- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.221
Yine bı heyecanlandım görünce24-31 Temmuz Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom ☑ ☑ ☑ ☑
@Cagrihilal1 ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
@balpamuk☑ ☑
S Suskunhanim ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
0zlem ☑ ☑ ☑ ☑
@pacman ☑☑ ☑
@fancynancy ☑ ☑☑
Calypso95 ☑ ☑ ☑
O Ozgenurrrr ☑☑ ☑
@Sibal57 ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
@SaskinAnne ☑☑ ☑ ☑
@Asya2600 ☑☑ ☑
@cgdmk ☑
U UmutluBen ☑ ☑ ☑ ☑☑
@birsevgi ☑
@Morseveranne35☑
Amor-a ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
mavimli ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
@redsonja87 ☑ ☑ ☑ ☑
kirmizigitar ☑ ☑ ☑
@ayvacicegi ☑ ☑
inciitanesi ☑☑
Canım aslından kuzenini bu konuda uyarmak gerekir, başka insanların da sağlığıyla oynamaması için. Bilerek yaptığını düşünmek istemiyorum bile. Çalışıyor mu bı yerde?aaaaaaa sac dokulmesi..... hayatimda sacimin dokuldugunu bilmem 1 haftadir esim bile fark etti "senin saclarina noldu ya avuc avuc topluyosun kafani koydugun yerden" dedi. bende sac kremi sampuana filan bagladim alakasi olabilir mi?
evet bayrami tatili filan bahane edebilirim, sonrasinda onunla devam etmem zaten hatta kimseyle devam etmem kendim kurarim bir duzen iyisi mi.... ay cok tesekkur ederim bende burda kara kara dusunuyorum ne yapsam diyecok mantikli bu dedigin. neyse 2 gun sonra bayram zaten bayram icin konusurum iki gun daha sikayim
disimi
Farmaside var galibaBen hiç kullanmadım marka bilmiyorum ama eczaneden alıyorlardı sanırım. Hatta trenyoldan alan da vardı.
Günaydın herkese
Bugün günlerden zıp zıp yarışı. Unutmayın
Günaydın kizlar
GünaydınnnnGünaydın kızlaaar
Ah canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın var mı bir sorunGünaydın kızlar.. Dün yoğun bir gündü baş ağrısı da tutunca kötü oldu. Spor da yapamadım. Bugun kaldığım yerden devam ediyorum diye yazicaktım..
Her zaman yürüyüş yaptığım alanda düştüm. Yokuş aşağı yer minik taş mi ne dökülmüş görmedim basınca taslarla birlikte bende kaydım diz üstü düştüm.. Popo üstü düşseydim problem olmazdı..
Şimdi baktım tekrar pazar ve pazartesi varmış ekledim canımben yürüyüs yapiyorum ama
Hiç sorun değil ama 1. Sayfadaki kuralları okuyup uyuyor ise kabul ettiğini dönebiliir misinn aslında bu sebeple dönmedn bana diye üstünde durmuştum canımYaa kusura bakmayım sakın
İşyerinde aralarda bakabildim gördüklerime yazmak istedim :) arada kaçanlar olmuş demek :)
Bizim evde kalsam bayram boyu sorun olmaz annem ayranaşı çorbası yapar buz gibi yanında da et Kavurma ve azcık yufka mükemmel hem proteinden zarar gelir miNeden bayramda ne olacak ki ihtiyaç mı hasıl olur diyorsun
gunaydinYine bı heyecanlandım görünce
Canım aslından kuzenini bu konuda uyarmak gerekir, başka insanların da sağlığıyla oynamaması için. Bilerek yaptığını düşünmek istemiyorum bile. Çalışıyor mu bı yerde?
