Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayy maşallah yaaa umarım istifade edersin canım
Yemek konusunda da yanlış anlaşılmasın et işkembe vs saydın ya onlara ye dedim tatlı hamur işi uzak dur canım yada limiti kaçırma bol sporla dengele ✌
Bende dönüşüm yapacağım kaptan sıkıntı yok

Işte bende onu diyorum almasaydın yemeseydin 4 kilo fazla cıkmış sonra vay efendim mezun oldum. senin diploma geri alınmalı sahte o

Sen ve dönüşüm yak Esra bi cigara daha
Allah aşkına 1 dilim baklava ile neyi dönüştürcen bize bir açıkla sen plan yapmışındır
Tiryaki olacaksınız bu gidişle

Ne 1 dilim baklavası hilalin en az 4 dilimi var gün başı 3 günde 12 dilim yapar temiz

Tiryaki olacaksınız bu gidişle

Ne 1 dilim baklavası hilalin en az 4 dilimi var gün başı 3 günde 12 dilim yapar temiz
C Cagrihilal1 ve tüm ekibe

Tükettiğiniz her bir porsiyon baklava için 500 kalori alırsınız. Bunu eritmek için de 1.5 saat hızlı tempolu yürüyüş, 1.5 saat hızlı yüzmek, 1 saat tempolu bisiklet çevirmek, 1 saat futbol oynamak, 2 saat tempolu ev temizliği, iyi bir tenis oyuncusuysanız 45 dakika tenis oynamak gerekiyor'

Tmm canım bozma menülerini ama lütfen bayramdan sonraki etapta büyük ihtimalle listedesin diye düşünüyorum ben artık o yüzden daha bir dikkat et olur mu

24-31 Temmuz Menü Paylaşım Listesi

Cherry Mom ☑ ☑ ☑ ☑
C Cagrihilal1 ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
balpamuk ☑ ☑
S Suskunhanim ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
0zlem ☑ ☑ ☑ ☑
pacman ☑ ☑
fancynancy ☑ ☑
Calypso95 ☑ ☑
O Ozgenurrrr
Sibal57 ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
SaskinAnne ☑ ☑ ☑
A Asya2600
cgdmk
U UmutluBen ☑ ☑ ☑ ☑☑
birsevgi
Morseveranne35
Amor-a ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
mavimli ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
redsonja87 ☑ ☑ ☑ ☑
kirmizigitar ☑ ☑ ☑
ayvacicegi ☑ ☑

inciitanesi ☑☑

Eline sağlık kuzum

testi tekrarliyorlar bildigim kadariyla. 3 defa negatifi gormen lazim.

bulasmis olabilir, ama panik yapma psikolojik olarak etkilenmis te olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…