Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

C Cagrihilal1 hilalcim istersen bekle ben 6 ay sonra geri gelirim kilo vermeye o ara birlikte mezun oluruz zaten bu gidişle öyle olacak
Benim daha bi 7 kilom var ayda 1 kilo versem. Sen gelene kadar. Beraber mezun oluruz ama aynı boyda olduğumuzu ve aradaki uçurumu düşünürsek benim bi 15 kilo daha vermem lazım sen iki kre daha mezun olursun

Yol ödem yapar ertesi gün tartıl bari
Annende mi eliptik var ? Her misafirliğe gittiğimiz ev böyle olsa keşke kafanda ne planladıysan hepsini yap dediğn gibi hem ye hem spor yap
Ayy kaptanım sendende iznim çıktı var var hem koşu bandı hem eliptik var annemde 2 tanede tartı var. Bide dambıl var mekik tekerleği var şu belini ısıtmak için sağa salo dönen şeyden var twist galiba. Başka hatırlayamadım şeylerde vardır eminim. Hııı bel kemeri ve masaj aleti var. Bizim aile spor konusuna çok dikkat ediyor çünkü biz cidden yemeği seviyoruz anlatmıştım yaa meyveyle olan yaşantımızı. O yüzden ancak hayatımızda spor olursa dengeliyoruz hatta bazende dengeleyemiyoruz. O yüzden tüm bunlara rağmen yıllık spor salanu üyeliklerimizde eksik olmuyor şükür. Ben ailenin belkide en tembeli olabilirim. Kardeşim genelde koşulara katılıyor. Yarı maraton maratona fln gidiyor. Bir kere zorla benide yazmıştı ben ki 500 metre koşamam. Beni idmana almıştı hayatımda 5 km hiç durmadan koşabildiğim tek zamandır tabi ben yan çizdim gitmedim sabah hasta oldum ben dedim ama cidden hastaydım.

Hayy maşallah yaaa umarım istifade edersin canım
Yemek konusunda da yanlış anlaşılmasın et işkembe vs saydın ya onlara ye dedim tatlı hamur işi uzak dur canım yada limiti kaçırma bol sporla dengele

Bayram mi gömme mi ne alaka gidersin el öpersin alırsın kolonyanı efendi efendi oturur çayını içersin doner evine gdersin sen de gelene bi cay bi kolonya bitmistir bayram Bu kadar
Corana varr yaa hiç bi yere gitmicem yani aslında azcık bir yere gidicem. Ama gömme işine gelince baklava fln gömmücem ki canım evde yapamadığım şeyler istiyor işkembe tarzı şeyler. Şimdi diceniz bu kızda ne midesiz.

Yo bende çok severim geçen hafta anneme işkembe yaptırdım bende daha nerde bulcam anamı

Hayy maşallah yaaa umarım istifade edersin canım
Yemek konusunda da yanlış anlaşılmasın et işkembe vs saydın ya onlara ye dedim tatlı hamur işi uzak dur canım yada limiti kaçırma bol sporla dengele ✌
Tamam kaptan et işkembe bunları yicem. Tatlı hamur işi yok. Zaten canım çekmiyorda. Tek sınavım bu konuda meyveler onlarada bakıcam bişiler. Hesap verirken benim meyveleride kaçamaktan say kaptan ceza ver bana. Sadece günlük 2-3 tane hakkım olsun anlaşalım üstü ceza olsun.

Niye midesiz olsun onlar masum bisey olmaz ondan.

Benim daha bi 7 kilom var ayda 1 kilo versem. Sen gelene kadar. Beraber mezun oluruz ama aynı boyda olduğumuzu ve aradaki uçurumu düşünürsek benim bi 15 kilo daha vermem lazım sen iki kre daha mezun olursun
Cherry Mom almıyor geri bizde 5. takımın yetimleri diye topik açıp emnis bizi alana kadar 5. takımın kapısında yatarız
Hayır bi de 1 2 ay geçse neyse ertesi gün almış utanmaz.
Sen 1 hafta sıvı diyeti yapıp sonra 1 hafta 2000 kalori üstü beslen bakim kaç alıyorsun allahtan 56yı görünce kendime geldim buraya döndüm de toparlandım

Tabi canım adetlerede bakarız bayram önemli daha detaylı inceleyelim menülerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…