Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kendimi birinci ilan edip +100 puanını alıp gideyim

12.08.20 zıp zıp Challenge sonuçları
1. Cherry Mom 600 zıp şampiyonların şampiyonu
sizede nanikkkk

zıp yarışlarını bugün itibariyle kaldırdım walklar ile devamm edelim ondada 20 kişilik ekipte 5 kişi altı katılım olursa onlarıda bir süre kaldırırız

Vayyy sirkeli sularrrr
Bu hafta çok iyi gidiyorsun iyi bir eksi gelecek inşallah
Sabah
1 yumurta
3 dilim sucuk
Peynir
1 dilim ekmek

Akşam
1 küçük avuç ici kadar bazlama ekmek
Bir garip menü düzeniniz oturmadı mı hala

merhaba, beni listeden çıkarabilirmisiniz? evde tadilat var okulların açılmama ihtimaline karşı evde eğitimi kolaylaştıracak şekilde çocukların odasını yeniden düzenliyoruz. sürekli yoğunluk, İşim hiç bitmiyor birtürlü açamıyorum takımı. yediklerime de dikkat edemiyorum. alt listedeyim zaten boşa çarpı görülüp motivasyon düşüklüğüne sebep olmayayım.

bugun sabah erken evden ciktim hep disaridaydim. Aksamda ucagim vardi geldim memlekete. Tasinma muhabbetine iki ayagim bi pabuca girdi resmen. Hallolsaydi bir. Aksam hamburger yedim sevmem halbuki. Ama cikinca gittim yedim ;(

o zaman tebrikler

Evet canım 11 bende yol yorgunuyum ama katılım amaçlı biraz zıplayacağım yarın güzel spor yapacağım inşallah
Dedin ve zipladindedim ve ziplamadim
Vay beee süpersin C Cagrihilal1 buralarda olsa komik bı şeyler yazardı ama
Tebrik ediyorum kaptanim Muhtesem

zıp yarışlarını bugün itibariyle kaldırdım walklar ile devamm edelim ondada 20 kişilik ekipte 5 kişi altı katılım olursa onlarıda bir süre kaldırırız
İyi yaptın kaptanım eylüle doğru izindekiler falan dönünce tekrar yaparız
Cherry Mom kaptanım gelince ilgilenir canım benim

Masalah canım yaaa gıpta ettim vallta pestilinide mi yapıyosun. Pestil, kayısı suyu valla sizin evin bireyi olmak lazımmıs ev yapımı mis gibi

Kaptan walklar kalsın ya valla ben hep yatısmadan dolayı 1 adım daha fazla atıyorum. Zıp için bgn zıplıcaktım ama malesef evde değildim üzüldüm şimdi halket

Bugün karantinamiz bitti
Kizin kahvaltısını yaptırıp anneme gideceğim Allah nasip ederse
Kızımı 17 gün önce görmüşlerdi en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…