- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #36.721
en sevmediğim insan tipi..
bence tavrını koy pınarcım.. eğer böyle diyetine taş koymaya devam ederse ona çok kırılacağını söyle.. onu kırmamak için de kendi planlarını erteleyemezsin.. hiç bir şekilde hiç bir yaptığını yeme.. hatta kiloluysa bence sende yemezsen iyi olur detabi sen bunları kibar bi dille dile getir ki ilişkiniz bitme noktasına gelmesin
ama dediğim gibi diyetteyim de ve tek lokma koyma ağzına
.
kızlar ben çıkıyorum, herkese iyi akşamlar
sizleri öpüyorumm, byeeeeeeeee
kızlar ben çıkıyorum, herkese iyi akşamlar
sizleri öpüyorumm, byeeeeeeeee
canım havaların güzel olmasından faydalanıp akşam yürüyerek gidiyorum eve hergün en fazla 30 dk sürüyor yol daha uzatma şansım yok malesef sabahlarıda yürüyerek gelmeyi düşünüyorum o zaman günde aralıklı olarak 1 saat yürümüş oluyorum . geçen yaz verdiğim kilo diyetle birlikte bu yürüyüşler sayesinde olmuştu . hergün yürüyüncede epey işe yaramış oluyor birde sıkılaşyorum manken gibi oluyorum ama henüz tombiş mankenler gibi
birsüre uzak duramayacım ondan aslında seviniyordum yeni bebeği oldu bir aylık ve ne güzel bebeğiyle çıkamayacak dolayısıylada yapıp getiremeyecek pastalar tatlılar diye . onun kilo problemi yok yesede kilo almıyor şimdide bebeği emzirdiği için yedikleri kilo yapmıyor ama olan bana oluyor bu dediklerini söyledim hemde neleri denedim tansiyonum çıktı şekerim çıktı kalbim fazla attı taşikardi oldum, öldüm gittim yok anlatamıyorum ve gerçekten iyi niyetinden eli açıklığından yapıyor biliyorum ama hadi bir iki kez oldu ama bugün baktım ki hergüne hazırlık yapıyor meğer. zaten gelinlik bulamayacaksın diye depresyona sokuyorlar beni böyle oluncada ben tüm ümidimi yitiriyorum . yok yok artık kesin bir dille konuşacağım yapma etme ablacım dostmusun düşmanmısın diyeceğim
gerçekten yardım istiyorum kızlar napıcam ben vallahi bir derdim var kısmına topik açtırır bu durum bana , patronumun eşi var çok sevdiğim dünya tatlısı bir abla dünde bahsetmiştim leziz ikramlar hazırlar , öğle arası kendisinin bebeği olduğu için anasınıfındaki kızını alıp eve bırakıyorum bir kaç gündür, içeri girmediğim zaman bana kırılıyor girdiğim zamansa benim diyetim mahvoluyorbugün yine kırmamak için girdim içeri birde ne göreyim pasta hazırlamış bana hafif bir pasta ama sonuçta kalori önüme koydu 4 dilim (küçük dilimler) 2 sini yedim diyetteyim diyediye sonrada kaçar adımlarda geldim iş yerine ben nasıl kırmadan bu ikramlardan kaçıcam haftanın hemen hemen her günü yaşayacağım bunu sanırım kızını eve götürmek için söz verdim benden başka biride yok malesef tanıdığı off offf offf ben bu diyete başlayamayacağım galiba bir çözüm istiyorum .:18:
bu arada kızlar bgn neler yedim şu ana kadar yazayım
sbh uyanınca:
1 yeşil elma
kahvaltı:
bir kk peynir+ yarım kk tulum pey.
1 yeşil zey.+1 siyah zey.
1 rafadan yumurta
1 tk tahin pekmez
1 d. kepek ek.
ara:
yarım kase meyveli yoğurt
ara:
1 kupa ıhlamur
bir parmak kadar cevizli sucuk
kahvaltıyı abartmışım birazcık öğlen yemeği yiyemedim o yüzden henüz
biraz geç oluck artık napalım
akşama yine acıkmamış olucm bu durumda
o zaman akşm yemeğini hafif tutucaz napalım...
