- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #36.701
canım anlatsan durumunu
evleneceğini, bu yüzden kilo vermek istediğini, kendisini de çok sevdiğini ama bu şekilde davranmasının seni zor durumda bıraktığını falan, heralde anlayış gösterir diye tahmin ediyorum
hiç anlamıyorum bu yemek konusunda bu kadar ısrarcı olan insanları
sevmiyorum da zaten
ben yiyeceksem senin ısrarına gerek yok dimi, aklım var fikrim var, önüme koymuşsun, ister hepsini yerim ister yarısını, canım istemiyosa da hiçbirini, nedir bu kadar ısrar kıyamet anlamadım gitti walla
kızlar bu arada herkese merhabalar, ben şu ara bi iştah sorunu yaşıyorum, motivasyonum bozuldu yaf(((
tekrar toparlanmam lazım en kısa zamanda
hımm mezun oldum diye havalara girme de....
şaka bir yana arada oluyor, şimdi verdiğin kiloları geri almama zamanı. bir gün kaçırsan öbür gün dengeleyerek yapılabilir bu da. sıkma kendini, fazla da rahatlatma
ahh burçakcım aynı şeyleri bende düşünüyorum defalarcada konuştum gerçekten çok iyi birisi ben hayır dediğimde kırılıyor bense tüm iyi niyetim ve yumuşak yüzümle olduğu gibi anlattım durumu geçen yaz çk güzel kilo veridğimi ama bunun kendisi tarafından sabote edildiğini kibar bir dille anlattım ama kırılıyor yinedeşimdiyse her gün evine gitme durumum çıktı ortaya gittiğimde kapıdan göndermiyor napıcam bilmiyorum . benimse tüm motivasyonum bozuluyor böyle olunca
yok kız havalara girmedim :))
ama oluyomuş böyle, kilo verdiğin zaman vücut tekrar eski haline dönmek için zorluyomuş kendini
o yüzden benim de buna engel olmam lazım tabikü
canım o zaman biraz sert olacaksın ve anlatacaksın, böyle yapmaya devam ederse evine gelmeyeceğini onu kırmadan ama biraz daha sert bi şekilde anlatabilirsen heralde anlar
bence bu kadar iyi bi insan karşısındakini de bu kadar zor bi duruma sokmamalı dimi ama?
canım anlatsan durumunu
evleneceğini, bu yüzden kilo vermek istediğini, kendisini de çok sevdiğini ama bu şekilde davranmasının seni zor durumda bıraktığını falan, heralde anlayış gösterir diye tahmin ediyorum
hiç anlamıyorum bu yemek konusunda bu kadar ısrarcı olan insanları
sevmiyorum da zaten
ben yiyeceksem senin ısrarına gerek yok dimi, aklım var fikrim var, önüme koymuşsun, ister hepsini yerim ister yarısını, canım istemiyosa da hiçbirini, nedir bu kadar ısrar kıyamet anlamadım gitti walla
kızlar bu arada herkese merhabalar, ben şu ara bi iştah sorunu yaşıyorum, motivasyonum bozuldu yaf(((
tekrar toparlanmam lazım en kısa zamanda
taydincim hoşgeldin yoldan gelmişsin kendi derdime daldım unuttum sizlerin yediklerinize içtiklerinize yorum yazmayı . bizede gül suyu getirseydin ıspartadan bu arada neredesin sen hangi şehirde .
Diyet yapmak için hiç acale etme neticede annesin.Anneler kilolu olur.Ben kendimi öyle teselli ederek kızım 6 yaşına geldiğinde kilolarımın farkına vardım ve zayıflamıştım.
burçakcım hala toplanamadınmı yoksa ?bak benim dünüm çok iyi geçti.darısı begünün başına
ben istanbuldayım canım. istediğiniz gül suyu olsun. yine gidicem alır yollarım noolcak:)
derde dalacağına bizle ilgilen, o kadından uzak dur. merak ettim kendisi zayıf mı bu hatunun. yok şişkoysa bizim gibi o seni yeme konusunda gaza getireceğine sen onu zayıflama konusunda gaza getirmeye çalış. ya da ne biliyim dottora gittim şeker çıktı bende, bunların hepsi yasak bana, bak ölürüm nefesimi tutarım de. o sana kırılana kadar sen ona kırıl, üste çıkmaya çalış...
bunları sırayla dene, olmadı başka taktik düşünürüz
bu arada kızlar bgn neler yedim şu ana kadar yazayım
sbh uyanınca:
1 yeşil elma
kahvaltı:
bir kk peynir+ yarım kk tulum pey.
