- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.881
eskiden tasinma isleri zordu cidden ama simdi nakliye firmalari cok profesyonel cok guzel hallediyolar eglenceli kismi kaliyor sana.Keyifli miiiiben taşınma korkuysuna 2 yıldır kutu gb evde yaşıyorum ben biç taşınmadım hayatımda taşınma olacaksa ben kaçıyorum kendi gelin eşyalarımı bile yerleştirmedim. Ailem haletti sağolsunlar. Ben sadece kıyafetleri yerleştirdim. Acayip geriliyorum taşınma denilince fobi gb bişi
yanma yok gorunurde hicbisey yok. ama uzerine basinca derinin altinda yara varmis gibi aciyor agriyor. elimle siktigimda da ayagimi agriyor. suan hastaneler malum bu lanet gitmeyecek herhalde gidecegim doktorlarin listesi kabardikca kabariyorAlla alla yaaa cok ilginç ve kötü bir durum suan tabi bir tedavi peşinde kosamassın ama bence biraz daha dene cildiye fln da git hani yanıyor fln diyorsun ya belki cildiyelik bir durumdur. Nasıl bu şekilde göz ardı edebilirler böyle durumları ben anlamıyorum.altından bir sürü şey çıkabilir
Stres yapma canım regl dönemi herkes artı ya da sabit oluyor genelde stres yaparsan şiştikçe şişersin bende olmadım daha ama böyle konularda çok şanslıyımdır perşembe sabahı ya da cuma sabahı regl olurum genelde ondan alıştım artık.Ayy kaptanım o kadar ağır ki internet alıntıları ekleyemedım. Bu tegl haftamız brni korkutuyor valla. Neyse en azından ilk haftaya geliyor nota alırsakta son hafta almamız kadar koymazbaştan notalı oluruz kaptan benide taşıyıversene ben çocuga bakarım
Geçmiş olsun canımyanma yok gorunurde hicbisey yok. ama uzerine basinca derinin altinda yara varmis gibi aciyor agriyor. elimle siktigimda da ayagimi agriyor. suan hastaneler malum bu lanet gitmeyecek herhalde gidecegim doktorlarin listesi kabardikca kabariyor
Ay yok yok tur meselesini düzelteyim ben etaplar birleşince 2 etap sayılır dedim ama tek etap olarak sayılacak o yüzden tur bu hafta son oluyor ipleri bırakmak yokAyy kaptanım o kadar ağır ki internet alıntıları ekleyemedım. Bu tegl haftamız brni korkutuyor valla. Neyse en azından ilk haftaya geliyor nota alırsakta son hafta almamız kadar koymazbaştan notalı oluruz kaptan benide taşıyıversene ben çocuga bakarım
Okuyamadım çok uzunBu kk ne garip bişi. Mesaj gelmiş kim madur diye 2 saattir bizim grupta hareketlilik olmayınca onu okudum. Çok ilginçşeylrr var yaa.
Topuk dikenin olmasinyapildi tahlil bisi cikmadi ya, ozellikle topuk kismi aciyor agri gibi sadece uzerine basinca oluyor. sanki civili zeminde yuruyorum gibi
topuk dikeni ayrica var zaten liseden beri. ama bu agri ona bagli bir agri mi emin degilim ayak tabanimin tamamina yayiliyor cunku ama topukta daha yogun.Topuk dikenin olmasin
Oooo kaptannnn ne dedin yaaaa. Hadiiii sarılın spora bizim takımm. Regl ödemi fln yok bu hafta. Gidiyimde kira sapı içeyimAy yok yok tur meselesini düzelteyim ben etaplar birleşince 2 etap sayılır dedim ama tek etap olarak sayılacak o yüzden tur bu hafta son oluyor ipleri bırakmak yok
Ayy nasıl yaptın canım kaynatıyor musun bende istiyprum yapmak gecen sene komsu verdi seftali için bir güzel olmjş bir güzel 1 kavanoz verdi 3 lt olduKizlar nasılsınız? Kayısı suyu yaptım bugünkışın ve ramazan da bol bol icebilnek için,az şekerli
Tartımin pili bitmiş sanıyordum bugün pil aldım ama yine çalışmadı.tamir işlerinde iyi olan bı komşum var,ona verdim, inşallah yapar
ayy supersin masallah darisi basimaSağol canım 11 ayda 21 kilo verdim bendarısı tümmm 5. Takıma
Aaa bilmiyordum bunu tabii ki yazarım, haber verdiğin için teşekkür ederim.redsonja87 canım en geç Perşembe gününe kadar 1.cilik sırrını aşağıdaki linkte yazmanı rica ederiz yazmadığın zman ceza alıyoruz
Diyetinde neler yaptığın? Seni motive eden şeyler ?sporlar vs ne var ise bahsedebilirsinn:)
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Merhaba arkadaşlar, üçüncü takımın bir uyesi olarak buradayım. Herkese selam ve sevgiler. 80.2 ile merhaba demiştim takımıma. İyi ki demişim. Bugün 69.9 ile hedefime(56) emin adımlarla ilerliyorum. Yaşım 49, Nisan'da 50 oluyorum. Basari sırrımin ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama gun içinde...www.kadinlarkulubu.com
Ya hayır en son bir şey döndüm ortilerle ilgili dönen olmadı cevap bekliyordum yapayım bariCherry Mom bizim ortaklar belli olmuş muydı kaptan. Ben bu kel kör internetimle bazı yazılan seyleri kacırmıs olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?