Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

GELSİNNN CEZALARRR

gün içinde yapıp dönüş yapmanızı bekliyorum kızlarrrrrr

pisi yedim Allah affetsin tam 5 tane,
1 saat tempolu yürüyüş veya 250 zıplama
Kaçamak 100 gr malum tatlıdan
250 zıplama
500 zıplama
250 zıplama

redsonja87
Tatlı ve kurabiyeler için 500 zıplama

Kendimede 1 kalburabastı için 250 zıp yazdım

Tamamdır bugün yapacağım zıplamamı
Eeee hocaaamm sen daha iyi bilirsin o kadar protein seni kabız yaptı
Evet ya bugün yine var bakalım bugün nasıl geçecek ama normalde kurbanda ishal olurdum ben işte bu kez öyle olmadı

hic te hevesimi alamadim epi topu iki parca tatli yemistim onun icin de 500 zip cezasi aldim cezayi yaptim kan ter icinde kalip simdi tepsiyi goturesim var

Ooooo süpersinnnn
Elma sirkesii ile bizim takımda da çok zayıflayan oldu doğal elma sirkesi değil mi canım diğerleri aşırı tuzlu ödem yapıyor aksine
Evde yapmıyorum maalesef ama kührer marka kullanıyorum deneyimlerime göre en beğendiğim. Her elma sirkesi aynı değil tabi. Ben 10 yıldır elma sirkesi kullanırım çok faydasını gördüm.

sabah aç karnına elma sirkeli ılık suyumu içip yarım saat plates yaptım, kahvaltıda olması gerektiği gibi oldu, gruptan aldığım motivasyon sayesinde
Süpersin bozmadan devam yarın sabah kontrol tartısı var güzel bir rakam bekliyoruz :)
Kızlar o kadar şişkinim ki 1haftadır kabızlıkta uğraşıyorum dün regl olmam lazımdı olmadım bi de her gün et yiyoruz bayram sonrası çorbayla beslenicem galiba ahahaha
Çare kayısılı formda valla ben tüketiyorum wc sorunum kalmadı protein kombo yapmama rağmen
Yedin mi hilal cezayı oooh sefam olsun C Cagrihilal1
Yarın Sabah elimde sopa ile hazır kıta bekleyeceğim tartı sonuçları için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…