Şimdi baktım tekrar pazar ve pazartesi varmış ekledim canım 🖐
o nasil oluyorGünaydın herkese
Bugün günlerden zıp zıp yarışı. Unutmayın
İp Atlama cnm ama ipin yoksa da her türlü zıplama da sayılıyor. En çok sayıyı yapan kazanıyor.o nasil oluyor
Ya canım bir gün 400 bir gün 800 bu oynamaşar sen ara öğünlerinide yemiyosun diye mi?bugun 8. gunum bitti
1. gun:497 kalori
2. gun:619 kalori
3. gun:379 kalori
4. gun:495 kalori
5. gun:476 kalori
6. gun:373 kalori
(buraya kdar -1500 gr)
7. gun:725 kalori
8. gun:449 kalori
sinirlerim bozuldu, online diyet hizmeti veren bir siyetisyenle gorustum. dedim benim durum boyle boyle, dogru mudur yanlis midir ben tereddut ettim.
soyledigi aynen su:
gunluk minimum 800 kalori olmali, altina dustugunuzde metabolizma bozulur, umarim uzun zamandir yapmiyorsunuz. eski yeme duzeninize donun, en azindan iskence cekmemis olursunuz. yasakli gidalari listenizden cikartsakz bile yeterli olur.
simdi, kafam iyice bozuldu, canim sikildi, diyetisyen kuzenim olunca,"senin diyet sistemini saglikli bulmuyorum o yuzden vazgectim" demenin karsi tarafi kirmadan bozmadan uzmeden nasil baska bir seklini bulabilirim?
Ben burada onceden yine kilo vermek icin gruba katilmistim. Prof bir doktor arkadas vardi. 800 kalori diyetini yapman gerek demisti ve israr etmisti. O kaloriden diyet yaptim ve buradan mezun oldum. Soyle bir durum var tabi ben o donem 46 kilo hedefim vardi 57-58 kilodan dusmeye calisiyordum ve boyumda 154. Yani 800 kalori benim boy kilodakine cok dokunmaz 1200 kaloride kilo aliyorum cunku. Bence diyetini 800 kaloriye cek ve o kaloride kal verirsin. Benim kuzende diyetisyen :)bugun 8. gunum bitti
1. gun:497 kalori
2. gun:619 kalori
3. gun:379 kalori
4. gun:495 kalori
5. gun:476 kalori
6. gun:373 kalori
(buraya kdar -1500 gr)
7. gun:725 kalori
8. gun:449 kalori
sinirlerim bozuldu, online diyet hizmeti veren bir siyetisyenle gorustum. dedim benim durum boyle boyle, dogru mudur yanlis midir ben tereddut ettim.
soyledigi aynen su:
gunluk minimum 800 kalori olmali, altina dustugunuzde metabolizma bozulur, umarim uzun zamandir yapmiyorsunuz. eski yeme duzeninize donun, en azindan iskence cekmemis olursunuz. yasakli gidalari listenizden cikartsakz bile yeterli olur.
simdi, kafam iyice bozuldu, canim sikildi, diyetisyen kuzenim olunca,"senin diyet sistemini saglikli bulmuyorum o yuzden vazgectim" demenin karsi tarafi kirmadan bozmadan uzmeden nasil baska bir seklini bulabilirim?
iple normal zıplama farklı ama, ip atlamak daha yorucuİp Atlama cnm ama ipin yoksa da her türlü zıplama da sayılıyor. En çok sayıyı yapan kazanıyor.
Her ikisi de sayılıyor. Hangisini yapmak isterseniple normal zıplama farklı ama, ip atlamak daha yorucu
Ooy çok geçmiş olsunGünaydın kızlar.. Dün yoğun bir gündü baş ağrısı da tutunca kötü oldu. Spor da yapamadım. Bugun kaldığım yerden devam ediyorum diye yazicaktım..
Her zaman yürüyüş yaptığım alanda düştüm. Yokuş aşağı yer minik taş mi ne dökülmüş görmedim basınca taslarla birlikte bende kaydım diz üstü düştüm.. Popo üstü düşseydim problem olmazdı..
Sen bı sor en iyisi.alman gereken kaloriyi ve proteini almıyorsun kastan kaybedebilirsingunaydin
evet calisiyor, ayrica online diyetisyenlik te veriyor. bayramda yuzyuze gorusme imkanimiz olursa hazirladigim listeleri gostermeyi dusunuyorum ona, acaba bu kadar dusuk kalorili oldugunun farkinda degil mi?
esim de gunlerdir ayni seyi soyluyor, bu kiz bunun okulunu okumus bilmiyor mu bunlari diye sinirli cok. kafam allak bullak oldu benim de....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?