1 yeşil zey.+1 siyah zey.
1 rafadan yumurta
1 tk tahin pekmez
1 d. kepek ek.
ara:
yarım kase meyveli yoğurt
ara:
1 kupa ıhlamur
bir parmak kadar cevizli sucuk
kahvaltıyı abartmışım birazcık öğlen yemeği yiyemedim o yüzden henüz
biraz geç oluck artık napalım
akşama yine acıkmamış olucm bu durumda
o zaman akşm yemeğini hafif tutucaz napalım...
birsüre uzak duramayacım ondan aslında seviniyordum yeni bebeği oldu bir aylık ve ne güzel bebeğiyle çıkamayacak dolayısıylada yapıp getiremeyecek pastalar tatlılar diye . onun kilo problemi yok yesede kilo almıyor şimdide bebeği emzirdiği için yedikleri kilo yapmıyor ama olan bana oluyor bu dediklerini söyledim hemde neleri denedim tansiyonum çıktı şekerim çıktı kalbim fazla attı taşikardi oldum, öldüm gittim yok anlatamıyorum ve gerçekten iyi niyetinden eli açıklığından yapıyor biliyorum ama hadi bir iki kez oldu ama bugün baktım ki hergüne hazırlık yapıyor meğer. zaten gelinlik bulamayacaksın diye depresyona sokuyorlar beni böyle oluncada ben tüm ümidimi yitiriyorum . yok yok artık kesin bir dille konuşacağım yapma etme ablacım dostmusun düşmanmısın diyeceğim
canım zaten dağıtmıştım bide üstüne regl oldum pazar günü, o da tüy dikti yani resmen
dün yediklerimi ne siz sorun ne de ben söleyim, hiç bir zevk tat almadan saçma sapan şeyler yedim çünkü ama bugünden itibaren, heeeeeeeeeeeyttttttttttt yeter gari dedim ve başlıyorum, akşam spor yapıcam
bugün buraya spor yaptım diye yazmazsam yarın kimse benle konuşmasın tamam mı?
Benim cezamda bu olsun
bu arada kızlar bgn neler yedim şu ana kadar yazayım
sbh uyanınca:
1 yeşil elma
kahvaltı:
Bir kk peynir+ yarım kk tulum pey.
1 yeşil zey.+1 siyah zey.
1 rafadan yumurta
1 tk tahin pekmez
1 d. Kepek ek.
Ara:
Yarım kase meyveli yoğurt
ara:
1 kupa ıhlamur
bir parmak kadar cevizli sucuk
kahvaltıyı abartmışım birazcık öğlen yemeği yiyemedim o yüzden henüz
Biraz geç oluck artık napalım
akşama yine acıkmamış olucm bu durumda
o zaman akşm yemeğini hafif tutucaz napalım...
birsüre uzak duramayacım ondan aslında seviniyordum yeni bebeği oldu bir aylık ve ne güzel bebeğiyle çıkamayacak dolayısıylada yapıp getiremeyecek pastalar tatlılar diye . Onun kilo problemi yok yesede kilo almıyor şimdide bebeği emzirdiği için yedikleri kilo yapmıyor ama olan bana oluyor bu dediklerini söyledim hemde neleri denedim tansiyonum çıktı şekerim çıktı kalbim fazla attı taşikardi oldum, öldüm gittim yok anlatamıyorum ve gerçekten iyi niyetinden eli açıklığından yapıyor biliyorum ama hadi bir iki kez oldu ama bugün baktım ki hergüne hazırlık yapıyor meğer. Zaten gelinlik bulamayacaksın diye depresyona sokuyorlar beni böyle oluncada ben tüm ümidimi yitiriyorum . Yok yok artık kesin bir dille konuşacağım yapma etme ablacım dostmusun düşmanmısın diyeceğim
canım zaten dağıtmıştım bide üstüne regl oldum pazar günü, o da tüy dikti yani resmen
dün yediklerimi ne siz sorun ne de ben söleyim, hiç bir zevk tat almadan saçma sapan şeyler yedim çünkü ama bugünden itibaren, heeeeeeeeeeeyttttttttttt yeter gari dedim ve başlıyorum, akşam spor yapıcam
bugün buraya spor yaptım diye yazmazsam yarın kimse benle konuşmasın tamam mı?
