Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

MErhaba menü ve sporu öbür linke atacağım değil mi :)
Evet canım bekliyoruz :)

Yok cnm psikolojik değil. Normalde evhamlı biri değilim. Bide böyle hastalığa hemen yenilen biri değilim. İnşallah geçsin bitsin bu günler.
Evet alerjik astımım var cnm.
Yoktur inşallah. Şikayetlerin yoksa sıkıntı yapma. Olsa illaki çıkardı hem.

canım çok geçmiş olsun yeni yeni tanıyorum herkesi ama sanırım o illet sana da bulaştı. Ya klasik soru olacak ama ateş yaptı mı sizde nasıl anladınız ? Bir de astım alerjik daha ağırlaştırdı mı hastalığı ?

Bende de 3-4 yıldan beri alerjik astım var. Kış aylarında özellikle de çok soğuklarda çok tıkanıyorum..Konusamıyorum bile..

Bende de var iki şey çok rahatlatıyor nebülizatör hava cihazı yani bir de balgam sökücü

Sağol cnm. Yok bende hiç ateş olmadı.
Ama aşırı eklem ağrısı oldu dayanılmayacak şekilde. Baş ağrısı, ishal ve mide bulantısı oldu. İştahım kesildi Bi anda. Bi de tat ve koku kaybı oldu hâlâ da devam ediyor.

Babanda birşey yok inşallah değil mi canım ? Evde de zordur sizinn için süreç ya herkes hasta olsa neyse ama hasta olmayanlar varken ayy nerden baksan zor.
Ofisde de sadece bulaşmayan eşim kaldı bizde bekliyoruz Kurbanlık koyun gibi olurda başımıza gelirse ne yaparız hala bilmiyorum

Babam iyi maşallah ama hastanede falan bulaşmamıştır inşallah. Çünkü cuma günü ikimiz pandemi bölümünde birsürü kişi arasında 11 saat bekledik. Umarım bişey olmaz babama

Ayy Allah korusun ya inşallah gelmez sizede

Babam iyi maşallah ama hastanede falan bulaşmamıştır inşallah. Çünkü cuma günü ikimiz pandemi bölümünde birsürü kişi arasında 11 saat bekledik. Umarım bişey olmaz babama
Allah'ım ya inşallah birşey olmamıştır canım olduysada kendini 3 4 güne belli eder bu sefer artık sizde temkinlisiniz hemen başlarsınız ilaçlara sıkma canını

Cok gecmis olsun. Insallah cabucak atlatirsin. Benim de cevremde 5 kisi atlatti. 2 si kronik hastaligi ve ameliyatli olanlardi. 1 tanesi hic fark etmedi bile pozitifmis oldugu halde.

Canım olsa şimdiye belli olurdu rahat ol bulaşmamıştır insaallah

Nazar boncuğumuzu tüm tur boyunca koruduk tebriklerr 5. Takıımmmm

Ben bu belirtilerin çoğunu geçen yaz bu aylarda yaşadım. O eklem ağrıları varya çok kötü bir ağrıydı ilk defa böyle bir ağrı yasamistim.Geceler sabah olmazdı. Bütün kemiklerimde şiddetli ağrı olurdu.Sen anlatınca o kıvranmalarim geldi aklıma. Ishal ve bulantı ayrı bir konu zaten. Tat ve koku kaybını hatırlamıyorum. Allah bir daha yaşatmasin inşallah.
Tabi o zaman bu hastalık söz konusu değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…