- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.141
Evett evettt bendim hem gömcem hem yakcam. Bol bol kelle paça, işkembe, kavurma ama aynı zamanda bol bol eliptik veee bir program takip etcem ya p90x ya da insanty karar vermedim daha ( buna tabi inş diyorum) ama eliptik ve yürüyüşlerin kacarı yokkBayramda şu kadar gömmeyi planlıyordum diyen sen değil miydin balım yoksa karıştırdım mı
Kız tam cumaya mezun olacaktım haftaları birleştirdiler
Yol ödem yapar ertesi gün tartıl bariEvett evettt bendim hem gömcem hem yakcam. Bol bol kelle paça, işkembe, kavurma ama aynı zamanda bol bol eliptik veee bir program takip etcem ya p90x ya da insanty karar vermedim daha ( buna tabi inş diyorum) ama eliptik ve yürüyüşlerin kacarı yokkhem yiyip hem yakıp hem ericem inş
Dedi ve hiç birini yapmadışaka şaka yapcam ama tabi gidişata bi bakayımda hele bir tartılayımda ne alemdeyim tartı beni eksi artı be gösteriyor.
Bi günde cuma harici gel de ki ben eksiyimKız tam cumaya mezun olacaktım haftaları birleştirdilermotivasyonum bozuldu yine sınır stres artılardayım yine karadenizin hırçın dalgaları gibi bi yükselip kayaya vuruyorum bi düşüp vuruyorum bayram sonrası ne olacağı muamma kısacası bildiğin gibi aynıyım ben zayıflamaya çalışıyorum
Bayram mi gömme mi ne alaka gidersin el öpersin alırsın kolonyanı efendi efendi oturur çayını içersin doner evine gdersin sen de gelene bi cay bi kolonya bitmistir bayram Bu kadarBayramda şu kadar gömmeyi planlıyordum diyen sen değil miydin balım yoksa karıştırdım mı
Ne eksisi bayramda baklava yaptırmış kaptanım diyorum bari karbonhidratı kes oradan dengelersin cevap olarak hihihi diyor durum çok vahim anlayacağınızBi günde cuma harici gel de ki ben eksiyimyap bi güzellik de :))))
Insallah kiz bi ara gelirimBi günde cuma harici gel de ki ben eksiyimyap bi güzellik de :))))
O dediğin bayram benim için geçerli bu hayalini bir tepsi baklava yaptırmadan önce kuracaktın artık çok geçBayram mi gömme mi ne alaka gidersin el öpersin alırsın kolonyanı efendi efendi oturur çayını içersin doner evine gdersin sen de gelene bi cay bi kolonya bitmistir bayram Bu kadar
NeeO dediğin bayram benim için geçerli bu hayalini bir tepsi baklava yaptırmadan önce kuracaktın artık çok geç
Kuru iftira benim icin bayram el opmek bide kolonya o kadarNe eksisi bayramda baklava yaptırmış kaptanım diyorum bari karbonhidratı kes oradan dengelersin cevap olarak hihihi diyor durum çok vahim anlayacağınız
Bugün güzel spor yaptım
Kuru iftira benim icin bayram el opmek bide kolonya o kadar
Allah aşkına şu mesaja bakın ne bir noktalama ne bir smiley yalan olduğu o kadar belli kiKuru iftira benim icin bayram el opmek bide kolonya o kadar
Benim öyle egolarım yok kaptanım ben mütevazı insanımHiç sanmıyorum
Evet smiley yoksa kesin yalandır o cümleAllah aşkına şu mesaja bakın ne bir noktalama ne bir smiley yalan olduğu o kadar belli ki
Biliyorum kuzum kilolarında pek mütevazi mütevazı gittti zatennBenim öyle egolarım yok kaptanım ben mütevazı insanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?