Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugun 8. gunum bitti
1. gun:497 kalori
2. gun:619 kalori
3. gun:379 kalori
4. gun:495 kalori
5. gun:476 kalori
6. gun:373 kalori
(buraya kdar -1500 gr)
7. gun:725 kalori
8. gun:449 kalori

sinirlerim bozuldu, online diyet hizmeti veren bir siyetisyenle gorustum. dedim benim durum boyle boyle, dogru mudur yanlis midir ben tereddut ettim.

soyledigi aynen su:
gunluk minimum 800 kalori olmali, altina dustugunuzde metabolizma bozulur, umarim uzun zamandir yapmiyorsunuz. eski yeme duzeninize donun, en azindan iskence cekmemis olursunuz. yasakli gidalari listenizden cikartsakz bile yeterli olur.

simdi, kafam iyice bozuldu, canim sikildi, diyetisyen kuzenim olunca,"senin diyet sistemini saglikli bulmuyorum o yuzden vazgectim" demenin karsi tarafi kirmadan bozmadan uzmeden nasil baska bir seklini bulabilirim?

Hoşbuldum:))

800 1000 arası alarak da haftada 1 kilo ve üstü veriyorsun zaten böyle ölüm orucu gibi 300 400 lerle yaşamaya gerek yok canım kalıcı hasarlar verebilir vücuduna saçların dökülür cildinde yaralar çıkar veya başka iç organ problemleri gibi gibi. Ben senin yerinde olsam şu sıra bayram dönemi diyet modunda değilim bozuyorum bir müddet dinleneyim sonra devam edelim derdim kuzenime ama devam etmezdim.

Lifli kahve markasi varmi? Nerden temin edebiliriz?

aaaaaaa sac dokulmesi..... hayatimda sacimin dokuldugunu bilmem 1 haftadir esim bile fark etti "senin saclarina noldu ya avuc avuc topluyosun kafani koydugun yerden" dedi. bende sac kremi sampuana filan bagladim alakasi olabilir mi?

evet bayrami tatili filan bahane edebilirim, sonrasinda onunla devam etmem zaten hatta kimseyle devam etmem kendim kurarim bir duzen iyisi mi.... ay cok tesekkur ederim bende burda kara kara dusunuyorum ne yapsam diye cok mantikli bu dedigin. neyse 2 gun sonra bayram zaten bayram icin konusurum iki gun daha sikayim
disimi

iyi de haftada 1 - 1,5 kilo cok cok iyi. senin menüler cok düsük kalorili bu arada yani vücudun bitkin düsmez umarim bir süre sonra.

neyseki baklavayi hic sevmem
ama baska her türlü tatliyi gömerim normalde.

O iş bende spor yapacağız mecburi görev o. geçen bayram yiyemedim bisey benim oğlandan kalmaz bana çok yiyemem

Tabi ki dökülür canım vitamin mineral eksikliği ve protein eksikliği de saç döküyor

O nasıl bir diyetisyen 1500 'den az diyet yazan diyetisyen görmedim ben hiç. En az 800 olmalı ama o bile doğru değil. Zaten o diyette yasak olan gıdalar çıkınca aldigin kalori otomatik düşüyor sağlıklı beslenmeyle hem kilo veriliyor hem de kalıcı oluyor. Vücudun dengesini iyice bozmadan ben bu listeyi uygulaamıyorum diyet yapamıyorum deyip bırak bence sonra normal bi şekilde devam et.

kesinlikle bastan savma verilmis bir diyet, hic ihtimal vermiyorum oturup gunluk kalori hesabi yaptigini... kuzenim diyetisyen, ona dedim diyet yapayim istiyorum ne yesem ne yemesem diye listeyi o cikartti, ama kotu etkilendim cok dusuk geldi dedigimde asla kabul etmedi. beslenme duzenin cok kotuydu oncesinde vucut alisiyor dedi...

suan bir program buldum ve inceliyorum neler yemisim kac gr ne almisim diye cok kafaya taktim cunku. 1 haftadir resmen sagligimla oynamis.

iyi de haftada 1 - 1,5 kilo cok cok iyi. senin menüler cok düsük kalorili bu arada yani vücudun bitkin düsmez umarim bir süre sonra.

vucudum inanilmaz bitkin dustu zaten, 1 haftadir cenaze gibi geziyorum. 400-500 kaloriyle nasil ayakta durayim ki. 1,5 kilo verdim ama yagdan mi verdim kastan mi belli degil. vucudumdaki sislik odem hala gitmedi. yetersiz beslenmeden kas kaybediyor da olabilirim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…