- 7 Eylül 2017
- 891
- 1.123
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.541
Evet bu başka ürünü sanırım.Ben o markanın slim plus olanlarını kullanıyorum baya memnunum. Sizinki o markanın başka bir ürünü sanırım. Umarım faydasını görürsünüz ☺
Teşekkür ederim
Evet migrene faydası olabiliyormuş. Bir de eksikliği ile yüksek tansiyon, şeker arasında ilişki bulunmuş. Bu rahatsızlıklar bizim ailede var, ben de gebelik şekeri geçirdim. İnsülin direncine fayda edebilir demişler, bende yok ama bi araştıracağım eksikse tamamlamak için alabilirim.Ben başağrısı için alıyorum canım başka ne işe yarıyormuş:) atak geleceği zmanlar kullanıyorum devamlı değil
Değerler çok önemli kesinlikle bazen çabalıyoruz çabalıyoruz o kilolar öylece duruyor ya belki arka planda böyle şeyler var işteEvet migrene faydası olabiliyormuş. Bir de eksikliği ile yüksek tansiyon, şeker arasında ilişki bulunmuş. Bu rahatsızlıklar bizim ailede var, ben de gebelik şekeri geçirdim. İnsülin direncine fayda edebilir demişler, bende yok ama bi araştıracağım eksikse tamamlamak için alabilirim.
Ben kramplar için kullanıyorum magnezyum eksikliğinden çok olurmuş. Kullanmaya başladığımdan beri kalmadıAranızda magnezyum takviye alan var mı, bu konuya merak saldım biraz.
Ha evet birde o var 40 + küsür hafta doktorum ilacı kesmeyip bana devam ettirdi ve normal doğum yapamadım o sebepleBen kramplar için kullanıyorum magnezyum eksikliğinden çok olurmuş. Kullanmaya başladığımdan beri kalmadı
Merhaba arkadaşlar yeni katıldım gruba inşallah güzel ilerlemeler kaydederiz
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 1.64
KİLONUZ: 73.5
HEDEF KİLONUZ: 54
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEĞİNİZratisyen hekim
ÇOCUK SAYISI: yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: ilk yarışma grubum
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ders çalışırken tıkınmak ve hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:fit olmak ve yağ oranımı düşürerek fıstık gibi bir hatun olmak
HoşgeldinHedef60kgolmak aynı gün girdik takıma ama kilo da benden iyi durumdasın :)
Hoşbulduk cnm kişi etiketleme nasıl yapılıyor :) senin boy kilo kaç
@ işareti ile nick yazsan geliyor. Benim 1.64 - 78,8 kiloinşallah hedefim 13 Aralık tarihinde 63 rakamını tartı da göreceğim :)
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar yeni katıldım gruba inşallah güzel ilerlemeler kaydederiz
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 1.64
KİLONUZ: 73.5
HEDEF KİLONUZ: 54
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEĞİNİZratisyen hekim
ÇOCUK SAYISI: yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: ilk yarışma grubum
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ders çalışırken tıkınmak ve hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:fit olmak ve yağ oranımı düşürerek fıstık gibi bir hatun olmak
Kaçamaklar için belli bir ceza puanı hesaplamıştık ama uzun zamandır pek devrede değil ekipte pek kaçamak yapanda yoktur ama sorduğuna göre sen yapacaksın :)))kaçamağın her kalorisi için 1 ceza puan mı oluyor kızlar
Hoşgeldin canım ✌
Kuralları okuyup kabul ettiğini de ayrıca buradan dönersen sevinirim
Memnun olduktakım kaptanı Esra bende umarım hedeflerine ulaşmanda yardımcı olabiliriz birlikte inan güzel işler çıkıyor yeterki paylaşımları eksik etmeyelim
Yarın itibariyle menülerini bekliyoruz :)
Mesajları bekliyorum kızlar
Bugünnnn walkkk Challenge
Gün sonunda en çok adım sayısını yapan kazanır kızlar ✌
23.00 de özelden adım sayılarınızı/dk bekliyorum
Kaçamaklar için belli bir ceza puanı hesaplamıştık ama uzun zamandır pek devrede değil ekipte pek kaçamak yapanda yoktur ama sorduğuna göre sen yapacaksın :)))
Arada kaçamak görürsem caydırıcı olması için ekstra bir spor cezası veriyorum o kadar :)
Kaçamak puanları burada :) menülerimizi yazdığımız sayfada yine burası :)
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
:))) Tabi olabilir sütlü tatlı sporumu yaparım yakarım ben onu diyorsan niye olmasın kendimizi baktırmamalıyız diyet yaparken zatennSütlü tatlı canım çekiyor bazen sağlıklı yapabilirimpuanı 50miş çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?