- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #36.761
bence de canım gelinlik olmıycak diye hiç üzülme, öyle diyenlere de akma sen. benim nişanlım da dalga geçer benimle gelinliğe sığamayacaksın diye, ben de üç kuruş fazla verir bi metre daha kumaş alırsın paraya kıyıp derim geneldeama geçenlerde bi alışveriş merkezindeki gelinlikçiye gittim. oooo beden beden gelinlik var, 3 tane giydim, denedim gayet de oldu. neymiş bulamayacakmışım, sığamayacakmışım. peh... açıkçası ben gelinliği değil, doğum ve sonrası ve ileriki yaşları düşünerek şimdiden tedbir almak için çabalıyorum. bu arada zayıf gelin olmayı da başarırsam değmeyin keyfime..
kolay gelsin sevalcim. biraz zor iki gün bekliyor seni. cuma günü tartı bir güzel görünecek gözüne. hissediyorum
durmak yok küre devambana göre sabah 3 dilim ekmek çok olmuş, ama ben diyet yapmadığım zaman da sabah yiyemem pek. gün içinde 1 ya da 2 dilim daha yersen bugünü kapatmış olursun bence. (ekmek anlamında. tabi pilav makarna yoksa.) yürüyüş güzel ama ben daha beceremedim. uzayan günlerden ümitliyim.
ooohh yürüyemesen de hareketini yapmışsın. konuşabiliriz demek ki senleyediklerinde gayet iyi gözüküyor.
akşam yemeği ve kahvaltı gayet yerinde. etimek tatlısı ben de yapıyorum. şerbetini karamelize ettiğim şekerli suyla yapıyorum. muhallebiye şeker katmayıp, üstüne çikolata sosu döküyorum, bazen de az şekerl muhalebi ve meyve kullanıyorum. diyette yenilebilir tatlılardan oluğunu düşünüyorum. yağ yok, şeker çok az, un desen o kadarı içtiğimiz çorbalarda da var.
ben de aynada daha ince bir ben görüyorum. mutlu oluyor insan. ama kahvaltı da çok az olmuş.
maydonoz kürünün 5. günüydü bugün (hergün yazıyorum ki unutmayayım kaç gün olduğunu)
domates, salata, maydonoz
beyaz ve kaşar peynir ( toplam 2 kibrit kutusundan az)
domates-biber kavurma
3 dilim sucuk
1 dilim ekmek
kaffaltımda bunnarı lüplettim. hala evdeyim. sevgili nişannım artık hadi dese de gitsem büroya. hiii saat 12.21 olmuş. adliyede yemek de bitecek aç kalıciimmm bugün. evvah evvah.
caım bu senin ikinci haftan bu hafta seb ve taydin listeye gireceksiniz :) haftasonları zaten benimde okulum var giremiyorum buraya diğer kızlarda temizlikti gezmeydi derken biz bi karar aldık haftasonu muafız yani haftasonu gelmeyene niye gelmedin demiyoruz
deneme süresi 15 gün mü? ya ben bu hafta listeye giremicek miyim
bi de gülsümcüm ya ben haftasonları (teknik olarak 2 gün oluyor) giremiyorum.. bahanem çok ciddi değil ama hiç vaktim olmuyor desem yeri.. hem de eşim çok giriyor.. belki bi tek cumartesi sabah girmeye çalışırım yani ama söz vermiyim.. neyse problem olur mu ya :44:
bu haksızlığa artık bi dur dememiz lazım.. günde 10 saat uyuyan biri olarak hala uykusuzsam anca 20 saat keser diye düşündüm
güle güle giy canım,sevindim senin adına.bende dün öğlen arası iki tane kot aldım kendime lcv dan :)
bursanın havasıda çok kuru değil ama bakalım kurutanlar var bende bu yaz denemek niyetindeyim.sizlere yazarım burdan deneyimlerimi,bakalım nasıl olucak
sende öğle yediğin poğça ve böreği zaten o kadar yürüyerek eritmişsindir kuzum .Hadi çık çık :) doğru söyle kaç tane yedin
bende görmek istiyorum ama facebook adresin yokki bende :78:
