Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canlarım günaydın nasılsınız bugün ben çok iyiyim bu sabah maydanoz kürümü yaptım ve acil çıktığım için kahvaltı yapamadım evde ama yanıma biraz kaşar peyniri ve çavdar ekmeği aldım 3 dilim çavdar ekmeği ile biraz kaşar peyniri yedim . az önce öğle yemeği içinde ya yine peynirle ekmek yerim yada başka birşey düşünüürm bugün için rahatım dikkat edicem artık diyetime diye seviniyorum inşallah tabi hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın biraz işlerim var onları halledip geleceğim tekrar görüşmek üzere .

bu arada akşam epey yol yürüdüm yaklaşık 45 dk hızlı tempo olarak yemekte biraz makarna yedim ama yürüyüşler işe yaramıştır sanırım biraz neyse artık regl den dolayı hala şişim ...

canım senin çizelgen görünmüyo :26: düzelt ya da sil istersen

günaydın kızlaaarr
dün akşam yürüyüş yapamaıdm ama 45 dk ygun nabızda uzay yürüyüşü aletimi kullandım
baya iyi hisediyorum kendimi bugün :))

akşam yemeği olarak da
6 tane orta boy fırında sebzeli mantar ( yağ ve kaşar yok )
3 yk bulgur pilavı
salata
2 kk tavuk
1 ktüp patates
2 küp havcuç yedim
ekmek yemedim

yatmadan önce de 1 portakal ve 1 elma yedim
bide elma sirkeli suyumu içtim

sabah kahvaltısı olarak da
önce aç karna elma sirkeli su
1,5 dilim denge ekmek
1 salatalık
1 havuç
1 kk beyaz peynir
1 kupa yeşil çay
bol limonlu bi pasta tabağı maydanoz
2 çk bal yedim

bence detoks ta olsa sağlıksız bu tarz şeyler be canım.ne biliyim bana çok uzak geliyor

güle güle giy canım,sevindim senin adına.bende dün öğlen arası iki tane kot aldım kendime lcv dan :)
bursanın havasıda çok kuru değil ama bakalım kurutanlar var bende bu yaz denemek niyetindeyim.sizlere yazarım burdan deneyimlerimi,bakalım nasıl olucak

sende öğle yediğin poğça ve böreği zaten o kadar yürüyerek eritmişsindir kuzum .Hadi çık çık :) doğru söyle kaç tane yedin

afiyet olsun şekerim..güzel olmuş tebrikler.

özgür die hitap ediyorum sana canım ama yanlışsam düzelt lütfen.seni kınıyorummm malesef
hadi öğlenki tavuk döneri yedim.bunun bi kaçamak olduğunu bile bile ne diye gece gece o poğaçayı indiriyosun mideye heee

afiyet olsun canım.güzel olmuş mönün.anlat bakalım şimdi bana sebzeli mantarı nasıl yaptın.kaşarsız bide :)

sabah kahvaltında güzel olmuş.tebrikler

bende dün akşam eve gidince hemencik işlere koyuldum

kocamı beklerken işlerimi yaptım bitirdim.bugün için yemeklerimide yaptım

sonra oturdum yemeğimi yedim

5 ç.k. ıspanak+2 ç.k. kadar yoğurt
2 küçük dilim sebzeli ekmek

kocama tatlı koydun,bende 2,3 çatal yedim.
sütlü tatlıydı die yedim valla :)
etemek tatlısı yapmıştım da canınız çakmesin sakın

sonrada 2 tane portakal yedim

bu sabahta evden kahvaltı yapamadan çıktım

yanıma 2 dilim ekmekle 1 kk kadar beyaz peynir ve domates aldım.
işyerine gelince 2 bardak çayla burda kahvaltımı yaptım
saat 9 olmadan bitirmiştim yine kahvaltımı

