Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kesinlikle haklisin, bana da yanlis geliyor, az geliyor yetmiyor asla... kendim uyguladigim bir diyet olsa 1000 kalori altina asla dusmezdim. ama diyetisyen verdi, sozumden cikma diye bin tembih etti. bekliyoruz bakalim...

kesinlikle haklisin, bana da yanlis geliyor, az geliyor yetmiyor asla... kendim uyguladigim bir diyet olsa 1000 kalori altina asla dusmezdim. ama diyetisyen verdi, sozumden cikma diye bin tembih etti. bekliyoruz bakalim...
Benim de 500 600 kalori ile geçindiğim günlerim oldu şimdi yavaş yavaş arttırıyorum 700 ile başlamıştım şuan 1000e kadar çıkıyorum ama ona rağmen kilo veriyorum hedefim önce 1100 sonra 1200e çıkmak bir anda değil ama ağır ağır kilo almadan

Evet ya ne güzel kapışıyorduk, kaçsın şuan? Olsun sağlığın yerinde olsun da hedefe ulaşırsın

Belkide canım inşallah öyledir
Testler dedikleri gibi sanırım bir negatif bir pozitif olabiliyormuş ya sizde de öyle oldu belki
Kortizonlu bir ilaç mı canım o ? Arkadaşımda kullanıyordu hatta piyasada bulamadı covid tedavisinde kullanıyor diye satışı durduruldu flann demişlerdi muadilini almıştı o da
cok gecmis olsun, izole oldugunuz halde bu illeti kaptiginiza gore kacis yok hepimiz atlatacagiz anlasilan... insallah kolayca atlatir.
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
Cokk gecmiş olsun canım. Beşlide dediğin gibi toplanma dönemine geçmiştir belki inş kolayşıkla atlatır inş sizede bulaşmamıs olur. Rabbim yardımcınız olsun
Teşekkür ederiz
Ama sanırım bana da bulaştı tabi bu belirti ise
2 gündür sırtim ağrıyordu su an nefes alamıyorum ağrıdan
Nasip ne diyelim
Cherry Mom kortizonlu değil sanırım p.. ile başlıyor sitma için kullanilan
Bende pıhtılaşma bozukluğu da var
Inanılmaz moralim bozuk hastanede fenalastim zaten

Ahh suskunum yaaaa keske banada yarasa. Ama şimdi spırun boyutunu değiştiriyorum annemlerde 30 günlük kamp tadında bir programa ve eliptiğe başlıcam. Ama öncesi bir bayramı atlatmam lazım.

Ahh suskunum yaaaa keske banada yarasa. Ama şimdi spırun boyutunu değiştiriyorum annemlerde 30 günlük kamp tadında bir programa ve eliptiğe başlıcam. Ama öncesi bir bayramı atlatmam lazım.
Neden yaramasin canım? Neler yaptığını bı yaz EceZ de bı baksın,bı kolayı vardır illaki

Neden yaramasin canım? Neler yaptığını bı yaz EceZ de bı baksın,bı kolayı vardır illaki
Umut sıfırdan başladı ya ilk zamanları ödem çok toplar balım kilosu da var zamanla atacaktır ama ilk haftalar böyle şişme oluyor mutlaka vücutta. Bende şuan spor kaynaklı ödem kalmadı her gün aynı şeyleri yaptığım için onun da öyle olacak mutlaka

Hic sorma baslangic noktasina dondum, pazartesi 59.1dim. Dogumdan 2 ay sonra 57ydim, 4. ayda 59 oldum diye buraya gelmistim. Simdi yine o noktadayim.
Evet almışsın en son 52lerde birlikteydim galiba dimi? Sen yaparsın bi kere başardın tekrar başarmaman için hiç bi engel yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…