- 23 Mart 2016
- 30.768
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.141
Selam canım tamamdır kolay gelsinmerhaba, beni listeden çıkarabilirmisiniz? evde tadilat var okulların açılmama ihtimaline karşı evde eğitimi kolaylaştıracak şekilde çocukların odasını yeniden düzenliyoruz. sürekli yoğunluk, İşim hiç bitmiyor birtürlü açamıyorum takımı. yediklerime de dikkat edemiyorum. alt listedeyim zaten boşa çarpı görülüp motivasyon düşüklüğüne sebep olmayayım.
gozunuz aydin canim. neyse kiNegatif çıktı cnm şükür.
Tm cnm sildim şimdi.
Sağol cnm, inşallahgozunuz aydin canim. neyse kiSaskinAnne nin esi de atlatti artik. insallah boyle negatifli ya da pozitif tedavili haberler aliriz hep
Allahtan porsiyonlar az ama bu ne böyle yavrum yaSabah
30 gr peynir
2 yumurta
4 adet köfte
Öğlen
Avuc içi kadar börek
Yarın kibrit kıtusu kek sade
Akşam
1 lahmcum
Yarım pide
Spor: 500 bölgese
50 dk eliptik
15 bin adımCherry Mom
Ne oldu bizim cardiolar :)Sabah tarhana çorbası 1 dilim peynir yeşillik
Öğle lavaş tost ayran
Akşam 1 karnıyarık bir dolma
2 lt su 5000 adımCherry Mom Mehfam
Aynı yaştayız ✌ çok güzel bir motivasyona sahipsin ideal kiloda anne olmaktan güzel hedef olamaz bence işin ucunda annelik var sonuçta:)) umarım hedefine ve bebeğine güzel sağlıklı bir şekilde ulaşırsın ♥ takımımıza hoşgeldinMerhaba diyete yeni başladım ve motivasyonumun devamlılığı için aranıza katılmak istedim =) Kendimi tanıtayım:
34 yaşındayım . Boyum 170 ve 106 kiloyum. 65 kiloya erişene kadar durmayı düşünmüyorum.
Evliyim. Bebeğimiz henüz yok. Zayıflayıp ideal bedenime ulaşınca anne olmak istiyorum.
Kilo alma nedenim dengesiz ve düzensiz beslenmem ve hareketsiz yaşamım. Bunu tamamiyle değiştireceğim inş. hipotiroidim ve reaktif hipoglisemim var. Tiroid ilacı kullanıyorum ama inatla şeker ilacı kullanmadım. Sağlıklı beslenmeyle ve sporla ilaca gerek kalmayacağından eminim.
Ve kilo verme isteğim sağlıklı,enerjisi yüksek bir anne olabilmek. Tabi kilo vermenin artıları olarak bedenini bulduğum kıyafetleri değil zevkimin seçtiği kıyafetleri giymek
İşte böyle.
Hepimizin azmi,iradesi bol olsun.
hosgeldinMerhaba diyete yeni başladım ve motivasyonumun devamlılığı için aranıza katılmak istedim =) Kendimi tanıtayım:
34 yaşındayım . Boyum 170 ve 106 kiloyum. 65 kiloya erişene kadar durmayı düşünmüyorum.
Evliyim. Bebeğimiz henüz yok. Zayıflayıp ideal bedenime ulaşınca anne olmak istiyorum.
Kilo alma nedenim dengesiz ve düzensiz beslenmem ve hareketsiz yaşamım. Bunu tamamiyle değiştireceğim inş. hipotiroidim ve reaktif hipoglisemim var. Tiroid ilacı kullanıyorum ama inatla şeker ilacı kullanmadım. Sağlıklı beslenmeyle ve sporla ilaca gerek kalmayacağından eminim.
Ve kilo verme isteğim sağlıklı,enerjisi yüksek bir anne olabilmek. Tabi kilo vermenin artıları olarak bedenini bulduğum kıyafetleri değil zevkimin seçtiği kıyafetleri giymek
İşte böyle.
Hepimizin azmi,iradesi bol olsun.
kaptanim spor yok hemde reglim torpil yokmu
spor puan tablomuz
bu hafta çok tembel vardı çok bakalım yarın bu tembel arkadaşlar tartıda nasıl çıkacak karşımıza
Eki Görüntüle 2674842
Aynı yaştayız ✌ çok güzel bir motivasyona sahipsin ideal kiloda anne olmaktan güzel hedef olamaz bence işin ucunda annelik var sonuçta:)) umarım hedefine ve bebeğine güzel sağlıklı bir şekilde ulaşırsın ♥ takımımıza hoşgeldinbende yüklerimden taze kurtuldum yeni mezun bir kaptanım :)
1.sayfada kurallarımız var canım okuyup kabul ettiğinide ayrıca dönersen sevinirim
hosgeldin
kaptanim spor yok hemde reglim torpil yokmu
Hoşbuldum tekrar. =)
Ooo ne güzel tebrik ederim. Darısı hepimizin başına. Mezun kaptandan bol bol tavsiyeler gelir o zaman.
Kuralları okudum ve kabul ediyorum. Menü ve spor paylaşımına yarından itibaren başlayayım olur mu? Çünkü ben diyete sabah başlamayı beklemedim. Şu an başladım ve şu saate kadar..
İşte bahsettiğim sopakaptanim spor yok hemde reglim torpil yokmu
seni sasirticiiiiiiiim:) tartiyla aram cok iyi bu gunlerde...İşte bahsettiğim sopa
Gözün aydın canımNegatif çıktı cnm şükür.
Tm cnm sildim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?