Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yine bı heyecanlandım görünce
Canım aslından kuzenini bu konuda uyarmak gerekir, başka insanların da sağlığıyla oynamaması için. Bilerek yaptığını düşünmek istemiyorum bile. Çalışıyor mu bı yerde?

Günaydın kızlar.. Dün yoğun bir gündü baş ağrısı da tutunca kötü oldu. Spor da yapamadım. Bugun kaldığım yerden devam ediyorum diye yazicaktım..
Her zaman yürüyüş yaptığım alanda düştüm. Yokuş aşağı yer minik taş mi ne dökülmüş görmedim basınca taslarla birlikte bende kaydım diz üstü düştüm.. Popo üstü düşseydim problem olmazdı..

Ah canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın var mı bir sorun

Yaa kusura bakmayım sakın
İşyerinde aralarda bakabildim gördüklerime yazmak istedim :) arada kaçanlar olmuş demek :)
Hiç sorun değil ama 1. Sayfadaki kuralları okuyup uyuyor ise kabul ettiğini dönebiliir misinn aslında bu sebeple dönmedn bana diye üstünde durmuştum canım ama sana daha kuraları kabul ettim lafını bile söyletemedim emin miyiz bu işten

Neden bayramda ne olacak ki ihtiyaç mı hasıl olur diyorsun
Bizim evde kalsam bayram boyu sorun olmaz annem ayranaşı çorbası yapar buz gibi yanında da et Kavurma ve azcık yufka mükemmel hem proteinden zarar gelir mi şaka bir yana tatlı yemem bayramda ama et türevine hayır diyemem

gunaydin

evet calisiyor, ayrica online diyetisyenlik te veriyor. bayramda yuzyuze gorusme imkanimiz olursa hazirladigim listeleri gostermeyi dusunuyorum ona, acaba bu kadar dusuk kalorili oldugunun farkinda degil mi?

esim de gunlerdir ayni seyi soyluyor, bu kiz bunun okulunu okumus bilmiyor mu bunlari diye sinirli cok. kafam allak bullak oldu benim de....

Ya canım bir gün 400 bir gün 800 bu oynamaşar sen ara öğünlerinide yemiyosun diye mi?

Ben burada onceden yine kilo vermek icin gruba katilmistim. Prof bir doktor arkadas vardi. 800 kalori diyetini yapman gerek demisti ve israr etmisti. O kaloriden diyet yaptim ve buradan mezun oldum. Soyle bir durum var tabi ben o donem 46 kilo hedefim vardi 57-58 kilodan dusmeye calisiyordum ve boyumda 154. Yani 800 kalori benim boy kilodakine cok dokunmaz 1200 kaloride kilo aliyorum cunku. Bence diyetini 800 kaloriye cek ve o kaloride kal verirsin. Benim kuzende diyetisyen :)

Ooy çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?
Sen bı sor en iyisi.alman gereken kaloriyi ve proteini almıyorsun kastan kaybedebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…