- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.921
Merhabaaa evet yapıyorum ortaklık nasıl oluyor
Merhaba, topuk dikeni olabilir mi? Yada düz tabalık ve içe basma? Hiç doktora gidip ayaklarınızın filmi çekildi mi?bu saydıklarımın hepsi bende mevcut çok kötü bir şeyaslinda soylediklerinde cok haklisin. ayak tabani agir vucudu tasiyamadigi icin aciyor olabilir ama ben lisede 38 kiloydum o zaman da vardi bu sorun uzun sure devam etmisti gecmisti. son 1 yildir yine basladi. kilodan mi emin olamiyorum.
beslenme konusuna gelince, acikcasi dusuk kalori alma niyetinde degilim, yani o cabayla diyet yapmiyorum. ben yillardir bu kadar yiyorum zaten,hatta daha da az yiyordum dusunun kahvalti hayatimda etmis degilim oyle duzenli kirk yilda bir yerdim genelde tek ogun beslenirdim.biraz fazla yedigim gunler 2-3 defa soda icme istegi duyuyorum midem bulaniyor rahatsiz oluyorum aslinda.
e bu kadar az yedigim halde nasil bu kiloya geldim? onun da bazi sebepleri var, emzirme doneminde oglumun alerjileri sebebiyle yasakli listem o kadar kabarikti ki, sadece patates ve makarnayla 1,5 yil beslendiginizi dusunun. peynir yok yumurta yok et yok sebze yemekleri dahi yasak listemdeydi. usteik emzirdigim icin cok fazla acikiyordum ve yiyebildigim tek seyden fazla fazla yiyordum. sonuc olarak bana hepsi kilo olarak dondu. emzirme doneminde alerjiler cikmamis olsaydi bu kadar kilo asla almazdim. ustelik insulin direnci olan biri olarak patates ve beyaz unu tuketmemem gerekirken 1,5 yil sadece onlarla beslendim dusunun. diyetisyene o donem gitmistim, alerji listesine bakip "emzirme bitene kadar kafana takma kiloyu" dedi en son bana.
simdi o yedigim makarna ve patatesleri verme telasindayim. yuzme vs diyorsunuz ya, nasil isterim nasil, ama imkanim yok. 3 yasinda cocugu birakabilecegim kimse yok, ve esim sabah 8 de cikip gece genellikle sabaha krsi geliyor haftanin 6 gunu. zaten oturdugum yerde ne bir park ne bir bahce olmadigi icin cocugu bile parka sadece pazar gunleri cikarabiliyorum esim evdeyken arabayla. evime en yakin otobus minibusduragi 2 km mesafede...
hepsi bahane gibi gorunuyor olabilir, ama inanin cok zor bir hayatim var. ben tum zorluklarin icinde bisiler yapmaya calisiyorum kendi kendime. bu saat oldu bakin sabah 9 gibi uyandigimdan beri calisiyorum, muhtemelen bu gece ve onumuzdeki 3 gece daha sabahlamam gerekecek.yuksek ihtimalle 2-3 saat uykuya vaktim kalacak maksimum.ne kadar yorgun oldugumu dusunun....
Ne spor yapacaksanız yapın dizleri ısıtmadan başlamayın yani aslında kanı önce oraya pompalamak sakatlık olmasın diye, fizik tedavilerde yaptırılan hareketler oluyor ya spora başlamadan öyle şeyler olabilir belki rahatsızlığınız el verdiği sürece siz kendinizi daha iyi bilirsinizKızlar normalde haftanın her günü sporla geçiyordu benim.gunluk 40 60 dk koşu bandı .
Ama şiimdi bol yemeli sporsuz günler geçiriyorm. Evde bana ait bi oda var . Kayınvalidelerdeyim malum . 40 dk 1 saat kapimi kapatip .ne spor yapabilirim sizce. Benim dizim de Problem var. Sguat tarzı şeyler yapamıyorum ama . Dambil falan da yok. Biraz ip atlasam. Plank yapsam . . Başka
Ben 30 gün fir düye bir program indirdim pnu yakip ediyorum. sende bir program indirsen onu takip etsenKızlar normalde haftanın her günü sporla geçiyordu benim.gunluk 40 60 dk koşu bandı .
