Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşbuldum esra tebrik ederim darısı başıma artık inanıyorum bu sefer olacak :) tabi ki eklerim peki belli bi kalori düzeni oluyor mu ?

hoşbuldum esra tebrik ederim darısı başıma artık inanıyorum bu sefer olacak :) tabi ki eklerim peki belli bi kalori düzeni oluyor mu ?
hayır canım menü içeriklerine karışmıyoruz -eğer bahsettiğin bu ise- :) kendi özel diyetisyeni ile devam edip onları uygulayanda var kendi kafasına göre gidende var diyetisyen olanımız bile var :)))
dönüp baktığımızda bizle burada kalıp istikrarlı ilerleyen tüm arkadaşlarımız belli bir kademeye erişti mezun oldu yada yükünün çogunu attı diyebilirim umarım sende dilediğin fiiziğe yakında kavuşursun :) sadece kararlı olalım yeter..

Hanımlar bir sorum olacak
Ödem atmak için çay aldım bugün. Günün hangi saatinde içsem daha etkili olur sizce ?
Sabah ve akşam diye biliyorum akşam kesin olmalı gece uyurken bile ödem atmamıza destek oluyormuş ne aldın hazır karışım mı yoksa aktar ürünü mü canım

Sabah ve akşam diye biliyorum akşam kesin olmalı gece uyurken bile ödem atmamıza destek oluyormuş ✌ne aldın hazır karışım mı yoksa aktar ürünü mü canım
Hazır çay aldım li...n markasinin. Elma mate maydanoz karışımlı umarım işe yarar.
Sabah akşam birer tane icilsin o zaman

Hazır çay aldım li...n markasinin. Elma mate maydanoz karışımlı umarım işe yarar.
Bu markada ekipten redsonja87 kullanıyor memnundu sende memnun kalırsın inşallah ben bi yeşil çayı bile düzgün içemiyorum karar veriyorm 3 4 gün gidiyor sonra yok

Çok iyi menü canım

Ananas yumurta da tavsiye ederim güzel eksi gösterir tartıda zamanında az yapmadık
Evet ananas bende çok kullandım diyetimde yulaflada güzel oluyor
Ananas bana çok şekerli geliyor tat olarak güzel ama şeker açısından emin değildim. Proteinle birlikte mi alınıyor, nasıl uygulanacak? Bir öğünde anana ve haşlanmış yumurta şeklinde mi?

Ben de arada yaparım, her gün olmasa da. Kalıcı kilo vermek için ideal kiloya indikten sonra en az 1 yıl diyet modunu sürdürüp o kiloda kalmak lazım. Be 6 ay filan kalabildim, sonra hareketsizlik ve yediklerimi kontrol etmeyince geri aldım ama iyi ders oldu. Gözümde büyümüyor artık sağlıklı yaşayarak olacak bu iş

Eğer bir itirazın yok ise :) bugün itibariyle seni sıkıntştırıyorum yeter bu kadar esneklik sopamı alayım elime ne zamn bitecek bu tatil
2 hafta ile 1 ay arası var kaptan. aslında sporumuda cok guzel yapıyorum. meyvemide cok yemiyorum sadece 2 adet ile sınırlıyorum ama acı cekıyorum tabı. Ama bu hafta sonuc cok guzel olcak kaptan. yani guzel olcak dedıgıme bakma tabı -1 olcak ancak ama olcak inş. Bgn spor yaparken kafamı halıdan kaldırmadım artık bır seye benzesın su cektıgım cile

Muhteşem

Canım döndüm ben evdeyim, dün itibariyle de yürüyüşe başladım,inşallah gelecek eksiler

Ev yapımı ya o kadar haklısın ki suyu 3 lt den az icersem bana ceza ver yarın
anlastık ortı. BEnde aynısından ıstıyorum. birde meyveyi yarından itibaren 1 tane dusurucem fazlasınada ceza yaz bana.

Aynen bende bugün oturdum kek yiyordum baktım elim 2.dilime gitti dedim Esra ne yapıyorsun unuttun mu spor yaparken kalbinin yerinden çıktığı günleri uykusuzluk yorgunluk demeden gece yarıları yaptım o sporları bıraktım keki kendime kaçamak sınırlaması yapmam lazım
Sonrada giyindik oğlumla dışarı çıktık şöyle bir aynada kendime baktım yok yok dedim bir kek börek için bu memnuniyeti bozmayacağım

ozlem senı kendıme benzetiyorum. Spor yapıyoruz menulerımız kotude degıl ama ha bıre artıyız.
Habire artı değilsiniz canım ikinixde ilk defa sabit geldiniz bu cuma aradaki artı eksilerle takılmayın hepimizde iniş çıkış oluyor modunuzu düşürmeyin

Ben o markanın slim plus olanlarını kullanıyorum baya memnunum. Sizinki o markanın başka bir ürünü sanırım. Umarım faydasını görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…