- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.181
Bende dönüşüm yapacağım kaptan sıkıntı yokHayy maşallah yaaaumarım istifade edersin canım
Yemek konusunda da yanlış anlaşılmasınet işkembe vs saydın ya onlara ye dedim tatlı hamur işi uzak dur canım yada limiti kaçırma bol sporla dengele ✌
Işte bende onu diyorum almasaydın yemeseydin 4 kilo fazla cıkmış sonra vay efendim mezun oldum.Cherry Mom almıyor geri bizde 5. takımın yetimleri diye topik açıp emnis bizi alana kadar 5. takımın kapısında yatarız
Sen 1 hafta sıvı diyeti yapıp sonra 1 hafta 2000 kalori üstü beslen bakim kaç alıyorsunallahtan 56yı görünce kendime geldim buraya döndüm de toparlandım
Sen ve dönüşüm yak Esra bi cigara dahaBende dönüşüm yapacağım kaptan sıkıntı yok
Banane banane aldım bitti gitti oooh rozetimi de taktımmm senin rozetin de yok kiiIşte bende onu diyorum almasaydın yemeseydin 4 kilo fazla cıkmış sonra vay efendim mezun oldum.senin diploma geri alınmalı sahte o
Işte bende onu diyorum almasaydın yemeseydin 4 kilo fazla cıkmış sonra vay efendim mezun oldum.senin diploma geri alınmalı sahte o
Tiryaki olacaksınız bu gidişleSen ve dönüşüm yak Esra bi cigara daha
Allah aşkına 1 dilim baklava ile neyi dönüştürcen bize bir açıkla sen plan yapmışındır
Belliki hilalinde bayrama gömme planları varrrrr masum onlar fln. Bence de masum kollojene fln ihtiyacımız var bizim.Niye midesiz olsun onlar masum bisey olmaz ondan.
C Cagrihilal1 ve tüm ekibeTiryaki olacaksınız bu gidişle
Ne 1 dilim baklavası hilalin en az 4 dilimi var gün başı 3 günde 12 dilim yapar temiz
AA doğru canım pardon ekledimKaptannn pazar günkü sporum hatta durum vahim diye bide zıplamıstım o gun.Cherry Mom
Tmm canım bozma menülerini ama lütfenCherry Mom cim bugün menülerim güzel değildi. O yüzden menü paylaşamayacağım
Challange de de yaptığım sporlar denk gelirse günleri dediğin gibi özel mesaj atarım canım.
Bugün maalesef sporda yok daha yeni eve girdik. Yarın fazla fazla yapıp açığı kapatmaya çalışacağım.
Tamamdır canım, dikkat edeceğim. Bayramda da cozutmayıp her gün menü paylaşmayı hedefliyorumTmm canım bozma menülerini ama lütfenbayramdan sonraki etapta büyük ihtimalle listedesin diye düşünüyorum ben artık o yüzden daha bir dikkat et olur mu
Teşekkür ederimTamamdır canım, dikkat edeceğim. Bayramda da cozutmayıp her gün menü paylaşmayı hedefliyorum
Eline sağlık kuzum24-31 Temmuz Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom ☑ ☑ ☑ ☑
C Cagrihilal1 ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
balpamuk ☑ ☑
S Suskunhanim ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
0zlem ☑ ☑ ☑ ☑
pacman ☑ ☑ ☑
fancynancy ☑ ☑ ☑
Calypso95 ☑ ☑ ☑
O Ozgenurrrr ☑☑ ☑
Sibal57 ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
SaskinAnne ☑ ☑ ☑ ☑
A Asya2600 ☑☑ ☑
cgdmk ☑
U UmutluBen ☑ ☑ ☑ ☑☑
birsevgi ☑
Morseveranne35 ☑
Amor-a ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
mavimli ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
redsonja87 ☑ ☑ ☑ ☑
@kirmizgitar ☑ ☑ ☑
ayvacicegi ☑ ☑
inciitanesi ☑☑
testi tekrarliyorlar bildigim kadariyla. 3 defa negatifi gormen lazim.Teşekkür ederiz
Ama sanırım bana da bulaştı tabi bu belirti ise
2 gündür sırtim ağrıyordu su an nefes alamıyorum ağrıdan
Nasip ne diyelim
Cherry Mom kortizonlu değil sanırım p.. ile başlıyor sitma için kullanilan
Bende pıhtılaşma bozukluğu da var
Inanılmaz moralim bozuk hastanede fenalastim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?