Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba, topuk dikeni olabilir mi? Yada düz tabalık ve içe basma? Hiç doktora gidip ayaklarınızın filmi çekildi mi?bu saydıklarımın hepsi bende mevcut çok kötü bir şey ama hergün ama hergün maden suyu şişesi yuvarlıyorum ve germe esneme yapınca çok rahatlıyorum ama ilk birkaç gün ağrı artıyor sonra hafifliyor

Ne spor yapacaksanız yapın dizleri ısıtmadan başlamayın yani aslında kanı önce oraya pompalamak sakatlık olmasın diye, fizik tedavilerde yaptırılan hareketler oluyor ya spora başlamadan öyle şeyler olabilir belki rahatsızlığınız el verdiği sürece siz kendinizi daha iyi bilirsiniz

Ben 30 gün fir düye bir program indirdim pnu yakip ediyorum. sende bir program indirsen onu takip etsen

topuk dikeni vardi yillar once, uzun sure ozel ayakkabilar ve tabanlik kullanmistim gecmisti. yaklasik 1 yildir yine cikti ayni sorun. doktora gittim tabiki, ama bi aciklama bile yapmadi sagolsun:) tabanlik kullan sise cevir ayaginda, cok mu ayakta duruyorsun diye sordu:)
kilo da etkiliyor muhtemelen. dinlenemiyorum da malum gun icinde cocuk pesindeyim surekli. tabanlik filan idare ediyorum iste.

Menün güzel görünüyor canım afiyet olsun..

EceZ canım ben pzt olduğunu unutmusum bugün sabah su içtim 3 bardak kadar tartıldım kilom sabit almamışım vermemişim 82.4

Bunun için terlik varmış bak istersen
Bende de vardı s.. ile başlayan bir markanın ayakkabılarını aldıktan sonra düzeldi.
2.dönem hep evdeydik ya evde dikkat edemeyince benimde ağrıyor ara ara
Plates bandı benim kurtarıcım onunla geriyorum
Virüs gecse okul açılsa da normalimedönsem

Ayy ağrısı fena, kilo kesinlikle etkiliyor ama düzenli yapınca esneme germe, o maden suyu şişesini günde en az 30 dakika yaptığımı bilirim oturduğum yerden gün içinde ara ara 10 dakikadan

Günaydın

EceZ

Cuma 56.3
Pztesi 56.5

+200 gr maalesef. Bugün bir metabolizma çayı yapayım.
günaydin kizlar
cuma :83,9
pzt:83,5
400 gram gitmis haftasonu.
EceZ
Aldım kızlar çok teşekkürlerrrrr :)

HAFTA SONU GÖMENLER TABLOSU

5. TAKIM ÇITIRLARI
CUMA TARTISI
PAZARTESİ TARTISI
FARK
55.2​
73.3​
69.2​
76.6​
65.8​
@EceZ
53.1​
53.1​
SABİT​
86.1​
@cgdmk
65.5​
56.3​
56.5​
+200​
81.8​
82.4​
82.4​
SABİT​
62.0​
83.9​
83.5​
-400​
@Amor-a
55.1​
54.8​
55.0​
+200​
67.1​
56.8​
59.0​
62.0​
58.2​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…