Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben ondan mi rahat ettim hamilelikte
Benimde ondan oldu demekki adı bile çirkin migren nedir ya

dogru söyluyorsun kaptan

yine bir suru muhabbet donmus ben yine biseye katilamamisim ay benim dengem sasti cok

Cherry Mom kuzu gecmis olsun ya, migrenim tuttu diyen erkek te gormedim bu da kadin hastaligi mi nedir hepimizde var körolasica...

Mehfam dan haber alan gruba yazsin kizlar, merak ediyorum.

bu arada bugun yaz bitmeden solaba domates filan atayim diye pazara gittim, son bir yildir sanirim ilk defa... patlican secerken arkamdan bir kadin resmen enseme enseme oksurdu. inanilmaz canim sikildi, maske vardi ama tedirgin oldum. aylardir evden cikmiyorum ben, 2 kilo domates ugruna bu virusu kaptiysam cok koyar cidden...

Sağol canım
Umarım pazardada öyle birşey olmamıştır sonuçta her öksürende hasta değil hadi hasta diyelim maske vardı diyorsun :/ Allah korusun yaşadığımız çekilir şey değil cidden millet çılgın gibi parti yapıyor biz evde otururken bile hasta olduk mu olmadık mı paranoya yaşıyoruz

Meşguliyet iyidir iyi
Bugün walk Challenge kızlar kıyasıya rekabet bekliyorum 1.ye sürprizim var
Bunu okuduğumda gece 12ydi
Sanırım yaz surwcinde uygulamak zor olacak gibi bilmiyorum
acaba gruba yeni cok arkadas geldi ondan mi? zamanla birbirimizi tanidikca daha iyi olabilir. takim arkadaslarim ne diyorsunuz ortilik devam etsin mi kaptanin moralini bozmayalim lütfen bize gerek kendisi
Farklı telaslarim var,giremiyorum o yüzden beni eklemeyebilirsiniz, ortim de olumsuz etkilenmesin en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…