- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.201
Benim de 500 600 kalori ile geçindiğim günlerim oldu şimdi yavaş yavaş arttırıyorum 700 ile başlamıştım şuan 1000e kadar çıkıyorum ama ona rağmen kilo veriyorum hedefim önce 1100 sonra 1200e çıkmak bir anda değil ama ağır ağır kilo almadan
Noona_noona hoşgeldiniz :)
@kardelelen321 sen de hoş geldin, gerçi ben de yeni döndüm zaten :)
Marttan beri eşim evde. 3 öğün yemek, sıfır hareket derken kilo aldım geribir de fazla yemeye alışmışım herhalde dün akşam aç yattım ki dünkü menüm iyiydi doyurucuydu aslında.
Öldürülen üye için söyleyecek söz bulamıyorum çok acı. Şiddet hayatın her yerinde, televizyonda, sokakta kültür adı altında normalleştiriliyor. İnsanlar diğer canlılara, Erkekler kadınlara, öz ana babalar çocuklarına, bu ortamda yetişen çocuklar da birbirlerine uyguluyor. Toplumsal bilinçle, sivil örgütlenmeye karşısında durmak, abne adaylarını bilinçlendirmek, çocukları sevgiyle kurallarla büyütmek, okullarda bilinçlendirme ve takip yapmak, mağdurlara bu düzenin dışına kaçma şansı sunmak görevimiz. Ama hiçbir şey yapamadan seyrediyoruz, lanet olsun bu düzene.
800 1000 arası alarak da haftada 1 kilo ve üstü veriyorsun zaten böyle ölüm orucu gibi 300 400 lerle yaşamaya gerek yok canım kalıcı hasarlar verebilir vücuduna saçların dökülür cildinde yaralar çıkar veya başka iç organ problemleri gibi gibi. Ben senin yerinde olsam şu sıra bayram dönemi diyet modunda değilim bozuyorum bir müddet dinleneyim sonra devam edelim derdim kuzenime ama devam etmezdim.bugun 8. gunum bitti
1. gun:497 kalori
2. gun:619 kalori
3. gun:379 kalori
4. gun:495 kalori
5. gun:476 kalori
6. gun:373 kalori
(buraya kdar -1500 gr)
7. gun:725 kalori
8. gun:449 kalori
sinirlerim bozuldu, online diyet hizmeti veren bir siyetisyenle gorustum. dedim benim durum boyle boyle, dogru mudur yanlis midir ben tereddut ettim.
soyledigi aynen su:
gunluk minimum 800 kalori olmali, altina dustugunuzde metabolizma bozulur, umarim uzun zamandir yapmiyorsunuz. eski yeme duzeninize donun, en azindan iskence cekmemis olursunuz. yasakli gidalari listenizden cikartsakz bile yeterli olur.
simdi, kafam iyice bozuldu, canim sikildi, diyetisyen kuzenim olunca,"senin diyet sistemini saglikli bulmuyorum o yuzden vazgectim" demenin karsi tarafi kirmadan bozmadan uzmeden nasil baska bir seklini bulabilirim?
Lifli kahve markasi varmi? Nerden temin edebiliriz?Evet iyi biliyorsun bak bu işleri4. Gün bütün karbonhidrat depoların boşalmış hale geldiği için vücut full yağdan yakmaya başlıyormuş ve çok hızlı şekilde yakıyormuş. 2 haftada 5-6 kg var. Kabızlık için mutlaka probiyotik ve lifli kahve önerdi diyetisyenim.
aaaaaaa sac dokulmesi..... hayatimda sacimin dokuldugunu bilmem 1 haftadir esim bile fark etti "senin saclarina noldu ya avuc avuc topluyosun kafani koydugun yerden" dedi. bende sac kremi sampuana filan bagladim alakasi olabilir mi?800 1000 arası alarak da haftada 1 kilo ve üstü veriyorsun zaten böyle ölüm orucu gibi 300 400 lerle yaşamaya gerek yok canım kalıcı hasarlar verebilir vücuduna saçların dökülür cildinde yaralar çıkar veya başka iç organ problemleri gibi gibi. Ben senin yerinde olsam şu sıra bayram dönemi diyet modunda değilim bozuyorum bir müddet dinleneyim sonra devam edelim derdim kuzenime ama devam etmezdim.
Lifli kahve markasi varmi? Nerden temin edebiliriz?
iyi de haftada 1 - 1,5 kilo cok cok iyi. senin menüler cok düsük kalorili bu aradakalori takibinde diyetisyenin bugunku listesinde 456 kalori almisim, evet aciktim biraz, ama fena degildim.
o degilde benim canimi sikan su: ben diyetten once de simdikinden oyle cooook fazla yemiyordum, sadece biraz daha sagliksiz yiyordum muhtemelen. yumurta yiyeceksem tereyagda pisiriyor, salataya zeytinyag dokuyordum. eti izgara degilde krema soslu filan, esmer ekmek yerine beyaz ekmek...miktar olarak suan daha fazla giriyor bunyeme, ama kalorisi daha dusuk oldugu icin gucten de dusuruyor. ve bu kadar dikkat ettigim
az tukettigim halde haftada 1-1,5 kilo veriyor olmak canimi sikiyor... daha ne yapabilirim bilmiyorum yani....
