- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.121
Ben ödem nedir bilmezken bu grupta bir ödemdir gidiyor ayağımı kaldırsam ödem oldum diyorum artık önceden kemiğim iri diyordum artık kemiğim ödemli diyeceğim. Bi unutun unutturun şu ödemi ya
Ne edeyim gsrcek bu :)Allahımmmmmmmmm
Her şeyBen ödem nedir bilmezken bu grupta bir ödemdir gidiyor ayağımı kaldırsam ödem oldum diyorum artık önceden kemiğim iri diyordum artık kemiğim ödemli diyeceğim. Bi unutun unutturun şu ödemi ya
Nedeceksin sana kalori yaktırmayan sporun puanınıKaptanım bireysel spor birincilerine de ekstra spor puanı verseniz
Cok ah aldik cok . Kurunun yaninda yanan yaşım benHer şeybirsevgi için birödem dediğimiz gün başladı. Sevginin laneti tüm grubu sardı artık hepimiz ödemliyiz
Benimde yürütüşümü hiç aksatmam işim olsa bile en az 10.000 atarım günlük hedefim 14.000 ama üstünü yapabiliypsam yaparım. Ama öyle çokta etkilemiyor beni rutınım olduğu in sanırım. Şimdi biraz hareket alanını değiştiritorum şimdi görcez kilılar buna dayanıyor mu?
Yok ecez ben yeni başlamadım ki. Buraya geldiğimde ben zaten 10-12 kiloyu vermiştim birde sporumuda eksik etmedim yani yürüyüşümü en azından. O yüzden spor ödemi değil benimki ama sanıyorum ki soğan sarımsak çdemi olabilirUmut sıfırdan başladı ya ilk zamanları ödem çok toplar balım kilosu da var zamanla atacaktır ama ilk haftalar böyle şişme oluyor mutlaka vücutta. Bende şuan spor kaynaklı ödem kalmadı her gün aynı şeyleri yaptığım için onun da öyle olacak mutlaka
C Cagrihilal1 kahveden kavgaya adam çağırır gibi beni çağırınca geldim valla dengeleri değiştirdikAyy kaptann bu no kilo bizi fena aziyor gb duruyorda ben pazar sporum yok mu kaptanım ben sporsuz es eçmem günü yapmısımdr bi bakayım.
Bu tarz şeyleri vücudunu dinleyerek öğrenirsin spora alışıksan dediğin gibi soğan sarımsak olabilir ancak bir öğünlük soğan sarımsak da öyle ciddi bir ödeme neden olmaz. 1 gram karb vücutta 3 gram su tutuyor ödem oluşturuyor karbı çok alıyorsan oda ödem yapar sende balımBenimde yürütüşümü hiç aksatmam işim olsa bile en az 10.000 atarım günlük hedefim 14.000 ama üstünü yapabiliypsam yaparım. Ama öyle çokta etkilemiyor beni rutınım olduğu in sanırım. Şimdi biraz hareket alanını değiştiritorum şimdi görcez kilılar buna dayanıyor mu?
Yok ecez ben yeni başlamadım ki. Buraya geldiğimde ben zaten 10-12 kiloyu vermiştim birde sporumuda eksik etmedim yani yürüyüşümü en azından. O yüzden spor ödemi değil benimki ama sanıyorum ki soğan sarımsak çdemi olabilirbir müddet bunlardanda uzak durucam.
Bayramda şu kadar gömmeyi planlıyordum diyen sen değil miydin balım yoksa karıştırdım mıYok yok ecezcim bizde geliyoruzzz yakındaaakarnitin siparişimide vereyim bu aralar biraz siz alın no kilo bi kendine gelsin haftalardır cok fena yeniliyorlardı da
yarışma 1. +100Kaptanım bireysel spor birincilerine de ekstra spor puanı verseniz
1 günlük değil kiiiiBu tarz şeyleri vücudunu dinleyerek öğrenirsin spora alışıksan dediğin gibi soğan sarımsak olabilir ancak bir öğünlük soğan sarımsak da öyle ciddi bir ödeme neden olmaz. 1 gram karb vücutta 3 gram su tutuyor ödem oluşturuyor karbı çok alıyorsan oda ödem yapar sende balım
C Cagrihilal1 Hilall duydun mu ben yarışları takip edemiyorum sen katıl her yarıştan 100 puan topla haftalık kısmını ben hallederimyarışma 1. +100
haftalık spor 1. +250
body 1.leri +500 ozman böyle olsun ✌
Canım spor listesi benim paylaştığım yeni arkadaşlardada sporları oldukça ekliyorum listeye.Cherry Mom spor yok, sadece menü yazdım 2 gün
Sarımsak çok güzel antioksidan ama fazlası zarar verdi demek ki. Neyse en azından sorunu bulmuşsun çözmek kolay olur :)1 günlük değil kiiiibu hafta son 4 gündür nerdeyse 1 kele sarımsak gömdüm desem yalan olmaz. Fırını sırf sarımsak için tavuk attım yaaa. Ben hiç ama hiç sevmezdim sarımsağı eve bile girmezdi şimdi kilo kilo alıyorum. Herşeye sarımsak koyuyorum tabuk sosuna corbaya birde fırın sarımsak favorim. Mangal sarımsak denedim o kadar güzel olmadı. Sofrada sarımsak olmazsa sogan sotelitorum tavada yağsız.
Gözünn doymuyor hahahahC Cagrihilal1 Hilall duydun mu ben yarışları takip edemiyorum sen katıl her yarıştan 100 puan topla haftalık kısmını ben hallederim
Yaa kaptinim mezun olduk her yerden çıktık gittik bir sporda kaldık orda bari hevesimizi alalımGözünn doymuyor hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?