Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam canım tamamdır kolay gelsin
Mehfam unutmazsan yarın için sana zahmet tatlım

Perşembe sessizliği
Kızlar yarına hazır mıyız son etabıda nota almadan kapatıyoruz umarım son etap olması çok önemli lütfen sıkın dişiniziii
Akşamm yeme içme işini erken kapatmaya çalışın olur mu 17 en geç 18 gibi

Sabah
30 gr peynir
2 yumurta
4 adet köfte

Öğlen
Avuc içi kadar börek
Yarın kibrit kıtusu kek sade

Akşam
1 lahmcum
Yarım pide

Spor: 500 bölgese
50 dk eliptik
15 bin adım Cherry Mom
Allahtan porsiyonlar az ama bu ne böyle yavrum ya dikkat et karbonhidratla sınamışlar seni belli ki

Merhaba diyete yeni başladım ve motivasyonumun devamlılığı için aranıza katılmak istedim =) Kendimi tanıtayım:

34 yaşındayım . Boyum 170 ve 106 kiloyum. 65 kiloya erişene kadar durmayı düşünmüyorum.
Evliyim. Bebeğimiz henüz yok. Zayıflayıp ideal bedenime ulaşınca anne olmak istiyorum.
Kilo alma nedenim dengesiz ve düzensiz beslenmem ve hareketsiz yaşamım. Bunu tamamiyle değiştireceğim inş. hipotiroidim ve reaktif hipoglisemim var. Tiroid ilacı kullanıyorum ama inatla şeker ilacı kullanmadım. Sağlıklı beslenmeyle ve sporla ilaca gerek kalmayacağından eminim.
Ve kilo verme isteğim sağlıklı,enerjisi yüksek bir anne olabilmek. Tabi kilo vermenin artıları olarak bedenini bulduğum kıyafetleri değil zevkimin seçtiği kıyafetleri giymek
İşte böyle.
Hepimizin azmi,iradesi bol olsun.

Aynı yaştayız ✌ çok güzel bir motivasyona sahipsin ideal kiloda anne olmaktan güzel hedef olamaz bence işin ucunda annelik var sonuçta:)) umarım hedefine ve bebeğine güzel sağlıklı bir şekilde ulaşırsın ♥ takımımıza hoşgeldin bende yüklerimden taze kurtuldum yeni mezun bir kaptanım :)
1.sayfada kurallarımız var canım okuyup kabul ettiğinide ayrıca dönersen sevinirim

hosgeldin

spor puan tablomuz

bu hafta çok tembel vardı çok bakalım yarın bu tembel arkadaşlar tartıda nasıl çıkacak karşımıza
Eki Görüntüle 2674842
kaptanim spor yok hemde reglim torpil yokmu

hosgeldin

kaptanim spor yok hemde reglim torpil yokmu

Hoşbuldum tekrar. =)
Ooo ne güzel tebrik ederim. Darısı hepimizin başına. Mezun kaptandan bol bol tavsiyeler gelir o zaman.
Kuralları okudum ve kabul ediyorum. Menü ve spor paylaşımına yarından itibaren başlayayım olur mu? Çünkü ben diyete sabah başlamayı beklemedim. Şu an başladım ve şu saate kadar..

Tabi tabi yarın itibariyle başlarsın menü sayfamız ayrı yerde sayfanın üst kısmında da ayrıca etiketli hergün gün sonunda yazabilirsin
Yeni mezun kaptandan tavsiye öneri sopa alkış övgü kavga kıyamet herşey beklenebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…