bu ne anlamadim
ben yürüyüs yapiyorum amaCanım spor listesi benim paylaştığım yeni arkadaşlardada sporları oldukça ekliyorum listeye.
neyseki baklavayi hic sevmemC Cagrihilal1 ve tüm ekibe
Tükettiğiniz her bir porsiyon baklava için 500 kalori alırsınız. Bunu eritmek için de 1.5 saat hızlı tempolu yürüyüş, 1.5 saat hızlı yüzmek, 1 saat tempolu bisiklet çevirmek, 1 saat futbol oynamak, 2 saat tempolu ev temizliği, iyi bir tenis oyuncusuysanız 45 dakika tenis oynamak gerekiyor'
1 dilim baklava 1 kase işkembeSen ve dönüşüm yak Esra bi cigara daha
Allah aşkına 1 dilim baklava ile neyi dönüştürcen bize bir açıkla sen plan yapmışındır
O iş bende spor yapacağız mecburi görev o.C Cagrihilal1 ve tüm ekibe
Tükettiğiniz her bir porsiyon baklava için 500 kalori alırsınız. Bunu eritmek için de 1.5 saat hızlı tempolu yürüyüş, 1.5 saat hızlı yüzmek, 1 saat tempolu bisiklet çevirmek, 1 saat futbol oynamak, 2 saat tempolu ev temizliği, iyi bir tenis oyuncusuysanız 45 dakika tenis oynamak gerekiyor'
Tabi ki dökülür canım vitamin mineral eksikliği ve protein eksikliği de saç döküyoraaaaaaa sac dokulmesi..... hayatimda sacimin dokuldugunu bilmem 1 haftadir esim bile fark etti "senin saclarina noldu ya avuc avuc topluyosun kafani koydugun yerden" dedi. bende sac kremi sampuana filan bagladim alakasi olabilir mi?
evet bayrami tatili filan bahane edebilirim, sonrasinda onunla devam etmem zaten hatta kimseyle devam etmem kendim kurarim bir duzen iyisi mi.... ay cok tesekkur ederim bende burda kara kara dusunuyorum ne yapsam diyecok mantikli bu dedigin. neyse 2 gun sonra bayram zaten bayram icin konusurum iki gun daha sikayim
disimi
Şeker serbest işte her türlü bayram bu.En son ne zaman baklava yedim hatta en son ne zaman çikolata yedim onu bile hatırlamıyorum kadın evde yemek için kendine tepsi baklava yaptırıyor adını da bayram koyuyorBayram tabi ama ŞEKER bayramı
O nasıl bir diyetisyen 1500 'den az diyet yazan diyetisyen görmedim ben hiç. En az 800 olmalı ama o bile doğru değil. Zaten o diyette yasak olan gıdalar çıkınca aldigin kalori otomatik düşüyor sağlıklı beslenmeyle hem kilo veriliyor hem de kalıcı oluyor. Vücudun dengesini iyice bozmadan ben bu listeyi uygulaamıyorum diyet yapamıyorum deyip bırak bence sonra normal bi şekilde devam et.bugun 8. gunum bitti
1. gun:497 kalori
2. gun:619 kalori
3. gun:379 kalori
4. gun:495 kalori
5. gun:476 kalori
6. gun:373 kalori
(buraya kdar -1500 gr)
7. gun:725 kalori
8. gun:449 kalori
sinirlerim bozuldu, online diyet hizmeti veren bir siyetisyenle gorustum. dedim benim durum boyle boyle, dogru mudur yanlis midir ben tereddut ettim.
soyledigi aynen su:
gunluk minimum 800 kalori olmali, altina dustugunuzde metabolizma bozulur, umarim uzun zamandir yapmiyorsunuz. eski yeme duzeninize donun, en azindan iskence cekmemis olursunuz. yasakli gidalari listenizden cikartsakz bile yeterli olur.
simdi, kafam iyice bozuldu, canim sikildi, diyetisyen kuzenim olunca,"senin diyet sistemini saglikli bulmuyorum o yuzden vazgectim" demenin karsi tarafi kirmadan bozmadan uzmeden nasil baska bir seklini bulabilirim?
kesinlikle bastan savma verilmis bir diyet, hic ihtimal vermiyorum oturup gunluk kalori hesabi yaptigini... kuzenim diyetisyen, ona dedim diyet yapayim istiyorum ne yesem ne yemesem diye listeyi o cikartti, ama kotu etkilendim cok dusuk geldi dedigimde asla kabul etmedi. beslenme duzenin cok kotuydu oncesinde vucut alisiyor dedi...O nasıl bir diyetisyen 1500 'den az diyet yazan diyetisyen görmedim ben hiç. En az 800 olmalı ama o bile doğru değil. Zaten o diyette yasak olan gıdalar çıkınca aldigin kalori otomatik düşüyor sağlıklı beslenmeyle hem kilo veriliyor hem de kalıcı oluyor. Vücudun dengesini iyice bozmadan ben bu listeyi uygulaamıyorum diyet yapamıyorum deyip bırak bence sonra normal bi şekilde devam et.
iyi de haftada 1 - 1,5 kilo cok cok iyi. senin menüler cok düsük kalorili bu aradayani vücudun bitkin düsmez umarim bir süre sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?