sizde de öyle oldu belki
Kortizonlu bir ilaç mı canım o ? Arkadaşımda kullanıyordu hatta piyasada bulamadı covid tedavisinde kullanıyor diye satışı durduruldu flann demişlerdi muadilini almıştı o da
cok gecmis olsun, izole oldugunuz halde bu illeti kaptiginiza gore kacis yok hepimiz atlatacagiz anlasilan... insallah kolayca atlatir.
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
Cokk gecmiş olsun canım. Beşlide dediğin gibi toplanma dönemine geçmiştir belki inş kolayşıkla atlatır inş sizede bulaşmamıs olur. Rabbim yardımcınız olsun
al benden de o kadarbunu yazmadan paylaşıp huzura erdim diyebilirim
Canım çok geçmiş olsun,artık bir çok kişi ayakta atlatıyor,inşallah bir an önce atlatır eşin de
Ana olunca anlarsınsenin çocuk da hiç durmayacak mis gibi geliyo bana direk plank pozisyonuna bile geçebilir göbeğim var diye
Teşekkür ederizEvet kesinlikle bu aclik iyiye isaret, yag yakiyorum bence ve neden kilo aldigim da belli, fazla yiyordum. Benim esim kendini gurman olarak tanimliyor. Yani gurme gibi lezzet duskunu ama gurmeler gibi ucundan tadina bakip birakmiyor, cokca yemeyi seviyor. Bazen yemek onu lezzet olarak tatmin etmezse, usenmeden sucuk filan yapar ustune onu da yer :)
Ben kilo verirken 52leri gordugumde daha az yerdim ama aclik hissetmezdim, bu aclik isi alismakla ilgili tamamen.
Ooo, kimleri goruyorum. Nasilsiniz, mezuniyet kilosuyla devam mi?
Ben de seni merak ediyordum, mezun olanlar kaciyor :) En son ayni kilodaydik sen ne guzel hedefe ulasmissin ben ters yone girdim maalesef
Cok gecmis olsun, buyuklere bulastirmak daha buyuk risk. Evde kalmaniz en iyisi gibi duruyor su anda.
Pazar mı demek istedin canım ? Pazartesi yarış vardı daha çoktu 1.oldugun için +100 de verdim o güne bu arada
Bouk gordugum için baktım zaten canımPazar mı demek istedin canım ? Pazartesi yarış vardı daha çoktu 1.oldugun için +100 de verdim o güne bu arada
Ok 26 temmuz pazarmış 🖐
Kaptanım bireysel spor birincilerine de ekstra spor puanı versenizPazar mı demek istedin canım ? Pazartesi yarış vardı daha çoktu 1.oldugun için +100 de verdim o güne bu arada
Ok 26 temmuz pazarmış 🖐
Ahh suskunum yaaaa keske banada yarasa. Ama şimdi spırun boyutunu değiştiriyorum annemlerde 30 günlük kamp tadında bir programa ve eliptiğe başlıcam. Ama öncesi bir bayramı atlatmam lazım.Kizlar aslında atmayacaktim ama belki imkanınız olur da yirursinuz diye arıyorumcumaya göre -800deyim,bundan sonra 100 100 bile gitse cumaya ilk kez bir kiloyu tamamlayacagim. Günlük 2-3 saat yürümenin dışında bir şey yapmıyorum.bir saat bile olsa faydasını görürsünüz
Neden yaramasin canım? Neler yaptığını bı yazAhh suskunum yaaaa keske banada yarasa. Ama şimdi spırun boyutunu değiştiriyorum annemlerde 30 günlük kamp tadında bir programa ve eliptiğe başlıcam. Ama öncesi bir bayramı atlatmam lazım.
Umut sıfırdan başladı ya ilk zamanları ödem çok toplar balım kilosu da var zamanla atacaktır ama ilk haftalar böyle şişme oluyor mutlaka vücutta. Bende şuan spor kaynaklı ödem kalmadı her gün aynı şeyleri yaptığım için onun da öyle olacak mutlaka
Cuma tartı yok relax perşembe spor yapabileceğim
Evet almışsın en son 52lerde birlikteydim galiba dimi? Sen yaparsın bi kere başardın tekrar başarmaman için hiç bi engel yokHic sorma baslangic noktasina dondum, pazartesi 59.1dim. Dogumdan 2 ay sonra 57ydim, 4. ayda 59 oldum diye buraya gelmistim. Simdi yine o noktadayim.
Ayy kaptann bu no kilo bizi fena aziyor gb duruyorda ben pazar sporum yok mu kaptanım ben sporsuz es eçmem günü yapmısımdr bi bakayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?