Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya menü zivanadan çıkınca yapacak başka bir şey yoken azından gerilmiyorum,diğer türlü yememk için direniyordum sorun oluyordu, böyle az az yiyorum ve yakıyorum
Ve kilo veriyorsun şahane işin sırrı ölçüyü kaçırmamak ve onu yakmakta zaten herkes yapamaz bir ısırdımı dibini görene kadar yer sen öyle değilsin demek ki

Ve kilo veriyorsun şahane işin sırrı ölçüyü kaçırmamak ve onu yakmakta zaten herkes yapamaz bir ısırdımı dibini görene kadar yer sen öyle değilsin demek ki
İki gündür öyleydim aslında sürekli yemek istiyordum ama bugün daha iyiyim şükür tahin pekmez istedi canım bı ara ama kovdum aklımdan
Sadece yemeği değil artık hayatımdaki her şeyi ölçülü hale getirmeye çalışıyorum,umarım başarırım

Akıllı kadınsın sen yaparsın

Allah'ım sen bu tabağa doydum diyorsun bunla akşama kadar da durdun hee vay be ama ben bunun hiç dogru bir yol olduğunu düşünmüyorum seninde dediğin gibi sürdürülebilir birşey değil yani
kalori takibinde diyetisyenin bugunku listesinde 456 kalori almisim, evet aciktim biraz, ama fena degildim.

o degilde benim canimi sikan su: ben diyetten once de simdikinden oyle cooook fazla yemiyordum, sadece biraz daha sagliksiz yiyordum muhtemelen. yumurta yiyeceksem tereyagda pisiriyor, salataya zeytinyag dokuyordum. eti izgara degilde krema soslu filan, esmer ekmek yerine beyaz ekmek...miktar olarak suan daha fazla giriyor bunyeme, ama kalorisi daha dusuk oldugu icin gucten de dusuruyor. ve bu kadar dikkat ettigim
az tukettigim halde haftada 1-1,5 kilo veriyor olmak canimi sikiyor... daha ne yapabilirim bilmiyorum yani....

Evet kesinlikle bu aclik iyiye isaret, yag yakiyorum bence ve neden kilo aldigim da belli, fazla yiyordum. Benim esim kendini gurman olarak tanimliyor. Yani gurme gibi lezzet duskunu ama gurmeler gibi ucundan tadina bakip birakmiyor, cokca yemeyi seviyor. Bazen yemek onu lezzet olarak tatmin etmezse, usenmeden sucuk filan yapar ustune onu da yer :)
Ben kilo verirken 52leri gordugumde daha az yerdim ama aclik hissetmezdim, bu aclik isi alismakla ilgili tamamen.
Yeniden hoşgeldiniz 5.takım müdavimleri
Ooo, kimleri goruyorum. Nasilsiniz, mezuniyet kilosuyla devam mi?
ayvacicegi @kardelelen321 artık pek uğramıyorum ama sizi görünce duygularım depreşti, özlemişim hoşgelmişsiniiz sizi öpüp kaçıyorum
Ben de seni merak ediyordum, mezun olanlar kaciyor :) En son ayni kilodaydik sen ne guzel hedefe ulasmissin ben ters yone girdim maalesef
Cok gecmis olsun, buyuklere bulastirmak daha buyuk risk. Evde kalmaniz en iyisi gibi duruyor su anda.

Maşallah hadi bakalım cuma günü merakla bekliyoruuuzz
Değil mi bende sorunca bile garipsedim yerde yatmayan tepinmeyen çocuk mu olur heleki 3 4 yaş dönemi
Ay ne bileyim bende çocukları seviyorum ama uzaktan
456 kalori çooook çok düşük ben kendime düşük kalorili besleniyor diyordum sen daha fenasın şimdi bizim kızlar 456 kalori aldığını görünce seni burada yer bitirir kendine gelirsin

Zaten o kadar az tüketerek haftada 1.5ün üstüne çıkamazsın balım denendi test edildi onaylandı onca spor açlık düşük kalori maks 1.5 kilo gördüm yarışmam boyunca. :/

Sevgili 5.takım
Üzgünüm amaaa bayram demeyeceğim seyran demeyeceğim arefe + bayramda menülerde kaçamak görürsem hemen o anda spor cezası vereceğim bilginiz olsun
Etaplar birleşeceği için turun final haftaları (7 ve 8. Hafta) birlikte olacak ve tur bitecek bu sebeple yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik 6 hafta boyunca hiçççç nota almadık bayram sonrasıda bozmayalım bu döngüyü lütfen

Haklisin canm inanki kusura bakma dugun vardi 2 güncel onunla ilgilendim ondan yazmadı.
Bundan sonra var mı devamlılığına engel bir durum canım ? Ekibe bilgi vermen yeterli olmadı bir süre menü listesi yada body listesinden çıkartılabilirsin en azından senle eş olan kişide olumsuz etkilenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…