Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben başağrısı için alıyorum canım başka ne işe yarıyormuş :) atak geleceği zmanlar kullanıyorum devamlı değil
Evet migrene faydası olabiliyormuş. Bir de eksikliği ile yüksek tansiyon, şeker arasında ilişki bulunmuş. Bu rahatsızlıklar bizim ailede var, ben de gebelik şekeri geçirdim. İnsülin direncine fayda edebilir demişler, bende yok ama bi araştıracağım eksikse tamamlamak için alabilirim.

Değerler çok önemli kesinlikle bazen çabalıyoruz çabalıyoruz o kilolar öylece duruyor ya belki arka planda böyle şeyler var işte
D vitamini de öyle eksikliği zayıflamaya engel birde onu kullanıyorum zatenn eksik bende bir hayli .başkada bir vitamin kullanmıyorum yaz sonu tekrar baktıracağım

Ben kramplar için kullanıyorum magnezyum eksikliğinden çok olurmuş. Kullanmaya başladığımdan beri kalmadı
Ha evet birde o var 40 + küsür hafta doktorum ilacı kesmeyip bana devam ettirdi ve normal doğum yapamadım o sebeple çünkü günüm çoktan geçmesine rağmen 0 sancı vardı

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım gruba inşallah güzel ilerlemeler kaydederiz

YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 1.64
KİLONUZ: 73.5
HEDEF KİLONUZ: 54
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEĞİNİZratisyen hekim
ÇOCUK SAYISI: yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: ilk yarışma grubum
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ders çalışırken tıkınmak ve hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:fit olmak ve yağ oranımı düşürerek fıstık gibi bir hatun olmak

Hoşgeldin Hedef60kgolmak aynı gün girdik takıma ama kilo da benden iyi durumdasın :)

Hoşgeldin canım
Kuralları okuyup kabul ettiğini de ayrıca buradan dönersen sevinirim
Memnun olduk takım kaptanı Esra bende umarım hedeflerine ulaşmanda yardımcı olabiliriz birlikte inan güzel işler çıkıyor yeterki paylaşımları eksik etmeyelim
Yarın itibariyle menülerini bekliyoruz :)

kaçamağın her kalorisi için 1 ceza puan mı oluyor kızlar
Kaçamaklar için belli bir ceza puanı hesaplamıştık ama uzun zamandır pek devrede değil ekipte pek kaçamak yapanda yoktur ama sorduğuna göre sen yapacaksın :)))
Arada kaçamak görürsem caydırıcı olması için ekstra bir spor cezası veriyorum o kadar :)

Kaçamak puanları burada :) menülerimizi yazdığımız sayfada yine burası :)

5.Takım Menü ve Spor Listeleri

Hoşbuldum çok teşekkürler ben de Burcu Evet kuralları okudum ve kabul ediyorum :) tamam yarın başlıcam paylaşmaya kaptanım

Sütlü tatlı canım çekiyor bazen sağlıklı yapabilirim puanı 50miş çünkü

Sütlü tatlı canım çekiyor bazen sağlıklı yapabilirim puanı 50miş çünkü
:))) Tabi olabilir sütlü tatlı sporumu yaparım yakarım ben onu diyorsan niye olmasın kendimizi baktırmamalıyız diyet yaparken zatenn
Ben hep spordan yana oldum yediysemde yaktım sonra yaptığım spora acıdım yiyemedim o ayrı kan ter içinde kalıyoruz kolay olmuyor bu işler değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…