Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar merhaba
Sabahtan beri giremedim hastanedeydik
Eşim koku almıyorum diyordu tomografi çekildi covid teşhisi kondu
5 aydır evden çalışıp arada 1 ise gittiği halde kimseyle gorusmedigimiz eve kimseyi almadığımız halde virüs kapmış
Halsizlik ve koku hassasiyeti dışında bise yok
Odaları ayirdik su an için bende de bisey yok
Kızla hep ben ilgileneceğim için spor yapmam azalabilir bilgi vereyim

Ah canım ozman geçen ki şüphenizde mi ondan dolayıydı acaba çok çok geçmiş olsun çocuğu başka yere gönderme imkanınız var mı umarım hafif atlatır

Geçmiş olsun cnm. Kolaylıkla atlatır inşallah

Geçmiş olsun cnm. Kolaylıkla atlatır inşallah ☹
Banada amcam trip atıyor oğlunun düğününe niye gelmedim diye aradım durumu izah ettim benm çocuk orda dur durak bilmez herkese yapışır yerlere yatar maske faln takmaz dedim . Bir sürü çocuk vardı bunlar can değil miydi diyor ondan öncede kına gecesine çağırmıştı valla hem hafife alıyoruz hafife almayanıda kınıyoruz

O nasıl çocuk kaptanım yerlere yatar filan,

Ah canım ozman geçen ki şüphenizde mi ondan dolayıydı acaba çok çok geçmiş olsun çocuğu başka yere gönderme imkanınız var mı umarım hafif atlatır
canım o zaman test negatifti bizde lösemiden şüphelenmiştik kızı anneme bıraksam dedim ama bensiz duramaz ya eşimden bana ve çocuğa geçti ise anneme babama da geçebilri o yüzden eşim başka odada ben başka odada
hiç belirtisi de yoktu bu arada
ben romatizmadan dolayı devletin covid için verdiği ilacı 1 yıldır kullanıyordum doktor varsa bile aynı ilacı vereceğiz diye bana tomografi çekmedi belki de beni o ilaç kurtardı

Geçmiş olsun cnm. Kolaylıkla atlatır inşallah ☹
işin garibi 8 gün önce halsizliğim var diyordu bazı değerleri düşüş göstermişti boğaz enfeksiyonu demişlerdi o 8 gün önceden bu güne değerleri düzeldiği gibi halsizliğide geçti
belkide atlatmaya başladı

kuzu ya benim diyetisyenin verdigi diyet beni mahvetti, ne sporu, goz kapagimi kaldiracak halim yok.
Canım bu diyeti bırakmalısın bence sana yaramadığı ortada. Bi de if diyenler olmuş ama insülin direnci varken if yapmasan daha iyi olur senin için
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda atlatır eşin size bulaşmadan

Belkide canım inşallah öyledir
Testler dedikleri gibi sanırım bir negatif bir pozitif olabiliyormuş ya sizde de öyle oldu belki

Hoşbuldum canım, sen de hoş geldin. Hiç sorma buraya ara verince şiraze kayıyor bende de.

İnsan şiddeti konusunda da haklısın. Maalesef elden bişey gelmiyor. Çünkü ailede başlıyo herşey. Baba anneye saygı göstermiyor dövüyor sövüyor. Böyle bi ortamda yetişen çocuklar ne kadar sağlıklı bireyler olabilir. Eğitimle ne kadarı düzelir. Çünkü kimse cani doğmuyo. Evlatlarımız var Allah böyle insları ıslah etsin ne diyeyim

Kortizonlu bir ilaç mı canım o ? Arkadaşımda kullanıyordu hatta piyasada bulamadı covid tedavisinde kullanıyor diye satışı durduruldu flann demişlerdi muadilini almıştı o da

cok gecmis olsun, izole oldugunuz halde bu illeti kaptiginiza gore kacis yok hepimiz atlatacagiz anlasilan... insallah kolayca atlatir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…