Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Birde misafir var. Dvd player işini halettim denemek kaldı bi yarın spora bailıyorum. Heycandan ölcem. Bi işe yarasa keşke bu 1 ay çok güzel olcak inş

eskiden tasinma isleri zordu cidden ama simdi nakliye firmalari cok profesyonel cok guzel hallediyolar eglenceli kismi kaliyor sana.

gecen ay annemler durup dururken tasinmaya karar verdi, perdembe gunu tasinsak mi diye konusuyoduk cuma gunu nakliye firmasini ayarladim tasinacaklari evi temizledik cumartesi esyalari koliledik pazar gunu tasindilar pazartesi aksami yemege misafiri bile vardi yeni evinde

ben 2 defa tasindim ikisinde de gardrobumu bile bosaltmadim sadece mutfak esyalari ve ivir zivirlari koliledik

tasinmak temizlik ya mis gibi gene tasinsam keske

yanma yok gorunurde hicbisey yok. ama uzerine basinca derinin altinda yara varmis gibi aciyor agriyor. elimle siktigimda da ayagimi agriyor. suan hastaneler malum bu lanet gitmeyecek herhalde gidecegim doktorlarin listesi kabardikca kabariyor

Stres yapma canım regl dönemi herkes artı ya da sabit oluyor genelde stres yaparsan şiştikçe şişersin bende olmadım daha ama böyle konularda çok şanslıyımdır perşembe sabahı ya da cuma sabahı regl olurum genelde ondan alıştım artık.

yanma yok gorunurde hicbisey yok. ama uzerine basinca derinin altinda yara varmis gibi aciyor agriyor. elimle siktigimda da ayagimi agriyor. suan hastaneler malum bu lanet gitmeyecek herhalde gidecegim doktorlarin listesi kabardikca kabariyor
Geçmiş olsun canım

Ay yok yok tur meselesini düzelteyim ben etaplar birleşince 2 etap sayılır dedim ama tek etap olarak sayılacak o yüzden tur bu hafta son oluyor ipleri bırakmak yok

Topuk dikenin olmasin
topuk dikeni ayrica var zaten liseden beri. ama bu agri ona bagli bir agri mi emin degilim ayak tabanimin tamamina yayiliyor cunku ama topukta daha yogun.

cok hareket etmedigim ayakta durmadigim kosturmadigim gunlerde bisey yok. ama azicik ayakta dursam inanilmaz aciyor.

doktor da dinlen cok ayakta kalma ayaginin altina siseyle masaj yap filan demisti.

Kizlar nasılsınız? Kayısı suyu yaptım bugünkışın ve ramazan da bol bol icebilnek için,az şekerli
Tartımin pili bitmiş sanıyordum bugün pil aldım ama yine çalışmadı.tamir işlerinde iyi olan bı komşum var,ona verdim, inşallah yapar

Ay yok yok tur meselesini düzelteyim ben etaplar birleşince 2 etap sayılır dedim ama tek etap olarak sayılacak o yüzden tur bu hafta son oluyor ipleri bırakmak yok
Oooo kaptannnn ne dedin yaaaa. Hadiiii sarılın spora bizim takımm. Regl ödemi fln yok bu hafta. Gidiyimde kira sapı içeyim

Ayy nasıl yaptın canım kaynatıyor musun bende istiyprum yapmak gecen sene komsu verdi seftali için bir güzel olmjş bir güzel 1 kavanoz verdi 3 lt oldu ki bide yogun yogundu.çok güzeldi valla benimde yapasın var en azından kısın baya güzel oluyor hazır seyleri içmeyiz.

redsonja87 canım en geç Perşembe gününe kadar 1.cilik sırrını aşağıdaki linkte yazmanı rica ederiz yazmadığın zman ceza alıyoruz
Diyetinde neler yaptığın? Seni motive eden şeyler ?sporlar vs ne var ise bahsedebilirsinn:)

Aaa
Aaa bilmiyordum bunu tabii ki yazarım, haber verdiğin için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…