çok yorgunum çok. pazar akşamı ani bir kararlar yola çıktım. sabah ıspartadaydım. 2 saatte işimi bitirip tekrar yola çıktım. ani karar verince uçak ayarlaması yapamadım. mecburen otobüsle git gel, bittim valla. bu sabah da duruşmam vardı uyuyamadım, erken kalktım. gözlerimden uyku akıyor resmen.
sabah maydonoz kürümün 4. günüydü. aslında dündü de yolda olunca bugün kaldığım yerden devam ediyorum.
kahvaltı edemeden apar topar evden çıktım.
öğle yemeğinde misafirimiz vardı. kebapcıya gittik. ayran, salata, bir porsiyon adana. ekmek olarak 1/4 lavaş yedim.
gece gündüz farketmiyor, mümkün olduğunca buralarda olmaya çalışıyorum
haftasonu siz yooken yazdıklarımı p.tesi okuyunca hissetmediniz yokluğumuu
hoşgeldin burcu..
gittim geldim, bir anda karar verdim. 2 saatte işimi halledip döndüm. gülsuyu almaya ıspartaya gitmiş gibi oldum
dünküler değildi malesef.. çorbacı getirdi çünkü onları.. evde yediklerim yeni yeni kepekli oldular.
ben seni gece bekçisi sandıydımaşkolsun devrem
gelelim banaaaa..
dün yazdığım listeyi aynen yedim eve gidince hiç kaçamak da yapmadım sadece ayran yerine bir yudum kola içtim o kadar.. etim, göğüs etiydi 0 yağda pişirdim yaklaşık 4 köfte büyüklüğündeydi..
gelgelelim bence başarılı bir günün ardından bu sabah 110,0 kiloydum.. üzüldüm.. spor yapamıyorum bu haftada yapamayacağım çünkü haftasonu açıköğretim var çok sıkı çalışıyorum.
neyse malesef size bugün güzel bir menüden bahsedemicem çünkü sabah mesai saatimi 15 dk geçe kalktım.. 10 dk içinde evden çıktım ve 1 sade poğaça ve 1 açma + şeftali suyu ile kahvaltı yaptımve yine malesef ki öğle öğünüm de belli ve hiç de hoş değil akşam ise portakal ve sodam var.. orada toparlamaya çalışıcam.. yarın sabah bu sabah ki kilomda olsam yeter diyerek sözlerimi burada noktalamak niyetindeyim..
öğleni bilerek yazmadım canınız çekmesin diye
.
günaydınlar hanımlar:)
ben aranıza yeni katıldım
18 şubatta doğum yaptm ve şimdi kendimi toplamak,eski halime dönmek için zaman geldi die düşünerek yediklerime dikkat etmeye başladım
52 kg ile hamile kaldım 78 ile doğuma girdm,doğmdan 10 gn snra ilk kez tartıldm ve 69 kiloydm,şimdi ise 65 kiloyum ama düne kadar dikkat etmiş,ekstradan birşey yapmış değildm.
ilk defa dün yememin gerekli olmadığı şeyleri menümden çıkardm,hiç bi eksiklik de hissetmedm.
benmki sağlıklı beslenme programı gbi oldu diyetten ziyade
dün neler yediğime gelince:
sabah:
3/4 çorba kasesi kadar meyveli yoğurt(kendm yapıyorum,bir miktar yoğurdu balla çırpıp içine muz çilek vs meyveler doğruyorum,tavsiye ederim gayet doyurucu ve sağlıklı oluyor)
ara:
2 adet tuzlu diyet bisküvi ile bir kupa rezene çayı
öğlen:
bir buçuk kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası ve 2 adet tuzlu diyet bisküvi
ara:
3/4 kase meyveli yoğurt
akşam:
bir buçuk kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası
bol miktarda ton balıklı yeşil salata
ara:
bir kupa ıhlamur
ara:
bir bardak yarım yağlı süt
15 bardak su(yatana kadar)
5 bardak su(gece)
işte o kilolu olmadığı için yedirdiklerinin banada kilo yapmayacağını düşünüyor yediklerim kilo yapmıyor bebişe gidiyor süt olarak diye seviniyor birde ama benim süt verecek bir bebişim olmadığı için basene göbüşe ve bilimum yerlere yağ olarak iniyor o öğle arası ikramlar malesef .
