Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bayramda şu kadar gömmeyi planlıyordum diyen sen değil miydin balım yoksa karıştırdım mı
Evett evettt bendim hem gömcem hem yakcam. Bol bol kelle paça, işkembe, kavurma ama aynı zamanda bol bol eliptik veee bir program takip etcem ya p90x ya da insanty karar vermedim daha ( buna tabi inş diyorum) ama eliptik ve yürüyüşlerin kacarı yokk hem yiyip hem yakıp hem ericem inş

Dedi ve hiç birini yapmadı şaka şaka yapcam ama tabi gidişata bi bakayımda hele bir tartılayımda ne alemdeyim tartı beni eksi artı be gösteriyor.

C Cagrihilal1 sen nabersin? Son durum nee
Kız tam cumaya mezun olacaktım haftaları birleştirdiler motivasyonum bozuldu yine sınır stres artılardayım yine karadenizin hırçın dalgaları gibi bi yükselip kayaya vuruyorum bi düşüp vuruyorum bayram sonrası ne olacağı muamma kısacası bildiğin gibi aynıyım ben zayıflamaya çalışıyorum

Yol ödem yapar ertesi gün tartıl bari
Annende mi eliptik var ? Her misafirliğe gittiğimiz ev böyle olsa keşke kafanda ne planladıysan hepsini yap dediğn gibi hem ye hem spor yap

Bi günde cuma harici gel de ki ben eksiyim yap bi güzellik de :))))

Bayramda şu kadar gömmeyi planlıyordum diyen sen değil miydin balım yoksa karıştırdım mı
Bayram mi gömme mi ne alaka gidersin el öpersin alırsın kolonyanı efendi efendi oturur çayını içersin doner evine gdersin sen de gelene bi cay bi kolonya bitmistir bayram Bu kadar

Bayram mi gömme mi ne alaka gidersin el öpersin alırsın kolonyanı efendi efendi oturur çayını içersin doner evine gdersin sen de gelene bi cay bi kolonya bitmistir bayram Bu kadar
O dediğin bayram benim için geçerli bu hayalini bir tepsi baklava yaptırmadan önce kuracaktın artık çok geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…