- 23 Mart 2016
- 30.769
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.121
Vayyy sirkeli sularrrrSabah sirkeli su
Kahve
Kahvaltı 2 h y7murta, 7 zeytin, 1 dlm ekmek, 1 YK çilek reçeli
Ara 3 incir
2 yk süt kestirmesi( sütüm bozulmuş peynir gibi bı şey yaptım)
Aksam
3 YK bulgur pilavı 3 baget tavuk, 3 dlm kavun
7000 adım, bugünlerde su icemiyorum
Cherry Mom Mehfam 0zlem
Bu hafta çok iyi gidiyorsun iyi bir eksi gelecek inşallah4 kaşık yulaf,1 çay kaşığı tarçın ve 1 elma ile yulaf lapası yaptım.
12.30
1 adet elma ve 4 ceviz
15.20
Ananas, 3 tane ceviz ve çay
18.00
Çorba 4 kaşık tarhana
Pilav 3 kaşık
Yoğurt 4 kaşık.
Su içildi 2 lt
Bir garip menüSabah
1 yumurta
3 dilim sucuk
Peynir
1 dilim ekmek
Akşam
1 küçük avuç ici kadar bazlama ekmek
Görümceme 60-70 kg domates konservesi yaptık canım hiç spor yapamadım..Zıpp yapan var mı kızlarrrr
merhaba, beni listeden çıkarabilirmisiniz? evde tadilat var okulların açılmama ihtimaline karşı evde eğitimi kolaylaştıracak şekilde çocukların odasını yeniden düzenliyoruz. sürekli yoğunluk, İşim hiç bitmiyor birtürlü açamıyorum takımı. yediklerime de dikkat edemiyorum. alt listedeyim zaten boşa çarpı görülüp motivasyon düşüklüğüne sebep olmayayım.7-14 Ağustos Menü Paylaşım Listesi
S Suskunhanim
0zlem
fancynancy
Calypso95
O Ozgenurrrr
Sibal57
SaskinAnne
A Asya2600
cgdmk
U UmutluBen
Amor-a
mavimli
redsonja87
kirmizigitar
ayvacicegi
turab571
M MoongirlAndSerenity
P peri3032
o zaman tebriklerKendimi birinci ilan edip +100 puanını alıp gideyim
12.08.20 zıp zıp Challenge sonuçları
1.Cherry Mom 600 zıp şampiyonların şampiyonu
sizede nanikkkk
zıp yarışlarını bugün itibariyle kaldırdım walklar ile devamm edelim ondada 20 kişilik ekipte 5 kişi altı katılım olursa onlarıda bir süre kaldırırız
Dedin ve zipladinEvet canım 11 bende yol yorgunuyum ama katılım amaçlı biraz zıplayacağımyarın güzel spor yapacağım inşallah
Vay beee süpersinKendimi birinci ilan edip +100 puanını alıp gideyim
sizede nanikkkk
zıp yarışlarını bugün itibariyle kaldırdım walklar ile devamm edelim ondada 20 kişilik ekipte 5 kişi altı katılım olursa onlarıda bir süre kaldırırız
İyi yaptın kaptanım eylüle doğru izindekiler falan dönünce tekrar yaparızzıp yarışlarını bugün itibariyle kaldırdım walklar ile devamm edelim ondada 20 kişilik ekipte 5 kişi altı katılım olursa onlarıda bir süre kaldırırız
merhaba, beni listeden çıkarabilirmisiniz? evde tadilat var okulların açılmama ihtimaline karşı evde eğitimi kolaylaştıracak şekilde çocukların odasını yeniden düzenliyoruz. sürekli yoğunluk, İşim hiç bitmiyor birtürlü açamıyorum takımı. yediklerime de dikkat edemiyorum. alt listedeyim zaten boşa çarpı görülüp motivasyon düşüklüğüne sebep olmayayım.
Masalah canım yaaa gıpta ettim vallta pestilinide mi yapıyosun. Pestil, kayısı suyu valla sizin evin bireyi olmak lazımmıs ev yapımı mis gibiYaa ben bu mesajı yeni gördümsabahtandir giremedim çünkü bı arkadaşım bı kova kayısı yollamış, suyunu yeni yapmıştım pestil yapayım dedim, temizlik Vs iki çocuklar anca bu vakit oluyo bı de dışarı çıkardım yavruları pestilim çıktı
Bildirim 11de miydi katılmak için az da olsa atlamaya çalışayım
Kaptan walklar kalsın ya valla ben hep yatısmadan dolayı 1 adım daha fazla atıyorum. Zıp için bgn zıplıcaktım ama malesef evde değildim üzüldüm şimdi halketKendimi birinci ilan edip +100 puanını alıp gideyim
sizede nanikkkk
Pestilini ilk kez yaptım canım, bakalım nasıl olacakMasalah canım yaaa gıpta ettim vallta pestilinide mi yapıyosun. Pestil, kayısı suyu valla sizin evin bireyi olmak lazımmıs ev yapımı mis gibi
Canım midem bozuk yiyemiyorumVayyy sirkeli sularrrr✌
Bu hafta çok iyi gidiyorsun iyi bir eksi gelecek inşallah
Bir garip menüdüzeniniz oturmadı mı hala
gozunuz aydin canim. hadi bitmis gitmisBugün karantinamiz bitti❤
Kizin kahvaltısını yaptırıp anneme gideceğim Allah nasip ederse
Kızımı 17 gün önce görmüşlerdi en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?