Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun. Zayıflama gazisi olmuşsun. dizlerin yaralanmıştır ama burkulma falan olmasın da bir süre dinlenirsin.

kizlar ya bisi dicem, bizim takim kaptani kimdi? ben hala toparlayamadim isimlerinizi.

pazartesi gunu kilom 67.6 di, cuma hedefim 66.6 di. gunluk paylastigim menuler spor durumu ortada, bugun tartida 67.6 yim hala. 2 gundur 100 gr bile vermemisim.

simdi de aclik kan sekerimi olctum 74 cikti. bakalim tokluk kac cikacak?

Ya canım bir gün 400 bir gün 800 bu oynamaşar sen ara öğünlerinide yemiyosun diye mi?

tum gun verdigi ara ogunlerin toplami 100 kalori yapmiyor. 3 ara ogunum var 1 bardak tarcinli sut, 1 galete ve bir porsiyon meyve.

uygulama uzerinden dun 800 kaloriye ceksem neler olabilir diye kendime ornek bir kac menu ciksrttim. aman allahim aklim sasti dondurma bile ekledim. protein, yag, seker ve karbonhidrat duzenini internetten arastirip kac olmasi gerekiyor diye ortalama bulup hazirladim dengeli oldu yani

800 kalori iyi ayarlandiginda ve protein agirlikli oldugunda gayet doyurucu ama tabi normalde 1500+ beslenen biriysen bi anda zor o kaloride doymak.

Bu arada sabah hic umudum yoktu ama tartildim tam 55 kilo geldim. Harika insallah siskinlik olmaz da Cuma gunu bundan az cikarim :) hedefe son 5 kg. Sonra yeni hedef 46 yapacagim.

suan 370 kaloriyle gunu bitirebiliyosam 800 kalori benim icin yiyemeyecegim kadar cok fazla

Kaptan benim canım herkes kaptan dediği için ekstra atmayayım kendimi öne dedim ama söylemek gerekmiş demek :) Esra bu arada adım 34 yaşındayım seninkine yakın 3.5 yaşında bir evladım var
Menüler konusunda daha önce benimde diğer tüm arkadaşlarında dediği gibi senin bu tarz bir diyete ihtiyacın yok aksine küçük çocuğun var iyi beslenip hem güzel spor yapmalı hemde enerjini ona yetirmelisin yoksa olmaz :/ kilo veremeyeşinide vücudunun artık kendini korumaya almasına bağlıyorum kim olsa alır gıda girmiyor ki dikkat et canım

Dünkü kaçamak muhabbeti kaçamağı getirmiş
Benim kaçamaktan kastım şöyle dolu bir tabak makarna ya da bir orta boy pizzaydı aslında Ve fakat her ne kadar hayaller fettucini alfredo olsa da sabah tartıda gördüğüm eksi kalorilerin verdiği mutluluk ve motivasyonla ben böyle devam ederim gibi geliyor. Cuma günü tartıldığımda başlangıç kilomla güncel kilom arasında -2’yi göreceğim sanırım☺ Bir haftada 2 kilo hiç de fena sayılmaz sanki ha? Bu arada herkese günaydın..

Oooo tabiki hatta şahane ,
Arada kendini ödüllendir bıktırma yoksa daha fazla meyilli oluyoruz sağlıksız şeylere
Günaydınnnn

Oooo tabiki hatta şahane ,♥
Arada kendini ödüllendir bıktırma yoksa daha fazla meyilli oluyoruz sağlıksız şeylere
Günaydınnnn
İlk 2 gün zorlandım ama pes etmeyip aynı şekilde devam edince alıştım. Dahası diyete başlamadığım dönemden daha sağlıklı, fresh ve zinde hissediyorum kendimi. Benim vücudumun ihtiyacı olan buymuş aslında, pandemi öncesi dönemimdeki sağlıklı günlerime döndüğüm için çok mutluyum ☺ Kusura bakmayın çok aktif olamıyorum bazen sayfada, ofisten eve gel yürüyüşe çık, duş al, biraz telefona bak, maillere bak, ertesi günün programı, kıyafeti vs derken uyuyuveriyorum Ama bu gruba katıldığım için çok mutluyum beklentimin çok çok üstünde geri dönüşü oldu bana. Bu arada tamamdır arasıra belki haftada 1 öğün küçük porsiyonlar da olsa ödüllendireceğim kendimi. ♥ Desteğiniz için teşekkürler..

Sizin boyunuz kaçtı acaba?

Çilekeşlerin kraliçesi Oo birleştiyse sen iki haftalık müthiş bi eksiyle mezun olursun işte daha süpeeer

Ay büyük geçmiş olsun canım birkaç gün ağrısı olur diz kapaklarını zorlama daha hızlı iyileşsin. Egzersiz olarak minder egzersizi yaparsın olmadı formdan düşmemek için.
Yine azimli bir üye

Tabi kurallarınızı kabul ediyorum Cherry Mom . inşallah kilolar gider güzelce

Tesekkur ediyorum kızlar..
Çok şükür iyiyim daha kötü de sonuçlanabilirdi. Çok agrim oldu zorla yürüdüm eve kadar neyse site içindeydim uzak değildim. Kalın tayt vardi uzerimde o yırtıldı dizimde ve ayağımda yaralar oldu.Şislikte var.
Şimdi topalliyorum malesef.Neyseki diğer dizim de altımda kalmadi yoksa şuan yuruyemezdim.

Ah canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın var mı bir sorun
Ooy çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?

Sen bı sor en iyisi.alman gereken kaloriyi ve proteini almıyorsun kastan kaybedebilirsin
Geçmiş olsun. Zayıflama gazisi olmuşsun. dizlerin yaralanmıştır ama burkulma falan olmasın da bir süre dinlenirsin.

Son düzenleme:
[/QUOTE]
Ay nazar değdi Allah korumuş yüz üstü düşseydin yüzüne gözüne birşey gelseydi. 3-4 güne geçer inşallah balım

Diz kapagimi bükemiyorum Jillian da yürüyüşte hayal oldu. Sadece kol ve göbek hareketkeri yapabilirim canım.

Pazartesi kilom: 56.1
Çarşamba kilom: 55.6
Yarım kilo vermişim

Harika, tebrikler :) Haftalik hedef tuttu mu yoksa? Ben de sabah tartiyla bakistim, merak ediyorum ama cumayi bekleyecegim. Umarim kotu bir sonuc olmaz..
Diz kapagimi bükemiyorum Jillian da yürüyüşte hayal oldu. Sadece kol ve göbek hareketkeri yapabilirim canım.
Gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…