- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.361
Benim de babaannem vefat etti sonra gezmeye gittik falan derken aktiflik olmadı bu hafta inşallah iyi oluruzCalypso95 canım bizde aktif olamadik geçen hafta Cherry Mom haklisin ama benim durum ortada 2 haftadır bu hafta insaallah
Biraz zor gibi ama inşallah olurum1.olda görpişman olmazsın bak vallaaaa
Sağol canım
Ben yaptiramamhiç hacamat deneyen oldu mu kızlar migreni olup ?
Ben ondan mi rahat ettim hamilelikteŞimdi iyiyim canım sağol
Keşke olsa tedavisi devamlı bir hap durumu var bitmiyor koruyucu tedavilerin biri bitiyor biri başlıyor hep ağır ilaçlar hep duygu durumumu değiştiren ilaçlar..
Tek umudum menapozregli zamanı çok atak oluyor menapoza girince belki hafifler diyorum hamileykende hiç atak olmadı mesela ♥ bir umut yani bakalım migrende ergenlikle birlikte başlamıştı zaten kısacası regli ile geldi belki o gidince gider bellki
dogru söyluyorsun kaptanyok canım yeni arkadaşla ilgisi yok yenilerin çoğu piyasada yok :// o da ayrı mehvzu :)))) o da ayrı bir yaram :))
kısa zamanda mezunlar izinler derken eski üyeler gitti ondan sanırım .. yeni kalıcı ve ekibi ayakta tutacak üyelere ihtiyaç var :)) amma velakin selam kilo vermek istiyorm diyen yarın yok oluyor:)
olmadı ortilik sistmini sadece aktif olanlar için yapacağım sonuçta o sistemide hak etmek lazım :))
Sağol canımyine bir suru muhabbet donmus ben yine biseye katilamamisim ay benim dengem sasti cok
Cherry Mom kuzu gecmis olsun ya, migrenim tuttu diyen erkek te gormedim bu da kadin hastaligi mi nedir hepimizde var körolasica...
Mehfam dan haber alan gruba yazsin kizlar, merak ediyorum.
bu arada bugun yaz bitmeden solaba domates filan atayim diye pazara gittim, son bir yildir sanirim ilk defa... patlican secerken arkamdan bir kadin resmen enseme enseme oksurdu. inanilmaz canim sikildi, maske vardi ama tedirgin oldum. aylardir evden cikmiyorum ben, 2 kilo domates ugruna bu virusu kaptiysam cok koyar cidden...
Geçmiş olsun canımkızlar iki gündür ateşim var eekn uyuyup kalıyorum kusura bakmayın
İkinci olmuşum ya bak 1000 adımdan kaçırdık
Meşguliyet iyidir iyiAslında haftaiçi kendimi işe güce verdiğim için zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum ve işten başka bir şey de düşünmüyorum. Ama malum pandemi zamanı haftasonları öyle her zaman ve her yere çıkamıyoruz. Annemle babam da evde olmayınca tek başıma evde ister istemez birazcık üzülüyorum. Bir de tek çocuğum ben, annem babam hiç olmasa ne yapacağım korkusu aslında benimkisi. Ara ara yokluyor işte böyle, birazcık duygusallık. Bir müddet sonra geçerYoksa halime bin şükür tabii ki
Bunu okuduğumda gece 12ydiBugün walk Challenge kızlar kıyasıya rekabet bekliyorum 1.ye sürprizim var
Sanırım yaz surwcinde uygulamak zor olacak gibi bilmiyorumKızlar tablonun sonucunu açıklayacaktım ama anlamsız olacakkimse ortilik yapmadı ki sadece redsonja87 ve mavimli de gördüm başka hatırlamıyorum ne yapıyoruz bunu da mı kaldırıyoruz
Eki Görüntüle 2675779
Güncel ortilerimiz
cuma günü en yüksek yüzdeyi alan ikili kazanır ♥
S Suskunhanim 0zlem U UmutluBen O Ozgenurrrr Calypso95 SaskinAnne redsonja87 mavimli Sibal57 @turab571 A Asya2600 ayvacicegi fancynancy cgdmk @MoongirlAndSerenity kirmizigitar P peri3032 @vorones
Farklı telaslarim var,giremiyorumacaba gruba yeni cok arkadas geldi ondan mi? zamanla birbirimizi tanidikca daha iyi olabilir. takim arkadaslarim ne diyorsunuz ortilik devam etsin mi kaptanin moralini bozmayalim lütfen bize gerek kendisi
Çoook geçmiş olsun. Aklımız kalbimiz seninle ♥ Daha da iyi olacaksın inşallah.Selamlar herkese
Şuan iyiyim ama belli olmuyor. Dün çok kötü idim. İnşallah dünü tekrar yaşatmasın Rabbim.
İyi iken Bi bakayım dedim. Dua edin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?