Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

işte o kilolu olmadığı için yedirdiklerinin banada kilo yapmayacağını düşünüyor yediklerim kilo yapmıyor bebişe gidiyor süt olarak diye seviniyor birde ama benim süt verecek bir bebişim olmadığı için basene göbüşe ve bilimum yerlere yağ olarak iniyor o öğle arası ikramlar malesef .

yarında aynı uygulamayla karşılaşırsam artık kesin bir dille reddedicem

kızlar ben çıkıyorum, herkese iyi akşamlar
sizleri öpüyorumm, byeeeeeeeee

iyi akşamlar tatlım.kaçamaksız akşamlar diliyorum

ferihancım sende bu gece güzelce düşün taşın yarın o handenfiye söyliceklerinle ilgili

gülsümcümü bugün pek göremedim burda

bide elifimi özledim ben ya dönsün artık valla

bende çıkıyorum kızlar.herkese iyi akşamlar diliyorum.

taydın senide unuttum sanma heee :))
bugün konuştuk unutmadım.:))

Son düzenleme:

yurumeyı bırakma sakın cıdden cooook faydasını goruyorum yurumedıgımde kılo veremıyorum

senınde mı boyle bır derdın var benımde annem ne yazıkkı kurtulamazsın canım moralını bozmak gıbı olmasında ne desen ıslemıyo kendılerı boyle olmadıgı ıçıın anlamıyorlar yada anlamak ıstemıyorlar

cevızlı sucuk dısında ıyı bence

doktorumun tavsıyesını sanada tavsıye edeyımne cumle ama dısarda oldugunda kıymadan yapılan yıyecekler yerıne et tuket demıstı yagını ayırabılırsın ama kıymanın ıcındekını ayıramazsın bırde dısarda kıymaların ıçınde kıymadaan cok baska seyler oluyor demıstı

bende acmaya pogcaya hıç dayanamıyorum ama artık yememeye calısıyorum bırde hazır meyve suyunda cok seker var 1 bardagı 4 dılım ekmek demek

aksam sebzede yeseydın daha ıyı olurdu bence

alkış

bu arada arkadaşlar sırf bunu sormak için girdim nete..

bu ayran detoksu hakkında ayrıntılı bilgisi olan var mı? ben de araştırıcam şimdi de.. bu detoksu duyduğumda her ayın son iki günü yapmaya karar verdim.. ayda bir kere yapılabiliyor.. neyse..

bu detoksta ayranın içine haşlanmış mercimek nohut ve bulgur konuyor.. miktar olarak da 4 kaşık diyor..

şimdi bu 4 kaşık pişmiş hali mi pişmemiş hali mi acep? yani diğerleri neyse de bulgur da baya bi fark ediyor..

bilgisi olan varsa ben de bakıcam şimdi siteye biraz

.

selamlar kızlar :92:
acaba takımınızda yer varmı ?
10 gündür diyetteyim bende zayıflamak isteyenlerin paylaşım alanına yazıyorum ama takımlardan birinede girmek istiyorum
katılabilirsin canım kurallar gereği 15 günlük deneme sürecinde olacaksın takım listesine girip girmemeni belirleyen en önemli sebep bol bol paylaşım yapman olacaktır her gün neler yediğini yazıp yazılanlarada youm yapıyoruz bu şekilde hem kendi hatalarımızın farkına varıyoruz hemde arkadaşımızı uyarmış oluyoruz kilo bildirimleri cuma gnü saat 10 a kadar yapılıyor bunu unutmayın lütfen ve 2 gün üstüste mazeretsiz olarak takıma uğramayan üye diskalifiye olur tekrar hoşgeldin canım sende bize kendini tanıtırsan seviniriz ben takım kaptanı gülsüm..
ben sorduma slında ama burya yazmayı unutmuşum
günaydın begümcüm afiyet olsun canım
afiyet olsun canım bende patlıcanlar çok olmamışmı diyecektimki küçük olduklarını okudum
hoşgeldin burcucum kurallarımızı yukarda yazmıştım aynısı geçerli canım tekrar hoşgedin
ne iltifatlar ay ayy havaya girdim afiyet olsun pınarcım :)
afiyet olsun canım
canım bende yapmak istiyorum ama mersinin havası çok nemli o yüzden kurumuyo banada anaannem yapıyor köyde sağolsun :)
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?

Pazartesi en zor günüm, eve gelince de işlerim vardı 9 gibi uyudum kaldım. Bugün geçmişi okuyup takip edicem. Akşama görüşmek üzere
meraba gülhancım görüşürüz canım :)
evet canım bende ders çalışırken hep bişeyler yemek istiyorum :)) canım kabızlık için yatmadan önce bir elme yiyebilirsin bunu burçaktan öğrendim test edilmiş oaylanmıştır
öğle yemeğim
zeytinyağlı enginar

ara
elma + yeşilçay

akşam
ızgara tavuk + brokoli

ara
yeşilçay
afiyet olsun canım
herkes yamış bende onlara katılıyorum pınarcım
sadece günün 20 saati uyumak istiyorum çok şey mi istiyorum
asla çok değil asla haksızlık yapılıyor bize bence
burçakcım dikkat et mezun ettik derken tekrar girecen listeye bu gidişle

evet begümcüm bugün çarşıya gittik görümcemle bol bol gezdik :)) yeni pardesü ve ayakkabı aldım kendime çok sevindim tam istediğim gibi bir pardesü buldum resmini öekince burdan gösteririm sizde yada face ye koyarım bakarısınız :) ben çok beğendim :)

herkese iyi akşamlar hatunlar bende mönümü yazayım bugün çok yürüdüm ayaklarım hala ağrıyor :) ama ben mutlu oluyorum yürüyünce ağrılardan bile mutlu oluyorum yürüdükçe zayıfladığımı hissediyorum

sabah
1 dilim ekmek
1 k k peynir
3 lokma yumurta
şekersiz çay

öğlen
1 küçük börek
yarım poaça
şekersiz çay ( dışardaydım o yüzden böyle oldu )

akşam
1 kase cacık
1 dilim ekmek
7 tanede yaprak sarma yedim 8 de olabilir düz 10 da diyebiiriz yani

hımm... dottorunun tavsiyesi derhal tarafımdan değerlendirilmeye alınmıştır cicim. gerçi kendimi adana değil köfte yemiş saymalıyım sanırım. çünkü ne pilavını yedim ne pideyi. yalnızca lavaştan bir parça aldım.