öğlen içinde yanıma yoğurt ve ıspanak getirdim+2 dilim ekmek

şimdide 5i bi yerde çay içerim belki 1 tanede elma

sağol canım, teşekkür ederimm

mantarları biraz büyükçe aldım, biliyosun hemen küçülüyolar zaten
içlerine biraz kekik birez da pul biber serptim fırına vermeden

fırında 15-20 dk kızardılar, ben de bu arada tavada domates ve biberi soteledim, zyağsız, içine karabiber falan da koydum, tuzu da bunların içine attım

sonra mantarların içine bu karışımdan yerleştirdim

kocişinkiler kaşarlıydı tabiki, kaşarlar eriyip kızarana kadar tekrar fırına verdim, gayet güzel oluyo böyle

tabi kocişinki hem tereyağlı hem kaşarlı olunca süper olmuş ama olsun, benimkilerde gayet lezzetliydi yani :))))))))

afiyet olsun canım gayet güzel
tatlı için de sıkma canını, o kadarcıktan bişi olmaz, nefsini köreltmişsin işte

tatlıyı nasıl yaptın peki
ben de aldım etimek de, bi yapamadım kocişe
senin tarif nasıl, hazır denenmişi varken ondan yapayım bende :)))

bence detoks ta olsa sağlıksız bu tarz şeyler be canım.ne biliyim bana çok uzak geliyor

ayda bir kere yapılabiliyormuş bende her ayın son iki günü detoks yapayım dedim.. iki gün sadece ömür boyu değil ki..

bu da en hafif detoks ha bu arada.. kahvaltı var bilmem ne var.. diğerleri böyle değil

tabi ben görmeyeli detokslar da değişmiş.. kahvaltılı falan detoks mu olurmuş canım.. benim bildiğim çay içer haşlanmış tuzsuz sebze yer oturursun aşağa

Son düzenleyen: Moderatör:
gızlar yüregim sızlarr
Günaydın herkese

sabah
1 kk beyaz peynir + 1 domatiz (karnım aç değildi, mideme bişeyler girsin diye yedim)

ara
yeşil çay

resmen aynaya bakıp zayıfladığımı görüyorum.cuma ya hedefim 54.olcak gibi.bakalım.
akşama antreman var zaten.8 den 10 a kadar maç yapıyoruz 1 kilo vermiş oluyorum eve gelince koşturmaktan
diyetin zor kısmını atlattığımı düşünüyorum.az yiyince doymuyodum kıvranıyodum açlıktan.şimdi rejim bilincim oluştu heralde.az da yesem doymuş hissediyorum.ya da midem küçüldü artık.

afiyet oslun şekerim.güzelmiş ellerine sağlık.ayrıca diyet yemekleri topiğinde de takipçinim heee :))

hemen yazayım tarifini ama ölçüleriyle istersen yarın yazarım tam ölçülerini aklımda kaldığı kadarıyla;

4 kaşık şekerle 4 bardak sütü kaynatıyosun önce (bununla etimeklerimizi ıslatıcaz)
sonra 2 y.k. un 2 y.k. şeker,2 y.k nişasta ve 1 litre süt ile muhallebi yapıyoruz
bir borcama ilk kat etimekleri dizip üzerine kaşık yardımıyla yaptığımız şekerli sütü gezdiriyoruz birazcık çok gezdir bekle içsinler sonra yapılan muhallebiyi yay etimeklerin üstüne ve yine bu sefer elle süte batırarak etimekleri diz muhallebinin üstüne .ben 2 kat yapıyorm ama arzuya göre 3 katta yapabilirsin.en üstüne tekrar muhallebi yayıyosun ve üzerine hindistan cevizi yakıştıroyorum ben onu serpiyorum.ama tabii arzuya göre fındık ceviz de olur .afiyet olsunnn :))(kimileri en üstüne 1 paket kremşanti hazırlayıp onu da yayıyor ama çok sağlıklı bişey değil tabikide)

e yap bakalım bi görelim nasıl olucak :))

belli bi zamandan sonra mide de beyinde alışıyor tabikide

sağol canım
çok pratik bi yemek aslında, bide tavuğun yanına çok yakışıyo mantar daha doğrusu etin yanına, misafir geldiğinde de yapılabilir
bu tarifi de yazayım bari oraya :)))

ayrıca senin de eline sağlık canım, üstüne çikolata da rendeleyebilirim sanırım, beyazın üstünde hoş bi görüntü olur sanırım :))))))))
yazdım tarifi, akşam deneyeyim, kociş bayılıcak walla :))