yarında aynı uygulamayla karşılaşırsam artık kesin bir dille reddedicem
katılabilirsin canım kurallar gereği 15 günlük deneme sürecinde olacaksın takım listesine girip girmemeni belirleyen en önemli sebep bol bol paylaşım yapman olacaktır her gün neler yediğini yazıp yazılanlarada youm yapıyoruz bu şekilde hem kendi hatalarımızın farkına varıyoruz hemde arkadaşımızı uyarmış oluyoruz kilo bildirimleri cuma gnü saat 10 a kadar yapılıyor bunu unutmayın lütfen ve 2 gün üstüste mazeretsiz olarak takıma uğramayan üye diskalifiye olur tekrar hoşgeldin canım sende bize kendini tanıtırsan seviniriz ben takım kaptanı gülsüm..selamlar kızlar :92:
acaba takımınızda yer varmı ?
10 gündür diyetteyim bende zayıflamak isteyenlerin paylaşım alanına yazıyorum ama takımlardan birinede girmek istiyorum
ben sorduma slında ama burya yazmayı unutmuşumbütün gün yazmışsınız da bu taydin nerde dememişsiniz
son 24 saatimin 20 saati yolda geçti. yeni geldim eve. pazar akşam ve pazartesi yediklerimi hiç yazmıyorum. yolda olunca benim diyet maydonoz kürü falan iptal oldu mecburen.
neyse moralimi bozmuyorum. arada mecburi aksaklıklar olabiliyor böyle. yarın aynen kaldığım yerden devam.
günaydın begümcüm afiyet olsun canımherkese günaydın güzel takımımın güzel hatunları
bende bu sabah kalın 1 dilim tam tahıl ekmeğiyle güzelce kahvaltımı yaptım.
peynir olarak lor peyniri yedim.
1 domates,1 sivri biber
ara:yanıma ufak 1 kase tarçınlı yoğurt aldım
afiyet olsun canım bende patlıcanlar çok olmamışmı diyecektimki küçük olduklarını okudumgünayyyyyyydıııın arkadaşşşşşşlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr (saoll)
dün akşam
4 adet patlıcan dolma
1 küçük yoğurt
2 kaşık barbunya
Bu sabah
1 adet halk ekmeğin altın çöreği
1 bardak yeşil çay
kendimi sürekli aç hissediyorum.dün gece midemin bulantısından uyuyamadım.ama yemek saatlerimin ve miktarlarımın dışına çıkmıyorum.dönmeek yook
hoşgeldin burcucum kurallarımızı yukarda yazmıştım aynısı geçerli canım tekrar hoşgedingünaydınlar hanımlar:)
ben aranıza yeni katıldım
18 şubatta doğum yaptm ve şimdi kendimi toplamak,eski halime dönmek için zaman geldi die düşünerek yediklerime dikkat etmeye başladım
52 kg ile hamile kaldım 78 ile doğuma girdm,doğmdan 10 gn snra ilk kez tartıldm ve 69 kiloydm,şimdi ise 65 kiloyum ama düne kadar dikkat etmiş,ekstradan birşey yapmış değildm.
ilk defa dün yememin gerekli olmadığı şeyleri menümden çıkardm,hiç bi eksiklik de hissetmedm.