e yap bakalım bi görelim nasıl olucak :))
sevalcim duydum sanki böyle bir detoks ama çok zaman geçti hatırlayamıyorum banada bilgi verirmisin canım ne işe yarıyormuş şişliği alıyorsa perşembe cuma bende yapabilirim çok şişimdebirde nasıl yapılıyor
kolay gelsin sevalcim. biraz zor iki gün bekliyor seni. cuma günü tartı bir güzel görünecek gözüne. hissediyorum
pınarcım ekle beni o zaman hatta kızımla berabrer çekindiğimiz resmimiz var orda bakarsın :) ümmügülsüm canlar yazıyor pınar resmimdede siyah zemin üzerine 2 tane beyaz orkide var
nasıl olacağını bilmiyorum ama açlıktan geberiyorum şuanbi de ayran dolayısıyla (tabi bulgurdan da olabiler) şişko hissediyorum
canım 2 lt ayranın içine kuru halleri 4 kaşık olan bulgur y. mercimek ve nohutu haşlayıp katıyorsun.. iki adet de salatalık ekliyorsun (ama ben unuttum salatalığı akşam eklerim artık) bu karışımı saat 12den itibaren 2 saatte bir içiyorsun bitene kadar. sabah da kahvaltı var.
kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmeği domates ve salatalık yiyorsun..
hiçbirşeye tuz katmıyorsun (ama ben kattım malesef içim almıyor)
aslında tuzsuz bi şekilde yapabilirsen iki günün sonrasında şişliği alıyor ve vücuddaki artıkların yağların atılmasını sağlıyor.. fakat ayda 1 kereden çok yapılamıyor.. ayrandan dolayı biraz şiş hissetsem de şua.. sanırım geçici bi his olsa gerek..
valla inşallah canım.. dün bi diyette yenmemesi gereken herşeyi yedim. bugün tartı güzel görünmedi hiçbu detoks tam vaktine geldi inşallah işe yarar bakalım
.
bu hafta değil ama haftaya iki gün yapayım canım bu detoksu bakalım nasıl olacak güzele benziyor gün içinde acıktırıyormu peki .
valla karışımı içene kadar hiç acıkmamıştım da içtiğim andan beri çoooooook açım..
saat 3 te iki kase içicem (2 ve 4 için) iş yerinde dakka başı içemem çünkü bi kerede içicem.. saat 6 da evdeyim zaten.. iki saatte bir içebiliyorum sonuçta dayanırım iki saat nolcak.. çay ıhlamur falan içerim şekersiz..
dayanıcam artık.. ayda bi kere iki gün açlık çekmişim çok mu.. ama çok açım
begümcüm allah sesimi duydu bugün gitmiyorum yanına işyerinde işler yoğun onlar halledicekler okul işini ama bundan sonraki görüşmelerde durumu kırmadan anlatıcam anlar inşallah :))
bence de canım gelinlik olmıycak diye hiç üzülme, öyle diyenlere de akma sen. Benim nişanlım da dalga geçer benimle gelinliğe sığamayacaksın diye, ben de üç kuruş fazla verir bi metre daha kumaş alırsın paraya kıyıp derim geneldeAma geçenlerde bi alışveriş merkezindeki gelinlikçiye gittim. Oooo beden beden gelinlik var, 3 tane giydim, denedim gayet de oldu. Neymiş bulamayacakmışım, sığamayacakmışım. Peh... Açıkçası ben gelinliği değil, doğum ve sonrası ve ileriki yaşları düşünerek şimdiden tedbir almak için çabalıyorum. Bu arada zayıf gelin olmayı da başarırsam değmeyin keyfime..
Kolay gelsin sevalcim. Biraz zor iki gün bekliyor seni. Cuma günü tartı bir güzel görünecek gözüne. Hissediyorum
Durmak yok küre devamBana göre sabah 3 dilim ekmek çok olmuş, ama ben diyet yapmadığım zaman da sabah yiyemem pek. Gün içinde 1 ya da 2 dilim daha yersen bugünü kapatmış olursun bence. (ekmek anlamında. Tabi pilav makarna yoksa.) yürüyüş güzel ama ben daha beceremedim. Uzayan günlerden ümitliyim.