begümcüm Allah sesimi duydu bugün gitmiyorum yanına işyerinde işler yoğun onlar halledicekler okul işini ama bundan sonraki görüşmelerde durumu kırmadan anlatıcam anlar inşallah :))

sevalcim duydum sanki böyle bir detoks ama çok zaman geçti hatırlayamıyorum banada bilgi verirmisin canım ne işe yarıyormuş şişliği alıyorsa perşembe cuma bende yapabilirim çok şişimde birde nasıl yapılıyor

bende görmek istiyorum ama facebook adresin yokki bende :78:

bence de canım gelinlik olmıycak diye hiç üzülme, öyle diyenlere de akma sen. benim nişanlım da dalga geçer benimle gelinliğe sığamayacaksın diye, ben de üç kuruş fazla verir bi metre daha kumaş alırsın paraya kıyıp derim genelde ama geçenlerde bi alışveriş merkezindeki gelinlikçiye gittim. oooo beden beden gelinlik var, 3 tane giydim, denedim gayet de oldu. neymiş bulamayacakmışım, sığamayacakmışım. peh... açıkçası ben gelinliği değil, doğum ve sonrası ve ileriki yaşları düşünerek şimdiden tedbir almak için çabalıyorum. bu arada zayıf gelin olmayı da başarırsam değmeyin keyfime..

kolay gelsin sevalcim. biraz zor iki gün bekliyor seni. cuma günü tartı bir güzel görünecek gözüne. hissediyorum

durmak yok küre devam bana göre sabah 3 dilim ekmek çok olmuş, ama ben diyet yapmadığım zaman da sabah yiyemem pek. gün içinde 1 ya da 2 dilim daha yersen bugünü kapatmış olursun bence. (ekmek anlamında. tabi pilav makarna yoksa.) yürüyüş güzel ama ben daha beceremedim. uzayan günlerden ümitliyim.

ooohh yürüyemesen de hareketini yapmışsın. konuşabiliriz demek ki senle yediklerinde gayet iyi gözüküyor.

akşam yemeği ve kahvaltı gayet yerinde. etimek tatlısı ben de yapıyorum. şerbetini karamelize ettiğim şekerli suyla yapıyorum. muhallebiye şeker katmayıp, üstüne çikolata sosu döküyorum, bazen de az şekerl muhalebi ve meyve kullanıyorum. diyette yenilebilir tatlılardan oluğunu düşünüyorum. yağ yok, şeker çok az, un desen o kadarı içtiğimiz çorbalarda da var.

ben de aynada daha ince bir ben görüyorum. mutlu oluyor insan. ama kahvaltı da çok az olmuş.

maydonoz kürünün 5. günüydü bugün (hergün yazıyorum ki unutmayayım kaç gün olduğunu)

domates, salata, maydonoz
beyaz ve kaşar peynir ( toplam 2 kibrit kutusundan az)
domates-biber kavurma
3 dilim sucuk
1 dilim ekmek

kaffaltımda bunnarı lüplettim. hala evdeyim. sevgili nişannım artık hadi dese de gitsem büroya. hiii saat 12.21 olmuş. adliyede yemek de bitecek aç kalıciimmm bugün. evvah evvah.

sevalcim içimi rahatlattın canım ya bu büyük beden gelinlik diktiklerini biliyordum ama sen böyle söyleyince çok mutlu oldum yinede daha zayıf bir gelin olmak isterim tabiki ama ben zaten yapı olarak çok zayıf olamam çünkü iri kemikliyim herkez 80 kiloluyken çok şişman durur ben manken gibi olurum öyle söyleyeyim . bu gelinlikçiinin adresini zamanı gelince alırım canım senden Benimde annem şişman olduğumu söyler kayınvalidemde sakın kilo verme kızım güzelsin der bu kız anneleri hep böyle galiba ilk kaynanamız bizim

canım senin adına çok sevindim ama inşallah sen de ince bi gelin olrusun :))))))

bu arada sen de yazarmısın tarifini
onu da denerim :))))))

sabah kahvaltıdan sonra hep bunumu içiyorsun canım akşam yemeği öğle yemeği yok mu başka öyleyse bende yaparım bunu güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…