Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

C Cagrihilal1 in cuma bahanesi şimdiden belli oldu çok spor yaptım ondan ödem tuttum
Ben ödem nedir bilmezken bu grupta bir ödemdir gidiyor ayağımı kaldırsam ödem oldum diyorum artık önceden kemiğim iri diyordum artık kemiğim ödemli diyeceğim. Bi unutun unutturun şu ödemi ya

Ben ödem nedir bilmezken bu grupta bir ödemdir gidiyor ayağımı kaldırsam ödem oldum diyorum artık önceden kemiğim iri diyordum artık kemiğim ödemli diyeceğim. Bi unutun unutturun şu ödemi ya
Her şey birsevgi için birödem dediğimiz gün başladı. Sevginin laneti tüm grubu sardı artık hepimiz ödemliyiz

Neden yaramasin canım? Neler yaptığını bı yaz EceZ de bı baksın,bı kolayı vardır illaki
Benimde yürütüşümü hiç aksatmam işim olsa bile en az 10.000 atarım günlük hedefim 14.000 ama üstünü yapabiliypsam yaparım. Ama öyle çokta etkilemiyor beni rutınım olduğu in sanırım. Şimdi biraz hareket alanını değiştiritorum şimdi görcez kilılar buna dayanıyor mu?
Yok ecez ben yeni başlamadım ki. Buraya geldiğimde ben zaten 10-12 kiloyu vermiştim birde sporumuda eksik etmedim yani yürüyüşümü en azından. O yüzden spor ödemi değil benimki ama sanıyorum ki soğan sarımsak çdemi olabilir bir müddet bunlardanda uzak durucam.

Ayy kaptann bu no kilo bizi fena aziyor gb duruyorda ben pazar sporum yok mu kaptanım ben sporsuz es eçmem günü yapmısımdr bi bakayım.
C Cagrihilal1 kahveden kavgaya adam çağırır gibi beni çağırınca geldim valla dengeleri değiştirdik

Bu tarz şeyleri vücudunu dinleyerek öğrenirsin spora alışıksan dediğin gibi soğan sarımsak olabilir ancak bir öğünlük soğan sarımsak da öyle ciddi bir ödeme neden olmaz. 1 gram karb vücutta 3 gram su tutuyor ödem oluşturuyor karbı çok alıyorsan oda ödem yapar sende balım

Yok yok ecezcim bizde geliyoruzzz yakındaaa karnitin siparişimide vereyim bu aralar biraz siz alın no kilo bi kendine gelsin haftalardır cok fena yeniliyorlardı da
C Cagrihilal1 kahveden kavgaya adam çağırır gibi beni çağırınca geldim valla dengeleri değiştirdik

Yok yok ecezcim bizde geliyoruzzz yakındaaa karnitin siparişimide vereyim bu aralar biraz siz alın no kilo bi kendine gelsin haftalardır cok fena yeniliyorlardı da
Bayramda şu kadar gömmeyi planlıyordum diyen sen değil miydin balım yoksa karıştırdım mı

1 günlük değil kiiii bu hafta son 4 gündür nerdeyse 1 kele sarımsak gömdüm desem yalan olmaz. Fırını sırf sarımsak için tavuk attım yaaa. Ben hiç ama hiç sevmezdim sarımsağı eve bile girmezdi şimdi kilo kilo alıyorum. Herşeye sarımsak koyuyorum tabuk sosuna corbaya birde fırın sarımsak favorim. Mangal sarımsak denedim o kadar güzel olmadı. Sofrada sarımsak olmazsa sogan sotelitorum tavada yağsız.

Sarımsak çok güzel antioksidan ama fazlası zarar verdi demek ki. Neyse en azından sorunu bulmuşsun çözmek kolay olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…