- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.241
Geçmiş olsun. Zayıflama gazisi olmuşsun.Günaydın kızlar.. Dün yoğun bir gündü baş ağrısı da tutunca kötü oldu. Spor da yapamadım. Bugun kaldığım yerden devam ediyorum diye yazicaktım..
Her zaman yürüyüş yaptığım alanda düştüm. Yokuş aşağı yer minik taş mi ne dökülmüş görmedim basınca taslarla birlikte bende kaydım diz üstü düştüm.. Popo üstü düşseydim problem olmazdı..
Ya canım bir gün 400 bir gün 800 bu oynamaşar sen ara öğünlerinide yemiyosun diye mi?
Ben burada onceden yine kilo vermek icin gruba katilmistim. Prof bir doktor arkadas vardi. 800 kalori diyetini yapman gerek demisti ve israr etmisti. O kaloriden diyet yaptim ve buradan mezun oldum. Soyle bir durum var tabi ben o donem 46 kilo hedefim vardi 57-58 kilodan dusmeye calisiyordum ve boyumda 154. Yani 800 kalori benim boy kilodakine cok dokunmaz 1200 kaloride kilo aliyorum cunku. Bence diyetini 800 kaloriye cek ve o kaloride kal verirsin. Benim kuzende diyetisyen :)
800 kalori iyi ayarlandiginda ve protein agirlikli oldugunda gayet doyurucu ama tabi normalde 1500+ beslenen biriysen bi anda zor o kaloride doymak.uygulama uzerinden dun 800 kaloriye ceksem neler olabilir diye kendime ornek bir kac menu ciksrttim. aman allahim aklim sasti dondurma bile ekledim. protein, yag, seker ve karbonhidrat duzenini internetten arastirip kac olmasi gerekiyor diye ortalama bulup hazirladim dengeli oldu yani
Tabi farklı ama maksat yarışmaya katılım olsun kişi ne yapıyorsa ona göre kalori farkını alacak kârını orada görecek zaten :) herkesde malum ip yok birde ip ekstra ses yapıyor evlerdeiple normal zıplama farklı ama, ip atlamak daha yorucu
800 kalori iyi ayarlandiginda ve protein agirlikli oldugunda gayet doyurucu ama tabi normalde 1500+ beslenen biriysen bi anda zor o kaloride doymak.
Bu arada sabah hic umudum yoktu ama tartildim tam 55 kilo geldim. Harika insallah siskinlik olmaz da Cuma gunu bundan az cikarim :) hedefe son 5 kg. Sonra yeni hedef 46 yapacagim.
Kaptan benim canım herkes kaptan dediği için ekstra atmayayım kendimi öne dedim ama söylemek gerekmiş demek :) Esra bu arada adım 34 yaşındayım seninkine yakın 3.5 yaşında bir evladım varkizlar ya bisi dicem, bizim takim kaptani kimdi? ben hala toparlayamadim isimlerinizi.
pazartesi gunu kilom 67.6 di, cuma hedefim 66.6 di. gunluk paylastigim menuler spor durumu ortada, bugun tartida 67.6 yim hala. 2 gundur 100 gr bile vermemisim.
simdi de aclik kan sekerimi olctum 74 cikti. bakalim tokluk kac cikacak?
tum gun verdigi ara ogunlerin toplami 100 kalori yapmiyor. 3 ara ogunum var 1 bardak tarcinli sut, 1 galete ve bir porsiyon meyve.
uygulama uzerinden dun 800 kaloriye ceksem neler olabilir diye kendime ornek bir kac menu ciksrttim. aman allahim aklim sasti dondurma bile ekledim. protein, yag, seker ve karbonhidrat duzenini internetten arastirip kac olmasi gerekiyor diye ortalama bulup hazirladim dengeli oldu yani
Benim kaçamaktan kastım şöyle dolu bir tabak makarna ya da bir orta boy pizzaydı aslındaDünkü kaçamak muhabbeti kaçamağı getirmiş
Oooo tabiki hatta şahane ,Benim kaçamaktan kastım şöyle dolu bir tabak makarna ya da bir orta boy pizzaydı aslındaVe fakat her ne kadar hayaller fettucini alfredo olsa da sabah tartıda gördüğüm eksi kalorilerin verdiği mutluluk ve motivasyonla ben böyle devam ederim gibi geliyor. Cuma günü tartıldığımda başlangıç kilomla güncel kilom arasında -2’yi göreceğim sanırım☺ Bir haftada 2 kilo hiç de fena sayılmaz sanki ha? Bu arada herkese günaydın..
