- 23 Mart 2016
- 30.794
- 91.857
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.901
Rica ederim tatlımAaa
Aaa bilmiyordum bunu tabii ki yazarım, haber verdiğin için teşekkür ederim.
Yaparsın canımm ama artık evindesin sporlara başla erteleme ben son zmanlarıma bakmayın çok çok spor yaptım geçen sene özellikleayy supersin masallah darisi basima
İçin için kirazın sapı mısırın püskülüOooo kaptannnn ne dedin yaaaa. Hadiiii sarılın spora bizim takımm. Regl ödemi fln yok bu hafta. Gidiyimde kira sapı içeyim
GelemediYa hayır en son bir şey döndüm ortilerle ilgili dönen olmadı cevap bekliyordum yapayım bari10 dakikaya geliyorrrr ♥
Çok naif bir soru olacak, nasır var mı?yapildi tahlil bisi cikmadi ya, ozellikle topuk kismi aciyor agri gibi sadece uzerine basinca oluyor. sanki civili zeminde yuruyorum gibi
+1Bizim bu regller grupca oluyor maşallah. Hepimizin hemen hemen aynı hafta bu haftayı atlatırsak sırtımız yere gelmez. Bende en az +2 şişlik varrr
Kilo boy oranına göre fazla kilolu olduğunuz için ayakta kalma yürümeye bağlı ayak ağrısı olması çok normal değil mi? Ne yazık ki tek çözüm kilo vermek ve onun için de hareket gerekiyor. Ayakta kalmadan yapabileceğiniz yüzme, bisiklet, kürek çekme aleti vb seçeneklere yönelmeniz mümkün mü?topuk dikeni ayrica var zaten liseden beri. ama bu agri ona bagli bir agri mi emin degilim ayak tabanimin tamamina yayiliyor cunku ama topukta daha yogun.
cok hareket etmedigim ayakta durmadigim kosturmadigim gunlerde bisey yok. ama azicik ayakta dursam inanilmaz aciyor.
doktor da dinlen cok ayakta kalma ayaginin altina siseyle masaj yap filan demisti.
Canım çekirdeğini çıkarıp tencereye koyuyorum, üzerine yakın ya da dibine tutmayacak kadar su ekliyorum kaynayıp kayısı dagilinca şekeri ve az da limon tuzunu ekleyip biraz daha kaynatıyorum, sonra blenderden geçirip kavanozlara doldurup kapatıyorum.gecen yıl soğuyunca poşete koyup buzluğa atmıştım ama bu yıl buzlukta yer tutsun istemiyoeumAyy nasıl yaptın canım kaynatıyor musun bende istiyprum yapmak gecen sene komsu verdi seftali için bir güzel olmjş bir güzel 1 kavanoz verdi 3 lt olduki bide yogun yogundu.çok güzeldi valla benimde yapasın var en azından kısın baya güzel oluyor hazır seyleri içmeyiz.
AA bı de başka bı takımla yarisacaktik 10 muydu 14 muyduCherry Mom bizim ortaklar belli olmuş muydı kaptan. Ben bu kel kör internetimle bazı yazılan seyleri kacırmıs olabilirim.
Merhaba kızlar. 5 takımdan Redsonja ben
Haftanın şampiyonu olarak diyet tüyolarımı ve motivasyonumu yazmam gerekiyormuş. Seve seve..
Öncelikle kendimi hazırladığım psikolojik motivasyondan bahsedeyim. Her ne kadar diyet başlangıç kilom listede 58 olarak yazılsada diyete başladığımda 58.8 kiloydum. Aslında boyuma göre bakıldığında kilom çok da fazla gelmeyebilir ama sanıyorum ki vucudumda yağ oranım yüksek olacak ki kilolarımı hep popo ve gögüslerden almaya başladım. Haliyle 36 beden pantolonlarım popomdan geçmemeye, gömleklerim tshirtlerim kısa gelmeye başladı. 38 beden alsam popodan geçiyor ama belim çuval gibi oluyordu. Ya tüm gardrobu değiştirecektim ya da o fazla 6 kiloyu verecektim. İkinci şık daha kolay ve masrafsız geldi bana ve zayıflamaya karar verdim. Sonuçta hiçbir abur cubur aynaya baktığımda gördüğüm 36 beden Redsonjadan daha çok mutlu edemezdi beni. Çok uzatmayayım bu süreçte yaptıklarımı yazıyorum..
1-öncelikle takım arkadaşlarımla takım sayfasında sürekli iletişim halinde oldum, menülerimi aksatmadan yazdım. Menü paylaşımı önemli nitekim gün içerisinde eliniz pasta böreğe abur cubura gidince “yok ya bunu da listeye yazamam ayıp olur” moduna giriyorsunuz ister istemez.
2- Ben sabah kahvaltımı hep yaptım. Genelde haşlanmış yumurta ve yiyebildiğim kadar domates, salatalık yedim. Sabah kahvaltısını ne kadar iyi, besleyici, doyurucu fakat en az kalori ile yaparsanız akşam o kadar az acıkıyorsunuz.
3-Ara öğünlerde şekersiz Türk kahvesi, ya da sütlü soğuk kahve yaptım kendime.. Ama süt tabii ki light tercih ettim. Şekeri hayatımdan çıkarttım.
4- öğlen öğünümde çorba içtim, yanında salata varsa salatamı yedim ancak salataya hiç sos vs koymadım. Arasıra bir yemek kaşığı zeytin yağı ve bolca limon sıktım gerçi.
5-Hiç ekmek yemedim. Belki 2 haftada sadece bir öğün 1 dilim yemişimdir.
6-Haftada en az 3 kez yürüyüş yaptım. Öyle çok uzun olmasa da 4000-5000 adım olsa da yürüdüm.
