- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.521
Hoşgeldinnnn :))
Form için teşekkürler 🖐memnun olduk ben takım kaptanı Esra 34 yaşında yeni mezun ideal kilosuna erişmiş bir üyeyim
Yarından itibaren menülerini yukarıda etiketli menü spor sayfamızdan düzenli bir şekilde bekliyorz canım
1.sayfadaki kurallarımızıda okuyup kabul ettiğini dönersenn ayrıca sevinirim
Canım 60.4:)Cuma tartısında listede olan herkesi etiketledim. Pazartesi günkü kiloları bildirelim kızlar hep birlikte. Bildirmiş olan arkadaşlar mesajımı dikkate almasın akşam saatlerinde tek liste halinde yayınlayacağım hafta sonu gömenler tablomuzu
@Suskunhanim
@0zlem
@Calypso95
U UmutluBen
@Ozgenurrrr
@fancynancy
@cgdmk
ayvacicegi
@Sibal57
@SaskinAnne
A Asya2600
@mavimli
@Amor-a
redsonja87
@kirmizigitar
@Meryminty
@peri3032
hayır canım menü içeriklerine karışmıyoruz -eğer bahsettiğin bu ise- :) kendi özel diyetisyeni ile devam edip onları uygulayanda var kendi kafasına göre gidende var diyetisyen olanımız bile var :)))hoşbuldum esra tebrik ederim darısı başıma artık inanıyorum bu sefer olacak :) tabi ki eklerim peki belli bi kalori düzeni oluyor mu ?
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Güzel yedim
Sabah ve akşam diye biliyorum akşam kesin olmalı gece uyurken bile ödem atmamıza destek oluyormuşHanımlar bir sorum olacak
Ödem atmak için çay aldım bugün. Günün hangi saatinde içsem daha etkili olur sizce ?
Hazır çay aldım li...n markasinin. Elma mate maydanoz karışımlı umarım işe yarar.Sabah ve akşam diye biliyorum akşam kesin olmalı gece uyurken bile ödem atmamıza destek oluyormuş ✌ne aldınhazır karışım mı yoksa aktar ürünü mü canım
Bu markada ekiptenHazır çay aldım li...n markasinin. Elma mate maydanoz karışımlı umarım işe yarar.
Sabah akşam birer tane icilsin o zaman
Çok iyi menü canımBugün 2 lt su içtim, 45 dakika ağırlık ve kardiyo içiçe bir spor yaptım.
SABAH KAHVALTISI
Muzlu chia tohumlu yulaf ezmesi yedim.
Kahvaltı sonrası vitaminlerimi aldım.
Öğlen yemekte
Tavuk ızgara ve erik kompostosu az şekerli
Ara öğünde gün kurusu kaysı ve kaju
AKŞAM YEMEĞİNDE
Çorba ve salata vardı sadece.
Ananas yumurta da tavsiye ederim güzel eksi gösterir tartıda zamanında az yapmadık
Ananas bana çok şekerli geliyor tat olarak güzel ama şeker açısından emin değildim. Proteinle birlikte mi alınıyor, nasıl uygulanacak? Bir öğünde anana ve haşlanmış yumurta şeklinde mi?Evet ananas bende çok kullandım diyetimde yulaflada güzel oluyor
Akşam yememeye kesinlikle varım deneyelim kızlar bunu uzmanlarda hep diyor Türklerin sıkıntısıda bu zaten akşam yemekleri 7 8 de yeniyor sonra çay yanıgelsin kilolar ben en azından 16.00 da bitireceğim ondan öncesinde korkarım migren varya zorlar belki açlık gerçi onuda ayran vs geçiştiririm ama hadi 1600 ile başlangıç yapayım bugünden öyle başlıyorum ona göre yaptım düzenimi
Kabak detoksu yapacak olanlarda varsa 300 500 artı için bence yapmayın 1 2 kg artı var ise tabi yapabilirsiniz moral olur
Gruplar faydalanabilenler için gerçekten çok iyi oluyor bende onlardan biriyimkilolarımı burada verdim şimdi korumaya çalışıyorum henüz kafamda bir program yok umarım geri kilo almadan bu sistemide oturturum şimdilik diyetle kaçamaklar arası git gel yapıyorum Allah'tan çocuğumdan dolayı hareketli bir hayatım var günde 2 3 kez dışarı çıkıyoruz bisiklet peşinde gezmekten eridim bittim
2 hafta ile 1 ay arası var kaptan. aslında sporumuda cok guzel yapıyorum. meyvemide cok yemiyorum sadece 2 adet ile sınırlıyorum ama acı cekıyorum tabı. Ama bu hafta sonuc cok guzel olcak kaptan. yani guzel olcak dedıgıme bakma tabı -1 olcak ancak ama olcak inş. Bgn spor yaparken kafamı halıdan kaldırmadım artık bır seye benzesın su cektıgım cileEğer bir itirazın yok ise :) bugün itibariyle seni sıkıntştırıyorum yeter bu kadar esneklik sopamı alayım elimene zamn bitecek bu tatil
anlastık ortı. BEnde aynısından ıstıyorum. birde meyveyi yarından itibaren 1 tane dusurucem fazlasınada ceza yaz bana.Muhteşem
Canım döndüm ben evdeyim, dün itibariyle de yürüyüşe başladım,inşallah gelecek eksiler
Ev yapımıya o kadar haklısın ki suyu 3 lt den az icersem bana ceza ver yarın
ozlem senı kendıme benzetiyorum. Spor yapıyoruz menulerımız kotude degıl ama ha bıre artıyız.Günaydın kızlar.. @EceZ +2kilo fazlam var.. Cuma günü güzel bir sonuç göremezsem takıma bir süre ara vericem.Çok zorlanıyorum bu ara..
Ben başağrısı için alıyorum canım başka ne işe yarıyormuşAranızda magnezyum takviye alan var mı, bu konuya merak saldım biraz.
Aynen bende bugün oturdum kek yiyordum baktım elim 2.dilime gitti dedim Esra ne yapıyorsun unuttun mu spor yaparken kalbinin yerinden çıktığı günleri uykusuzluk yorgunluk demeden gece yarıları yaptım o sporları bıraktım keki kendime kaçamak sınırlaması yapmam lazım2 hafta ile 1 ay arası var kaptan. aslında sporumuda cok guzel yapıyorum. meyvemide cok yemiyorum sadece 2 adet ile sınırlıyorum ama acı cekıyorum tabı. Ama bu hafta sonuc cok guzel olcak kaptan. yani guzel olcak dedıgıme bakma tabı -1 olcak ancak ama olcak inş. Bgn spor yaparken kafamı halıdan kaldırmadım artık bır seye benzesın su cektıgım cile
Habire artı değilsiniz canım ikinixde ilk defa sabit geldiniz bu cuma aradaki artı eksilerle takılmayın hepimizde iniş çıkış oluyor modunuzu düşürmeyinozlem senı kendıme benzetiyorum. Spor yapıyoruz menulerımız kotude degıl ama ha bıre artıyız.
Ben o markanın slim plus olanlarını kullanıyorum baya memnunum. Sizinki o markanın başka bir ürünü sanırım. Umarım faydasını görürsünüzHazır çay aldım li...n markasinin. Elma mate maydanoz karışımlı umarım işe yarar.
Sabah akşam birer tane icilsin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?