Ama şiimdi bol yemeli sporsuz günler geçiriyorm. Evde bana ait bi oda var . Kayınvalidelerdeyim malum . 40 dk 1 saat kapimi kapatip .ne spor yapabilirim sizce. Benim dizim de Problem var. Sguat tarzı şeyler yapamıyorum ama . Dambil falan da yok. Biraz ip atlasam. Plank yapsam . . Başka
Merhaba, topuk dikeni olabilir mi? Yada düz tabalık ve içe basma? Hiç doktora gidip ayaklarınızın filmi çekildi mi?bu saydıklarımın hepsi bende mevcut çok kötü bir şeyama hergün ama hergün maden suyu şişesi yuvarlıyorum ve germe esneme yapınca çok rahatlıyorum ama ilk birkaç gün ağrı artıyor sonra hafifliyor
topuk dikeni vardi yillar once, uzun sure ozel ayakkabilar ve tabanlik kullanmistim gecmisti. yaklasik 1 yildir yine cikti ayni sorun. doktora gittim tabiki, ama bi aciklama bile yapmadi sagolsun:) tabanlik kullan sise cevir ayaginda, cok mu ayakta duruyorsun diye sordu:)Merhaba, topuk dikeni olabilir mi? Yada düz tabalık ve içe basma? Hiç doktora gidip ayaklarınızın filmi çekildi mi?bu saydıklarımın hepsi bende mevcut çok kötü bir şeyama hergün ama hergün maden suyu şişesi yuvarlıyorum ve germe esneme yapınca çok rahatlıyorum ama ilk birkaç gün ağrı artıyor sonra hafifliyor
Menün güzel görünüyor canım afiyet olsun..İkidir elime alıyorum telefonu menü yazmak için,sonra yorumları okuyup cikiyorumbu 3.
Kahvaltı(öncesinde bir bardal elma sirkeli su)
1 YK sucuk, 1 sahanda yumurta, domates,salatalık, zeytin 1 tb ekmeği,1 taze biber ve nane
Ara 4 kayısı
Ara kahve
Ara sutkllu kahve
Aksam(5gibi)
1 YK makarna,2 YK saç kavurma, 1 kase tarhana çorbası,yarım kase yogurt
simdi bı kahve daha içtim
8000 adım(geç yatarsam artar)
sabah errken kalkıp ya yürüyüş ya da zıp düşünüyorum,buraya da yazıyorum ki uygulayabileyim bu kadar tembellik yeter gayri)
Cherry Mom Mehfam 0zlem
Bunun için terlik varmış bak istersentopuk dikeni vardi yillar once, uzun sure ozel ayakkabilar ve tabanlik kullanmistim gecmisti. yaklasik 1 yildir yine cikti ayni sorun. doktora gittim tabiki, ama bi aciklama bile yapmadi sagolsun:) tabanlik kullan sise cevir ayaginda, cok mu ayakta duruyorsun diye sordu:)
kilo da etkiliyor muhtemelen. dinlenemiyorum da malum gun icinde cocuk pesindeyim surekli. tabanlik filan idare ediyorum iste.
Süpersin ortimGunaydin kızlar.. Walk walk yapicam S Suskunhanim
Ayy ağrısı fena, kilo kesinlikle etkiliyor ama düzenli yapınca esneme germe, o maden suyu şişesini günde en az 30 dakika yaptığımı bilirim oturduğum yerden gün içinde ara ara 10 dakikadantopuk dikeni vardi yillar once, uzun sure ozel ayakkabilar ve tabanlik kullanmistim gecmisti. yaklasik 1 yildir yine cikti ayni sorun. doktora gittim tabiki, ama bi aciklama bile yapmadi sagolsun:) tabanlik kullan sise cevir ayaginda, cok mu ayakta duruyorsun diye sordu:)
kilo da etkiliyor muhtemelen. dinlenemiyorum da malum gun icinde cocuk pesindeyim surekli. tabanlik filan idare ediyorum iste.
Günaydınnnn. Tabii dün yediğim gözlemelerin, tatlıların bir geri dönüşü olmalıydı. Güncel kilom 55.00. Haftasonu 200 gr almışım. Hafta içi halledip 54 lere geri döneceğim inşallah.EceZ
Aldım kızlar çok teşekkürlerrrrr :)
5. TAKIM ÇITIRLARI | CUMA TARTISI | PAZARTESİ TARTISI | FARK |
55.2 | | ||
73.3 | | ||
69.2 | | ||
76.6 | | ||
65.8 | | ||
@EceZ | 53.1 | 53.1 | SABİT |
86.1 | | ||
@cgdmk | 65.5 | | |
56.3 | 56.5 | +200 | |
@Sibal57 | 81.8 | | |
82.4 | 82.4 | SABİT | |
@Asya2600 | 62.0 | | |
@mavimli | 83.9 | 83.5 | -400 |
@Amor-a | 55.1 | | |
54.8 | 55.0 | +200 | |
67.1 | | ||
@turab571 | 56.8 | | |
@peri3032 | 59.0 | | |
62.0 | | ||
@vorones | 58.2 | |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?