7-Ve asıl gelelim bence işin püf noktasına. Akşam yemek yemedim ben. çok acıkırsam yoğurt yedim mesela. Ya da ayran içtim. Akşam yemek yememek gerçekten zayıflatıyor insanı. İnanın bir müddet sonra alışıyorsunuz bu düzene. Açıkçası ideal kiloma inince de aralıklı oruç diyeti ile formumu korumayı düşünüyorum. Bu arada form demişken gün aşırı meşhur herkesin bildiği markanın kayısı çayı ya da kiraz sapı çayını içtim vucuttaki ödemleri atmak için. Kesinlikle işe yarıyor
umarım faydalı olur yazdıklarım.. Sağlıklı günler kerkese
S Suskunhanim |
|
U UmutluBen | O Ozgenurrrr |
|
|
|
|
|
|
A Asya2600 |
|
|
|
M MoongirlAndSerenity |
|
P peri3032 |
|
tabiki demavimli bizi “açım aaaççç” diye haykıracağımız günler bekliyor orti. Cuma günü şampiyon muyuz?
aslinda soylediklerinde cok haklisin. ayak tabani agir vucudu tasiyamadigi icin aciyor olabilir ama ben lisede 38 kiloydum o zaman da vardi bu sorun uzun sure devam etmisti gecmisti. son 1 yildir yine basladi. kilodan mi emin olamiyorum.Çok naif bir soru olacak, nasır var mı?
+1
Kilo boy oranına göre fazla kilolu olduğunuz için ayakta kalma yürümeye bağlı ayak ağrısı olması çok normal değil mi? Ne yazık ki tek çözüm kilo vermek ve onun için de hareket gerekiyor. Ayakta kalmadan yapabileceğiniz yüzme, bisiklet, kürek çekme aleti vb seçeneklere yönelmeniz mümkün mü?
Daha önce yazmayı düşünmüştüm fırsat olmadı. Bunlar benim kişisel görüşlerim, değerlendirmek size kalmış, sadece gördüğüm birşeyi belirtmek isterim belki faydası olur size diye.
Düşük kalorili beslenmeye dayalı diyet yapıyorsunuz, diyetisyen sonrası bile 500 600 kcal civarı yazıyordunuz.
Bu uzun vadede sağlıklı bir yöntem değil. Kalori açığı var diye başta kilo vereceksiniz ama sonra duracak. Uzun süre devam edebildiniz diyelim, Vitamin eksikliği, saç dökülmesi, duraklayan metabolizma, kıtlık moduna geçecek vücut, ve normalde düşük kalori almaya alıştığı için üstüne çıkınca depolamaya çalışacak. yaşınıza kilonuza uygun kalori miktarında veya çok az altında beslenip, açığı sporla oluşturmalısınız. Kas kaybını önlemek için proteini yeterli alıp, karb ve yağı da dengeli yemek, sağlıklı şekilde ilerlemenizi sağlar.
aaa birinci mi oldu bu haftaredsonja87 canım en geç Perşembe gününe kadar 1.cilik sırrını aşağıdaki linkte yazmanı rica ederiz yazmadığın zman ceza alıyoruz
Diyetinde neler yaptığın? Seni motive eden şeyler ?sporlar vs ne var ise bahsedebilirsinn:)
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Merhaba arkadaşlar, üçüncü takımın bir uyesi olarak buradayım. Herkese selam ve sevgiler. 80.2 ile merhaba demiştim takımıma. İyi ki demişim. Bugün 69.9 ile hedefime(56) emin adımlarla ilerliyorum. Yaşım 49, Nisan'da 50 oluyorum. Basari sırrımin ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama gun içinde...www.kadinlarkulubu.com
Kizlar tekrar kusura bakmayin biz hala cadirdayiz, yarin da tartilamiycam.S Suskunhanim
0zlem
Calypso95
U UmutluBen
O Ozgenurrrr
fancynancy
cgdmk
ayvacicegi
Sibal57
SaskinAnne
A Asya2600
mavimli
@Amor-a
redsonja87
kirmizigitar
turab571
P peri3032
M MoongirlAndSerenity
vorones
Kızlar yarın sabah PAZARTESİ TARTISI var sabah aç karnına tartılıp bildirmeyi unutmayalım lütfeeeen.
Cuma: X Pazartesi: Y kilo şeklinde
Güncel ortilerimiz
cuma günü en yüksek yüzdeyi alan ikili kazanır ♥
S Suskunhanim 0zlem U UmutluBen O Ozgenurrrr Calypso95 SaskinAnne redsonja87 mavimli Sibal57 turab571 A Asya2600 ayvacicegi fancynancy cgdmk M MoongirlAndSerenity kirmizigitar P peri3032 vorones
Yerinde falan saysan koşu gibi zıplama falan yaparsın biraz bölgesel yaparsın vaktin oluyorsa tabiKızlar normalde haftanın her günü sporla geçiyordu benim.gunluk 40 60 dk koşu bandı .
Ama şiimdi bol yemeli sporsuz günler geçiriyorm. Evde bana ait bi oda var . Kayınvalidelerdeyim malum . 40 dk 1 saat kapimi kapatip .ne spor yapabilirim sizce. Benim dizim de Problem var. Sguat tarzı şeyler yapamıyorum ama . Dambil falan da yok. Biraz ip atlasam. Plank yapsam . . Başka
Bi Video falan bulsam diorum. O da internet sikinti hani leslie gbi . Bana söyle hedef koyup hesaplama takip yapacak bi orti olsa süper olurduYerinde falan saysan koşu gibi zıplama falan yaparsın biraz bölgesel yaparsın vaktin oluyorsa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?