benmki sağlıklı beslenme programı gbi oldu diyetten ziyade
dün neler yediğime gelince:
sabah:
3/4 çorba kasesi kadar meyveli yoğurt(kendm yapıyorum,bir miktar yoğurdu balla çırpıp içine muz çilek vs meyveler doğruyorum,tavsiye ederim gayet doyurucu ve sağlıklı oluyor)
ara:
2 adet tuzlu diyet bisküvi ile bir kupa rezene çayı
öğlen:
bir buçuk kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası ve 2 adet tuzlu diyet bisküvi
ara:
3/4 kase meyveli yoğurt
akşam:
bir buçuk kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası
bol miktarda ton balıklı yeşil salata
ara:
bir kupa ıhlamur
ara:
bir bardak yarım yağlı süt
15 bardak su(yatana kadar)
5 bardak su(gece)
ne iltifatlar ay ayy havaya girdimmerhabalar takımımın güzel , hoş , alımlı ve çıtır bayanları nasılsınız bugün ben fena değilim çok ağrım var ve şişim regl olmuşum bügün onun haarici iyi sayılırım güzel bir bahar havasında mutluyum .
dün akşam 30 dk yürüyerek eve gittim . çok güzeldi . akşam yemeği olarak sadece salata yiyecektim ama yemek yapılmış diye azar azar yedim yemeklerdende . 1 kepçe mercimek çorbası , 1 kepçe patates yemeği , salata yedim . canım tatlı istediği için çayın yanında bir kaç tane petibör bisküvi yedim .
sabah maydanoz kürümü yaptım . sonra acele ile 2 dilim çavdar ekmeği yanında biraz peynir yedim .
öğle için yanımda yemek getiremedim . simit alırım diye düşünüyorum akşamada yemek var yine zaten bu iştah ve şişlikle nasıl geçicek bu hafta hiç bilmiyorum ben engel olmaya çalıştıkça kötü oluyor . :44:
afiyet olsun canımSelam kızlar işlettiğim butikte yanlızım o yüzden yoğun oluyorum.
Dün fazla bir kaçamağım olmadı.Ama yinede çokta formda değildim.Bugün daha iyi ve zindeyim.
Sabah kocaman bir bardakta ılık su içine damlattığım sirkeli suyumu içtim.Yarım saat sonra kahvaltımı yaptım.
kahvaltıda : 1 kk peynir , 3 yeşil zeytin, 3 siyah zeytin, çilek reçelinden sadece 1 adet çilek:26: , kekin ucundan, beyaz ekmeğin uçundan, 1 dilim light ekmek, 1 bardak az şekerli çay (Allahtan formdaymışım ammada yemişim)
Ara öğün : elma
Su burda içmem zor oluyor ama ara ara içerek 2, lt tamamlayacağım inşallah..
canım bende yapmak istiyorum ama mersinin havası çok nemli o yüzden kurumuyo banada anaannem yapıyor köyde sağolsun :)az önce internetten biraz araştırdım ve bu yaz domates ile patlıcan kurutmaya karar verdim.
çokta kolaymış yapmak öleye benziyo.domates kurusunu daha önce yemiştim ve çok lezzetli gelmişti.
dışarda da epey pahalıya satılıyo.bende karar verdim ve yapıcam bu yaz.
evde daha önce yapan varmı bunu kızlar?
meraba gülhancım görüşürüz canım :)Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Pazartesi en zor günüm, eve gelince de işlerim vardı 9 gibi uyudum kaldım. Bugün geçmişi okuyup takip edicem. Akşama görüşmek üzere
evet canım bende ders çalışırken hep bişeyler yemek istiyorum :)) canım kabızlık için yatmadan önce bir elme yiyebilirsin bunu burçaktan öğrendim test edilmiş oaylanmıştır
evet biraz öyle oldubugün iştahım tam valla ben de anlamadım.. öğlen de güzel değildi yazmıyorum şimdi.. acayip tokum ama sanki üç gün yemek yemesem yemem o derece..
yarın sabah tartılınca görecez bakalım ceremesini.. zaten standart diyet rahatsızlığı da başımda (kabız) iki gündür.. sabahları çok midem havada kalkıyorum ne peynire ne yumurtaya yaklaşamıyorum.. geçen haşladım yumurtayı o bana bakıyo ben ona resmen yutamadım yani.. ama yarın affım yok adam gibi kahvaltımı yapıcam.. planladığım gibi.. ama bu hafta pek akşam yemeği düşünmüyorum spor da yapamayacağım için..
