Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

C Cagrihilal1 tatlım eğer istiyorsan mezuniyet yazını yazabilirsin zorunlu değil ama eminim 5. Takım senin kaleminden bir yazı okumak ister

yapildi tahlil bisi cikmadi ya, ozellikle topuk kismi aciyor agri gibi sadece uzerine basinca oluyor. sanki civili zeminde yuruyorum gibi
Çok naif bir soru olacak, nasır var mı?
Bizim bu regller grupca oluyor maşallah. Hepimizin hemen hemen aynı hafta bu haftayı atlatırsak sırtımız yere gelmez. Bende en az +2 şişlik varrr
+1
Kilo boy oranına göre fazla kilolu olduğunuz için ayakta kalma yürümeye bağlı ayak ağrısı olması çok normal değil mi? Ne yazık ki tek çözüm kilo vermek ve onun için de hareket gerekiyor. Ayakta kalmadan yapabileceğiniz yüzme, bisiklet, kürek çekme aleti vb seçeneklere yönelmeniz mümkün mü?

Daha önce yazmayı düşünmüştüm fırsat olmadı. Bunlar benim kişisel görüşlerim, değerlendirmek size kalmış, sadece gördüğüm birşeyi belirtmek isterim belki faydası olur size diye.

Düşük kalorili beslenmeye dayalı diyet yapıyorsunuz, diyetisyen sonrası bile 500 600 kcal civarı yazıyordunuz.
Bu uzun vadede sağlıklı bir yöntem değil. Kalori açığı var diye başta kilo vereceksiniz ama sonra duracak. Uzun süre devam edebildiniz diyelim, Vitamin eksikliği, saç dökülmesi, duraklayan metabolizma, kıtlık moduna geçecek vücut, ve normalde düşük kalori almaya alıştığı için üstüne çıkınca depolamaya çalışacak. yaşınıza kilonuza uygun kalori miktarında veya çok az altında beslenip, açığı sporla oluşturmalısınız. Kas kaybını önlemek için proteini yeterli alıp, karb ve yağı da dengeli yemek, sağlıklı şekilde ilerlemenizi sağlar.

Canım çekirdeğini çıkarıp tencereye koyuyorum, üzerine yakın ya da dibine tutmayacak kadar su ekliyorum kaynayıp kayısı dagilinca şekeri ve az da limon tuzunu ekleyip biraz daha kaynatıyorum, sonra blenderden geçirip kavanozlara doldurup kapatıyorum.gecen yıl soğuyunca poşete koyup buzluğa atmıştım ama bu yıl buzlukta yer tutsun istemiyoeum
Cherry Mom bizim ortaklar belli olmuş muydı kaptan. Ben bu kel kör internetimle bazı yazılan seyleri kacırmıs olabilirim.
AA bı de başka bı takımla yarisacaktik 10 muydu 14 muydu o noldu

Canım sağol hemen yazmışsın alıntılayalım kızlarda okusunlar

aslinda soylediklerinde cok haklisin. ayak tabani agir vucudu tasiyamadigi icin aciyor olabilir ama ben lisede 38 kiloydum o zaman da vardi bu sorun uzun sure devam etmisti gecmisti. son 1 yildir yine basladi. kilodan mi emin olamiyorum.

beslenme konusuna gelince, acikcasi dusuk kalori alma niyetinde degilim, yani o cabayla diyet yapmiyorum. ben yillardir bu kadar yiyorum zaten,hatta daha da az yiyordum dusunun kahvalti hayatimda etmis degilim oyle duzenli kirk yilda bir yerdim genelde tek ogun beslenirdim.biraz fazla yedigim gunler 2-3 defa soda icme istegi duyuyorum midem bulaniyor rahatsiz oluyorum aslinda.

e bu kadar az yedigim halde nasil bu kiloya geldim? onun da bazi sebepleri var, emzirme doneminde oglumun alerjileri sebebiyle yasakli listem o kadar kabarikti ki, sadece patates ve makarnayla 1,5 yil beslendiginizi dusunun. peynir yok yumurta yok et yok sebze yemekleri dahi yasak listemdeydi. usteik emzirdigim icin cok fazla acikiyordum ve yiyebildigim tek seyden fazla fazla yiyordum. sonuc olarak bana hepsi kilo olarak dondu. emzirme doneminde alerjiler cikmamis olsaydi bu kadar kilo asla almazdim. ustelik insulin direnci olan biri olarak patates ve beyaz unu tuketmemem gerekirken 1,5 yil sadece onlarla beslendim dusunun. diyetisyene o donem gitmistim, alerji listesine bakip "emzirme bitene kadar kafana takma kiloyu" dedi en son bana.

simdi o yedigim makarna ve patatesleri verme telasindayim. yuzme vs diyorsunuz ya, nasil isterim nasil, ama imkanim yok. 3 yasinda cocugu birakabilecegim kimse yok, ve esim sabah 8 de cikip gece genellikle sabaha krsi geliyor haftanin 6 gunu. zaten oturdugum yerde ne bir park ne bir bahce olmadigi icin cocugu bile parka sadece pazar gunleri cikarabiliyorum esim evdeyken arabayla. evime en yakin otobus minibusduragi 2 km mesafede...

hepsi bahane gibi gorunuyor olabilir, ama inanin cok zor bir hayatim var. ben tum zorluklarin icinde bisiler yapmaya calisiyorum kendi kendime. bu saat oldu bakin sabah 9 gibi uyandigimdan beri calisiyorum, muhtemelen bu gece ve onumuzdeki 3 gece daha sabahlamam gerekecek.yuksek ihtimalle 2-3 saat uykuya vaktim kalacak maksimum.ne kadar yorgun oldugumu dusunun....

aaa birinci mi oldu bu hafta redsonja87 ben kacirmisim, tebrikler süper

Ya ben de köydeyim a101 buldum çarşıda ama tartı bulamadım. Yarın da bi bakarım başka yerleré . Cuma ya kadar halledebilsem. Yoksa 2 hafta bildirim yapamicam

Kızlar normalde haftanın her günü sporla geçiyordu benim.gunluk 40 60 dk koşu bandı .
Ama şiimdi bol yemeli sporsuz günler geçiriyorm. Evde bana ait bi oda var . Kayınvalidelerdeyim malum . 40 dk 1 saat kapimi kapatip .ne spor yapabilirim sizce. Benim dizim de Problem var. Sguat tarzı şeyler yapamıyorum ama . Dambil falan da yok. Biraz ip atlasam. Plank yapsam . . Başka

Yerinde falan saysan koşu gibi zıplama falan yaparsın biraz bölgesel yaparsın vaktin oluyorsa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…