- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.841
Maske sayesinde hafif atlatıyor kesinlikleÇok şükür
Amin canım aminTeşekkür ediyorum
Babamindanegatif ❤ kimse yaşamasın inşaallah tecrübeler de bizde kalsın boşver çok zor oluyor inan böylece unutulsun kimsenin başına gelmesin
İyileşiyor olmasına çok sevindim Allah korusun hepimiziEşimde var canım ama belirtiler üzerinden 12 gün test üzerinden 5 gün geçti.
Ilaci bitti şimdi iyi gibi
Evet kesinlikleEşinde var maalesef
Aynı evde çocuğu babasından uzak tutmak büyük sıkıntı bu durumda
Evet sıkıntı orda işte bıraktıktan sonra birbirinin yerine geçiyorAma zeytinde 3 4 tanede duruyoruz çekirdekte durum hiçte öyle olmuyor
1 saat tempolu yürüyüş veya 250 zıplamapisi yedim Allah affetsintam 5 tane,
250 zıplamaKaçamak 100 gr malum tatlıdan
500 zıplama2 dilim tatli
250 zıplama1 dilim baklava
Eeee hocaaamm sen daha iyi bilirsin o kadar protein seni kabız yaptıKızlar o kadar şişkinim ki 1haftadır kabızlıkta uğraşıyorum dün regl olmam lazımdı olmadım bi de her gün et yiyoruz bayram sonrası çorbayla beslenicem galiba ahahaha
Tamamdır bugün yapacağım zıplamamıGELSİNNN CEZALARRR
gün içinde yapıp dönüş yapmanızı bekliyorum kızlarrrrrr
1 saat tempolu yürüyüş veya 250 zıplama
250 zıplama
500 zıplama
250 zıplama
redsonja87
Tatlı ve kurabiyeler için 500 zıplama
Kendimede 1 kalburabastı için 250 zıp yazdım
Evet ya bugün yine var bakalım bugün nasıl geçecekEeee hocaaamm sen daha iyi bilirsin o kadar protein seni kabız yaptı
Yok yok pes etmeyeceğim kaptanım merak etmeyin.Cumaya kadar pes etmezsen bir anda gidecek o paccim rahat ol sen
insafsi 500 nedir:)GELSİNNN CEZALARRR
250 zıplama
500 zıplama
250 zıplama
redsonja87
Kızlar artık hevesimizi aldık diye düşünüyorum tatlılarla vedalaşalım lütfen yarın kontrol tartısı var yüzdeler zaten cuma günü 2 ye bölünecek o yüzdn bugünden itibaren süper menüler bekliyorum
sevindirik oldum resmen dogru soyluyorsun. sen tam bana göre badisin aslindaAyy ben varım yaaa. ben sana yetrim kilomuz aynı sayılır boyumuzda aynı sayılrı yasımızda oyle. Bıtıs hedefımızde aynı :) daha nolsun
senin diyetisyeni tuttum ben. listelerin de güzel bana göreTunaydinlarrr herkeseee
EceZ canimmm dun yediklerimden sonra bugun -200
Demek ki "liste dahilindekiler" arti getirmemis
Evde yapmıyorum maalesef ama kührer marka kullanıyorum deneyimlerime göre en beğendiğim. Her elma sirkesi aynı değil tabi. Ben 10 yıldır elma sirkesi kullanırım çok faydasını gördüm.Ooooo süpersinnnn
Elma sirkesii ile bizim takımda da çok zayıflayan oldu doğal elma sirkesi değil mi canım diğerleri aşırı tuzlu ödem yapıyor aksine
Bi tepsiyi yersen onun cezasını zıplarken erirsin zatenhic te hevesimi alamadim epi topu iki parca tatli yemistim onun icin de 500 zip cezasi aldim cezayi yaptim kan ter icinde kalip simdi tepsiyi goturesim var
Süpersin bozmadan devam yarın sabah kontrol tartısı var güzel bir rakam bekliyoruz :)sabah aç karnına elma sirkeli ılık suyumu içip yarım saat plates yaptım, kahvaltıda olması gerektiği gibi oldu, gruptan aldığım motivasyon sayesinde
Çare kayısılı formda valla ben tüketiyorum wc sorunum kalmadı protein kombo yapmama rağmenKızlar o kadar şişkinim ki 1haftadır kabızlıkta uğraşıyorum dün regl olmam lazımdı olmadım bi de her gün et yiyoruz bayram sonrası çorbayla beslenicem galiba ahahaha
Yedin mi hilal cezayı oooh sefam olsunGELSİNNN CEZALARRR
250 zıplama
500 zıplama
250 zıplama
redsonja87
Yarın Sabah elimde sopa ile hazır kıta bekleyeceğim tartı sonuçları içinKızlar artık hevesimizi aldık diye düşünüyorum tatlılarla vedalaşalım lütfen yarın kontrol tartısı var yüzdeler zaten cuma günü 2 ye bölünecek o yüzdn bugünden itibaren süper menüler bekliyorum ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?