- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.681
Evet canım bekliyoruz :)MErhaba menü ve sporu öbür linke atacağım değil mi :)
Yok cnm psikolojik değil. Normalde evhamlı biri değilim. Bide böyle hastalığa hemen yenilen biri değilim. İnşallah geçsin bitsin bu günler.
Evet alerjik astımım var cnm.
Yoktur inşallah. Şikayetlerin yoksa sıkıntı yapma. Olsa illaki çıkardı hem.
Bende de 3-4 yıldan beri alerjik astım var. Kış aylarında özellikle de çok soğuklarda çok tıkanıyorum..Konusamıyorum bile..
Sağol cnm. Yok bende hiç ateş olmadı.canım çok geçmiş olsun yeni yeni tanıyorum herkesi ama sanırım o illet sana da bulaştı. Ya klasik soru olacak ama ateş yaptı mı sizde nasıl anladınız ? Bir de astım alerjik daha ağırlaştırdı mı hastalığı ?
Babanda birşey yok inşallah değil mi canım ? Evde de zordur sizinn için süreç ya herkes hasta olsa neyse ama hasta olmayanlar varken ayy nerden baksan zor.Sağol cnm. Yok bende hiç ateş olmadı.
Ama aşırı eklem ağrısı oldu dayanılmayacak şekilde. Baş ağrısı, ishal ve mide bulantısı oldu. İştahım kesildi Bi anda. Bi de tat ve koku kaybı oldu hâlâ da devam ediyor.
Babam iyi maşallah ama hastanede falan bulaşmamıştır inşallah. Çünkü cuma günü ikimiz pandemi bölümünde birsürü kişi arasında 11 saat bekledik. Umarım bişey olmaz babamaBabanda birşey yok inşallah değil mi canım ? Evde de zordur sizinn için süreç ya herkes hasta olsa neyse ama hasta olmayanlar varken ayy nerden baksan zor.
Ofisde de sadece bulaşmayan eşim kaldı bizde bekliyoruz Kurbanlık koyun gibi olurda başımıza gelirse ne yaparız hala bilmiyorum
Ayy Allah korusun ya inşallah gelmez sizedeBabanda birşey yok inşallah değil mi canım ? Evde de zordur sizinn için süreç ya herkes hasta olsa neyse ama hasta olmayanlar varken ayy nerden baksan zor.
Ofisde de sadece bulaşmayan eşim kaldı bizde bekliyoruz Kurbanlık koyun gibi olurda başımıza gelirse ne yaparız hala bilmiyorum
Allah'ım yaBabam iyi maşallah ama hastanede falan bulaşmamıştır inşallah. Çünkü cuma günü ikimiz pandemi bölümünde birsürü kişi arasında 11 saat bekledik. Umarım bişey olmaz babama
İnşallah kuzumAyy Allah korusun ya inşallah gelmez sizede☹
Cok gecmis olsun. Insallah cabucak atlatirsin. Benim de cevremde 5 kisi atlatti. 2 si kronik hastaligi ve ameliyatli olanlardi. 1 tanesi hic fark etmedi bile pozitifmis oldugu halde.Sağol cnm. Yok bende hiç ateş olmadı.
Ama aşırı eklem ağrısı oldu dayanılmayacak şekilde. Baş ağrısı, ishal ve mide bulantısı oldu. İştahım kesildi Bi anda. Bi de tat ve koku kaybı oldu hâlâ da devam ediyor.
İnşallah cnm inşallah. Allah herkese şifa versin inşallahCok gecmis olsun. Insallah cabucak atlatirsin. Benim de cevremde 5 kisi atlatti. 2 si kronik hastaligi ve ameliyatli olanlardi. 1 tanesi hic fark etmedi bile pozitifmis oldugu halde.
Aa ben pazartesi hedef kilomu belirlemedim tabi hedefim 62 bu hafta pazartesi günü de 63.7 çıktım
Nasıl yapalım özgenur :) bildirim yapamaz mısın ? 8 gün çok değil ama ? Ne açıdan sordun acaba diyet mi bozulacak yoksa sadece menü mü yazılmayacak yoksa kilo mu bildirilemeyecekCherry Mom tatile gideceğim nasıl yapalım 8 günlük
Canım olsa şimdiye belli olurdu rahat ol bulaşmamıştır insaallahBabam iyi maşallah ama hastanede falan bulaşmamıştır inşallah. Çünkü cuma günü ikimiz pandemi bölümünde birsürü kişi arasında 11 saat bekledik. Umarım bişey olmaz babama
Sadece kilo bildirimi olmazNasıl yapalım özgenur :) bildirim yapamaz mısın ? 8 gün çok değil ama ? Ne açıdan sordun acaba diyet mi bozulacak yoksa sadece menü mü yazılmayacak yoksa kilo mu bildirilemeyecek
Bu cuma için mi olmaz öbür cuma için mi ?Sadece kilo bildirimi olmaz
Of çok zor yaa kolay gelsinnn canımogleye dogru eve geldim. Sabah ogle bir oldu tabii. Evde olmak iyi ama ortalik esya koli dolu.
Ben bu belirtilerin çoğunu geçen yaz bu aylarda yaşadım. O eklem ağrıları varya çok kötü bir ağrıydı ilk defa böyle bir ağrı yasamistim.Geceler sabah olmazdı. Bütün kemiklerimde şiddetli ağrı olurdu.Sen anlatınca o kıvranmalarim geldi aklıma. Ishal ve bulantı ayrı bir konu zaten. Tat ve koku kaybını hatırlamıyorum. Allah bir daha yaşatmasin inşallah.Sağol cnm. Yok bende hiç ateş olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?