- 23 Mart 2016
- 31.006
- 92.264
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.161
Benim kaptanlığımda mezun olanları yeniden listeye almam demiştimmmmmC Cagrihilal1 hilalcim istersen bekle ben 6 ay sonra geri gelirim kilo vermeye o ara birlikte mezun oluruz zaten bu gidişle öyle olacak
Eyvahlar olsunBenim kaptanlığımda mezun olanları yeniden listeye almam demiştimmmmm
Amacım kalıcı zayıflama
O yüzden kilo almayınEyvahlar olsun
Benim daha bi 7 kilom var ayda 1 kilo versem. Sen gelene kadar. Beraber mezun oluruz ama aynı boyda olduğumuzu ve aradaki uçurumu düşünürsek benim bi 15 kilo daha vermem lazım sen iki kre daha mezun olursunC Cagrihilal1 hilalcim istersen bekle ben 6 ay sonra geri gelirim kilo vermeye o ara birlikte mezun oluruz zaten bu gidişle öyle olacak
Ayy kaptanımYol ödem yapar ertesi gün tartıl bari
Annende mi eliptik var ? Her misafirliğe gittiğimiz ev böyle olsa keşkekafanda ne planladıysan hepsini yap dediğn gibi hem ye hem spor yap
Hayır bi de 1 2 ay geçse neyse ertesi gün almış utanmaz.O yüzden kilo almayınne öyle gir liste çık liste
Bayram sonrası yapayım bende bunuÖğle ve Akşam yemeğinde rendelenip sotelenmiş kabakla yoğurt yiyorsun. Sabah; 2yumurta, 1dilim peynir. Ara Öğün; 2 meyve. 2 veya 3 gün yapılıyor.
Ben mezun olasıya kazen emekli olur dükkanı kapatır gider
Hayy maşallah yaaaAyy kaptanımsendende iznim çıktı var var hem koşu bandı hem eliptik var annemde 2 tanede tartı var. Bide dambıl var mekik tekerleği var şu belini ısıtmak için sağa salo dönen şeyden var twist galiba. Başka hatırlayamadım şeylerde vardır eminim. Hııı bel kemeri ve masaj aleti var. Bizim aile spor konusuna çok dikkat ediyor çünkü biz cidden yemeği seviyoruz anlatmıştım yaa meyveyle olan yaşantımızı. O yüzden ancak hayatımızda spor olursa dengeliyoruz hatta bazende dengeleyemiyoruz. O yüzden tüm bunlara rağmen yıllık spor salanu üyeliklerimizde eksik olmuyor şükür. Ben ailenin belkide en tembeli olabilirim. Kardeşim genelde koşulara katılıyor. Yarı maraton maratona fln gidiyor. Bir kere zorla benide yazmıştı ben ki 500 metre koşamam. Beni idmana almıştı hayatımda 5 km hiç durmadan koşabildiğim tek zamandır tabi ben yan çizdim gitmedim sabah hasta oldum ben dedim ama cidden hastaydım.
Tabiki yağlarım bile asil asil terk ediyor beniBiliyorum kuzum kilolarında pek mütevazi mütevazı gittti zatenn
Corana varr yaa hiç bi yere gitmicemBayram mi gömme mi ne alaka gidersin el öpersin alırsın kolonyanı efendi efendi oturur çayını içersin doner evine gdersin sen de gelene bi cay bi kolonya bitmistir bayram Bu kadar
Neden bayramda ne olacak ki ihtiyaç mı hasıl olur diyorsunBayram sonrası yapayım bende bunu
Yo bende çok severim geçen hafta anneme işkembe yaptırdım bendeCorana varr yaa hiç bi yere gitmicemyani aslında azcık bir yere gidicem. Ama gömme işine gelince baklava fln gömmücem ki canım evde yapamadığım şeyler istiyor işkembe tarzı şeyler. Şimdi diceniz bu kızda ne midesiz.
Tamam kaptan et işkembe bunları yicem. Tatlı hamur işi yok. Zaten canım çekmiyorda. Tek sınavım bu konuda meyveler onlarada bakıcam bişiler. Hesap verirken benim meyveleride kaçamaktan say kaptan ceza ver bana. Sadece günlük 2-3 tane hakkım olsun anlaşalım üstü ceza olsun.Hayy maşallah yaaaumarım istifade edersin canım
Yemek konusunda da yanlış anlaşılmasınet işkembe vs saydın ya onlara ye dedim tatlı hamur işi uzak dur canım yada limiti kaçırma bol sporla dengele ✌
Niye midesiz olsun onlar masum bisey olmaz ondan.Corana varr yaa hiç bi yere gitmicemyani aslında azcık bir yere gidicem. Ama gömme işine gelince baklava fln gömmücem ki canım evde yapamadığım şeyler istiyor işkembe tarzı şeyler. Şimdi diceniz bu kızda ne midesiz.
Benim daha bi 7 kilom var ayda 1 kilo versem. Sen gelene kadar. Beraber mezun oluruz ama aynı boyda olduğumuzu ve aradaki uçurumu düşünürsek benim bi 15 kilo daha vermem lazım sen iki kre daha mezun olursun
Sen 1 hafta sıvı diyeti yapıp sonra 1 hafta 2000 kalori üstü beslen bakim kaç alıyorsunHayır bi de 1 2 ay geçse neyse ertesi gün almış utanmaz.
Tabi canım adetlerede bakarız bayram önemli daha detaylı inceleyelim menülerimiziTamam kaptan et işkembe bunları yicem. Tatlı hamur işi yok. Zaten canım çekmiyorda. Tek sınavım bu konuda meyveler onlarada bakıcam bişiler. Hesap verirken benim meyveleride kaçamaktan say kaptan ceza ver bana. Sadece günlük 2-3 tane hakkım olsun anlaşalım üstü ceza olsun.
Şükürrrr yanlız değilmişimmmYo bende çok severim geçen hafta anneme işkembe yaptırdım bendedaha nerde bulcam anamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?