- 23 Mart 2016
- 31.006
- 92.264
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.081
İyi yolculuklar canımKızlar bgn gelemedim tüm gün yolluk hazırladım. Şimdi yola çıktık. Yarın gelmeme ihtimalim kuvvetli öncelikle eve internet bağlatma işini haletmem lazım.
ya menü zivanadan çıkınca yapacak başka bir şey yokH
Harikasın ya düzenli yürüyüş cidden çok etkili
Ve kilo veriyorsun şahane işin sırrı ölçüyü kaçırmamak ve onu yakmakta zaten herkes yapamaz bir ısırdımı dibini görene kadar yer sen öyle değilsin demek kiya menü zivanadan çıkınca yapacak başka bir şey yoken azından gerilmiyorum,diğer türlü yememk için direniyordum sorun oluyordu, böyle az az yiyorum ve yakıyorum
Evet canım niyet o idi ama taze fasulye bayılırım yemeden duramadım :)Aslı bu neyeşil elma detoksu mu hayırdır canım ??
İki gündür öyleydim aslında sürekli yemek istiyordum ama bugün daha iyiyim şükürVe kilo veriyorsun şahane işin sırrı ölçüyü kaçırmamak ve onu yakmakta zaten herkes yapamaz bir ısırdımı dibini görene kadar yer sen öyle değilsin demek ki
A espri yaptım doğru çıktıEvet canım niyet o idi ama taze fasulye bayılırım yemeden duramadım :)
Akıllı kadınsın sen yaparsınİki gündür öyleydim aslında sürekli yemek istiyordum ama bugün daha iyiyim şükürtahin pekmez istedi canım bı ara ama kovdum aklımdan
Sadece yemeği değil artık hayatımdaki her şeyi ölçülü hale getirmeye çalışıyorum,umarım başarırım
kalori takibinde diyetisyenin bugunku listesinde 456 kalori almisim, evet aciktim biraz, ama fena degildim.Allah'ım sen bu tabağa doydum diyorsunbunla akşama kadar da durdun hee vay be ama ben bunun hiç dogru bir yol olduğunu düşünmüyorum seninde dediğin gibi sürdürülebilir birşey değil yani
Evet kesinlikle bu aclik iyiye isaret, yag yakiyorum bence ve neden kilo aldigim da belli, fazla yiyordum. Benim esim kendini gurman olarak tanimliyor. Yani gurme gibi lezzet duskunu ama gurmeler gibi ucundan tadina bakip birakmiyor, cokca yemeyi seviyor. Bazen yemek onu lezzet olarak tatmin etmezse, usenmeden sucuk filan yapar ustune onu da yer :)Dünkü menüne baktım çok güzel hiç bozma onu. İlk birkaç gün açlıkla boğuşacaksın ama mesela hafta sonuna kadar alışmış olacaksın canım. Bol bol su soda bitki çayı yeşil çay yani sıvı ile doldur kendini ve hareket halinde ol eve kapanıp kalırsan yemeye yönelirsin mutlaka. :/
Ben 10 kilo verdim mezun oldum ama hala açlık hissi yaşıyorum yani o duygu hep var ama zamanla kontrol edilebilir hale geliyor ayılıp bayılmıyorsun enerjin yine yerinde oluyor sadece aç hissediyorsunVe ne zaman sporu bırakıp kendimi eve kapadım o vakit kilo almaya başladım 52 ile mezun oldum herşeyi bırakıp kendimi salınca 56'yı gördüm. Şükür bu sabah 55'lere indim geri spora ve aktif yaşama başlayınca kilo zaten durmuyor gidiyor. Senin de öyle olacak yeterki kendini eve kapama bol bol hareket et yürüyüş yap su iç bu şekilde 3 gün sabır et haftasonuna mis gibi girersin. :)
Ooo, kimleri goruyorum. Nasilsiniz, mezuniyet kilosuyla devam mi?Yeniden hoşgeldiniz 5.takım müdavimleri