insanın ders çalışırken daha bi artıyo sankim iştahı
.
afiyet olsun canımöğle yemeğim
zeytinyağlı enginar
ara
elma + yeşilçay
akşam
ızgara tavuk + brokoli
ara
yeşilçay
herkes yamış bende onlara katılıyorum pınarcımgerçekten yardım istiyorum kızlar napıcam ben vallahi bir derdim var kısmına topik açtırır bu durum bana , patronumun eşi var çok sevdiğim dünya tatlısı bir abla dünde bahsetmiştim leziz ikramlar hazırlar , öğle arası kendisinin bebeği olduğu için anasınıfındaki kızını alıp eve bırakıyorum bir kaç gündür, içeri girmediğim zaman bana kırılıyor girdiğim zamansa benim diyetim mahvoluyorbugün yine kırmamak için girdim içeri birde ne göreyim pasta hazırlamış bana hafif bir pasta ama sonuçta kalori önüme koydu 4 dilim (küçük dilimler) 2 sini yedim diyetteyim diyediye sonrada kaçar adımlarda geldim iş yerine ben nasıl kırmadan bu ikramlardan kaçıcam haftanın hemen hemen her günü yaşayacağım bunu sanırım kızını eve götürmek için söz verdim benden başka biride yok malesef tanıdığı off offf offf ben bu diyete başlayamayacağım galiba bir çözüm istiyorum .:18:
asla çok değil asla haksızlık yapılıyor bize bencesadece günün 20 saati uyumak istiyorum çok şey mi istiyorum
burçakcım dikkat et mezun ettik derken tekrar girecen listeye bu gidişlecanım anlatsan durumunu
evleneceğini, bu yüzden kilo vermek istediğini, kendisini de çok sevdiğini ama bu şekilde davranmasının seni zor durumda bıraktığını falan, heralde anlayış gösterir diye tahmin ediyorum
hiç anlamıyorum bu yemek konusunda bu kadar ısrarcı olan insanları
sevmiyorum da zaten
ben yiyeceksem senin ısrarına gerek yok dimi, aklım var fikrim var, önüme koymuşsun, ister hepsini yerim ister yarısını, canım istemiyosa da hiçbirini, nedir bu kadar ısrar kıyamet anlamadım gitti walla
kızlar bu arada herkese merhabalar, ben şu ara bi iştah sorunu yaşıyorum, motivasyonum bozuldu yaf(((
tekrar toparlanmam lazım en kısa zamanda
iyi akşamlar tatlım.kaçamaksız akşamlar diliyorum
ferihancım sende bu gece güzelce düşün taşın yarın o handenfiye söyliceklerinle ilgili
gülsümcümü bugün pek göremedim burda
bide elifimi özledim ben ya dönsün artık valla
bende çıkıyorum kızlar.herkese iyi akşamlar diliyorum.
taydın senide unuttum sanma heee :))
bugün konuştuk unutmadım.:))
doktorumun tavsıyesını sanada tavsıye edeyımne cumle ama dısarda oldugunda kıymadan yapılan yıyecekler yerıne et tuket demıstı yagını ayırabılırsın ama kıymanın ıcındekını ayıramazsın bırde dısarda kıymaların ıçınde kıymadaan cok baska seyler oluyor demıstı
afiyet olsun arkadaşım :) şifa olsun :)hepinize iyi akşamlar kızlaaarr,
akşam yemeğimi yedim geldim. hemmen yazıyorum.