hepinize iyi akşamlar kızlaaarr,

akşam yemeğimi yedim geldim. hemmen yazıyorum.

mercimek çorbası
2 çorba kaşığı etsiz kuru fasulye
4 dilim sucuk ( canım deli gibi et istedi, etler buzlukta olduğu için nefsimi ancak bununla körleyebildim)
2 çatal bakla
salata

yemekten sonra türk kahvesi bu sefer az şekerli

birazdan stepper ( ayrı kaldık 2 gündür cicim stepperım ve minik dumble larımla )

afiyet olsun arkadaşım :) şifa olsun :)

Ablacım şöyle güzel diyetlik şeyler yap bende arkadaşlara anlatayım dee.O gazla sana yapmak için diyet yemekleri öğrenir...Yada kesinlikle içeri girme..

Öğlen: Maalesef dükkanda yiyecek birşey bulmak imkansız düşündüm düşündüm ve artık açlığa dayanamayınca yarım ekmek tavuk döner yedim.Sonradan koşturdum ama
Akşam yemeğim: 1 kase tavuksuyunda şehriye çorbası, az tavuk eti.Bulgur pilavı vardı ama yemedim.Ama yine 1 tepsi pohaça yaptım anneme gönderecektim.Şeyyy olmuş mu diye tadına baktım:26: Evet bu seferde çok güzel olmuştu.Tabi bu arada küçük bir pohaça gece gece mideme gitti.İçime pek sinmedi ama iş işten geçti.Bugünüm pek parlak değildi

Özendim valla..

poğaçalar da tavuklu muydu canım. bu kadar tavuk yediğimde " şimdi gıdaklamaya başlıycam" derim. sende böyle bir etki yarattı mı merak ettim sormadan geçemedim.

tam öğle yemeğin için olan olmuş neyse ki öğlen saati diyecektim ki, birden poğaça çıktı ortaya. anlayamadığım bir şey daha var, dayanamıyciim onu da soruciim; bir ısırık alınca anlayamadın nı da poğaçanın tamamını yedin a güzel arkadaşım. bulguru yemediğine sevindim amma keşke poğaçayı koklayıp bulguru yeseydin..

ferihancım ben evlendiğimde kilom senin kadardı.. çok çok güzel bir gelinlik seçtim bedenimi ölçüp merkezine (izmire) ölçülerimi gönderdiler. tam 10 gün sonra gelinliğim geldi giydim.. valla hiç provasız cuk diye üstüme oturdu bu kadar olabilir yani.. aldım getirdim eve.. ve herkes bayıldı gelinliğime.. hatta aynı yaz kız kardeşimin erkek arkadaşının abisi evlenmişti.. yengesi aynı gelinliği almış incecik bi kız.. herkes "sende çok daha güzel olmuş seval.. valla kızda ne kadar çirkin olmuş" falan dediler.. iki düğünümde de iltifattan geçilmiyordu.. kilolu olduğum için korkuyordum yani bu kadar beğenileceğini hiç düşünmemiştim.. o yüzden hiç korkma sen.. gerekirse(ki inşallah gerekmez) ben firmanın istanbul merkezini öğrenirim senin için..

üzülme hiç öyle diyenler için kendini strese sokma..

bu konuda beni en çok strese sokan da annemdir yani, kaynanam o benim

deneme süresi 15 gün mü? ya ben bu hafta listeye giremicek miyim

bi de gülsümcüm ya ben haftasonları (teknik olarak 2 gün oluyor) giremiyorum.. bahanem çok ciddi değil ama hiç vaktim olmuyor desem yeri.. hem de eşim çok giriyor.. belki bi tek cumartesi sabah girmeye çalışırım yani ama söz vermiyim.. neyse problem olur mu ya :44:

asla çok değil asla haksızlık yapılıyor bize bence

bu haksızlığa artık bi dur dememiz lazım.. günde 10 saat uyuyan biri olarak hala uykusuzsam anca 20 saat keser diye düşündüm

bugün "ayın son iki günü detoksu" ma başlıyorum.. bu ay için ayran detoksunu seçtim.. tam araştıramadım gerçi araştırdım bişey bulamadım ama tarifi şöyle:

2lt ayranın içine 2 salatalık rendeliyorsun 4 kaşık y. mercimek, 4 kaşık nohut, 4 kaşık bulgur haşlayıp koyuyorsun..

sabah kahvaltısında 1 h. yumurta domates-salatalk 1 dilim kepek ekmeği yiyorsun..

saat 12 den iti baren 2 saat aralıklarla ayranlı karışımdan birer kase içiyorsun.. akşama kadar..

tuz yok.. şekersiz çay serbest..

böyle işte.. ben de kahvaltımı ettim ama ekmeği yiyemedim çünkü aldığım ekmeğin son kullanma tarihi geçmiş başka da yoktu.. bi de peynir-zeytin yedim biraz ek olarak.

karışımımı da hazırladım evde bekliyo beni.. öğlen başlıcam..

yarın da aynı şekilde..

bugünkü listem bu

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…