benim cezamda bu olsun
neyse yakın zamanda toparlanman dileğiyle o zaman sana burçakcım.ayrıca sen iste şekerim bi yazma bak ben sana neler yapıcam
aralar fazla olmuş canikom sende biliyosun zaten.ama böyle olunca öğün atlama çok azda olsa ye bişiyle ama az ye ki telafisi olsun
sen 90 dan bu ablayı.gelinlik bulamıyorum böle gidersem de.azcık zayıflamam lazım bana diet mönüler hazırla de bari gittiğinde yine orda ye ama sana salata falan yapsın bari.bi taşla 2 kuş vurmuş olursun hem onu kırmadan yersin hem diyet şeyler yemiş olursun
aralar fazla olmuş canikom sende biliyosun zaten.ama böyle olunca öğün atlama çok azda olsa ye bişiyle ama az ye ki telafisi olsun
evet öyle oldu azcık:S öğle yemeğini hafif tutucaz artık napalım.Scanım bence kahvaltın çok güzel olmuş, ben tarz kahvaltıda 2 dilim ekmek bile yiyorum bazen
o yüzden sıkma canını ve daha geç olmadan öğle yemeğini ye
sadece o ikinci ara fazla omuş bence
canım benim nasıl konuşmayız seninle hem sen yaparsın spor bende başladım dün akşam 30 dk yürüyorum bu akşam daha fazla yürüyeceğim . yediklerimi dengeleyemesemde yürüyüş yapmak içimi rahatlatıyor .
ahh begümcüm hepsini denedim daha önce kendisi iş yerine geliyordu gelirkende yapar getirirdi tokum yeni yedim diyetteyim şişim demediğim şey kalmadı bunları söyleyincede kırılıyor çok iyi birisi kırılmasınıda istemiyorum ben sabah güzel yapıyorum sağlıklı kahvaltımı akşam iştahımı bastırma sorunum var onu çözücem , bir kaç gündürde bu durum çıktı bir çare bulmalıyım canım .
ahh burçakcım aynı şeyleri bende düşünüyorum defalarcada konuştum gerçekten çok iyi birisi ben hayır dediğimde kırılıyor bense tüm iyi niyetim ve yumuşak yüzümle olduğu gibi anlattım durumu geçen yaz çk güzel kilo veridğimi ama bunun kendisi tarafından sabote edildiğini kibar bir dille anlattım ama kırılıyor yinedeşimdiyse her gün evine gitme durumum çıktı ortaya gittiğimde kapıdan göndermiyor napıcam bilmiyorum . benimse tüm motivasyonum bozuluyor böyle olunca
öyle oldu malesef,geç kahvaltı yapınca böyle oluyo düzensz gdiyo
şimdi çorba içicem öğle yemeği olarak bir dilim kepek ekmeğiyle. akşam yemeğinden sonra bir ara öğün daha yapıcam başka yapmıcm( 1 bardak süt içicem)
nasıl olur sizce?
evet öyle oldu azcık:S öğle yemeğini hafif tutucaz artık napalım.S
TEŞEKKÜRLER KIZLAR YORUMLARINIZ İÇİN..
canım sırf başlamamı sağlamak için bu önerim, başlasam gerisini getiricem kendimi biliyorum çünkü, yapmadan duramam o zaman :)))))))
sen de çok iyi yapmışsın, spor beslenmeyi de düzenliyor, tok tutuyo insanı
ama yarım saat az, zaten 25 dkdan sonra vücut yağ yakmaya başlıyo, diyetisyen bana en az 45 dk en fazla 1 saat demişti ve haftada 3 kez yeter demişti ama sen 4 kez falan yapmalısın bence hatta 5 bile olabilir ama yediklerini biraz artırmalısın 5 kez yaparsan, kasların erimesin sonra , yediklerin yaptığın spora göre az gelirse kas kaybı yaşarsın çünkü
canım sırf başlamamı sağlamak için bu önerim, başlasam gerisini getiricem kendimi biliyorum çünkü, yapmadan duramam o zaman :)))))))
sen de çok iyi yapmışsın, spor beslenmeyi de düzenliyor, tok tutuyo insanı
ama yarım saat az, zaten 25 dkdan sonra vücut yağ yakmaya başlıyo, diyetisyen bana en az 45 dk en fazla 1 saat demişti ve haftada 3 kez yeter demişti ama sen 4 kez falan yapmalısın bence hatta 5 bile olabilir ama yediklerini biraz artırmalısın 5 kez yaparsan, kasların erimesin sonra , yediklerin yaptığın spora göre az gelirse kas kaybı yaşarsın çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?