İlk 2 gün zorlandım ama pes etmeyip aynı şekilde devam edince alıştım. Dahası diyete başlamadığım dönemden daha sağlıklı, fresh ve zinde hissediyorum kendimi. Benim vücudumun ihtiyacı olan buymuş aslında, pandemi öncesi dönemimdeki sağlıklı günlerime döndüğüm için çok mutluyum ☺ Kusura bakmayın çok aktif olamıyorum bazen sayfada, ofisten eve gel yürüyüşe çık, duş al, biraz telefona bak, maillere bak, ertesi günün programı, kıyafeti vs derken uyuyuveriyorumOooo tabiki hatta şahane ,♥
Arada kendini ödüllendir bıktırma yoksa daha fazla meyilli oluyoruz sağlıksız şeylere
Günaydınnnn
Sizin boyunuz kaçtı acaba?800 kalori iyi ayarlandiginda ve protein agirlikli oldugunda gayet doyurucu ama tabi normalde 1500+ beslenen biriysen bi anda zor o kaloride doymak.
Bu arada sabah hic umudum yoktu ama tartildim tam 55 kilo geldim. Harika insallah siskinlik olmaz da Cuma gunu bundan az cikarim :) hedefe son 5 kg. Sonra yeni hedef 46 yapacagim.
Çilekeşlerin kraliçesiKız tam cumaya mezun olacaktım haftaları birleştirdilermotivasyonum bozuldu yine sınır stres artılardayım yine karadenizin hırçın dalgaları gibi bi yükselip kayaya vuruyorum bi düşüp vuruyorum bayram sonrası ne olacağı muamma kısacası bildiğin gibi aynıyım ben zayıflamaya çalışıyorum
Yok olmayacam istediğim zaman olamadım bende mezuniyeti aşağı çekeceğimÇilekeşlerin kraliçesiOo birleştiyse sen iki haftalık müthiş bi eksiyle mezun olursun işte daha süpeeer
Ay büyük geçmiş olsun canım birkaç gün ağrısı olur diz kapaklarını zorlama daha hızlı iyileşsin. Egzersiz olarak minder egzersizi yaparsın olmadı formdan düşmemek için.Günaydın kızlar.. Dün yoğun bir gündü baş ağrısı da tutunca kötü oldu. Spor da yapamadım. Bugun kaldığım yerden devam ediyorum diye yazicaktım..
Her zaman yürüyüş yaptığım alanda düştüm. Yokuş aşağı yer minik taş mi ne dökülmüş görmedim basınca taslarla birlikte bende kaydım diz üstü düştüm.. Popo üstü düşseydim problem olmazdı..
Yine azimli bir üyeHiç sorun değil ama 1. Sayfadaki kuralları okuyup uyuyor ise kabul ettiğini dönebiliir misinn aslında bu sebeple dönmedn bana diye üstünde durmuştum canımama sana daha kuraları kabul ettim lafını bile söyletemedim emin miyiz bu işten
Hiç sorun değil ama 1. Sayfadaki kuralları okuyup uyuyor ise kabul ettiğini dönebiliir misinn aslında bu sebeple dönmedn bana diye üstünde durmuştum canımama sana daha kuraları kabul ettim lafını bile söyletemedim emin miyiz bu işten
Ah canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın var mı bir sorun
Ooy çok geçmiş olsunşimdi nasılsın?
Sen bı sor en iyisi.alman gereken kaloriyi ve proteini almıyorsun kastan kaybedebilirsin
Geçmiş olsun. Zayıflama gazisi olmuşsun.dizlerin yaralanmıştır ama burkulma falan olmasın da bir süre dinlenirsin.
[/QUOTE]Tesekkur ediyorum kızlar..
Çok şükür iyiyim daha kötü de sonuçlanabilirdi. Çok agrim oldu zorla yürüdüm eve kadar neyse site içindeydim uzak değildim. Kalın tayt vardi uzerimde o yırtıldı dizimde ve ayağımda yaralar oldu.Şislikte var.
Şimdi topalliyorum malesef.Neyseki diğer dizim de altımda kalmadi yoksa şuan yuruyemezdim.
["emnis, post: 64673737, member: 880372"]
Ah canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın var mı bir sorun
Diz kapagimi bükemiyorum Jillian da yürüyüşte hayal oldu. Sadece kol ve göbek hareketkeri yapabilirim canım.Ay büyük geçmiş olsun canım birkaç gün ağrısı olur diz kapaklarını zorlama daha hızlı iyileşsin. Egzersiz olarak minder egzersizi yaparsın olmadı formdan düşmemek için.
Yine azimli bir üye
Pazartesi kilom: 56.1
Çarşamba kilom: 55.6
Yarım kilo vermişim
Gecmis olsun.Diz kapagimi bükemiyorum Jillian da yürüyüşte hayal oldu. Sadece kol ve göbek hareketkeri yapabilirim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?