Ooohh yürüyemesen de hareketini yapmışsın. Konuşabiliriz demek ki senleYediklerinde gayet iyi gözüküyor.
Akşam yemeği ve kahvaltı gayet yerinde. Etimek tatlısı ben de yapıyorum. şerbetini karamelize ettiğim şekerli suyla yapıyorum. Muhallebiye şeker katmayıp, üstüne çikolata sosu döküyorum, bazen de az şekerl muhalebi ve meyve kullanıyorum. Diyette yenilebilir tatlılardan oluğunu düşünüyorum. Yağ yok, şeker çok az, un desen o kadarı içtiğimiz çorbalarda da var.
Ben de aynada daha ince bir ben görüyorum. Mutlu oluyor insan. Ama kahvaltı da çok az olmuş.
maydonoz kürünün 5. Günüydü bugün (hergün yazıyorum ki unutmayayım kaç gün olduğunu)
domates, salata, maydonoz
beyaz ve kaşar peynir ( toplam 2 kibrit kutusundan az)
domates-biber kavurma
3 dilim sucuk
1 dilim ekmek
kaffaltımda bunnarı lüplettim. Hala evdeyim. Sevgili nişannım artık hadi dese de gitsem büroya. Hiii saat 12.21 olmuş. Adliyede yemek de bitecek aç kalıciimmm bugün. Evvah evvah.
canım senin adına çok sevindim ama inşallah sen de ince bi gelin olrusun :))))))
bu arada sen de yazarmısın tarifini
onu da denerim :))))))
selamlar güzel hanımlar
Nasılsz? Inşallah herkesin diyetleri kaçamaksz,bol harketli geçiyodr
Dün akşam yemeğimi yazayım ben
birbuçuk kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası
bol miktarda peynirli yeşil salata
3 y.k bulgur pilavı
akşam :bir çay bardağı tarçınlı salep
ay şu msj bir saattir açık neredeyse oğlum bir türlü fırsat vermedi yazayım,önce acıktı emzirdim,o arada altını kirletti bitirmesini bekledm snra onu değiştrdm,snrada kustu,onu temizledim
şimdi umarım uyur die dua ediyorum
gelelim bugüneeeee
kalkınca bir tane yeşil elma
(bol su içiyorum önce tabi)
kahvaltı:
1kk pey.+yarım kk tulum pey.
2 siyah zey.
1 haş. Yum.
1 tk. Tahin-pekmez
1 dilim kep. Ek.
1 kupa şekersiz rezene
daha acıkmadım o yüzden şimdi bir ara yapıp öğlen yemeğimi 3 gbi yiyeyim diyorum...
:)) hadi bakalım darısı yarının başına
evet canım bendede o tarif var.ama ben hiç denemedim yapmayı ama yapılanı yedim.ekmek kadayıfına benziyor öle yapılıncada tadı
canım sen nişanlınla aynı iş yerindemi çalışıyosun ?
burçakcım onun tadıda ekmek kadayıfına benziyo.şekeri biraz yakıp karamelize ediyo ondan sonra su koyup kaynatıyo.etimekleri öle ıslatıyo .ama taydın yine versin sana tam tarifi
mnün güzel olmuş canım,afiyet olsun.bebekli olmak zor zanaat tabii.
yeşil elmayı gece yatarkende yiyebilirsin canım,üzerinede koca bir bardak su.sabaha güzelce çıkarsın tuvalete :)) bi dene derim
yemeğimi yidim de geldim :)))))
1 dilim denge ekmek
3-4 yk bulgur pilavı
4 tane inegöl köfte ( yağsız pişirdim )
salata
2 kuru kayısı ( canım tatlı çekti de )
afiyet olsun canım.bende yemeğimi yedim hemen yazıyım;
5 ç.k. Kadar ıspanak+3 ç.k. Kadar yoğurt
2 küçük dilim sebzeli ekmek
veeeee tam 50 dk yürüyüşşşşş
süperim ya süper süperrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?