mercimek çorbası
2 çorba kaşığı etsiz kuru fasulye
4 dilim sucuk ( canım deli gibi et istedi, etler buzlukta olduğu için nefsimi ancak bununla körleyebildim)
2 çatal bakla
salata
yemekten sonra türk kahvesi bu sefer az şekerli
birazdan stepper ( ayrı kaldık 2 gündür cicim stepperım ve minik dumble larımla )
öğle yemeğim
zeytinyağlı enginar
ara
elma + yeşilçay
akşam
ızgara tavuk + brokoli
ara
yeşilçay
gerçekten yardım istiyorum kızlar napıcam ben vallahi bir derdim var kısmına topik açtırır bu durum bana , patronumun eşi var çok sevdiğim dünya tatlısı bir abla dünde bahsetmiştim leziz ikramlar hazırlar , öğle arası kendisinin bebeği olduğu için anasınıfındaki kızını alıp eve bırakıyorum bir kaç gündür, içeri girmediğim zaman bana kırılıyor girdiğim zamansa benim diyetim mahvoluyorbugün yine kırmamak için girdim içeri birde ne göreyim pasta hazırlamış bana hafif bir pasta ama sonuçta kalori önüme koydu 4 dilim (küçük dilimler) 2 sini yedim diyetteyim diyediye sonrada kaçar adımlarda geldim iş yerine ben nasıl kırmadan bu ikramlardan kaçıcam haftanın hemen hemen her günü yaşayacağım bunu sanırım kızını eve götürmek için söz verdim benden başka biride yok malesef tanıdığı off offf offf ben bu diyete başlayamayacağım galiba bir çözüm istiyorum .:18:
öğle yemeğim
zeytinyağlı enginar
ara
elma + yeşilçay
akşam
ızgara tavuk + brokoli
ara
yeşilçay
bravo vallahi. ekmeksiz salatasız doyduysan bravo.
Öğlen: Maalesef dükkanda yiyecek birşey bulmak imkansız düşündüm düşündüm ve artık açlığa dayanamayınca yarım ekmek tavuk döner yedim.Sonradan koşturdum ama
Akşam yemeğim: 1 kase tavuksuyunda şehriye çorbası, az tavuk eti.Bulgur pilavı vardı ama yemedim.Ama yine 1 tepsi pohaça yaptım anneme gönderecektim.Şeyyy olmuş mu diye tadına baktım:26: Evet bu seferde çok güzel olmuştu.Tabi bu arada küçük bir pohaça gece gece mideme gitti.İçime pek sinmedi ama iş işten geçti.Bugünüm pek parlak değildi
Özendim valla..
birsüre uzak duramayacım ondan aslında seviniyordum yeni bebeği oldu bir aylık ve ne güzel bebeğiyle çıkamayacak dolayısıylada yapıp getiremeyecek pastalar tatlılar diye . onun kilo problemi yok yesede kilo almıyor şimdide bebeği emzirdiği için yedikleri kilo yapmıyor ama olan bana oluyor bu dediklerini söyledim hemde neleri denedim tansiyonum çıktı şekerim çıktı kalbim fazla attı taşikardi oldum, öldüm gittim yok anlatamıyorum ve gerçekten iyi niyetinden eli açıklığından yapıyor biliyorum ama hadi bir iki kez oldu ama bugün baktım ki hergüne hazırlık yapıyor meğer. zaten gelinlik bulamayacaksın diye depresyona sokuyorlar beni böyle oluncada ben tüm ümidimi yitiriyorum . yok yok artık kesin bir dille konuşacağım yapma etme ablacım dostmusun düşmanmısın diyeceğim
katılabilirsin canım kurallar gereği 15 günlük deneme sürecinde olacaksın takım listesine girip girmemeni belirleyen en önemli sebep bol bol paylaşım yapman olacaktır her gün neler yediğini yazıp yazılanlarada youm yapıyoruz bu şekilde hem kendi hatalarımızın farkına varıyoruz hemde arkadaşımızı uyarmış oluyoruz kilo bildirimleri cuma gnü saat 10 a kadar yapılıyor bunu unutmayın lütfen ve 2 gün üstüste mazeretsiz olarak takıma uğramayan üye diskalifiye olur tekrar hoşgeldin canım sende bize kendini tanıtırsan seviniriz ben takım kaptanı gülsüm..
asla çok değil asla haksızlık yapılıyor bize bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?