Ben de seni merak ediyordum, mezun olanlar kaciyor :) En son ayni kilodaydik sen ne guzel hedefe ulasmissin ben ters yone girdim maalesefayvacicegi @kardelelen321 artık pek uğramıyorum ama sizi görünce duygularım depreşti, özlemişim hoşgelmişsiniiz sizi öpüp kaçıyorum
Cok gecmis olsun, buyuklere bulastirmak daha buyuk risk. Evde kalmaniz en iyisi gibi duruyor su anda.Arkadaşlar merhaba
Sabahtan beri giremedim hastanedeydik
Eşim koku almıyorum diyordu tomografi çekildi covid teşhisi kondu
5 aydır evden çalışıp arada 1 ise gittiği halde kimseyle gorusmedigimiz eve kimseyi almadığımız halde virüs kapmış
Halsizlik ve koku hassasiyeti dışında bise yok
Odaları ayirdik su an için bende de bisey yok
Kızla hep ben ilgileneceğim için spor yapmam azalabilir bilgi vereyim
Maşallah hadi bakalım cuma günü merakla bekliyoruuuzzKizlar aslında atmayacaktim ama belki imkanınız olur da yirursinuz diye arıyorumcumaya göre -800deyim,bundan sonra 100 100 bile gitse cumaya ilk kez bir kiloyu tamamlayacagim. Günlük 2-3 saat yürümenin dışında bir şey yapmıyorum.bir saat bile olsa faydasını görürsünüz
Ay ne bileyim bende çocukları seviyorum ama uzaktanDeğil mi bende sorunca bile garipsedim yerde yatmayan tepinmeyen çocuk mu olurheleki 3 4 yaş dönemi
456 kalori çooook çok düşük ben kendime düşük kalorili besleniyor diyordum sen daha fenasın şimdi bizim kızlar 456 kalori aldığını görünce seni burada yer bitirir kendine gelirsinkalori takibinde diyetisyenin bugunku listesinde 456 kalori almisim, evet aciktim biraz, ama fena degildim.
o degilde benim canimi sikan su: ben diyetten once de simdikinden oyle cooook fazla yemiyordum, sadece biraz daha sagliksiz yiyordum muhtemelen. yumurta yiyeceksem tereyagda pisiriyor, salataya zeytinyag dokuyordum. eti izgara degilde krema soslu filan, esmer ekmek yerine beyaz ekmek...miktar olarak suan daha fazla giriyor bunyeme, ama kalorisi daha dusuk oldugu icin gucten de dusuruyor. ve bu kadar dikkat ettigim
az tukettigim halde haftada 1-1,5 kilo veriyor olmak canimi sikiyor... daha ne yapabilirim bilmiyorum yani....
İnşallah olur :) bayramda gömeceğim boşluk yaratmaya çalışıyorumA espri yaptım doğru çıktıonunda mı detoksu varmış :) normal düzende diyetini yap canım niye giriştin o işlere
Bu arada senin düğünün mü olacaktı karıştırıyor muyum
Sporlar çok iyi gidiyor canımCherry Mom
Sabah 35 dk eliptik
Akşam yemekten sonra 75 dk yürüyüşbirsevgi
Şu ana kadar toplamda 16.700 adım. Daha ağırlık çalışacağım bilahare ekleyeceğim
Eki Görüntüle 2668447
Allahımmmmmmmmmİnşallah olur :) bayramda gömeceğim boşluk yaratmaya çalışıyorum
Özge cgdm morsever hep arazi heeep
Evet morsever yazmıştı sanki bakayım dönmedimÖzge cgdm morsever hep arazi heeep
Bundan sonra var mı devamlılığına engel bir durum canım ? Ekibe bilgi vermen yeterli olmadı bir süre menü listesi yada body listesinden çıkartılabilirsin en azından senle eş olan kişide olumsuz etkilenmezHaklisin canm inanki kusura bakma dugun vardi 2 güncel onunla ilgilendim ondan yazmadı.
eyvaaah yemem bi daha eve doneyim gogus eti bekler beniDondurma diyetisyende veriyor ama kanat hiç tavsiye etmem kendi küçük marifeti büyük yağlı derili ve bol kalorili dikkat et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?